همه دسته بندی ها
نرم افزار های پرکاربرد
مشخصات کاربری خود را وارد کنید
نظرات کاربران
سلام. دلیل ارور این هست که شما دکمه پچ رو نمی زنید. اگر توجه کنید موقعی که کپی پیست می کنین حرف اول کپی نمیشه. در حالی که اگر طبق توضیح اول دکمه پچ رو بزنید بدون مشکل می تونین از نرم افزرا استفاده کنین. موفق باشید.
Well Done از خیلی از سایت های معروف دیگه هم همین برنامه رو دانلود و نصب کرده بودم که با وجود اکتیو شدنشون هم باز کار نیمکردن و توی محیط برنامه اصلا ماوس و ترسیم های کشیده شده نشون داده نمیشد. با بررسی هایی که کردم به نظر میرسید نسخه ای که با عنوان نسخه ی 64 بیتی برای دانلود گذاشته شده بودند در واقع نسخه ی 32 بیتی بودن و نسخه ی 64 بیتی کاملی نبودن . خوشبختانه توی این سایت نسخه ی صحیح 64 بیتی گذاشته شده بود و من موفق شدن بالاخره نصب و اکتیو و قابل استفاده بودن بعد از اکتیو نرم افزار رو ببینم. ممنون از تیم خوبتون.
حتما باید فایل کرک به صورت run as administrator اجرا شود. در غیر این صورت در زمان وارد کردن کد رجیستری پیام eror ظاهر میشه.
سلام خسته نباشید من این برنامرو دانلود کردم و تمام مراحل نصبشو درست انجام دادم وقتی میخوام کرک کنم تا ریکوست کد هم میرم ولی کدی که برنامه ایکس فورس میدرو وقتی میزنم اررور میده و ظاهرا کد ناقصه چون اعداد کامل پر نمیشن و ارور میده میخواستم اگه میشه پیگیری کنین ممنون
برنامه نویسی و شبکه
طراحـــــی و گرافیک
مهندســــی و تخصصی
تدوین و ویدیوگرافی
سه بعــــدی و CGI
با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!