سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

یک ماه دیگر اینترنت از اینترانت تفکیک می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات در قالب ۳ فاز تا پایان برنامه پنجم توسعه نهایی می‌شود، گفت: فاز نخست شبکه ملی اطلاعات با تفکیک اینترنت از اینترانت تا یک ماه آینده اجرایی می‌شود و دستگاههای دولتی به این شبکه ملی منتقل خواهند شد.


به گزارش سافت گذر به نقل ازایتنا؛ رضا تقی‌پور در همایش هم اندیشی توسعه فناوری‌های پایه شبکه ملی اطلاعات که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، حوزه اینترنت را حوزه‌ای فرابخشی برای ایفای نقش در تمامی عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، دفاعی و فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: امروز و در عصر انفجار اطلاعات برخلاف گذشته که تنها توسعه ارتباطات صوتی دغدغه کشورها بود تولید، پردازش و انتقال اطلاعات به عنوان موضوعی مهم برای همه مطرح است و براین اساس کاربردهای شبکه اینترنت بسیار فراتر از آنچه که طراحان اولیه آن پیش بینی می کردند در حال پیش روی است.

دسترسی دائمی ۲ میلیارد نفر در دنیا به اینترنت
وی با بیان اینکه از جمعیت ۷ میلیارد نفری کل دنیا بالغ بر ۲ میلیارد نفر به صورت فعال و دائمی به شبکه‌های ارتباطی دسترسی دارند، ادامه داد: این نشان می‌دهد که در بحث تولید محتوا، انتقال و امنیت اطلاعات نیازمند یک شبکه مطمئن، قابل اعتماد و با ظرفیتهای بالا هستیم که ایده شبکه ملی اطلاعات مطرح می‌شود.

تقی پور با تاکید براینکه انتشار تعابیر مختلف و غیرصحیح از ایده شبکه ملی اطلاعات به دلیل نبود فکر منسجم پشت این ایده بوده است، گفت: این مشکل در برنامه پنجم توسعه کشور با تعریف شبکه‌ای تحت عنوان شبکه ملی اطلاعات رفع شد و هم اکنون شاهد هستیم که اجرای این شبکه در بیش از ۲۰ ماده از مواد قانونی این برنامه تاکید شده است.

ایده اینترنت ملی یک دهه است که شکل گرفته
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه این سوال که چرا به شبکه ملی اطلاعات نیاز است سوالی بسیار سطحی است، خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورها این ایده حدود یک دهه است که شکل گرفته چرا که بسیاری از کشورها به این نتیجه رسیده‌اند که شبکه اینترنت در پاره‌ای مواقع و به دلیل شرایط مختلف کشورها نمی‌تواند پاسخگوی نیاز اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورها باشد.

وی با اشاره به موضع‌گیری‌های اقتصادی و سیاسی متفاوت کشورها تصریح کرد: اینترنت برای بسیاری از کشورهای شرقی مانند چین و کره جنوبی قابل اعتماد نیست و ما شاهد هستیم که برای مثال کشور کره جنوبی که در بسیاری از شاخص‌های فناوری رتبه اول دنیا را در اختیار دارد شبکه جدای از اینترنت راه‌اندازی کرده است.

اینترنت یکی از خدمات شبکه ملی اطلاعات خواهد شد
تقی‌پور معماری معین و یکپارچه را از جمله ویژگی های شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: با عملیاتی شدن شبکه ملی اطلاعات و تعریف کامل پروژه های بومی روی آن، اینترنت نیز به عنوان یکی از خدمات در کنار شبکه ملی اطلاعات وجود خواهد داشت اما به عنوان زیرساخت تلقی نمی‌شود.

اینترنت غیرقابل اعتماد است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه اینترنت غیرقابل اعتماد است، گفت: پروتکل اصلی شبکه ملی اطلاعات IP خواهد بود اما ما در طراحی و مدیریت شبکه حرف‌های زیادی برای گفتن داریم که در قالب شبکه ملی اطلاعات آن را پیاده‌سازی خواهیم کرد. براین اساس حفظ حریم شخصی و رفع مشکلات امنیتی به موازات این شبکه توسعه خواهد یافت.

روزی صادرکننده ایده شبکه ملی اطلاعات خواهیم بود
تقی‌پور با بیان اینکه ایران موضع خود را در مورد مدیریت اینترنت به عنوان یکی از کشورهای پیشتاز در عرصه اجلاس‌های جهانی مطرح کرده است، اظهار داشت: روزبروز بر مخالفان این موضوع که مدیریت اینترنت نباید محدود به یک یا دو کشور باشد، افزوده می‌شود و براین اساس شمار طرفداران ایده ایران که مدیریت اینترنت را باید از این کشورها گرفت، افزوده می‌شود.

وی با پیش‌بینی اینکه روزی صادرکننده ایده شبکه ملی اطلاعات خواهیم بود، در مورد افزایش تولید ناخالص ملی و بهره‌گیری از شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: براساس بررسی‌های انجام شده هر ۱۰ درصد افزایش ضریب نفوذ باند پهن در کشورها افزایش ۱ تا ۴ درصد تولید ناخالص ملی – GDP – را به همراه خواهد داشت.

تعریف ۳ فاز عملیاتی برای شبکه ملی اطلاعات
به گزارش مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه این همایش در جمع خبرنگاران نیز با اشاره به بهره‌برداری از طرح شبکه ملی اطلاعات به تشریح ابعاد و ویژگی‌های این طرح پرداخت و گفت: به ما تکلیف شده است که شبکه ملی اطلاعات در ۳ فاز تا پایان برنامه پنجم توسعه اجرایی شود که براین اساس مرحله اول تا نیمه امسال و تا یک ماه دیگر انجام می‌شود که در این راستا تفکیک زیرساخت‌ها را بین شبکه داخلی و شبکه اینترنت خواهیم داشت.

وی گفت: با انجام کارهای زیربنایی و اجرای مبنای اصلی در فاز نخست، به موازات این کار توسعه مراکز داده داخلی نیز در برنامه است که امروز در خیلی از استان‌ها این کار آغاز شده و در برخی استان‌ها به افتتاح هم رسیده و ما امیدوار هستیم فاز دوم این شبکه را تا پایان سال ۹۲ داشته باشیم که در پایان این مرحله میزبانی تمامی سایت‌ها را در داخل کشور با ظرفیتی که ایجاد می‌شود خواهیم داشت.

تقی‌پور فاز سوم و پایانی شبکه ملی اطلاعات را مربوط به تکمیل مدیریت بومی شبکه عنوان کرد و گفت: اینکه همه نرم‌افزارها بدون استثناء و به ویژه نرم‌افزارهای مدیریت شبکه و امنیتی به صورت کامل در داخل کشور انجام شود؛ البته از آغاز این طرح نیز پرداختن به مباحث نرم‌افزاری و امنیتی به موازات شروع شده و عملیانی شدن آن نقطه تکمیلی کار خواهد بود.

انتقال دستگاه‌های دولتی به شبکه ملی اطلاعات
به گزارش سافت گذر ؛وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات یک شبکه گسترده فرابخشی در سطح ملی است که چندلایه و با ظرفیت بسیار بالا پاسخگوی همه نیازها به ویژه نیازرهای خدمات ارزش افزوده و دولت الکترونیک است، گفت: امروز شاهد افزایش روزبروز حجم خدمات دولت الکترونیک توسط بخش خصوصی و غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی هستیم و شهریورماه نیز کار تفکیک شبکه در گستره جغرافیایی کل کشور انجام می‌شود و این تفکیک باید به یکباره صورت گیرد و در این فاز دستگاه‌های دولتی به شبکه ملی منتقل خواهند شد و بعد از فاز آزمایشی به صورت دلخواه دستگاه‌ها و مراکز دیگری که تمایل داشته باشند نیز می‌توانند به این شبکه بپیوندند.

وی با بیان اینکه محدودیت پهنای باند در شبکه ملی نخواهیم داشت در مورد بکاربردن ترکیب کلمه اینترنت ملی گفت: این ترکیب اشتباه است چرا که اینترنت یعنی شبکه بین‌المللی و ما نمی‌توانیم بگوییم که شبکه بین‌المللی ملی؛ پس ما یک شبکه ملی اطلاعات داریم که پروتکل آن پروتکل اینترنت است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 10430 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1391/05/16 تعداد مشاهده: 2687
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

اخه مهمد مهدی جان مشکل همین جاست
شوما یه نیگا بکن ببین تا حالا کی اینا یه کارو درست انجام دادن که این دومیش باشه.
من که میدونم این یه بهانه ایه برای اینکه بعد از 10 سال دیگه هم بگن "خب هر چیزی یه شروعی داره و باید قطعی اینترنت رو درست کنیم"
ببین من خیلی تلاش میکنم که خوش بین باشم. بخدا دیگه نمیتونم. یعنی نمیزارن که خوش بین باشم
مجبورم میفهمی !! مجبورم!!!!!

الّلهمّ اشف کلّ مریض
آخه بعضیا چه شونه که اینقدر منفی بافن
البته به احتمال قوی جزء اون دسته بندگان خدا اند که گرفتار میکروب مسری ماهواره و بی بی سی و اینجور مزخرف بافا هستند. که اصلا بدون اینکه فکر کنن فقط هرکاری نظام انجام میده رو مخالفت میکنن. این یه نمونه کوچیکشه:

گاف مضحک بی بی سی و اهالی اش
تیرماه 1390
در یکی از برنامه های جدید نوبت شما که از بی بی سی فارسی پخش می شه. سیاوش اردلان مجری برنامه برای درگذشت هدی صابر، پس از مرثیه سرایی، شروع کرد مثل همیشه از مخاطبان خود نظر گرفتن.
هر کسی یک چیزی می گفت یکی هدی صابر را به عنوان انسانی قهرمان یاد کرد دیگری او را مبارزی بی ادعا و مظلوم و……
مجری برنامه نیز همراهی کرد تا مخاطب به بهترین وجه سناریوی دلخواه شبکه را ادامه دهد. در دقایق پایانی برنامه، بهداد از شیراز در وصف هدی صابر گفت او انسانی نمونه و با شرف بود که با آزادگی زیست هدی صابر یقینا می تواند برای ایرانیان نمونه باشد و الگویی مناسب برای همه زنان خانه دار ایرانی!
لازم به توضیح است هدی صابر نام خانوادگی است و نام کوچک او رضا است. رضا هدی صابر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینترنت ملّی با پهنای باند بالا که همه امور دولت الکترونیک از کارای راهنمایی رانندگی، مالیات، شهرداری، ثبت نام دانشگاه ها و آزمون ها و فروشگاه های آنلاین و هزار جور چیز دیگه روی اون پیاده میشه و کلّی ترافیک از روی اینترنت جهانی کم می کنه و کاربران اونم راحت تر به کارشون می رسن چه اشکالی داره؟
خداییش کی داره جفنگ می گه ؟!!!!!


اگر این سیستم راه اندازی شود و با سرعت و امینیت خوب به دست ما برسد بسیار ارزشمند خواهد بود چون می توانیم با خیال راحت نرم افزارهای بانک اطلاعاتی خود را در این شبکه راه اندازی نماییم
در حال حاضر به دلیل هکر ها در اینترنت کار راه اندازی این گونه سیستم ها در بستر اینترنت واقعا مشکل شده است. شاید این ایده برای کاربران عمومی اینترنت بی ارزش باشد اما برای کاربران که اطلاعات خود را در این بستر قرار می دهند بسیار جالب خواهد بود

یه اینترنت تو ایران سرگرمی داریم اینم میخوان ازمون بگیرن خدایا چقدر ما بدبختیم.

از نظر فنی و کاشناسی (ونه از روی احساس و بی اطلاعی) کاربسیار درست و منطقی هم هست باید دولت و زیر شاخه های اون بر روی بستر امن فعالیت کنن بیش به سوی دیتا سنتر های ایرانی امیدوارم هرچه زودتر ایران به جایگاه شایسته خودش در صنعت آی تی برسه
lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol diarre pantoprazol bolus

خدا حافظ گوگل خدا حافظ فایسبوک و کلا خدا حافظ اینترنت .......??????

گل بود به سبزه نیز آراسته شد
خدا آخر و عاقبت ایران و مردم رو بخیر کنه

اگه این ایده یک دهه است که در سایر کشورها شکل گرفته پس ما کدوم ایده رو میخوایم صادر کنیم؟!lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

واقعا دستشون درد نکنه خیلی زحمت میکشن

میگم کسی نمیخاد نگران بشه چرا :چنون که این دولت دیگه چیزی به آخذ عمرش نمونده وزیر بعدی که میاد میگه اینا همش چرته ی چی دیگه اختراع میکنه به خدا کلبی خندیدم به این جفنگیات!!!!!!!!!!!!!11111

پس فقط به خاطر امنیت کاربران عزیز دست به چنین پروژه عظیمی زده اند ؟!!!!!!

میخوان مارو از شر این اینترنت ناامن نجات بدن !!!!!!!!!!!!!
آدم خنده اش می گیرهlay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
چربی سوزی و کاهش وزن

چربی سوزی و کاهش وزن

میوه های چربی سوز

Speccy Technician 1.33.79

Speccy Technician 1.33.79

نمایش اطلاعات سخت افزار در ویندوز

Arma Tactics

Arma Tactics

تاکتیک‌های نظامی

The Meg

The Meg

مگ

4 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع بیماری ها و ناهنجاری های روحی و اجتماعی

4 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع بیماری ها و ناهنجاری های روحی و اجتماعی

سخنرانی بیماری ها و ناهنجاری های روحی و اجتماعی با ناصر رفیعی

خاطرات دکتر مصدق

خاطرات دکتر مصدق

Dr. Mossadegh's defense in military court

Bloop Reloaded v1.0.0.1

Bloop Reloaded v1.0.0.1

مایع روان

مداحی حاج میثم مطیعی سال 99

مداحی حاج میثم مطیعی سال 99

مداحی حاج میثم مطیعی سال 99

Primordia + Update 1.1

Primordia + Update 1.1

خاستگاه

Truck & Logistics Simulator

Truck & Logistics Simulator

شبیه ساز کامیون سواری و حمل و نقل برای کامپیوتر

فوبیا

فوبیا

مبارزه و درمان اضطراب

Terrarium Land

Terrarium Land

سرزمین گلخانه‌ای

افزایش اعتماد به نفس

افزایش اعتماد به نفس

تاثیر اعتماد به نفس در زندگی

قرارداد اجتماعی روسو

قرارداد اجتماعی روسو

قرارداد اجتماعی

Worms Clan Wars Update 6

Worms Clan Wars Update 6

کرمها - جنگهای قبیله ای

کتاب خامخواری آرشاویر دِر آوانسیان

کتاب خامخواری آرشاویر دِر آوانسیان

سلامتی بدون استفاده از داروهای شیمیایی و قرص و …

Anno 2070 + All Updates + Deep Ocean Version

Anno 2070 + All Updates + Deep Ocean Version

انو 2070

Autodesk PowerShape Ultimate 2025 / 2024 / 2023.1.1 / 2022 / 2021.0.1 / 2020 / 2019.1.1 / 2018.2.0

Autodesk PowerShape Ultimate 2025 / 2024 / 2023.1.1 / 2022 / 2021.0.1 / 2020 / 2019.1.1 / 2018.2.0

طراحی قالب اتودسک پاور شیپ

الغدیر

الغدیر

نرم افزار الغدیر علامه امینی بالغ بر 11 جلد فارسی و عربی

Waves Ultimate 16 v25.08.25

Waves Ultimate 16 v25.08.25

مجموعه پلاگین‌های صوتی

گلچینی از بهترین آهنگ‌های بی‌کلام با کیفیت عالی

گلچینی از بهترین آهنگ‌های بی‌کلام با کیفیت عالی

آلبوم موسیقی بی کلام

مباحث کاربردی رشته مهندسی سخت افزار

مباحث کاربردی رشته مهندسی سخت افزار

آشنایی با نحوه مرتبط کردن دستگاه ها با رایانه

رخدادهای تاریخی ایران از هنگام مرگ نادرشاه افشار تا پایان زندگی آقامحمدخان قاجار

رخدادهای تاریخی ایران از هنگام مرگ نادرشاه افشار تا پایان زندگی آقامحمدخان قاجار

آغا محمد خان قاجار

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع رعایت ادب از صفات حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع رعایت ادب از صفات حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی رعایت ادب از صفات حضرت عباس علیه السلام با ناصر رفیعی

Adobe Edge Animate CC 2015 v6.0.0.400 x64

Adobe Edge Animate CC 2015 v6.0.0.400 x64

ادوبی ادج انیمت

گلچین بهترین مداحی حنیف طاهری

گلچین بهترین مداحی حنیف طاهری

مداحی حنیف طاهری

رضا شاه در شهریور 20

رضا شاه در شهریور 20

حمله به ایران در جنگ جهانی دوم

سفر مصر جلال آل احمد

سفر مصر جلال آل احمد

سفرنامه مصر و فلسطین

تلاوت مجلسی استاد سعید طوسی سوره مبارکه نصر

تلاوت مجلسی استاد سعید طوسی سوره مبارکه نصر

تلاوت سعید طوسی سوره نصر

draw.io 26.0.9

draw.io 26.0.9

رسم نمودار، دیاگرام و فلوچارت

iPhone Notifications 6.1 for Android

iPhone Notifications 6.1 for Android

اطلاع رسانی به سبک آیفون

Turbo Dismount v1.7

Turbo Dismount v1.7

سرعت و تصادف

PhotoFunia 4.0.7.0 for Android +2.3

PhotoFunia 4.0.7.0 for Android +2.3

فوتوفونیا

Touch Hider 1.20 for Symbian

Touch Hider 1.20 for Symbian

برنامه ای برای پنهان سازی فایل ها برای سیمبین

Afterfall - InSanity - Dirty Arena Edition

Afterfall - InSanity - Dirty Arena Edition

پس از سقوط – جنون – محیط آلوده

Factorio – Space Age v2.0.41

Factorio – Space Age v2.0.41

فکتوریو

RealTimes 5.7.5 / RealPlayer Cloud 2.8.65 for Android 4.0

RealTimes 5.7.5 / RealPlayer Cloud 2.8.65 for Android 4.0

پخش کننده رییل پلیر

دوست داشتن خود

دوست داشتن خود

عاشق خودت باش و خودت را دوست بدار

Lynda - Creating a Responsive Website Design

Lynda - Creating a Responsive Website Design

فیلم آموزش طراحی و ساخت وبسایت واکنش‌گرا

5 جلسه شرح دعا از حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی

5 جلسه شرح دعا از حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی

حاج آقا کاظم صدیقی با موضوع شرح صحیفه سجادیه

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!