کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9157 | مشاهده و دانلود: 734738596 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/04 | اعضاء: 316220 | نظرات: 37882
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

تا سال ۲۰۱۹ فضای مجازی جای تلویزیون را می‌گیرد

اینترنت

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به وضعیت تولید محتوای فضای مجازی در جهان گفت: هم اکنون بالغ بر ۷۲ درصد از محتوای فضای مجازی دنیا توسط امریکا تولید می‌شود که از این میزان تنها ۰.۳ درصد آن توسط ما کنترل و رصد می شود و این ضعف بزرگی است که باید به آن توجه شود.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، حسن نجفی سولاری در گردهمایی فعالان رسانه‌های دیجیتال با اشاره به ابزارهایی که فضای مجازی را به تسخیر درآورده‌اند اظهار داشت: طرح چتر اینترنتی امریکا که امکان انتقال اطلاعات را با سرعت ۲ مگابیت بر ثانیه برای کاربران موبایل و تبلت در ایران فراهم خواهد کرد. طرح ماهواره‌ای اتمسفر مجازی از جمله مواردی است که در راستای تسخیر فضای مجازی حاکم بر ما است.

وی با اشاره به مطالعات و تحقیقات انجام شده از سوی گارتنر در سال ۲۰۱۰ گفت: براساس این بررسی‌ها پیش‌ بینی می‌شود که تا سال ۲۰۱۹ غلبه با رادیو و تلویزیون نیست و محتواهای فضای مجازی و دیجیتال جای رادیو و تلویزیون را می‌گیرند و تمامی رسانه‌ها به صورت چندرسانه‌ای مبتنی بر IP خواهند شد.

نجفی سولاری با بیان این سوال که چند درصد کنترل اینترنت، موبایل، تلویزیون اینترنتی، بازی‌های رایانه ای و کنسول های بازی در اختیار حاکمیت است گفت: نگاهی به وضعیت تولید محتوای فضای مجازی در جهان نشان می‌دهد که ۷۲ درصد از محتواهای فضای مجازی توسط آمریکا تولید و به ما تحویل می‌شود که از این رقم تنها امکان کنترل ۰.۳ درصد را داریم و نمی‌دانیم مابقی این محتواها چه می‌شود.

وی با تاکید براینکه این به معنی آن نیست که ما از دست رفته هستیم، گفت: ما قوت بسیار زیادی داریم. صنعت دیجیتال تنها صنعتی است که کل زنجیره آن از ایده تا دیده در اختیار خودمان قرار دارد و خوشبختانه به دلیل فرزندسالاری در کشور از مهدکودک تا دانشگاه در حال تربیت عنصر دیجیتال هستیم و این قوت است و ضعف نیست.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با اشاره به تاکیدات برنامه پنجم توسعه برای تحقق رتبه اول ایران در علم و فناوری منطقه، راه حل آن را مدیریت محتوا دانست و گفت: براساس آماری که در سال ۸۸ ارائه شده سالانه حدود ۵ هزار نفر با رتبه بالا از حوزه فناوری دیجیتال فارغ‌التحصیل می‌شوند و نیز مدیران برخی از برترین شرکـت‌های بزرگ بین‌المللی، ایرانی‌هایی هستند که از کشور فارغ‌التحصیل شده‌اند.

این مقام مسئول در وزارت ارشاد با طرح این سوال که در طول ۲۰ سال اخیر که فناوری اطلاعات وارد بازار ایران شده چه میزان منابع در اختیار این فناوری قرار گرفته و سهم صنعت دیجیتال و تولیدکننده محتوا کجاست خاطرنشان کرد: حوزه فناوری‌های دیجیتال می‌تواند سهم ۱۰ تا ۲۰ درصدی در افزایش اشتغال داشته باشد اما این حمایت قانونی می‌خواهد و این امر وظیفه قوه مقننه است.

وی با انتقاد از نبود قانون در این حوزه و با بیان این پرسش که از سال ۷۵ تاکنون اختصاصا برای تولید برخی امور دیجیتال چه تعداد قانون گذاشته شده است یادآور شد: اساس کار مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال مبتنی بر اصل برنامه‌ای است که وزیر ارشاد به مجلس شورای اسلامی ارائه داده است.

نجفی سولاری برون سپاری پروژه ها، تقویت نهادهای عمومی و بخش خصوصی را از جمله برنامه های مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال عنوان کرد و گفت: نظارت و هدایت در این بخش به عهده ما خواهد بود و در حوزه عملیاتی، بخش خصوصی را درگیر خواهیم کرد.

وی گفت: در صورتی که حاکمیت درک درستی از رسانه های دیجیتال داشته باشد نگاه جدیدی به تولید محتوای دیجیتال در کشور ایجاد می شود و اگر این مهم اتفاق بیافتد بخش عمده ای از اهداف افق ۱۴۰۴ در این بخش تا سال ۹۶ تحقق می یابد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 17728 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: iritn.com تاریخ خبر: 1392/08/16 تعداد مشاهده: 1639
سافت گذر
نظرات بینندگان

ش 1392/08/17 08:27
قطعا در ایران و با رشد چشمگیر سرعت اینترنت !!! و سرعت گرانی و... تا سال 7693 میلادی ، درگیر شکایت از مخابرات و مسخره نمودن ملت( با جوابهای متضاد و چند پهلو و...) خواهیم بود!
ما هنوز در ابهت تلویزیون و رادیو مانده ایم و فقط در تولید کاور یخچال و کامپیوتر و رادیو و... سر آمدیم! آفرین بر همت ... که در اختلاس و ... اول است!lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet