سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

جدیدترین آمار از تعداد ایرانی‎های عضو فیس بوک

موسسه تحقیقاتی "پیو" (Pew) با انتشار آماری، از کاهش گرایش کاربران اینترنت به فیسبوک و افزایش بسته شدن حساب‌های کاربری در این شبکه اجتماعی به دلایل مختلف خبر داده است.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، دو سوم بزرگسالان آمریکایی که کاربر اینترنت هستند (حدود ٪67) کاربر فیسبوک نیز هستند. از این روی، سایت فیسبوک شبکه اجتماعی غالب در این کشور به شمار می‌رود. یافته‌های تازه از پروژه اینترنت و زندگی آمریکاییِ مرکز پژوهشی "پیو حاکی از آن است که جمعیت کاربران فیسبوک دستخوش نوسانات قابل توجهی شده است:

  • ٪61 از کاربران کنونی فیسبوک ادعا می‌کنند که هر از گاهی در گذشته به مدت چند هفته یا بیشتر به خواست خود از فیسبوک کناره‌گیری کرده‌اند.
  • ٪20 از بزرگسالان آنلاین که در حال حاضر از فیسبوک استفاده نمی‌کنند می‌گویند که زمانی از این سایت استفاده می‌کردند، اما دیگر استفاده نمی‌کنند.
  • ٪8 از بزرگسالان آنلاین که در حال حاضر از فیسبوک استفاده نمی‌کنند تمایل دارند در آینده دوباره به کاربران فیسبوک بپیوندند.

از ٪61 درصد از کاربرانی که مدتی از فیسبوک کناره‌گیری کردند خواستیم با واژگان خود علت این کناره‌گیری را شرح دهند، و آن‌ها دلایل متعددی را عنوان کردند. بیشتر این افراد (٪21) گفتند که "کناره‌گیری‌شان از فیسبوک" به دلیل مشغله زیادشان یا نداشتن زمان کافی برای اختصاص دادن به این سایت بوده است. عده‌ای نیز دلیل این اقدام را بی‌علاقگی خود به سایت (٪10)، عدم جذابیت محتوای سایت (٪10)، شایعه‌پراکنی‌های بیش از حد دوستانشان (٪9)، یا نگرانی از اتلاف وقت و نیاز به مدتی استراحت (٪8) عنوان کردند.

 

 

از هر پنج بزرگسال آنلاین یک نفر (٪20) ادعا می‌کنند که قبلاً از فیسبوک استفاده می‌کردند اما دیگر از آن استفاده نمی‌کنند. ما از این گروه نیز خواستیم با واژگان خودش دلیل کناره‌گیریشان را شرح دهند. بیشتر توجیه این افراد شکسته شدن حریم خصوصی آن‌ها، اتلاف وقت، دلزدگی از ارتباطات مجازی گسترده و عدم علاقه به دانستن مسائل شخصی دیگران که معمولا در این شبکه‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود، بوده است.

به گفته این کاربران، اینکه برخی از افراد حتی غذایی را که خورده‌اند را نیز به اشتراک می‌گذارند و دیگران نیز شروع به کامنت گذاشتن می‌کنند، بسیار احمقانه و تصنعی به نظر می‌رسد. همچنین اعضای این شبکه از مشکلاتی که در زندگی شخصی و عاطفی خود بدلیل ارتباطات مجازی پیش آمده بود، بسیار نگران و ناراحت هستند.

با این که بسیاری از کاربران فیسبوک زمان‌ اختصاص‌داده خود به این سایت را به دلایل ذکرشده در بالا تنظیم می‌کنند، بخش اعظمی از کاربران شبکه اجتماعی- بنا بر تازه‌ترین یافته‌ها، ٪92 از آن‌ها- پروفایل فیسبوک خود را نگه می‌دارند. یافته‌های دیگر این مطالعه حاکی از اهمیت متداوم شبکه‌های اجتماعی در زندگی آنلاین است:

  • در ماه سپتامبر 2009، حدود ٪47 از بزرگسالان آنلاین از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند. امروزه نیز ٪69 درصد از بزرگسالان آنلاین- بیش از نیمی از کل جمعیت بزرگسالان در آمریکا- از نوعی شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. در یک روز معمولی، نزدیک به نیمی از کاربران بزرگسال اینترنت به یک شبکه اجتماعی دسترسی می‌یابند.
  •  کاربران شبکه‌های اجتماعی نسبت به گذشته با بسامد بیشتری به این سایت‌ها دسترسی می‌یابند. در مطالعه جداگانه‌ای در نوامبر 2012، حدود ٪41 از کاربران شبکه‌های اجتماعی ادعا کردند که روزی چند بار به این سایت‌ها وارد می‌شوند- این رقم در آگوست 2011 ٪33 بوده است.

 

* چند میلیون ایرانی عضو فیسبوک هستند؟

فیسبوک در ایران نیز اعضای بسیاری دارد. براساس یکی از آمارهای موجود، بیش از دو میلیون نفر در ایران کاربر فیسبوک هستند که یک میلیون نفر از آنان شهروندان تهرانی هستند. با توجه به جمعیت ایران در مقایسه با کشورهای پرجمعیتی نظیر چین، ایرانیان همچنان نسبت بسیار بالایی از ضریب نفوذ فیسبوک در کاربران اینترنت را به خود اختصاص داده‌اند.

اما بنا بر آمار دیگری که پایگاه World Internet Stats منتشر کرده، جمعیت کاربران فیسبوک در خاورمیانه در حدود 23 میلیون نفر اعلام شده است که کاربران ایرانی 46 درصد آن را تشکیل می‌دهند. بنابراین آمار کاربران ایرانی رقمی در حدود 11 میلیون نفر می‌شود.

بدلیل فیلتر بودن فیسبوک در ایران و اقدام متقابل فیسبوک در حذف نام ایران از لیست کشورهایی که به آن‌ها خدمات می‌دهد، امکان یافتن آمار دقیق کاربران ایرانی این شبکه اجتماعی امکان‌پذیر نیست، اما آمارهای غیر رسمی از 2 میلیون کاربر فعال و حرفه‌ای، و 12 تا 17 میلیون کاربر دیگر حکایت دارد.

 

جدول تفکیکی کاربران اینترنت و فیسبوک در کشورهای خاورمیانه - منبع: Internet World Stats

 

* کاربران فیسبوک چقدر وقت صرف آن می‌کنند؟

بخش اعظمی از کاربرانی که از آن‌ها درمورد مدت زمانی که به فیسبوک اختصاص می‌دهند و ارزش فیسبوک در زندگیشان پرسش شد، گفتند که اهمیت این سایت برایشان همان اندازه است که سال گذشته بوده و حدود نیمی از آن‌ها نیز ادعا کردند مدت زمانی که اکنون به این سایت اختصاص می‌دهند نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است. با این حال، آمار و ارقام قابل توجهی وجود دارد که از کاهش ارزش این سایت و استفاده از ان طی سال گذشته حکایت می‌کند.

  • ٪59 از کاربران فیسبوک می‌گویند که اهمیت این شبکه اجتماعی برایشان به نسبت سال گذشته تغییری نکرده است. و ٪53 از کاربران کنونی ادعا می‌کنند مدت زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند نیز به نسبت سال گذشته تغییری نکرده است.
  • ٪28 از کاربران فیسبوک می‌گویند که اهمیت این سایت برایشان به نسبت سال گذشته کمتر شده است. و ٪34 از کاربران کنونی نیز ادعا می‌کنند زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته کاهش یافته است.
  • ٪12 از کاربران فیسبوک می‌گویند اهمیت این شبکه اجتماعی برایشان به نسبت سال گذشته افزایش یافته است. و ٪13 از کاربران کنونی ادعا می‌کنند زمانی که به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته افزایش یافته است.

افزایش اهمیت این سایت و زمان اختصاص به آن در زنان به نسبت مردان بیشتر گزارش شده است. حدود ٪16 از کاربران زن (و ٪7 از کاربران مرد) ادعا می‌کنند که اهمیت این سایت برایشان به نسبت سال گذشته افزایش یافته است، و ٪16 از کاربران زن (و ٪9 از کاربران مرد) می‌گویند که اکنون زمان بیشتری را به نسبت سال گذشته به این سایت اختصاص می‌دهند.

از سوی دیگر، حدود ٪42 از کاربران 18 تا 29 ساله و ٪34 از کاربران 30 تا 40 ساله فیسبوک می‌گویند مدت زمانی که به طور روزانه به این سایت اختصاص می‌دهند به نسبت سال گذشته کاهش یافته است- این دو آمار به طور چشمگیری به نسبت ٪23 از کاربران 50 سال به بالا که کاهش استفاده از این سایت را طی مدت زمان مشابه گزارش کرده‌اند بیشتر است.

 

* برنامه‌های آینده برای استفاده از فیسبوک

بیشتر کاربرانی که از آن‌ها درباره برنامه‌شان در سال آینده پرسش شد گفتند که پیش‌بینی‌ می‌کنند میزان استفاده‌شان تغییری نکند. اما حدود یک نفر از هر چهار نفر تصمیم گرفته‌اند استفاده‌شان را از فیسبوک در سال 2013 کاهش دهند:

  •  ٪3 از کاربران فیسبوک می‌گویند که تصمیم دارند زمان بیشتری را در سال آینده به این سایت اختصاص دهند.
  • ٪27 از کاربران فیسبوک می‌گویند که تصمیم دارند زمان کمتری را در سال آینده به این سایت اختصاص دهند.
  • ٪69 از کاربران فیسبوک می‌گویند تصمیم دارند مدت زمان استفاده‌شان از این سایت را در سال آینده تغییری ندهند.

بیشترین احتمال کاهش استفاده در بزرگسالان جوان دیده می‌شود. حدود ٪38 از کاربران 18 تا 29 ساله فیسبوک پیش‌بینی می‌کنند که زمان کمتری را در سال 2013 به این سایت اختصاص دهند، اما اکثر کاربران در تمامی گروه‌های سنی پیش‌بینی می‌کنند این مدت زمان را در سال آینده تغییری ندهند.

شبکه اجتماعی فیس‌بوک در فوریه 2004 وارد دنیای مجازی شد و در آن زمان رقابت با شبکه های قدیمی‌تر چون اورکات، یاهو 360 و بسیاری از شبکه های دوستیابی و اجتماعی دیگر را آغاز کرد و در عین ناباوری در اندک زمانی به پرطرفدارترین شبکه اجتماعی تبدیل شد.

فیس‌بوک هم اکنون در حدود یک میلیارد کاربر دارد و بسیاری فیس‌بوک را پس از چین و هند، سومین کشور پرجمعیت جهان نام گذارده اند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14329 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1392/01/22 تعداد مشاهده: 1765
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

خداوکیلی اگه فیسبوک فیلتر نبود ببین چند تا ایرانی عضو داشت :))

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Arma 2 Anniversary Edition

Arma 2 Anniversary Edition

آرما 2 - ویرایش سالگرد

 مجموعه‌ی 100 بازی جذاب اندروید

مجموعه‌ی 100 بازی جذاب اندروید

مجموعه‌ی 100 بازی جذاب اندروید

امور جهانی چگونه شناسایی می‌شوند؟

امور جهانی چگونه شناسایی می‌شوند؟

جهان چگونه اداره می‌شود؟ (تحلیل ماهیت حقوق اداری جهانی)

Circuits

Circuits

مدارها - نسخه‌ی جدید

AntVentor

AntVentor

فکری برای کامپیوتر

Scientific Calculator Pro 6.9.0 for Android +5.0

Scientific Calculator Pro 6.9.0 for Android +5.0

ماشین حساب مهندسی

Stronghold 3

Stronghold 3

قلعه 3

DVD Audio Extractor 8.7.0

DVD Audio Extractor 8.7.0

استخراج صدا از دی‌وی‌دی

پیام رسان بله Bale نسخه تحت وب

پیام رسان بله Bale نسخه تحت وب

پیام رسان بله

Paknevis 1.0.4.4 / Virastyar 4.0 / 3.5 / 3.0

Paknevis 1.0.4.4 / Virastyar 4.0 / 3.5 / 3.0

ویراستیار ، پاکنویس بهترین غلط‌یاب املایی فارسی

progeCAD 2025 Professional 25.0.2.11 / 2022 / 2021

progeCAD 2025 Professional 25.0.2.11 / 2022 / 2021

پروگ کد

TesserAct

TesserAct

تِسِرَکت

همراه بانک سپه نسخه 2.16.24 برای اندروید

همراه بانک سپه نسخه 2.16.24 برای اندروید

همراه بانک سپه

Passware Kit Forensic 2022.1.0

Passware Kit Forensic 2022.1.0

بیرون کشیدن پسورد کیت فورنسیک

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع صفت رضایت و رضوان خدا

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع صفت رضایت و رضوان خدا

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع خداوند

Fruit Slice 1.4.5 for Android

Fruit Slice 1.4.5 for Android

بازی بسیار جذاب با میوه ها

آموزش اعداد انگلیسی به کودکان

آموزش اعداد انگلیسی به کودکان

یادگیری اسکولاستیک اکسپرس: اعداد 1 تا 20

Ahkam alWahid 1.3 for Android

Ahkam alWahid 1.3 for Android

احکام حضرت ایت الله العظمی وحید خراسانی (مدظله)

Plex for Android Full 10.26.0.2578 for Android +5.0

Plex for Android Full 10.26.0.2578 for Android +5.0

پلکس

Windows Vista Ultimate SP2 x86 Integrated June 2013

Windows Vista Ultimate SP2 x86 Integrated June 2013

ویندوز ویستا سرویس پک 2 نسخه 32 بیتی به روز شده تا 20 دسامبر 2012

Macabacus 9.6.7

Macabacus 9.6.7

افزونه افزایش بهره‌وری در اکسل و پاورپوینت

آموزش ایجاد یک وب سایت کاملا رایگان

آموزش ایجاد یک وب سایت کاملا رایگان

آموزش طراحی سایت رایگان

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

آشنایی با ساخت هلیکوپترهای یک یا دو نفره

What's My IQ? PRO 1.04 for Android

What's My IQ? PRO 1.04 for Android

تست هوش ، IQ و دقت

Adobe Master Collection CC 2022 2021.10.26

Adobe Master Collection CC 2022 2021.10.26

مجموعه کامل نرم افزارهای شرکت Adobe

CBT Nuggets - Cisco R&S Troubleshooting Mastery

CBT Nuggets - Cisco R&S Troubleshooting Mastery

فیلم آموزش حرفه‌ای عیب‌یابی روتینگ و سوئیچینگ‌ سیسکو

اپلیکیشن تاپ 6.0.0 برای اندروید

اپلیکیشن تاپ 6.0.0 برای اندروید

تاپ

PDF Shaper Ultimate 15.2

PDF Shaper Ultimate 15.2

مدیریت فایل های پی دی اف

Motorsport Manager - GT Series

Motorsport Manager - GT Series

شبیه ساز اتومبیلرانی

Autodesk Softimage 2015 SP1 x64

Autodesk Softimage 2015 SP1 x64

یکی از قویترین ابزارهای ساخت انیمیشن و بازی سه بعدی (محصول شرکت اتودسک)

گلچین مداحی اربعین حاج محمود کریمی پنج سال اخیر

گلچین مداحی اربعین حاج محمود کریمی پنج سال اخیر

گلچین اربعین محمود کریمی

Adobe Audition 2019 12.1.5.3 + Portable / macOS 12.1.5

Adobe Audition 2019 12.1.5.3 + Portable / macOS 12.1.5

ادوب ادیشن 2019

سخنرانی های آیت الله شهید مطهری بخش هشتم

سخنرانی های آیت الله شهید مطهری بخش هشتم

Sokhanrani

از چشمه تا دریا : مجموعه خاطرات درباره استاد شهید مرتضی مطهری

از چشمه تا دریا : مجموعه خاطرات درباره استاد شهید مرتضی مطهری

مجموعه خاطرات درباره استاد شهید مرتضی مطهری

Remove Empty Directories 2.2

Remove Empty Directories 2.2

پاک‌سازی دسته‌جمعی پوشه‌های خالی هارد

Frames 1.0 for Android +3.0

Frames 1.0 for Android +3.0

650 آیکون با کیفیت 192*192

سخنرانی محمدمهدی ماندگاری با موضوع ولایت، روح دین داری

سخنرانی محمدمهدی ماندگاری با موضوع ولایت، روح دین داری

ولایت، روح دین داری با محمدمهدی ماندگاری

آموزش بازاریابی شبکه ای

آموزش بازاریابی شبکه ای

آشنایی با Network Marketing

Farming Simulator 15 - HOLMER

Farming Simulator 15 - HOLMER

شبیه‌ساز کشاورزی 2015 - نسخه‌ی کامل دارای تمامی آپدیت‌ها و دی‌ال‌سی‌ها

gBurner 5.6 Full + Portable / Virtual Drive

gBurner 5.6 Full + Portable / Virtual Drive

رایت و کار با ایمیج برنامه جی برنر

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!