سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

شرط وزیر ارتباطات برای ارزانی اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه های این وزارتخانه برای کاهش نرخ 30 درصدی پهنای باند اینترنت خبر داد و گفت: این امر به شرطی رخ می دهد که شرکت های ارائه دهنده اینترنت و مخابرات، اینترنت را با نرخ ارزان تری به مردم ارائه کنند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی آنالیز؛ محمود واعظی در حاشیه گردهمایی خبرگان فناوری اطلاعات با اشاره به جایگاه 101 تا 108 ایران در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز جایگاه پانزدهم کشورمان در منطقه گفت: این در حالی است که بر اساس برنامه پنجم توسعه ایران باید جایگاه دوم منطقه در حوزه فناوری را به خود اختصاص دهد. بر این اساس در عرض دو سال و چهار ماه آینده باید با برنامه ریزی و جهش در اقدامات، وضعیت فعلی را دگرگون کنیم و به اهداف مدنظر برسیم.

شبکه ملی اطلاعات سال 94 راه اندازی می شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه شبکه ملی اطلاعات در سال 94 راه اندازی خواهد شد، گفت: این شایعاتی که قرار است این شبکه بجای اینترنت ارائه شود، درست نیست و ما دو شبکه اینترنت نخواهیم داشت؛ آنچه که میزبانی سایت ها در داخل کشور است، قرار است از طریق شبکه ملی و با سرعت بالا به مردم ارائه شود و سایت هایی که از خارج کشور میزبانی می شوند با سرعت کمتری ارائه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه بر روی شبکه ملی اطلاعات خدمات دولت الکترونیک ارائه می شود، اضافه کرد: در آینده 60 درصد فعالیت کاربران ایرانی با اینترنت با میزبانی داخل کشور صورت می گیرد و بر این اساس ما در نظر داریم با دایر کردن شبکه ملی اطلاعات دسترسی پرسرعت با دو مگابیت در ثانیه به منازل ایجاد کنیم.
وی افزود: در این زمینه تشویق و حمایت از ایجاد دیتاسنترهای داخلی در دستور کار قرار گرفته است.

مخابرات مبالغ اضافه دریافتی را برمی گرداند
واعظی بار دیگر در زمینه تعرفه خدمات مخابراتی و اضافه دریافتی که این شرکت از مشترکان داشته است، قول داد که این مبالغ در دوره بعدی صدور قبوض به مشترکان پرداخت شود.
وی با بیان اینکه مخابرات تعرفه را بالا نبرده و قول داده که مبالغ اضافی را برگرداند، گفت: باید مسئولان مخابرات را جمع کنیم. هنوز از زمانیکه قول بازگرداندن این مبالغ داده شده است، دو ماه نگذشته است. از این رو مخابرات به طور قطع در برنامه بعدی خود برای صدور قبوض این بدهی را به مشترکان خواهد داد.
واعظی با بیان اینکه این مبالغ مربوط به تلفن ثابت و همراه است، گفت: در صورتیکه مخابرات این امر را اجرایی نکند، از ابزارهای تنبیهی استفاده خواهد شد.
وزیر ارتباطات از حل مشکلات ودیعه های مشترکان تلفن همراه و رفع اختلاف نظر با مخابرات در این زمینه خبر داد.

ظرفیت پهنای باند 10 برابر می شود
به گزارش مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به توسعه زیرساخت های ارتباطی گفت: مقدمات کار برای زیرساخت شبکه ملی اطلاعات فراهم شده است و پس از تصویب بودجه در فروردین سال آینده شاهد اجرای پروژه های مختلف در این زمینه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل هم اکنون 100 گیگابیت در ثانیه است، این ظرفیت به 700 گیگابیت در ثانیه می رسد که با توجه به زمانیکه ما دولت را تحویل گرفتیم این میزان 10 برابر خواهد شد. همچنین پهنای باند شبکه داخلی کشور که هم اکنون 500 گیگابیت در ثانیه است به دو هزار گیگابیت در ثانیه خواهد رسید.
وی در زمینه مخالفت دولت با بودجه پیشنهادی 4 هزار میلیارد تومانی وزارت ارتباطات گفت: باید دولت را نیز درک کرد و نمی توان تمام کشور را وزارت ارتباطات دید، اعتقاد ما بر این است که زیرساخت ها را باید فراهم کنیم و چند برابر سرمایه گذاری دولت، بخش خصوصی در این زمینه سرمایه‌گذاری کند.

پهنای باند اینترنت 30 درصد ارزان می شود
واعظی در پاسخ به مهر در زمینه برنامه های وزارتخانه برای کاهش قیمت اینترنت گفت: قرار است با شرکت های اینترنتی و شرکت مخابرات جلسه مشترکی برای رفع این مشکل داشته باشیم؛ قصد داریم پهنای باند اینترنت را 20 تا 30 درصد به این شرکت های ارائه دهنده اینترنت ارزان تر بفروشیم به شرطی که نتیجه این ارزان شدن را مردم به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی اینترنت احساس کنند.
وی در پاسخ به این سوال که افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت از ابتدای دولت یازدهم تاکنون برای مردم ملموس نبوده است، گفت: در وهله اول قصد داریم اینترنت را به کسانی که در نوبت دریافت هستند، بدهیم و پس از رفع این مشکل برای سرعت دسترسی فکری خواهیم کرد.
به گفته واعظی برخی از متقاضیان اینترنت حدود دو سال است که در نوبت دریافت اینترنت هستند و با افزایش ظرفیت پهنای باند این مشکل حل خواهد شد.
وی از مردم خواست به وزارت ارتباطات فرصت دهند تا خدمات اینترنت به حد قابل قبولی از نظر دسترسی و قیمت برسد.

تشکیل سه گروه کارشناسی برای رفع مشکل فیلترینگ
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه رفع مشکل فنی سیستم فیلترینگ کشور که روز گذشته نیز از سوی کمیته فیلترینگ به وزارت ارتباطات نسبت داده شده است، گفت: ما به دنبال این هستیم که سیستم هوشمندی را تعبیه کنیم تا دسترسی به محتوای نامناسب را محدود کند و اینطور نباشد که کل سایت و دامنه از دسترس خارج شود. بر این اساس سه گروه کارشناسی مشغول کار در این زمینه هستند.
وی گفت: اگرچه اقلیت بالای کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در اختیار دولت است، اما فیلترینگ در اختیار ما نیست و فقط مسائل فنی آن توسط وزارت ارتباطات اجرایی می شود.

موبایل نسل چهارم اواخر سال آینده می آید
وزیر ارتباطات با بیان اینکه نسل سوم موبایل را از اوایل سال آینده راه اندازی کرده و سرویس های آن ارائه خواهد شد، گفت: پیش بینی می شود مجوز فعالیت در زمینه خدمات نسل چهارم موبایل از اواخر سال آینده داده شود.

روستاییان هم اینترنت 128 کیلوبیتی را نمی خواهند
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در نخستین گردهمایی خبرگان فناوری اطلاعات کشور که با هدف بررسی و تبادل نظر پیرامون مدل مفهومی شبکه ملی اطلاعات برپا شد، تشکیل این جلسه را تلفیقی از دانش و تجربه عنوان کرد که باید پل مستقیم میان این دو با محوریت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد شود.
وی با تاکید بر مشارکت و تبادل نظر بخش خصوصی و وزارت ارتباطات در زمینه مدل مفهومی شبکه ملی اطلاعات و نقشه جامع دولت الکترونیک گفت: با همبستگی و تبادل نظر می توان به اهداف مدنظر دست یافت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تمام کسانی که در کشور کار پژوهشی، آموزشی و خدماتی و توسعه انجام می دهند باید بدانند که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به آنها تعلق دارد بر لزوم حمایت بخش خصوصی تاکید کرد: در صورت مشارکت بخش خصوصی، امنیت سرمایه گذاری و سود لازم از این مشارکت تضمین شده است.
واعظی با اشاره به برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت برای توسعه زیرساختها گفت: نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان پیشران توسعه بر کسی پوشیده نیست و در همین زمینه باید برای تحول اقتصادی، همکاری با بخش خصوصی را افزایش دهیم.
وی با اشاره به مطالبات مردم برای دریافت امکانات ارتباطی و با اشاره به عقب ماندگی های موجود در این بخش گفت: اگرچه تا پیش از این دغدغه روستاییان دریافت تلفن ثابت بود اما امروز روستاییان از ما اینترنت می خواهند و اینترنت 128 کیلوبیتی فعلی را به رسمیت نمی شناسند؛ براین اساس زیرساختهای ارتباطی باید بگونه ای طراحی شود که خدمات در شان ملت ایران بوده و حاصل کار نیز بهبود وضعیت معیشتی مردم باشد.
عضو کابینه دولت یازدهم با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید، مهار رشد تورم و ایجاد اشتغال را جزء اولویتهای خود قرار داده است گفت: فناوری اطلاعات می تواند فرصتهای شغلی ایجاد کرده و ما باید نسبت به آن توجه کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شورایعالی فضای مجازی این وزارتخانه را مکلف کرده که مدل مفهومی چارچوب شبکه ملی اطلاعات را طراحی کند که سازمان فناوری اطلاعات ایران چارچوب اولیه را تنظیم کرده و با نظرات بخش خصوصی و خبرگان این بخش، چارچوب نهایی شکل خواهد گرفت؛ از سوی دیگر قبل از تکمیل شبکه ملی اطلاعات باید دولت الکترونیک با سرعت بیشتری اجرایی شود تا عقب افتادگی این بخش با سرعت بیشتری جبران شود.


نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 18421 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1392/09/26 تعداد مشاهده: 1667
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
مداحی حاج میثم مطیعی سال 99

مداحی حاج میثم مطیعی سال 99

مداحی حاج میثم مطیعی سال 99

Prezi Next 1.6.3 / 1.6.2

Prezi Next 1.6.3 / 1.6.2

ساخت و نمایش پاورپوینت پرزی پرو

AI RoboForm 7.9.32.2 Final

AI RoboForm 7.9.32.2 Final

مدیریت پسورد ها روبوفروم

Orga-Nicer Professional 3.304

Orga-Nicer Professional 3.304

مدیریت کامل تقویم، یادداشت‌ها و وظایف

وبلاگ نویسی شیرین با وردپرس

وبلاگ نویسی شیرین با وردپرس

آموزش شیرین wordpress

Energy Cycle

Energy Cycle

چرخه‌ی انرژی

حرکات ورزشی بدنسازی

حرکات ورزشی بدنسازی

حرکات ورزشی

Sky Force Anniversary

Sky Force Anniversary

جنگ در آسمان

Horizon Camera 1.5.2.15 for Android +4.3

Horizon Camera 1.5.2.15 for Android +4.3

تصویر برداری افقی

PicoPDF 7.28

PicoPDF 7.28

ویرایش پی دی اف

Hollow Knight The Grimm Troupe + Updates

Hollow Knight The Grimm Troupe + Updates

هالو نایت

FPse 11.212 for Android +2.1

FPse 11.212 for Android +2.1

شبیه ساز پلی استیشن 1 برای آندروید

Police Simulator: Patrol Officers v17.0.4

Police Simulator: Patrol Officers v17.0.4

شبیه ساز پلیس

Mr Ludo 1.2.22 for Android

Mr Ludo 1.2.22 for Android

بازی منچ

Udemy - The Complete ASP.NET MVC 5 Course

Udemy - The Complete ASP.NET MVC 5 Course

دوره آموزش برنامه‌نویسی

نسبت ما با ولی خدا و کاروان حسینی با سخنرانی حجت الاسلام سید احمد میردامادی- 5 جلسه

نسبت ما با ولی خدا و کاروان حسینی با سخنرانی حجت الاسلام سید احمد میردامادی- 5 جلسه

حاج آقا سیدمحمدمهدی میردامادی با موضوع نسبت ما با ولی خدا و کاروان حسینی

آهنگ زیبای ازدواج حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه

آهنگ زیبای ازدواج حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه

نماهنگ ازدواج حضرت خدیجه و پیامبر

آموزش تصویری نرم افزار Axialis Icon Workshop

آموزش تصویری نرم افزار Axialis Icon Workshop

آموزش ساخت آیکون

Counter Strike 1.8

Counter Strike 1.8

کانتر

MDict 2.1.12 for Android

MDict 2.1.12 for Android

دیکشنری اندروید با دیتا مشترک با دیکشنری BlueDict

Trial-Reset 4.0 Final Fixed

Trial-Reset 4.0 Final Fixed

تریال ریست

Pandora - Eclipse of Nashira

Pandora - Eclipse of Nashira

پاندورا - کسوف ناشیرا

CyberLink MediaEspresso Deluxe 7.5.10422

CyberLink MediaEspresso Deluxe 7.5.10422

مبدل فایل های صوتی و تصویری مدیا اسپرسو

آموزش سرمایه گذاری در بورس

آموزش سرمایه گذاری در بورس

آموزش گام به گام بورس

Costume Quest 2

Costume Quest 2

پویش و پوشش 2

دین چیست؟

دین چیست؟

رابطه با خدا

Lynda - Classroom Management Fundamentals

Lynda - Classroom Management Fundamentals

فیلم آموزش اصول مدیریت کلاس درس

Factorio – Space Age v2.0.41

Factorio – Space Age v2.0.41

فکتوریو

آموزش حرفه ای بدن سازی

آموزش حرفه ای بدن سازی

مجله بدنسازی و تناسب اندام علم و عضله

ابوذر مسلمان

ابوذر مسلمان

ویژگی های ابوذر غفاری

Insightful S-Plus 8.0

Insightful S-Plus 8.0

نرم افزار تحلیل های کمی داده ها و مدل های آماری

TeamViewer 15.72.5 / QuickSupport 15.71.870 / Host 15.71.871 for Android +5.1

TeamViewer 15.72.5 / QuickSupport 15.71.870 / Host 15.71.871 for Android +5.1

تیم ویور برای اندروید

سخنرانی میرزا اسماعیل آقای دولابی بخش اول

سخنرانی میرزا اسماعیل آقای دولابی بخش اول

سخنرانی میرزا اسماعیل آقای دولابی

Adobe Dreamweaver 2021 21.6.0 / 2020 / macOS

Adobe Dreamweaver 2021 21.6.0 / 2020 / macOS

ادوبی دریم ویور

YY 5.6.0.3 Final

YY 5.6.0.3 Final

نرم افزار مسنجر صوتی تصویری برای نشست های گروهی و گیمر ها

Betrayer

Betrayer

خائن

سخنرانی محمد باقر فرزانه با موضوع رمز پیشرفت وحدت و همگرایی بر محور ولایتر

سخنرانی محمد باقر فرزانه با موضوع رمز پیشرفت وحدت و همگرایی بر محور ولایتر

سخنرانی رمز پیشرفت وحدت و همگرایی بر محور ولایت فرزانه

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش سوم

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش سوم

سخنرانی آیت الله مجتهدی تهرانی با موضوع حلم و کظم غیط

Tricky Towers

Tricky Towers

خانه سازی

The Hitmans Bodyguard

The Hitmans Bodyguard

محافظ مزدور

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!