سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

ما هم از فیبر بین‌الملل سهمی داریم؟

از زمانی که شرکت مخابرات ایران به اصطلاح خصوصی شد و تصمیم به ارائه سرویس‌های اینترنتی گرفت تا به امروز یک پهنای باند مناسب در اختیار کاربران اینترنت کشور قرار نگرفته است.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از ایتنا؛ البته این کاربران هم شامل کاربران اینترنت شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت می‌شود هم شرکت مخابرات ایران. شرکت‌های بخش خصوصی از زمان ورود مخابرات به این حوزه مرتب از مخابرات‌های استانی و منطقه‌ای گلايه مي‌كنند. آنها مدعی این موضوع هستند که مخابرات‌های مناطق از رانژه کردن خطوط و به طور کلی از ارائه پورت خالی یا آزاد به شرکت‌های بخش خصوصی خودداری می‌کنند. 

صحت و سقم این موضوع زمانی هویدا خواهد شد که شما بخواهید از یکی از این شرکت‌ها اینترنت پرسرعت تهیه کنید.
بعد از تماس با بخش فروش و ارائه شماره تلفن خط ثابت خود این پاسخ را می‌شنوید که متاسفانه در منطقه شما پورت خالی وجود ندارد. اما زمانی که به دفاتر مخابرات منطقه مراجعه می‌کنید می‌فهمید که اتفاقا پورت خالی هم به میزان کافی وجود دارد اما این پورت‌ها به اینترنت شرکت مخابرات تعلق گرفته و تنها گزینه شما برای استفاده از اینترنت پرسرعت انعقاد قرار داد با شرکت مخابرات است. 

اما این تمام داستان نیست. چرا که بعد از اخذ اینترنت پرسرعت مخابراتی تازه مشکلات شما شروع می‌شود. کیفیت بسیار نامناسب و نبود خدمات پس از فروش درخور شأن کاربران باعث شده تا همواره کاربران از این سرویس به اصطلاح اینترنت پرسرعت گله‌مند باشند.
در این بین شکوه کاربران راه به جایی نبرده است هر چند که سازمان تنظیم مقررات هم کم فروشی‌های اینترنت مخابرات را تایید کرده است اما این مخابراتی‌ها هستند که تا همین چندی پیش زیر بار کیفیت نامطلوب سرویس‌های خود نمی‌رفتند.

پهنای باند نداریم
اما به تازگی یکی از مسئولان مخابرات در گفت‌و‌گویی اعلام کرده است که پهنای باند لازم برای کاربران خود را نداشته و هر چقدر هم از شرکت زیرساخت درخواست پهنای باند می‌کنند مورد توجه این شرکت قرار نمی‌گیرد. شرکت زیرساخت نهادی دولتی و حاکمیتی است که وظیفه تامین پهنای باند درخواستی شرکت‌های دولتی و بخش خصوصی را به عهده دارد.
این مقام مسئول در شرکت مخابرات استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس گفت: ما با مشکل کمبود پهنای باند مواجهیم و این کمبود، برنامه‌های ما را برای سرویس‌دهی به مشترکان جدید با اشکال همراه کرده است.
وی ادامه داد: برای سرویس‌دهی بهتر به مشترکان نیازمند افزایش پهنای باند هستیم؛ از این رو درخواست خرید پهنای باند جدید به شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه شده است. 

این مقام مسئول در شرکت مخابرات استان تهران ادامه داد: این درخواست حدود دوماه پیش ارائه و هزینه لینک‌های درخواستی نیز به شرکت زیرساخت پرداخت شده اما زیرساخت به‌رغم گذشت این مدت، هنوز این درخواست را اجابت نکرده و پاسخی نیز در این خصوص نمی‌دهد. وی گفت: شرکت مخابرات تهران حدود ۷۰ الی ۸۰ لینک STM۱ از زیرساخت خریداری کرده و خواستار افزایش این ظرفیت تا ۱۰۰ لینک STM۱ است.

پهنای باند زیاد داریم
این اولین باری است که صدای مخابراتی‌ها هم از کمبود پهنای باند در آمده است.
اما با این وجود در حالی که همواره از سوی شرکت‌های خصوصی و حتی این بار در شرکت مخابرات ایران بحث کمبود پهنای باند اختصاص یافته به این شرکت‌ها مطرح می‌شود، از آن سو مسولان دولتی و همچنین مدیران شرکت زیرساخت همواره مدعی هستند که بیش از نیاز کشور پهنای باند در اختیار دارند.
علاوه بر این موضوع همواره در خبرها می‌خوانیم که شرکت زیرساخت با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مختلف همواره در حال افزایش پهنای باند کشور است. پهنای باندی که اما اکنون مشخص نیست که صرف چه کارهایی می‌شود. چرا که شرکت مخابرات ایران و همچنین شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی معتقدند که همواره با کمبود پهنای باند روبه‌رو بوده و درخواست‌هایشان توسط شرکت زیرساخت مورد قبول واقع نمی‌شود.

این بار، اما شرکت زیرساخت امروز به افتتاح بزرگراه ارتباطی ایران و اروپا پرداخته است.
مهندس محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این باره به «ایسنا» گفته است: اجرای پروژه EPEG از سال گذشته و با سرمایه‌گذاری مشترک ایران، روسیه، عمان و CABLE&WIRLESS آغاز شده و بر اساس زمانبندی پیش‌بینی شده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی افزود: بیشترین سهم در این کنسرسیوم متعلق به ایران بوده و بالاترین مسافت مسیر پروژه توسط ایران عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب که با اجرای این پروژه، یکی دیگر از زیرساخت‌های تبدیل ایران به هاب منطقه‌ای اجرایی می‌شود، تصریح کرد: با اجرای این پروژه، مسیر جایگزین برای ارتباطات حساس دنیا تامین خواهد شد.
خسروی در خصوص مزایای اجرای این پروژه برای کشور تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین دستاوردهای اجرای پروژه EPEG، درآمدزایی است که به واسطه ترانزیت ارتباط میان ایران و اروپا برای کشور محقق می‌شود.
وی ادامه داد: از دیگر مزایای اجرای این پروژه می‌توان به اشتغالزایی در حوزه ارتباطات و پایداری بیش از پیش ارتباطات و کاهش هزینه‌ها درون کشور اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در خصوص دیگر پروژه‌هایی که پنجم خردادماه (امروز) افتتاح می‌شود، اظهار کرد: بهره‌برداری از پنج هزار کیلومتر فیبر نوری که توسط متخصصان داخلی اجرایی شده از دیگر پروژه‌های آماده افتتاح است.
وی افزود: با اجرای این پروژه مسیر پشتیبان برای شاهراه‌های ارتباطی آماده خواهد شد و از سوی دیگر مسیرهایی که پیش از این به دلیل عدم وجود فیبر نوری امکان دسترسی به ارتباطات اینترنتی را نداشته‌اند از این فناوری بهره‌مند خواهند شد.
خسروی با اشاره به ایجاد امکانات جدید برای برقراری ارتباط تلفنی به بستر اینترنت نیز گفت: بهره‌برداری از یک درگاه بین‌المللی جدید که به واسطه آن ظرفیت برقراری ارتباط تلفنی بر بستر اینترنت تا ۴۰۰ درصد افزایش خواهد یافت نیز از دیگر پروژه‌هایی است که با حضور مقام‌های ارشد نظام به بهره‌برداری خواهد رسید. این خط از فرانکفورت به شرق اروپا و مرز روسیه- اکراین رفته و سپس وارد آذربایجان شده و از آن طریق به ایران آمده و از دو سمت ایران به جنوب آن و در جاسک در حدود ۲۴۶ کیلومتر زیر دریا رفته و سر از عمان و نقطه اتصال بارکا در می‌آورد. بعدا یک خط دیگر از بارکا به هند خواهد رفت.
از مسیر ۱۰ هزار کیلومتری بیش از ۹۵۰۰ کیلومتر آن فیبر نوری با latency بین ۹۱ تا ۹۸ میلی ثانیه خواهد بود. قرار بود بهره برداری اولیه به ظرفیت ۵۴۰ گیگابیت بر ثانیه در ماه مه‌۲۰۱۲ انجام شود و کل خط برای انتقال ۲/۳ ترابایت بر ثانیه طراحی و تعریف شده بود. کنسرسیوم EPEG شامل ایران، انگلیس، روسیه و عمان است.

اما در حالی که این ظرفیت قرار است از خاک ایران عبور کند باید دید به جز حق ترانزیتی که عاید ایران می‌شود آیا بر پهنای باند بین الملل کشور هم افزوده می‌شود و در صورت پاسخ مثبت به این سوال آیا این پهنای باند به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی و در نهایت کاربران ایرانی تعلق می‌گیرد یا قرار است همانند همان پهنای باندهای اضافه مورد ادعای شرکت زیر ساخت تنها در کابل‌ها و فیبرها و سرورهای شرکت زیرساخت خاک بخورند. 
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 15097 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1392/03/06 تعداد مشاهده: 2131
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
چهره شناسی و ویژگیهای فردی اثر فرانسیس بو

چهره شناسی و ویژگیهای فردی اثر فرانسیس بو

چـهره خـوانـی اشخاص

گلچین مداحی اربعین حاج محمود کریمی پنج سال اخیر

گلچین مداحی اربعین حاج محمود کریمی پنج سال اخیر

گلچین اربعین محمود کریمی

Richard Clayderman Super Best Musics Album

Richard Clayderman Super Best Musics Album

بهترین آهنگ های ریچارد کلایدرمن

عید سعید غدیر، عیدالله الاکبر از آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری

عید سعید غدیر، عیدالله الاکبر از آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری

حاج آقا سیدمحمدمهدی میرباقری با موضوع عید سعید غدیر، عیدالله الاکبر

Internet Download Manager (IDM) 6.42 Build 61 Portable

Internet Download Manager (IDM) 6.42 Build 61 Portable

دانلود منیجر پرتابل

مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم

مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم

عقیده مهدویت و موضوع امام زمان (عج)

Warlock 2 - Wrath of the Nagas

Warlock 2 - Wrath of the Nagas

جادوگر 2 - خشم نـاگـا ها

Nero Platinum 2018 Suite 19.0.10200 + Content Packs/ Video/ Burning ROM/ Portable + 2017

Nero Platinum 2018 Suite 19.0.10200 + Content Packs/ Video/ Burning ROM/ Portable + 2017

نرو 2017 رایت و کپی دی وی دی

خروج، حکومت و هلاکت سفیانی

خروج، حکومت و هلاکت سفیانی

ریشه، نسب و حتمیت سفیانی

Charles Aznavour Greatest Hits and More

Charles Aznavour Greatest Hits and More

آلبوم بهترین آهنگ های شارل آزناوور

برندسازی اینترنتی

برندسازی اینترنتی

برند چیست؟ و توضیحاتی راجع به برندهای معروف

آموزش سیستم های اطلاعات مدیریت

آموزش سیستم های اطلاعات مدیریت

آشنایی با Management Information Systems

آموزش شبکه وایمکس

آموزش شبکه وایمکس

آشنایی با WiMAX And Qos

شایعه پراکنی

شایعه پراکنی

شایعه و شایعه پراکنی

NetLimiter Pro 5.3.26 Full

NetLimiter Pro 5.3.26 Full

کنترل و مدیریت ترافیک شبکه نت لیمیتر

Zoho ManageEngine OpStor 8.5.8500

Zoho ManageEngine OpStor 8.5.8500

ابزاری قدرتمند برای نظارت و کنترل فضاهای ذخیره سازی در شبکه

Train Town

Train Town

قطار شهری

Autodesk Inventor Pro 2013 SP2

Autodesk Inventor Pro 2013 SP2

قویترین نرم افزار مدلینگ و جایگزین Mechanical Desktop

Adobe Capture CC 5.2 for android +4.1

Adobe Capture CC 5.2 for android +4.1

اددوب کپچر

Start Menu X PRO 7.77

Start Menu X PRO 7.77

نرم افزار منوی استارت پیشرفته برای ویندوز

Political Security

Political Security

امنیت سیاسی افراد و تحقق آن از منظر قرآن کریم

Vintage Camera 5.0 for Android

Vintage Camera 5.0 for Android

تصویر برداری با افکت ها گوناگون

Core Temp 1.19.5.69

Core Temp 1.19.5.69

نمایش دمای سی پی یو

MuseScore Studio 4.4.1

MuseScore Studio 4.4.1

نت نویسی

Botanicula - Fixed Version

Botanicula - Fixed Version

بوتانیکولا

برنامه جهان آرا سری جدید | جوان امروز از امام خمینی (ره) چه می داند؟

برنامه جهان آرا سری جدید | جوان امروز از امام خمینی (ره) چه می داند؟

برنامه جهان آرا شبکه افق

Dropbox 424.2.2 for Android +8.0

Dropbox 424.2.2 for Android +8.0

دراپ باکس

Free Download Manager 6.33.1.6644 Win/Mac/Linux + Portable

Free Download Manager 6.33.1.6644 Win/Mac/Linux + Portable

دانلود منیجر فری

سخنرانی آیت الله مصباح یزدی درباره شرط بقای انقلاب اسلامی

سخنرانی آیت الله مصباح یزدی درباره شرط بقای انقلاب اسلامی

شرط بقای انقلاب اسلامی از زبان آیت الله مصباح یزدی

سخنرانی حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی با موضوع فضیلت زیارت امام حسین (علیه السلام) - 3 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی با موضوع فضیلت زیارت امام حسین (علیه السلام) - 3 جلسه

حاج آقا سید مهدی طباطبایی با موضوع فضیلت زیارت امام حسین (علیه السلام)

Wildlife Park 3 - Down Under

Wildlife Park 3 - Down Under

شبیه ساز مدیریت باغ وحش

Bitdefender Security 27.0.55.303

Bitdefender Security 27.0.55.303

بیت دفندر

آموزش nLite

آموزش nLite

آموزش ان لایت

TapGlider 1.4 for Android

TapGlider 1.4 for Android

بازی هواپیمای کاغذی برای آندورید

GoodSync Enterprise 12.9.25.5

GoodSync Enterprise 12.9.25.5

گودسینک اینترپرایز

سئوالات سیاسی نسل جدید Iranian Revolution

سئوالات سیاسی نسل جدید Iranian Revolution

پاسخ به شبهات پر تکرار

Inspire Art AI Image Generator 1.2.5

Inspire Art AI Image Generator 1.2.5

خلق آثار هنری با هوش مصنوعی

Farming Simulator 2013 + Update 2.0

Farming Simulator 2013 + Update 2.0

شبیه ساز کشاورزی

TesserAct

TesserAct

تِسِرَکت

Secure Gallery Premium 3.3.3 for Android

Secure Gallery Premium 3.3.3 for Android

رمز گذاری بر روی تصاویر و فیلم ها

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!