سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

ایجاد 80 شغل جدید به ازای هر 1000 کاربر باند پهن

قائم مقام مدیرعامل همراه اول، گفت: در ازای هر 1000 کاربر باند پهن، 80 شغل جدید ایجاد می‎شود و هر 10 درصد رشد باند پهن یک درصد رشد GDP در پی دارد.

http://www.citna.ir/sites/default/files/superfast-broadband-fo.jpg

به گزارش سافت گذر به نقل از سیتنا، دکتر حمیدرضا نیکوفر قائم مقام مدیرعامل همراه اول که در دومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور سخن می گفت، با اشاره به رشد ترافیک دیتا در شبکه  همراه اول اعلام کرد: رشد ترافیک دیتا در شبکه همراه اول در یکسال گذشته حدود 500 درصد بوده است.

نیکوفر در ادامه با اشاره به قدمت دو فناوری اینترنت و تلفن همراه در ایران گفت: در سال 1371 تعدادی از دانشگاه ها توسط مرکز تحقیقات فیزیک نظری به اینترنت وصل می شوند تا با دنیای خارج ایمیل ردوبدل کنند. در ادامه در سال 1372 ایران به شبکه اینترنت پیوست. در سال های بعد علیرغم توسعه دسترسی مردم به اینترنت، کسب و کار و ارائه خدمات توسط سازمان ها و شرکت ها روی اینترنت پیشرفت چندانی نیافت و پس از 22 سال این بانک ها هستند که از اینترنت برای توسعه کسب و کار خود بهره می برند. ولی در خصوص  تلفن همراه  می توان گفت که در نسل دوم تلفن همراه، ایران سی و پنجمین کشوری بود که از این فناوری استفاده کرد؛ اگر در پایان سال 2013 نسل چهارم را راه اندازی می کردیم، در جایگاه نود و پنجم قرار می گرفتیم؛ پس مشخص می شود چقدر از تجاری سازی نسل های جدید این فناوری عقب هستیم.

قائم مقام مدیرعامل همراه اول با تأکید بر اینکه سران نظام درک صحیحی از فناوری های نوین دارند، به بخشی از حکم  مقام معظم رهبری جهت تعیین اعضای شورای عالی فضای مجازی پرداخت که ایشان به لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره گیری حداکثری از فرصتهای ناشی از گسترش فزاینده فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی اشاره کرده اند.

 

همچنین نیکوفر به سخنان ریاست جمهوری در جشنواره امسال فاوا اشاره کرد که رئیس جمهور گفت: «باید دنیای سایبری را به عنوان یک فرصت ببینیم و تلقی کنیم».

 

وی با بیان اینکه موبایل فراگیرترین پدیده جهانی است، اظهار داشت: هم اکنون 80 درصد جمعیت جهان تحت پوشش تلفن همراه است و 7 میلیارد کاربر تلفن همراه و 2 میلیارد کاربر اینترنت موبایل در جهان وجود دارد.

نیکوفر با تشریح اثرات اقتصادی و اجتماعی باند پهن تأکید کرد: در ازای هر 1000 کاربر باند پهن، 80 شغل جدید ایجاد  می شود و هر 10 درصد رشد باند پهن یک درصد رشد GDP در پی دارد.

قائم مقام مدیرعامل همراه اول با پیش بینی تعداد کاربران باند پهن در سال 2017 اظهار داشت: تا سه سال دیگر تعداد تلفن های همراه در جهان به بیش از 9 میلیارد و 700 میلیون می رسد، از این تعداد 5 میلیارد و 100 میلیون آن فناوری باند پهن خواهد بود. همچنین تعداد موبایل های نسل چهارم حدود 920 میلیون پیش بینی می شود.

 

وی در ادامه با اشاره به دیجیتال شدن زندگی انسان ها در دنیای امروز، تصریح کرد: همزمان با دیجیتالی شدن زندگی ها، امنیت، قابلیت حمل و تعامل پذیری ابزار و شبکه ها اهمیت خاصی می یابد. وی افزود: همچنین هویت همراه، بر مبنای دسترسی امن به داده های شخصی، فرصت های جدید را خلق می کند.

 

نیکوفر با تأکید بر اهمیت اینترنت بویژه اینترنت همراه در دنیای کنونی گفت: اینترنت از دو بعد «محتوا» و «کسب و کار»  قابل توجه است. این فناوری علاوه بر نیازهای مستقیم انسان، از طریق اینترنت اشیاء، نیازهای بشر را بصورت غیرمستقیم برطرف می سازد؛ بطوریکه تا سال 2020 حدود 50 میلیارد ارتباط از طریق اینترنت اشیاء ایجاد خواهد شد.

 

قائم مقام مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه همراه اول برای نیروهای پیشران جامعه شبکه ای برنامه دارد، گفت: از نظر حرکت (Mobility)، که تلفن همراه در اختیار مردم قرار داده، از نظر باند پهن(broad band)، نیز که بزودی خدمات آنرا ارائه می کنیم و از نظر سامانه های ابری(Cloud) نیز همراه اول در چند ماه اخیر قدمهای بزرگی برداشته است.

نیکوفر در ادامه با اشاره به جایگاه اپراتور اول در صنعت تلفن همراه گفت: همراه اول در بین 983 اپراتور موجود در جهان، در جایگاه بیست و پنجم ایستاده و در خاورمیانه رتبه اول را داراست.

 

وی با بیان اینکه همراه اول یک سرمایه ملی است، از سهم بازار 63 درصدی این اپراتور در سیم کارت های فعال کشور خبر داد و گفت: ضریب نفوذ همراه اول در کشور حدود 74 درصد است. 100 درصد شهرها و جزایر مسکونی، حدود 87 درصد روستاهای کشور و بیش از70 هزار کیلومتر از جاده های کشور تحت پوشش این اپراتور است.

 

نیکوفر گفت: همراه اول فقط شبکه نمی سازد؛ بلکه مجموعه ای از فعالیت ها و شرکت هاست، برای ارائه خدماتی کامل به مردم. در بحث پرداخت موبایلی شرکت جیرینگ، در بحث امنیت شرکت امن افزار گستر شریف و در بحث وایمکس شرکت مبین نت را دارد و در بحث داده و رانش ابری نیز با شرکت افرانت همکاری می کند.

 

نیکوفر با بیان اینکه همراه اول پیشتاز موبایل در ایران است، به راه اندازی تلفن همراه در ایران در سال 1373 اشاره کرد و گفت: امسال بیستمین سال ورود موبایل به ایران است که در این مدت، همراه اول با نصب 24300 آنتن BTS، بیش از 64 میلیون سیم کارت واگذار کرده است.

گفتنی است دومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور، روز چهارشنبه 21 خردادماه با حضور مهندس انتظاری دبیر شورای عالی فضای مجازی، دکتر علیدوستی رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات، دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران حوزه اطلاعات و فناوری اطلاعات کشور، در مرکز تحقیقات مخابرات ایران برگزار شد و از همراه اول بعنوان حامی این رویداد علمی تقدیر به عمل آمد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 21118 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1393/03/26 تعداد مشاهده: 2885
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
ویدئوی روضه شهادت امام علی علیه السلام با نوای حاج محمود کریمی

ویدئوی روضه شهادت امام علی علیه السلام با نوای حاج محمود کریمی

مداحی شهادت امام علی

Xtreme Wheels Pro 1.5 for Android

Xtreme Wheels Pro 1.5 for Android

بازی جرخ های قدرتمند

Iron Harvest Operation Eagle v1.4.8.2986

Iron Harvest Operation Eagle v1.4.8.2986

برداشت آهن

نکات ریز خانه داری

نکات ریز خانه داری

آنچه یک خانم خانه دار باید بداند

Football Club Simulator 18

Football Club Simulator 18

مدیریت فوتبال

Your Uninstaller! 7.5.3.1287

Your Uninstaller! 7.5.3.1287

نرم‌افزار قدرتمند و حرفه‌ای Uninstall برنامه‌ها

Old Photo Effects 1.4 for Android

Old Photo Effects 1.4 for Android

براحتی عکس های خود را قدیمی کنید

آموزش نرم افزار OrCAD Capture

آموزش نرم افزار OrCAD Capture

آموزش اورکد کپچر

Quickoffice Pro 6.5.1.12 for Android

Quickoffice Pro 6.5.1.12 for Android

برنامه کاربردی برای مشاهده و ویرایش و به اشتراک گذاشتن فایل های Office برای Android

تفسیر نمونه

تفسیر نمونه

تفسیر 27 جلدی نمونه قابل اجرا در گوشی‌های جاوا

Quick PDF Scanner Pro 5.2.715 for Android +4.0

Quick PDF Scanner Pro 5.2.715 for Android +4.0

اسکنر

Internet Download Accelerator Pro 7.3.1.1745

Internet Download Accelerator Pro 7.3.1.1745

اینترنت دانلود منیجر اکسلریتور

حمله حیدری

حمله حیدری

افتخارنامه حیدری

Photo Lab PRO 3.13.74 for Android +6.0

Photo Lab PRO 3.13.74 for Android +6.0

مونتاژ عکس

آمریکا در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای

آمریکا در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای

سیاست‌ها، توطئه‌ها و عملکرد دولت ‌مردان آمریکا

Revive Faces 2.0.18

Revive Faces 2.0.18

افزایش کیفیت عکس و ویدئو

Norton Security and Antivirus 4.7.0.4460 for Android +2.3

Norton Security and Antivirus 4.7.0.4460 for Android +2.3

آنتی ویروس نورتون

Exodus Wars - Fractured Empire

Exodus Wars - Fractured Empire

جنگ‌های مهاجرت - امپراتوری شکسته

FocusOn Image Viewer 1.32 (64-bit)

FocusOn Image Viewer 1.32 (64-bit)

مشاهده عکس

سخنرانی حجت الاسلام حسینی قمی با موضوع امام حسین(ع) مظهر رحمت الهی - 6 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام حسینی قمی با موضوع امام حسین(ع) مظهر رحمت الهی - 6 جلسه

حاج آقا حسینی قمی با موضوع امام حسین(ع) مظهر رحمت الهی

Arsenal Image Mounter Professional 3.11.304

Arsenal Image Mounter Professional 3.11.304

نصب ایمیج دیسک

Craft Edge Sure Cuts A Lot Pro 6.077

Craft Edge Sure Cuts A Lot Pro 6.077

طراحی و برش اشکال با دستگاه های برش الکترونیکی

آموزش نرم افزار 7Zip

آموزش نرم افزار 7Zip

آموزش نرم افزار سون زیپ

PhotoScape X Pro 4.2.8

PhotoScape X Pro 4.2.8

ویرایش عکس

UCam Ultra Camera Pro 6.1.7.012417 for Android +2.2

UCam Ultra Camera Pro 6.1.7.012417 for Android +2.2

برنامه فیلمبرداری یو کم

فیشینگ چیست؟

فیشینگ چیست؟

فیشینگ چیست؟

افزایش سرعت و کارایی Windows 7 (ویرایش 1.1)

افزایش سرعت و کارایی Windows 7 (ویرایش 1.1)

افزایش سرعت ویندوز سون

GO Weather Premium 6.163 for Android +4.1

GO Weather Premium 6.163 for Android +4.1

اعلام وضعیت آب و هوا گو ودر

سخنرانی حجت الاسلام همتی  با موضوع چگونه فرزندان خود را عاقل تربیت کنیم؟

سخنرانی حجت الاسلام همتی با موضوع چگونه فرزندان خود را عاقل تربیت کنیم؟

سخنرانی چگونه فرزندان خود را عاقل تربیت کنیم؟ با حاج آقا همتی

آموزش فریم ورک گتنا

آموزش فریم ورک گتنا

آموزش Framework Gtna

Bulk Image Downloader 6.58

Bulk Image Downloader 6.58

دانلود گالری های عکس از همه سایت ها

Print Artist Platinum 25.0.0.15

Print Artist Platinum 25.0.0.15

پرینت حرفه ای

Train Fever + Update Build 4246

Train Fever + Update Build 4246

شبیه ساز مدیریت حمل‌ و نقل با قطار در دوران قدیم

Widgetizer 1.04 for Symbian

Widgetizer 1.04 for Symbian

برنامه ای برای اضافه کردن آیکون جدید به هوم اسکرین در گوشی های سیمبین

اصطلاحات فارسی به چینی

اصطلاحات فارسی به چینی

آشنایی با زبان چینی

Kung Fu Strike - The Warrior's Rise

Kung Fu Strike - The Warrior's Rise

ضربت کونگ‌فو - قیام رزم‌آور

برنامه جهان آرا سری جدید | آتش به اختیاری فرهنگی و مطالبه عدالت

برنامه جهان آرا سری جدید | آتش به اختیاری فرهنگی و مطالبه عدالت

برنامه جهان آرا شبکه افق

آموزش کاربردی CSS

آموزش کاربردی CSS

آموزش سی اس اس

آشنایی با تاریخ معاصر ایران

آشنایی با تاریخ معاصر ایران

نفوذ بهائیان در ایران

وگنیسم یا وگانیسم

وگنیسم یا وگانیسم

رژیم گیاه خواری سالم

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!