سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

۱۵ می ۲۰۱۳ فیس بوک تعطیل می‎شود!

این برای سومین بار است که موسس و رئیس شبکه اجتماعی فیس بوک اعلام می کند که فیس بوک تعطیل خواهد شد اما این بار مدعی شده که ادعایش را ثابت خواهد کرد و فیس بوک را به دلیل آشفتگی و خستگی فراوان از دسترس کاربرانش خارج خواهد کرد.

 
به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، این مساله طی روزهای اخیر باعث نگرانی میلیون‎ها کاربر این غول ارتباطی دنیا در سراسر دنیا شده است.

اما این بار خبر از رسانه‎ای انگلیسی شروع شد. خبری که توسط چند سایت خبری و چند نشریه محلی انگلیسی منتشر شد که مدعی شدند که زاکربرگ، موسس و رییس شبکه اجتماعی فیس‌بوک در اظهارنظری گفته است که فیس‌بوک از کنترل ما خارج شده و برای پایان بخشیدن به این وضعیت آشفته این شبکه اجتماعی گسترده ، تصمیم گرفته‌ام این شبکه اجتماعی را تعطیل کنم که به زودی از دسترس کاربرانش خارج خواهد شد.

دلایلی زیادی وجود دارد که به‌وسیله آن‌ها می‌توان عدم صحت چنین خبری را تایید کرد. قطعا اگر چنین خبری صحت داشت، از سوی خود فیس‌بوک به صورت رسمی اعلامیه‌ای برای ۵۰۰ میلیون کاربرش منتشر می‌شد. از طرفی، سایتی که ۵۶ میلیارد دلار ارزش دارد، ناگهان به این شکل تعطیل نخواهد شد و قطعا از قبل، فکری برای فروش و یا انتقالش به دیگری می‌شود.

شنیدن و پرداختن به چنین خبری در حد سرگرمی شاید جالب باشد اما جدی گرفتنش چندان منطقی نیست.

در این گزارش این مجله انگلیسی که بیشتر شبیه طنز است امده فیس بوک با تمام خاطراتش در” ۱۵ می  ۲۰۱۳ ” به پایان عمرش خواهد رسید و از فضای مجازی و دسترس کاربرانش خارج خواهد شد!

این نشریه محلی انگلیسی از قول موسس فیس‌بوک آورده است : «استرس مدیریت فیس‌بوک زندگی مرا نابود کرده و باید به این اوضاع دیوانه‌وار خاتمه دهم. سایت فیس‌بوک تمام و کمال در ۱۵ می /۲۵ اردیبهشت امسال تعطیل می‌شود و دیگر کسی نمی‌تواند به محتوای اینترنتی صفحه خود ازجمله عکس‌ها و فیلم‌ها دسترسی داشته باشد».

زاکربرگ در گفتگوی تلفنی اختصاصی با خبرنگار ویکلی‌وورلدنیوز در ادعای سال قبلش مبنی بر تعطیلی فیس بوک گفته بود : «فکر کنم بدون فیس‌بوک زندگی بهتر است. مردم مجبور می‌شوند از پشت رایانه‌های خود بلند شوند و در کوچه و خیابان دوستان واقعی پیدا می‌کنند».

این همه درحالی است که ویکلی‌وورلدنیوز به انتشار خبرهای مضحک و دروغ و شایعات بی‌اساس مشهور است و داستان‌های مفصلی از نامزدی جورج‌کلونی (بازیگر مشهور هالیوود) برای انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده و صحنه‌سازی مایکل‌جکسون (ستاره پاپ) برای مرگ تقلبی‌اش تا حمله فضاپیماهای بیگانه به زمین در سال ۲۰۱۱ را منتشر کرده بود. هرچند بسیاری از کاربران نظر دادند که این خبر شایعه‌ای بیش نیست و زاکربرگ باید یک دیوانه باشد که بخواهد وبسایتی را که هم‌اکنون بیش از ۵۰ میلیارد دلار می‌ارزد، به همین سادگی تعطیل کند!

فیس بوک ارتباط های پنهانی و نزدیکی با سازمان های جاسوسی آمریکا و اسرائیل و انگلیس داشته و دارد و بارها از اطلاعات کاربرانش در سراسر دنیا برای اهداف سازمان های جاسوسی سوء استفاده کرده است که همین مسئله بارها از سوی کاربران فیس بوک مورد اعتراض قرار گرفته است.

شبکه فیس بوک که تا امروز بیش از ششصد میلیون کاربر در سراسر دنیا برای خود جذب کرده است به عنوان یک غول ارتباطی در سراسر دنیا مطرح است و اینکه این شبکه اجتماعی که روزانه میلیون ها پیام در بین کاربرانش ردوبدل می شود به همین سادگی تعطیل شود ، اما سایتهای خبری و چند نشریه انگلیسی که این خبر را بصورت گسترده منتشر کرده اند مشخص نیست با چه هدفی این ادعا را مطرح کرده اند و اینکه واقعا فیس بوک تعطیل خواهد شد یا خیر که باید تا ۲۵ اردیبهشت امسال صبر کرد و این ادعای این نشریات انگلیسی که بیشتر شبیه طنز است را مشاهده کرد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14283 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1392/01/20 تعداد مشاهده: 1749
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

این مطلب بخشی از دروغ آپریل/آوریل بوده که این مجله نقل کرده
وگرنه کی حاضره این همه درآمد رو بذاره کنار؟


(دروغ آپریل یه چیزی تو مایه‌های همین دروغ سیزده خودمونه.)

من یکخورده دیر مطالب رو میگیرم! یک خواهش داشتم که نویسنده این مطلب مثل یک مرد اولا کامنت من رو پاک نکنه! دوما یک چند مورد جاسوسی توسط فیسبوک (منظور خود سایت و مدیریت اونه نه احیانا هکری در فیسبوک!)که خصوصا برای آمریکا و اسرائیل و بویژه و فقط و فقط تاکید میکنم فقط و فقط بر علیه شهروندان خارجی و موکدا و تاکیدا ایرانی انجام شده رو برای من مثال بزنه! بارها و هزاران نه یک چندتا بسه!!

اگه راست باشه که احتمالش ضعیفه خیلی تو وقت مردم صرفه جویی میشه

دروغ اول آوریل بوده ولا شک فیهlay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol dosis pantoprazol bolus

تا جایی که من میدونم قرار بود مهندس کرسکانی این سایت رو بخره اونم نصف نقد نصف چک 4 ماههlay:none">fexofenadin kinder fexofenadin cipla fexofenadin nebenwirkung

به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
روح سَکولاریسم بر فیس بوق فرمان می‌راند (جمله گهربار از خودم!)

احتمالا اینا یه خیری تو این که سال 2012 پایان جهان هست دیدن، واسه همین هی واسه سایتشون از همون حقه استفاده میکنن!