کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9163 | مشاهده و دانلود: 737504241 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/10 | اعضاء: 316382 | نظرات: 37888
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

رتبه جدید ایران در اینترنت پرسرعت و موبایل

آخرین آمارها از وضعیت ایران در زمینه دستیابی به جامعه اطلاعاتی در مقایسه با کشورهای منطقه در شاخصهای دسترسی، استفاده و مهارت، از رتبه 14 ایران در اینترنت پرسرعت، 10 در خانوارهای دارای کامپیوتر و 13 در دسترسی به اینترنت خانگی حکایت دارد.


به گزارش سافت‌گذر به نقل از مهر؛ بهترین روش برای کمک به پیشرفت جامعه اطلاعاتی در سطح جهانی، منطقه ای و ملی استفاده از شاخصی به نام IDI است که دربرگیرنده سه زیرشاخص دسترسی، استفاده و مهارتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است به نحوی که از این شاخص به عنوان یک ابزار نیرومند در توسعه جامعه اطلاعاتی در کشورهای توسعه یافته و کشورهای درحال توسعه نیز نام می برند.
براساس این شاخص پیشرفتهای جامعه اطلاعاتی برحسب ویژگیهایی همچون دارا بودن خطوط تلفن ثابت، تلفن همراه، پهنای باند اینترنت بین الملل، نسبت خانوارهای دارای کامپیوتر، نسبت دسترسی خانوارها به اینترنت درخانه، تعداد کاربران اینترنت، مشترکین اینترنت باند پهن ثابت، مشترکین باندپهن موبایل، با سوادی بزرگسالان، درصد نام نویسی در راهنمایی و دبیرستان سنجیده می شود.
در این راستا رتبه ایران در شاخص های مدنظر در مقایسه با کشورهای منطقه خاورمیانه بررسی شده است.

رتبه اول ایران در دسترسی به تلفن ثابت
براساس شاخص های پیشرفت در جامعه اطلاعاتی در تعداد خطوط تلفن ثابت، ایران با 36.3 خط تلفن به ازای هر 100 نفر، دارای رتبه اول است و در رتبه های بعدی، قزاقستان، ترکیه و لبنان قرار دارند.

رتبه 11 ایران در دسترسی به موبایل
در خصوص مشترکان تلفن همراه، کشور عربستان سعودی با تعداد 187.9 اشتراک تلفن همراه به ازای هر 100 نفر در رتبه اول و یمن با 46.1 مشترک تلفن همراه به ازای هر 100 نفر، رتبه آخر بین کشورهای منطقه را دارد.
در این میان کشورهای عمان، امارات متحده عربی، قطر، ارمنستان و بحرین در رتبه های بعدی قرار دارند. با توجه به اینکه استفاده از تلفن همراه بین کشورهای با درآمد بالا زیاد است بنابراین باعث پیشرفت در این زیرشاخص می شود. این کشورها نیز در رتبه های بالای میزان درآمد سرانه قرار دارند.
در این شاخص، ایران دارای رتبه یازدهم بوده و تقریباَ دارای 91.2 اشتراک تلفن همراه به ازای هر 100 نفر است که بعد از کشورهایی چون اردن، آذربایجان و قرقیزستان قرار دارد.
پیشرفت در زمینه تعداد مشترکین تلفن همراه به ازای هر 100 نفر در ایران درسال 2010 نسبت به سال 2008 ،40 درصد افزایش یافته است که این میزان رشد از بیشتر کشورهای منطقه بیشتر است. به طوریکه در حال حاضر، علیرغم عدم سرمایه گذاری خارجی در زیربخش مخابرات و بویژه در خدمات تلفن همراه، ایران از لحاظ تعداد مشترکین تلفن همراه به ازای هر100 نفر در میانه جدول رتبه بندی قرار دارد یعنی نسبت به تقریبا نصف کشورهای منطقه در وضعیت مطلوبی قراردارد. با این حال کشورهای ارمنستان، قزاقستان، آذربایجان و قرقیزستان در رتبه های بالاتری نسبت به ایران قرار دارند.

رتبه پایین ایران در پهنای باند اینترنت بین الملل
شاخص پهنای باند اینترنت بین المللی به ازای هر شخص از تقسیم میزان پهنای باند برحسب بایت بر میزان جمعیت بدست می آید. کشورهای امارات با 34135 بایت بر ثانیه برای هر نفر، عربستان با 28252 بایت بر ثانیه برای هر نفر و گرجستان با 21275 بایت بر ثانیه برای هر نفر در مکانهای اول تا سوم هستند. رقم بالای دو کشور امارات و گرجستان به دلیل میزان کم جمعیت این کشورها بوده که باعث شده مقدار شاخص چشمگیر باشد و در عربستان باید میزان انتقال ترافیک اینترنتی در مقایسه با جمعیت حدود 30 میلیون نفری بسیار بالا باشد که میزان پهنای باند اینترنت بین المللی بالا بدست آمده است که می تواند دلیل مساعدی برای میزان بالای انتقال ترافیک اینترنتی باشد.

از آنجایی که ایران از نظر جمعیت در رتبه سوم قرار دارد، میزان 3120 بایت بر ثانیه انتقال ترافیک اینترنتی برای هر شخص قابل توجیه است. قرقیزستان و ازبکستان کمترین مقدار را در این شاخص با مقدار 281 و 273 بایت بر ثانیه برای هر نفر، تجربه می کنند.

رتبه دهم ایران در خانوارهای دارای کامپیوتر
در خصوص زیرشاخص نسبت خانوارهای دارای کامپیوتر کشور قطر با 89.6 دستگاه کامپیوتر برای هر100 نفر در رتبه اول قرار دارد. کشورهای بحرین و امارات به ترتیب در رتبه دوم و سوم قرار دارند. ایران در این زیرشاخص در رتبه دهم بعد از کشورهای ترکیه، سوریه و مصر قرار دارد. بدترین وضعیت را در این شاخص کشور قرقیزستان و یمن با 4 دستگاه کامپیوتر بازای هر 100 نفر دارا هستند.

رتبه 13 ایران در دسترسی به اینترنت خانگی
کشور قطر با 84 درصد رتبه اول زیرشاخص "نسبت خانواهای دارای دسترسی به اینترنت درخانه" را داراست. بحرین، امارات متحده عربی و عربستان در رتبه های بعدی قرار دارند . ایران در این زیرشاخص با 20.8 درصد در رتبه 13 ام بعد از کشورهایی مثل عمان ،قزاقستان و اردن قرار دارد. رتبه آخر در این شاخص مربوط به ازبکستان است.

ایران و میزان کاربران اینترنت
بالاترین میزان کاربران اینترنت به ازای هر صد نفر را به ترتیب کشورهای امارات، قطر، عمان و بحرین داشته اند. ایران در این شاخص 32.8 کاربر به ازای صد نفر دارد و کشورهای یمن و ترکمنستان با میانگین 6.5 کاربر به ازای صد نفر، نامطلوب ترین وضعیت را دارند.

رتبه 14 ایران در مشترکان اینترنت پرسرعت
به گزارش مهر، درخصوص زیرشاخص "مشترکین اینترنت باندپهن ثابت بازای هر 100 نفر"، بحرین با 12.2 مشترک اینترنت باندپهن ثابت بازای هر100 نفر رتبه اول را دارد. کشورهای امارات، ترکیه و قطر در رتبه های بعدی قرار دارند.
رتبه چهاردهم این زیرشاخص متعلق به ایران است و کشورهای سوریه، قرقیزستان و یمن، رتبه آخر این زیرشاخص را به خود اختصاص داده اند. در مورد زیرشاخص "مشترکین باندپهن موبایل بازای هر100نفر" امارات متحده عربی با 58.4 مشترک باند پهن موبایل به ازای هر 100 نفر رتبه اول را در بین کشورهای منطقه دارد. کشورهای عربستان، قطر و بحرین در رتبه های بعدی قرار دارند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 11680 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/08/04 تعداد مشاهده: 2187
سافت گذر
نظرات بینندگان

مجید 1391/08/05 09:19
سلام.
1-کشورهای منطقه که بررسی شده اند دقیقا چندتا کشور هستند؟
2- در بعضی آیتمها رتبه ایران دقیقا مشخص نشده . اگه میشه دقیقا مشخص کنید.مثلا در آیتم : ایران و میزان کاربران اینترنت. ایران چندمین کشور میشه؟
[] 1391/08/04 22:43
جالبه این ارقاما در منطقه است!!!
تو منطقه هم افغانستان و بحرین و عراقو ترکیه و ایناست :D
میلاد 1391/08/04 21:00
چرا رتبه ایران را توی اینترنت نگفتی حتمی خجالت آور بوده!