کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9160 | مشاهده و دانلود: 735129164 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/06 | اعضاء: 316245 | نظرات: 37885
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

توسعه‌ی حشرات واقعی با قابلیت کنترل از راه دور

حتما تاکنون در خصوص ساخت و توسعه‌ی ربات‌های بسیار ریز حشره مانند و تجهیز آن‌ها به حسگرهای مختلف مطالب بسیاری خوانده اید. پیش از این نیز با سوسک‌های کنترل شونده آشنا شده‌ بودید. حشراتی که در امور جاسوسی یا در مناطقی که نیاز به عملیات امداد و نجات است (به تضاد کاربردها توجه کنید) بسیار به کار می‌آیند. اما چرا به جای سر و کله زدن با مشکلات مختلف سر راه ساخت ربات‌هایی تا این حد کوچک از خود حشرات استفاده نکنیم؟ این فکری اصلی پشت پژوهش‌های دکتر Alper Bozkur در ساخت زیست ربات‌ها بوده است.

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ این گروه بر روی پروانه‌ای کار می‌کنند که با معلق نگه داشتن آن در فضا در محیطی مخصوص آن‌ را در حالت پرواز و با آزادی عمل لازم نگه می‌دارد. با چرخیدن و دور زدن این پروانه‌ها در حالت پرواز الکترودهای ایمپلنت شده در مغز آن‌ها سیگنال‌های الکتریکی مغزشان را اندازه گیری می‌کند که این می‌تواند مربوط به هر یک از عضلات فعال شده در بدن آن‌ها باشد. این الکترودها در دوره‌ی کرمینگی در مغز آن‌ها کاشته شده است بنابراین پس از بلوغ و دگردیسی حشره نیز در محل مورد نظر باقی می‌مانند.

با استفاده از این تجهیزات پژوهشگران می‌توانند ارتباط هر مانور پروازی حشره با سیگنال الکتریکی مربوط به آن را تشخیص دهند که این پس از تحلیل می‌تواند به طور معکوس برای ایجاد مانورهای پروازی از پیش تعیین شده در حشره به کار رود، در نتیجه حشره کاملا تحت اختیار پژوهشگران قرار خواهد گرفت.

به گفته‌ی این پژوهشگران این سامانه می‌بایست پارامترهای مختلف موثر بر پرواز حشره را شناسایی کند تا بتواند به خوبی کنترل حشره را در حین پرواز به دست بگیرد.

جزییات این پژوهش را می‌توانید در نشریه‌ی Journal of Visualized Experiments پیگیری کنید.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 22338 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: zoomit.ir تاریخ خبر: 1393/06/08 تعداد مشاهده: 1833
سافت گذر