سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

اینترنت محدود، تولد شهروندان درجه دو را به همراه دارد

لین آمور مدیر سازمان جامعه اینترنتی گفت: در دراز مدت,کشورهایی که اینترنت محدود دارند وبه لحاظ اقتصادی رنج می برند, شهروندانشان بر روی شبکه جهانی,تبدیل به شهروندان درجه دو خواهند شد, برای اینکه قادر نیستند در یک شبکه گسترده و جهانی سهیم شوند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، "آمور" که تا فوریه 2014 در این سمت باقی خواهد بود, پس از پیوستن به سازمان در سال 1998, که تصمیم سختی برای او بود به مدت 15 ، 16 سال به تجارت اینترنتی مشغول شد و انتخاب او برای سازمان, تغییرات مثبتی ایجاد کرد.

 

مدیر عامل شرکت گفت: نسلی جدید از جامعه اینترنتی ایجاد خواهیم کرد و افزود امیدوار است جانشین وی برای پنج تا پانزده سال دیگر به این تعهدات پایبند بماند.
او در مصاحبه با ZDNet،  بزرگترین تغییراتی را که از زمان پیوستنش به جامعه اینترنتی احساس کرده بود,بیان نمود و انواع چالشهای پیش روی اینترنت را تشریح نموده و گفت محدودیت اینترنت در یک جامعه تا چه اندازه می تواند به زیان مردم یک کشور تمام شود.
 
ZDNet می پرسد:  شما در سال 1998 به
سازمان جامعه اینترنت پیوستید. فکر می کنید بزرگترین تغییرات در حوزه اینترنت از آن زمان جه بوده است؟
"آمور" پاسخ می دهد:  بزرگترین تغییرات, حجم و تعداد برنامه های کاربردی(اپلیکیشن ها) است. اگر به چیزهایی مانند اسکایپ، برنامه های کاربردی و اپلیکیشن های تحت وب، تجارت الکترونیک و رسانه های اجتماعی نگاه کنیم,می دانیم که اینها چیزهایی هستند که استفاده از اینترنت را آسان کرده اند اما هرگز انتظار نداشتیم که چنین پدیده ای رخ دهد.
یکی از چیزهایی که ما را ناامید می کند این است که رشد و گسترش آنها بسیار کند است. حدودا پنج میلیارد نفر در جهان وجود دارند که از این امکانات بی بهره اند.

از جمله چالش های پیش روی سازمان جامعه اینترنتی ، تلاش اتحادیه بین المللی مخابرات ITU  برای تسلط بیشتر بر اینترنت است. دیدگاه شما چیست؟
ITU در برخی زمینه ها تلاش میکند تا جایگاه خود را در فضای اینترنت پیدا کند. تمامی اینترنت به زودی از طریق شبکه های تلفنی قابل دریافت خواهد بود. بسیاری از اعضای آنها که کشورهای موسوم به عضو آی تی یو هستند, معتقدند باید همانطور که در دنیای تلفن و ارتباطات تلفنی نقش دارند, در دنیای اینترنت نیز نقش ایفا کنند.
نگرانی ما این است که اینترنت دنیای تلفنی نیست. اساسا معماری و ساختار آن متفاوت است. بسیار توزیع شده و شبکه به خودی خود باید ساده باشد,همانند نوآوریهای که در حواشی آن اتفاق افتاده است.به این معنی که هر کدام از ما می تواند یک اپلیکیشن بسازد و آن را منتشر کند. هر کدام از ما در به کارگیری هر کدام از آنها مختار است. در صورتی که این کار نتیجه دهد یا برنامه خوبی باشد دیگر مجبور نخواهیم بود به سراغ یک رگولاتور یا سرویس دهنده خدمات مخابراتی برویم.
اگر رگولاتوری و تنظیم شده در سطح بالا نباشد شما می توانید قیمت را هر طور که می خواهید تعیین کنید. اینکه آنها تلاش می کنند تا نقش شان را در آینده جهان ارتباطات از راه دور آینده ببینند,خواسته ای کم و بیش درست است. نگرانی ما زمانی است که آنها مدل و سیستم مخابراتی- تلفنی را در اینترنت به کار ببرند. اینترنت هنوز هم در حال گسترش است. بیست سال پیش، ما نمی توانستیم تعداد اپلیکیشن هایی که امروز در اختیار داریم را حدس بزنیم.

بزرگترین ترس شما در مورد اینترنت چیست؟
اینکه به طور قابل توجهی کمتر گسترش یافته است.اگر گسترده نیست پس جهانی نیست. این کسانی را که منتظر اینترنت گسترده و جهانی هستند , از هر چیزی که ممکن است بتواند به آنها کمک کند محروم می سازد. و همچنین افرادی را از دارایی اطلاعات و دسترسی به دانش و معلومات کنونی محروم می سازد.
در نهایت، کشورهایی که شبکه اینترنتی محدودتری دارند مردمشان بیشتر رنج می برند . آنها از نظر اقتصادی آسیب پذیرترند و شهروندانشان از اینکه بر روی شبکه جهانی, شهروند درجه دو به حساب می آیند بیشتر رنج می کشند. کشورهای بسیاری وجود دارند که ترجیح می دهند نظارت دولتی بیشتری بر اینترنت داشته باشند.
 
در مورد کنترل دولتها بر اینترنت، من نمونه هایی از کشورهای آسیایی مانند چین یا هند را دیده ام که دولت می خواهد اینترنت را کنترل کند یا بر رسانه های اجتماعی نظارت داشته باشد. به نظر شما این یک موضوع فرهنگی است؟
اگر شما می خواهید ببینید هر کشوری چه نگاهی به اینترنت دارد فقظ کافیست بهWCIT (کنفرانس بین المللی مخابرات) نگاه کنید.که ما فقط در مورد آن صحبت کردیم. کشورهایی که پیشنهادهایی نوشتند از روسیه، عربستان سعودی، چین و تعدادی دیگر بودند. این دیدگاه جامعه اینترنتی این کشورها نیست.

محدودیت بیش از حد بر روی اینترنت ، در نهایت به شهروندان و رشد اقتصادی کشور آسیب می رساند. من حدس می زنم در نهایت، اینترنت محدود ممکن است به شهروندان آسیب برساند. در حال حاضر اگر ما می بینیم که در چین شرکت های محلی رشد یافته اند , به این دلیل است که رقبای خارجی نمی توانند وارد بازار شوند.. به عنوان مثال، فیس بوک و یا توییتر مسدود شده است، اما شرکت های چینی محصولات تازه ای تولید می کنند و هر عقیده ای را می گیرند وبه چیزهایی از عقاید خودشان برمی گردانند. آیا شما فکر می کنید چین دربستن اینترنت خود  پایدار خواهد بود؟
برای مدتی، می تواند آن را ادامه دهد. و همیشه از این مساله حمایت کرده است.. کشور چین رشد بسیار فوق العاده داشته است. بسیاری از کشورهای آسیایی رشد قابل توجهی همانند او داشته اند. اما من فکر می کنم در دراز مدت، ضرر خواهند کرد.
من هم فکر می کنم این ,موضوع  و گامی برای تغییر است.  در هر کدام از این نواحی, چه از لحاظ جغرافیایی و چه از لحاظ موضوعی وقتی مردم می شنوند که اتفاقی در اینترنت افتاده است اولین فکرشان این است که می شود ما نیاز به پلیس سایبری یا قانون سایبری داریم.
در واقع، اینترنت فقط یک ابزار ارتباطی مختلف است. مقیاس و سرعتش با سایر مسایل متفاوت است. اما اگر چیزی در جهان فیزیکی جرم و یا غیر قانونی محسوب شود ,مجازاتی مرتبط با آن وجود دارد. آنها ابتدا باید به آنچه که در جهان فیزیکی اتفاق می افتد نگاه کنند و آنگاه بفهمند که آن در مورد دنیای آنلاین چگونه قابل اجرا است.
من به عنوان مثال در مورد هند که در آن دو دختر برای پست فیس بوک دستگیر شدند,فکر می کردم.  نظر دهندگان گفته بودند  که اگر این مقاله صفحه اول یک روزنامه چاپ می شد این اتفاق نمی افتاد.{لینک}

در مورد حفظ حریم خصوصی دیتا، در حال حاضر شرکت هایی مانند فیس بوک وجود دارند که در آن کاربران با میل و علاقه خود مسایل خصوصی شان را تسلیم آن می کنند. اما در عوض عکس العمل سیاسی شدیدی در مقابل آن می بینیم. آیا شما فکر می کنید در دراز مدت کاربران باز هم به ارایه مسایل خصوصی شان ادامه خواهند داد؟
ما بسیار در مورد این اعتماد، هویت، حفظ حریم خصوصی و  حراست داده ها نگرانیم با این چشم انداز که مردم باید بدانند چه اتفاقی در مورد اطلاعات آنها می افتد؟ شفافیت سازی کلید اصلی است. یکی از چیزهایی است که بسیاری از سرویس ها و سایتها انجام داده اند - و برخی نیز انجام نداده اند- و اینکه چه کاری با دیتای شما انجام می شود؟ برخی از آنها با آیین نامه 26 صفحه ای و در قالب عباراتی روشن در بخش درباره ما و ... فی المثل می گویند: فلان فاکتور روی اطلاعات شما اعمال شده و حقوق شما است تا ما را از انتشار آن منع کنید  و همه آن چیزی که شما لازم دارید یک کلیک ساده است تا این موارد اجرا شود....
کاربران بسیاری خواهان آن هستند تا بفهمند که چه بر سر داده هایشان می آید. مثلی در اینترنت وجود دارد به این مضمون که: شما باید قیمت آنچه را که آزاد است بدانید.  شما ممکن است فکر کنید که یک سرویس و خدمات آن رایگان است، اما روشی که اطلاعات خود را استخراج  می کنید و کسی دیگری آنها را به دست می آورد ، معمولا بحثی اقتصادی است که به خاطر رایگان در اختیار شما قرار دادن، رخ می دهد. در برخی از سرویسهای تجاری که مردم با هم تبادل اطلاعاتی می کنند این سرویسها به عنوان نوعی سرمایه محسوب می شود.  اگر چیزی دارایی محسوب شود دارای ارزش ضمنی است.و اگر ارزشی داشته باشد باید قابل مبادله باشد. این مبادله ممکن است تجاری و یا اقتصادی به معنای معمول نباشد و مثلا پهنای باند بالاتر باشد. به عنوان مثال، شما از اطلاعات من برای بازاریابی استفاده می کنید. شما ممکن است پهنای باند بیشتری به من بدهید یا در قیمتها تخفیف قایل شوید؟
اگر ما با این تصور که اطلاعات ما یک دارایی برای ما محسوب می شود شروع کنیم هنگامی که یک دارایی  داد و ستد و یا رد و بدل شود، باید به عنوان یک ارزش مبادله ای محسوب شود.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 13934 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1391/12/22 تعداد مشاهده: 1792
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

حرفاش خیلی قشنگ بود.و متاسفانه جامعه ما دچار یک سردرگمی در مورد اجرای قوانین به خصوص در مورد مباحث فناوری اطلاعات هستش!!!!
متاسفانه ما دچار یک تداخل و کج فهمی بین امور اجتماعی و مذهبی استفاده از تکنولوژی روز دنیا شده ایم!!!!!
با ایجاد محدودیت های بیش از حد و بی مورد می خوایم جلوی خیلی چیزای از دید ما بد رو بگیریم.غافل از اینکه می شه می تونیم به جای محصور کردن اونا به راه درست هدایتشون کنیم.من واقعا متاسفم واسه مملکت و کشور خودم که یکی از مهم ترین نیازهای امروز بشر که عملا شبکه ای جهانی رو پدید آورده برای خودمون محصور کردیم و خودمون رو داریم از این فناوری محروم میکنیم.شدیدترین فیلترینگ ها،سرعت بسیار بسیار پایین،کیفیت نامطلوب خدمات اینترنتی و هزاران خدمات دیگه ی الکترونیکی!!!!!!
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
لیاقت این مردم اینه؟؟؟؟؟؟یه سری افراد هم این وسط دارن سو استفاده میکنند!!!!!
کاش می شد صدای آدم به جایی برسه

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آموزش VMWare ESX Server در شبکه

آموزش VMWare ESX Server در شبکه

آموزش وی ام ویر ای اس ایکس سرور

Lynda - Managing Multiple Generations

Lynda - Managing Multiple Generations

فیلم آموزش مدیریت افراد گوناگون از نسل‌های مختلف در محیط کار

آموزش کامل جوملا

آموزش کامل جوملا

آشنایی با Joomla و نحوه مدیریت آن

19 جلسه در شرح عوامل فی نحو

19 جلسه در شرح عوامل فی نحو

نحو مقدماتی ، هدایه ، صمدیه

InfiniteSkills - CSS3 Dropdown Menus Training Video

InfiniteSkills - CSS3 Dropdown Menus Training Video

فیلم آموزش ساخت منوهای کشویی با سی‌اِس‌اِس3

GoodPlayer Pro 4.5 for Android +2.2

GoodPlayer Pro 4.5 for Android +2.2

پلیر تصویری اندروید

51 جلسه صرف و نحو

51 جلسه صرف و نحو

عربی 3

آشنایی با عملکرد قفلهای CD

آشنایی با عملکرد قفلهای CD

آشنایی با عملکرد قفلهای سی دی

Building Boeing 747-8 Full Documentary

Building Boeing 747-8 Full Documentary

فیلم مستند

Sleep as Android 20250707 for Android +7.0

Sleep as Android 20250707 for Android +7.0

آلارم و مدیریت خواب

افزایش سرعت اینترنت Dial-up

افزایش سرعت اینترنت Dial-up

افزایش سرعت اینترنت دایال آپ

Kaspersky Internet Security & Antivirus 11.122.4.13875 for Android +7.0

Kaspersky Internet Security & Antivirus 11.122.4.13875 for Android +7.0

آنتی ویروس موبایل کاسپراسکای

Remnant: From the Ashes - Subject 2923

Remnant: From the Ashes - Subject 2923

اکشن شوتر برای کامپیوتر

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

لگو جنگ ستارگان

BetterMediaInfo 0.5.0

BetterMediaInfo 0.5.0

ارائهٔ اطلاعات فنی فایل‌های صوتی و ویدئویی

زندگی نامه حضرت زهرا(س)

زندگی نامه حضرت زهرا(س)

فضائل حضرت زهرا علیها السلام

سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع دعوت به حق

سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع دعوت به حق

سخنرانی دعوت به حق با حاج آقا فرحزاد

نمونه سئوالات نوسازی و دگرگونی سیاسی

نمونه سئوالات نوسازی و دگرگونی سیاسی

نوسازی و دگرگونی سیاسی

راهنمای نرم افزار GeoGebra

راهنمای نرم افزار GeoGebra

راهنمای نرم افزار گوگبرا

GO SMS Pro Premium 8.03 / Pro 7.88 for Android +1.6

GO SMS Pro Premium 8.03 / Pro 7.88 for Android +1.6

مدیریت اس ام اس

VirtualDub2 2.2.0.755

VirtualDub2 2.2.0.755

ویرایش فیلم

Worms Clan Wars Update 6

Worms Clan Wars Update 6

کرمها - جنگهای قبیله ای

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع ماه رجب

Batman v Superman Dawn of Justice

Batman v Superman Dawn of Justice

بتمن در برابر سوپرمن: طلوع عدالت

Kings of Kung Fu

Kings of Kung Fu

پادشاهان کونگ فو

آموزش Microsoft Exchange Server 2010

آموزش Microsoft Exchange Server 2010

آموزش اکسچنگ سرور 2010

مداحی عربی حسین الأکرف

مداحی عربی حسین الأکرف

مداحی عربی

دیوان غزلیات حافظ نسخه 1.0.1 برای اندروید 2.2+

دیوان غزلیات حافظ نسخه 1.0.1 برای اندروید 2.2+

دیوان خواجه شمس‌الدین محمد حافظ شیرازی

Simpler Contacts & Dialer Pro 8.6 for Android +4.0

Simpler Contacts & Dialer Pro 8.6 for Android +4.0

دفترچه تلفن

Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2

مارول اسپایدرمن 2

Hibit Uninstaller 3.2.55

Hibit Uninstaller 3.2.55

حذف کامل نرم افزارهای نصب شده

NIUBI Partition Editor 10.2.0 Technician + WinPE ISO

NIUBI Partition Editor 10.2.0 Technician + WinPE ISO

مدیریت هارد دیسک

Directory Opus 13.16

Directory Opus 13.16

مدیریت فایل

Terminator 3 Rise of the Machines

Terminator 3 Rise of the Machines

نابودگر 3

FIFA 15 - Ultimate Team Edition

FIFA 15 - Ultimate Team Edition

فیفا 15 | کامل‌ترین نسخه دارای آخرین آپدیت‌ها و جابجایی‌ها

آشنایی با انواع پردازنده ها(CPU)

آشنایی با انواع پردازنده ها(CPU)

آشنایی کامل با واحد پردازش مرکزی کامپیوتر

iTop Easy Desktop 3.0.1.92

iTop Easy Desktop 3.0.1.92

مرتب کردن دسکتاپ ویندوز

Bomb Chicken

Bomb Chicken

اکشن کم حجم برای کامپیوتر

فضایل امام علی (ع)  از حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد - 4 جلسه

فضایل امام علی (ع) از حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد - 4 جلسه

حاج آقا حبیب الله فرحزاد با موضوع فضایل امام علی (ع)

Mayan Death Robots

Mayan Death Robots

ربات‌های مرگ در تمدن مایان

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!