سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

روزنامه The Age استرالیا؛ نسل سوم موبایل، خانه جدید پُرنوگرافی!

گاهی ترس از اشتباه، سبب می‌شود که انسان به اشتباهات بزرگی بیفتد! درست است که مخاطرات ابزارهای جدید، نیاز به درک روزامد دارد و باید با تدبیر به آن نگریست، اما تدبیر، غیر از سکون و بیحرکتی است.

 

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا؛ وقتی تیتر روزنامه گاردین انگلیس درباره نسل سوم تلفن همراه، این است: «فحشا، راز کثیفی که تکنولوژی جدید را جهت می‌دهد» و پارلمان اتحادیه اروپا در گزارش رسمی خود، از چرخه همپوشانی تجارت فحشاء و نسل سوم ارتباطات همراه پرده برمی‌دارد، باید تن کیهان، رسالت، جام جم و شورای عالی انقلاب فرهنگی بلرزد! به دلیل همین تأخیرها و نابسامانی در فضای مجازی بود که رهبری اقدام به تأسیس شورای عالی مجازی کردند؛ تا مخاطرات امنیتی و فرهنگی اینترنت موجود را بکاهند. اکنون تصور کنید که اینترنتی با سرعت چندین برابر، آن هم به‌صورت پرتابل وارد کشور شود و کسی در بررسی عالمانه مخاطرات آن برنخیزد!

 

امام خامنه‌ای در ۱۷ شهریور ۱۳۹۰، در جمع خبرگان رهبری‌: «ببینید امروز وسائلى که براى اغواى دل جوانها هست، چقدر است! قابل مقایسه با گذشته نیست. این ماهواره‌ها، این اینترنت‌ها، این انواع و اقسام وسائل ارتباطات! اینها دلها را اغوا می‌کند، جذب می‌کند، از راه به‌درمی‌برد، انگیزه‌هاى معنوى را در انسان سست می‌کند، شهوات را در انسان بیدار می‌کند».

 

با وجود نسل جدید تلفن همراه، شنیع‌ترین تصاویر زننده‌ی زنده و نیز پایگاه‌های اینترنتی شبکه‌های ماهواره‌ی فحشا و سایتهای مستهجن، به صورت پرتابل در دسترس عموم مردم قرار می‌گیرد و «فحشاخانه های بصَری و سایبری» فعال می شوند تا عموم مردم بتوانند آزادانه به فحشاخانه های معروف غربی و عربی چشم باز کند!

 

مُفتی‌های پولی وهابی، با اختاپوس رسانه ای (۳۰۰ شبکه ماهواره‌ای و یک‌دوم پایگاه‌های اینترنتی جهان اسلام)، به صورت برخط، از طریق بستر عمومی و سهل‌الوصول تکنولوژی جدید تلفن همراه، به سراغ جوانان سنی یا شیعه مستضعف می‌آیند.

 

امام‌خامنه‌ای در ۱۹ آذر ۱۳۷۹ در دیدار اعضاى شوراى عالى انقلاب فرهنگى: «اگـر فرض کنیم در کشور محصولات فرهنگى ناسالمى وجود داشته بـاشد فـکر نـاسالم، اخـلاق نـاسالم، رفـتار ناسالم، ابزار فرهنگى ناسالم، رسـانه‌هاى نـاسالم، کتاب ناسالم، وسایل هنرى ناسالم که بتواند با خرافات و کـج اندیشى ها و کـجروىها، عـقاید را سـست و مخدوش کند، اینها فرآورده‌هاى ضد انـسانى‌اند! مقابله با آنها باید با انگیزه دفاع از انسانیت صورت بگیرد و همه باید در این زمینه احساس وظیفه کنند! ... آیا حکومت می‌تواند بگوید من آزادى و امنیت را فراهم می‌کنم، مردم خودشان بروند میدان معارضه؛ و بحث عرضه و تـقاضاست؟ هـر کس هر چه توانست، در بازار عرضه و تقاضا مطرح کند، هر چه شـد، شـد؟ نـه! بـه هـیچ وجه! ایـن جـزو وظـایف دولـت اسلامى است که در این آشـفته بازار احتمالى، یا حتى غیر آشفته بازار، در بازار عرضه فرهنگ و عقیده و اخـلاق، نگذارد عائله او یعنى ملت دچار گمراهى بشوند. ... اما یک جا هم باید وارد بشوید! یک جا هم باید دخالت قـانونى بکنید! یک جا هم باید نظارت قانونى بکنید! مانع چیزى و موید چیزى بشوید! چیزى را تسهیل و در جلوى چیزى مانع ایجاد کنید! ... همین شوراى عالى انقلاب فرهنگى، از جمله وظـایفش هـمین اسـت که بنشیند ببیند کجا دولت باید در مقابل فرهنگ حساسیت نشان بدهد، کجا باید بخصوص حساسیت نشان ندهد و کجا باید تغافل کند».

 

پس از ورود کالای مصرفی و پرمخاطره نسل سوم تلفن همراه به ایران مراجع تقلید فتوای حرمت راه‌اندازی و معاونت در تأسیس آن را صادر کردند. امری که نشان از حساسیت بالا، درایت، شناخت و شجاعت آنان در برابر مخاطرات این محصول غربی برای خانواده‌ها و جامعه دینی داشت.

 

از مراکز دانشگاهی که قله های High tech را درنوردیده اند، اولاً انتظار است که در حوزه فناروی ارتباطات و رسانه‌ها که به فرموده رهبری در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۳، از بمب اتمی هم خطرناکترند، حرکتی بزرگتر بکنند و ثانیاً در مسأله این تکنولوژی جدید، مرعوب برچسب «مخالفت با تکنولوژی» نشوند و اجازه ندهند که به عنوان سوغات تکنولوژیک و با هزار منت و صلوات وارد کشور شود! البته کسی مخالف همین تکنولوژی معمولی هم نیست، حتی ما طرفدار صنعتی شدن این تکنولوژی هم هستیم؛ مخالفت‌ها بر سر آن است که یک کالای پرمخاطره و غیرضروری، وارد سبد مصرف عمومی بشود! آیا می توان گفت که چون فناوری و صنعت اسلحه سازی مطلوب است، پس باید سلاح گرم در سبد مصرف عمومی باشد؟ یادمان نرود که «محافظه کاری، قتلگاه انقلاب است». جا دارد که مرکز تحقیقات پلیس فتا، و پلیس امنیت اخلاقی و نیز قوه قضائیه در راستای پیشگیری از جرم، بررسی های دقیقی در ضریب بزه‌خیزی نسل سوم تلفن همراه انجام دهند.

 

امام خامنه‌ای در ۴ آذر ۱۳۸۸ می‌گویند: «با توجه به شکست استکبار در مواجهه سخت با نظام اسلامی در دهه اول انقلاب، اکنون دشمن، جنگ نرم را در دستور کار خود قرار داده و امروز اولویت اصلی مقابله با جنگ نرم است».

 

«Garry Barker» در روزنامه «The Age» - از مطبوعات مهم و پرسابقه ملبورن استرالیا، انتشار از ۱۸۵۴- با وجود جوّ سانسور شدید به سبب منافع کمپانی‌های سرمایه‌داری، به افشای گوشه‌ای از ابتذال «نسل سوم موبایل» پرداخته است. عنوان مقاله، تا حدّی از ابعاد پشت پرده، رونمایی می‌کند: «Pornography finds a new home on 3G mobile»؛ استهجان منزلی جدید در موبایل نسل سوم می‌یابد! 

 

وی در ابتدای مقاله به صورت گذرا، به ویژگی‌های چندرسانه‌ای موبایل نسل سوم می‌پردازد و سپس می‌گوید: «اما 3G روی تاریکتری نیز دارد. اینترنت، دستپخت بشر، با خوبیها و بدیهایش می‌باشد و اکنون استهجان از راه اینترنت به شبکه‌های نسل سوم نفوذ کرده است. ... نیل اندرسون مدیر استرالیایی مرکز تحقیقاتی Ovum؛ (گروه تحلیلگران مستقل آی‌تی بریتانیا) به نمونه تازه‌ای اشاره کرده است. ... این مسأله، وزیر ارتباطات استرالیا، هلن کونان، را واداشت تا طی بیانیه‌ای اعلام کند که این نوع گوشی برخط و بهره‌گیر از باند پهن اینترنتی، اگر در دست غیر اهلش باشد، می‌تواند مجرایی برای انحراف جنسی باشد ...»۱.

 

«... ارائه‌دهندگان خدمات جستجو برای تلفن همراه، آمارهایی ارائه کرده‌اند که نشان می‌دهد بین ۵۰ تا ۷۰٪ جستجوهای انجام‌شده در گوشی‌های همراه [مذکور] برای دسترسی به امور [جنسی] مربوط به بزرگسالان بوده است. با وجود دسترسی به اینترنت کنونی گوشی‌های همراه، جلوگیری از دسترسی کاربران به امور مخاطره آمیز [جنسی]، ممکن است گریبان اپراتورها را بگیرد؛ چون نظارت بر دریافتهای آنان از اینترنت، در هنگامی که کاربر از درگاه خود خارج شده و ماجراجویانه به فضاهای مخربتر سایبری می‌روند، ناممکن یا بسیار دشوار خواهد بود. آن‌گونه که آقای اندرسون تحلیل می‌کند، جنجال‌ها، دست‌کم این حقیقت را برجسته کرد که تلفن همراه و شبکه نسل سوم، در حال شروع ارائه اینترنت سیار بسیار شرارت‌باری هستند ...»۲.

 

نسل جدید تلفن همراه می تواند با انجام فعالیت‌های خود در بستر اینترانت، تا حدی از مشکلات ناشی از مخاطرات مخوف اینترنت پرتابل پرسرعت 3G را کم کند.

 

هشدار امام خامنه‌ای در ۶ اسفند ۱۳۸۱: «سیاست امروز، سیاست اندلسى‏ کردن ایران است‏ ... اروپایی‌ها وقتى خواستند اندلس را از مسلمانان پس‌بگیرند، اقدامى بلندمدّت کردند. آن روز صهیونیستها نبودند؛ اما دشمنان اسلام و مراکز سیاسى، علیه اسلام فعّال بودند. آنها به فاسد کردن جوانان پرداختند ... جوانان را به سمت زنان و دختران خود سوق دادند تا آنها را به شهوات آلوده‌کنند! گذشت زمان راه‌هاى اصلى براى فاسد یا آباد کردن یک ملت را عوض نمی‌کند. امروز هم آنها همین کار را مى‌کنند».

 

دشمن در پی اندلسی‌کردن ایران است و اولویت اصلی کشور هم جنگ نرم است؛ پس تنگه اُحد امروز نیز، تنگه اُحد فرهنگی و سایبری است! و وای بر کسانی که به سبب سود و غنائم اغواگر، با واردکردن برخی کالاهای مصرفیِ زمینه‌ساز تحرکات دشمن، تنگ اُحد سایبری را به دشمن بسپارند. از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، انتظار است که در معضلات این تکنولوژی جدید، از اندرسون استرالیایی، کارشناس مرکز «آووم» بریتانیا عقب نمانند و در امری که می‌تواند سَبیلی برای سلطه دشمن در راستای اندلسی‌کردن نظام اسلامی باشد، به اندازه جان‌آرلیج تولید داشته باشند: «وَ لَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکافِرینَ عَلَى الْمُؤْمِنینَ سَبیلاً». نساء ۱۴۱.

------------------------------------

1. "But there is a darker side, too. The internet is the human race, warts and all and pornography has already penetrated 3G networks through internet access. Neale Anderson, Australian research director for Ovum, the independent British IT analysts, points to the recent case ... The incident prompted Communications Minister Helen Coonan to declare in a statement that in the wrong hands the broadband mobile phone, as an always-on internet terminal, could become "a pipeline for perversion”. +

2. "Some surveys by mobile search engine providers suggest that between 50 per cent and 70 per cent of search queries typed into mobile phones with internet access relate to "adult" content .With internet access available on a mobile phone barring risqué material may come to haunt the carriers for it will be difficult, if not impossible, for them to control what is downloaded to a mobile once the user moves away from the carrier's own portal and ventures into the darker avenues of cyberspace. As Mr Anderson observes, the furore at least highlighted the fact that the mobile phone and the 3G network are starting to deliver "the much-maligned 'mobile internet”.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14204 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1392/01/15 تعداد مشاهده: 2383
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

یه روز با ورود تلویزیون به خونه ها مخالفت میشد، یه روز با ویدئو، یه روز با ماهواره، اینترنت، ... و حالا هم با این پدیده!
صرف مخالفت با یک تکنولوژی راه مقابله با مضراتش نیست. بهترین راه، آموزش بنیادی افراد جامعه ست. همین تکنولوژی ها و چه بسا بدتر از اونها داره توو کشورهای اروپایی و امریکایی و شرق آسیا توزیع میشه.
جلوی ورود تکنولوژی رو نمیشه گرفت. نیروی انتظامی در انتهای مسیر قرار داره. یعنی در جایی که اگه آموزش ها جواب نداد، با مخاطی برخورد کنه. ولی متاسفانه توو امر آموزش سهل انگاری میشه و نیروی انتظامی مجبوره همه حرفها رو بشنوه و بی گناه و گناهکار رو با هم مجازات کنه.
و البته، فراموش نکنیم اولین قدم واسه آموزش، شروع از خودمون و خانوادمونه. باید باور داشته باشیم که تماشای تصاویر مستهجن، به هر نحو و با هر پوششی، اثرات مخربی روی جسم و روان ما و اعضای خانواده میذاره. این رو باید باور کنیم. همین.

آقا
پس این فیلترینگ چیست؟ نقش خودش را دارد دیگر.
ارتباطات داخلی ایرانیان با هم که پرنوگرافی نیست.lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol diarre pantoprazol bolus

lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

هر تکنولوژی جدیدی نقاط تاریک و روشنی داره، نباید برای مقابله با نکات تاریک کلا اون تکنولوژی رو حذف کرد. این نوع برخورد جلوی نوآوری و پیشرفت رو می‌گیره. این برخورد پاک کننده صورت مساله راحت‌ترین روش برای مسولین و دولتمردان بی‌مسولیت و راحت طلب هست. lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol dosis pantoprazol bolus

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Office HD - TextMaker FULL 2016.767.0623 for Android +4.0

Office HD - TextMaker FULL 2016.767.0623 for Android +4.0

پردازش متن قدرتمند با امکانات فوق العاده

Photo Frame 49 for Android +2.3

Photo Frame 49 for Android +2.3

براحتی تصاویر خود را ترکیب کنید

Unknown

Unknown

اکشن حادثه ای

7Mages

7Mages

هفت 7 جادوگر

کتب پایه دهم تا دوازدهم حسابداری

کتب پایه دهم تا دوازدهم حسابداری

حسابداری کنکور

آموزش سیستم مدیریت محتوای دیتالایف انجین

آموزش سیستم مدیریت محتوای دیتالایف انجین

آشنایی با سیستم مدیریت محتوای DataLife Engine

TAITO Rainbow Islands

TAITO Rainbow Islands

جزیره رنگین کمان ها

Autodesk Inventor Pro 2014 SP1 + SP2 x86/x64

Autodesk Inventor Pro 2014 SP1 + SP2 x86/x64

قویترین نرم افزار مدلینگ و جایگزین Mechanical Desktop

Cut the Rope Time Travel 1.11.0 for Android +2.3

Cut the Rope Time Travel 1.11.0 for Android +2.3

بازی طناب را ببر نسخه سفر در زمان (ابدیت نسخه HD)

Visual Paradigm for UML Enterprise Edition v8.0 sp1 Win/Mac/Linux/Unix

Visual Paradigm for UML Enterprise Edition v8.0 sp1 Win/Mac/Linux/Unix

ابزار ساخت نرم افزار شی گرا

Lynda - Up and Running with Java

Lynda - Up and Running with Java

فیلم آموزشی لیندا زبان برنامه‌نویسی جاوا

آموزش شنا

آموزش شنا

آشنایی با تکنیکها ی انواع شنا

Super Comboman

Super Comboman

مبارز قهرمان

ChatGPT Desktop v1.1.0

ChatGPT Desktop v1.1.0

چت‌جی‌پی‌تی برای ویندوز

راهنمای هارد اکسترنال

راهنمای هارد اکسترنال

خرید هارد اکسترنال

Bloop 1.1.0 for Android

Bloop 1.1.0 for Android

بازی مربع های رنگی

Google Toolbar for Firefox 7.1.2011.0512b

Google Toolbar for Firefox 7.1.2011.0512b

جدیدترین نسخه نوار ابزار گوگل برای مرورگر فایرفاکس

پارادایم چیست؟

پارادایم چیست؟

چرا بعضی افراد هرچه بیشتر تلاش می کنند نا موفق ترند؟

Parking Break 2.5 for Android

Parking Break 2.5 for Android

پارکینگ ماشین ها

تلاوت مجلسی استاد کریم منصوری سوره مبارکه شمس

تلاوت مجلسی استاد کریم منصوری سوره مبارکه شمس

تلاوت کریم منصوری سوره شمس

Katamari Damacy REROLL

Katamari Damacy REROLL

اکشن و ماجراجویی

Broken Arrow + Updates

Broken Arrow + Updates

استراتژیک جنگی برای کامپیوتر

WeatherBug 5.27.0 for Android +4.1

WeatherBug 5.27.0 for Android +4.1

آب و هوا با دقت بالا

Fantasy Swamp 1.03 for Android

Fantasy Swamp 1.03 for Android

باتلاق فانتزی

Symantec Norton Ghost 15.0.1.36526 SP1 /Symantec Backup Exec 2015 14.2 / Symantec Ghost 12.0.0.11761 BootCD

Symantec Norton Ghost 15.0.1.36526 SP1 /Symantec Backup Exec 2015 14.2 / Symantec Ghost 12.0.0.11761 BootCD

قوی‌ترین نرم افزار بکاپ و بازگردانی اطلاعات سیستم

Steve Jobs The Man in the Machine

Steve Jobs The Man in the Machine

مستند استیو جابز

Sacred Almanac - Traces of Greed

Sacred Almanac - Traces of Greed

تقویم مقدس - آثار طمع

قرائت دعای ندبه توسط آقای محسن فرهمند

قرائت دعای ندبه توسط آقای محسن فرهمند

قرائت محسن فرهمند دعای ندبه

اعمالی که خداوند دوست ندارد از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

اعمالی که خداوند دوست ندارد از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

حاج آقا علی نظری منفرد با موضوع اعمالی که خداوند دوست ندارد

Pou 1.4.124 for Android +5.0

Pou 1.4.124 for Android +5.0

بازی فرزندی به نام Pou

SonicStage 4.3.01.14050a

SonicStage 4.3.01.14050a

مدیریت محصولات سونی

سیدحسین نصر

سیدحسین نصر

زندگینامه نصر

سیستم عصبی مرکزی و مغز

سیستم عصبی مرکزی و مغز

بررسی اجمالی آناتومی و فیزیولوژی مغز انسان،

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع بهره‌های معنوی ارادت به اهلبیت (ع) _ 2 بخش

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع بهره‌های معنوی ارادت به اهلبیت (ع) _ 2 بخش

سخنرانی بهره‌های معنوی ارادت به اهلبیت (ع) از پناهیان

Universal Book Reader Premium 5.0.2203 for Android +3.0

Universal Book Reader Premium 5.0.2203 for Android +3.0

کتابخوان اندروید

آموزش تصویری Sony Ericsson Themes Creator

آموزش تصویری Sony Ericsson Themes Creator

آموزش تم سونی اریکسون

EPLAN Fluid 2023.0.3.19351 / 2.7.3.11418

EPLAN Fluid 2023.0.3.19351 / 2.7.3.11418

ایپلن فلوید مدلسازی در مهندسی سیالات

Chants of Sennaar

Chants of Sennaar

ماجراجویی برای کامپیوتر

رسم و ویرایش انواع شکل ها در نرم افزار ورد

رسم و ویرایش انواع شکل ها در نرم افزار ورد

اشکال در نرم افزار ورد

Paradise Beach 1.0.0 for Android

Paradise Beach 1.0.0 for Android

جزیره بهشت

پاناپرداز www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!