کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9200 | مشاهده و دانلود: 740125568 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/31 | اعضاء: 316766 | نظرات: 37904
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها مبارک باد 💐
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد

🔰 خرید لایسنس نود 32 اورجینال مناسب آخرین نسخه ها فقط 220 تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

حملات اینترنتی علیه بانک‌ها ادامه دارد

نهادهای مالی ایالات متحده آمریکا همچنان هدف حملات گسترده DOS هستند و این حملات مانع انجام امور آنلاین نهادهای بزرگ مالی است.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی ایران؛ شرکت امنیت اینترنت اینکپسیولا (Incapsula) گزارش تحلیلی خود را در مورد سرور مورد استفاده در حمله به بانک‌ها منتشر کرد.


این تحلیل نشان می‌دهد که مهاجمان به استفاده از سرور مذکور برای حمله ادامه می‌دهند و نشانه‌ها حاکی از آن است که ظاهراً گروهی واحد از سرور ویژه مذکور بهره‌برداری می‌کنند اما آن را در اختیار مهاجمان دیگر نیز قرار می‌دهند.


محقق حوزه امنیت، این سرور که به یکی از مشتریان جدید اینکپسیولا تعلق دارد، نه تنها بانک‌ها بلکه سایت‌های عادی تجارت الکترونیکی را نیز مورد تهاجم قرار داده است. این نشان می‌دهد که احتمالاً صاحبان سرور مذکور آن را به دیگران کرایه می‌دهند.


او می‌افزاید: "صاحب این باتنت که آن را به دیگران اجاره می‌دهد، ممکن است یکی از اعضای این گروه از مهاجمان باشد" که به بانک‌ها حمله می‌کنند، اما شاید آن‌ها برای تأمین مخارج خود و کسب منافع مالی دست به کار دوم هم زده باشند."


وب‌سرور مذکور حاوی ورودی مخفی‌ای بود که به سرور فرمانده در ترکیه اجازه حمله به بانک‌های مختلف، شامل بانک PNC، HSBC، و فیفث‌ثرد را داد.


بر اساس اطلاعات سایت سازمان فن‌آوری اطلاعات، از تابستان سال 2012، حملات گسترده DDoS نهادهای مالی را مورد هدف قرار داده‌اند، اما به گفته متخصصان، صنایع دیگری نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند. با آن‌که انگیزه مهاجمان روشن نیست، لااقل یک گروه از هکتیویست‌ها اعلام کرده‌اند که این حملات به تلافی نشر ویدئویی در یوتیوب صورت گرفته که در آن به پیامبر اسلام اهانت شده است.


گروه هکر مسلمان، موسوم به جنگجویان سایبری عزالدین‌القسام، مسوولیت حملات را به عهده گرفته‌اند و اعلام کرده‌اند که در صورت حذف نشدن این ویدئو از یوتیوب، این روند همچنان ادامه خواهد داشت.


این گروه می‌گوید: "به رغم هزینه بالایی که بانک‌ها برای مقابله با این حملات متقبل می‌شوند، این حملات قابل کنترل نیست و توقف‌ناپذیر است. نارضایتی مشتریان از خدمات بانکی رو به افزایش است و در مقابل، مسوولیت بانک‌ها در مورد اختلال در فعالیت‌هاشان روز به روز کاهش می‌یابد."


اما در گزارش منتشر شده نیویورک‌تایمز در روز نهم ژانویه ادعا شده که دولت آمریکا بر این باور است که ایران در این حملات دست دارد.


بیش‌تر شواهد حملات نامعتبر بوده‌اند. مشتریان متهم به مشارکت در این حملات گلایه کرده‌اند که حساب کاربری بانکی‌شان قابل دسترسی نبوده است. شرکت‌های امنیت سایبری هم گزارش‌هایی کلی در این زمینه داده‌اند و خود بانک‌ها هم راجع به جزییات سکوت اختیار کرده‌اند.


از آن‌جا که مهاجمان سرورهایی کاربردی را مورد هدف قرار داده‌اند که به مشتریان امکان دسترسی به اطلاعات بانکی را می‌دهند و کاری با بخش عمومی وب سایت‌ها ندارند، محققان نمی‌توانند قطعی خدمات را مورد تأیید قرار دهند.


شرکت امنیت اینکپسیولا در تحلیل خود به بررسی داده‌های آپلودشده روی سرور پرداخته و اسکریپت استفاده‌نشده‌ای را یافته است که شبیه اسکریپت‌های مورد استفاده در حملات است. به علاوه، این شرکت متوجه شده است که مهاجمان سرور را به نحوی برنامه‌ریزی کرده‌اند که حجم عظیم ترافیک ایجادشده‌اش را در زمان‌های مختلف تقسیم کند.


به گفته مارک گافان، یکی از بنیانگذاران اینکپسیولا، این تکنیک بسیار پیچیده است. او می‌افزاید: "این راهبرد واقعاً هوشمندانه است. وقتی حملات DDoS بر روی هدفی صورت می‌گیرد، سایت از کار می‌افتد و برای به کار افتادن مجدد آن نیاز به مداخله انسانی است. وقتی هدف از کار افتاده باشد نمی‌شود به حمله ادامه داد."
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 12988 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itiran.com تاریخ خبر: 1391/10/26 تعداد مشاهده: 1739
سافت گذر