سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار نرم افزار

آیا فکر نادلا واقعاً یک «سیستم‌عامل واحد» است؟

در حالی که خبر‌های اخیر از مایکروسافت مربوط به اخراج عظیم کارمندان و و سازماندهی مجدد این کمپانی وضوح کافی را نداشت اما گزارش درآمد مایکروسافت که همین چند روز پیش منتشر شد، خیلی چیز‌ها را روشن کرد. ساتیا نادلا مدیر عامل رد‌موندی‌ها در این گزارش گفته: “ما نسخه بعدی ویندوز را از سه سیستم عامل به یک سیستم عامل واحد همگرا خواهیم کرد و این سیستم عامل در تمام اندازه‌های مختلف صفحه نمایش‌ها پشتیبانی خواهد شد.”
اما منظور نادلا از یک سیستم‌عامل واحد همان چیزی است که برای مثال ما در سیستم‌عامل اوبونتو و اوبونتوفون می‌بینیم یا اینکه خیر و باید اطلاعات دیگری را نیز در کنار این گفته بگذاریم؟ برای کنکاش بیشتر در این رابطه و اطلاع از برنامه‌های آتی مایکروسافت در ادامه با فارنت همراه باشید.

Unified-Windows-Banner
به گزارش سافت گذر به نقل ازفارنت؛ واکنش‌هایی که به گفته نادلا ابراز شد دوگانه بود: از یک طرف صدای ستایش کردن نادلا به گوش می‌رسید که او قرار است با استراتژی جدید خود دوران چند سیستم عاملی بالمر را به پایان برساند و از طرف دیگر سرور و نشاطی به پا شده بود که خط تولید گیج کننده ویندوز، ویندوز RT و ویندوز فون بالاخره از بین خواهد رفت و کاربران در آینده نیاز نیست نگران نباشند که دستگاه آن‌ها از کدامیک این سیستم‌‌عامل‌ها استفاده می‌کند. البته دسته سومی هم بودند که این گفته را به معنای نابود شدن همیشگی ویندوز RT برداشت کردند.

گفته‌های نادلا شاید سرفصل و هدف آینده مایکروسافت را با ظرافت و دقت بیان کند که البته از همان روز اول مشخص بود که ایده‌های او قطعا با بالمر متفاوت است. اما چون ایده‌ای که در ذهن نادلا وجود دارد هم‌اکنون و از قبل از او شرکت‌های بزرگ دیگری در پی آن بوده‌اند نمی‌توان آن را ایده‌ای جدید و ایده تازه و شخصی مدیر عامل فعلی مایکروسافت دانست.

بله درست است مایکروسافت قصد دارد “یک” سیستم عامل را توسعه دهد. اما این دوره‌ای جدید نیست که با نادلا شروع شده باشد. دقیقا یک سال قبل بود که استیو بالمر مدیر عامل پیشین مایکروسافت از ساختاربندی جدید مایکروسافت حرف زد و گفت که توسعه تمام سیستم‌عامل‌ها باید ترکیب شود و گروه مهندسین شرکت به رهبری تری مرسون تنها بر روی یک سیستم عامل واحد متمرکز شوند. اما آیا هدف، ادغام همه ویندوز‌های مایکروسافت و داشتن یک سیستم‌عامل واحد برای تمام ابزار‌های تولیدی این شرکت است؟

jk-7-16-win-8-everything

هسته سیستم‌عامل مایکروسافت در حال حاضر در ویندوزفون، ایکس‌باکس وان، ویندوز، تبلت‌های ویندوز RT، پی‌سی‌های ویندوزی و سرور‌های ویندوزی استفاده می‌شود. سیستم عامل‌ها به صورت تمام و کمال در تمام این انشعاب‌های ویندوز یکسان نیستند، برای مثال رابط کاربری که ویندوز در گوشی‌ها دارد با آن چیزی که در کنسول‌ این شرکت می‌بینیم بسیار متفاوت است. اما ویژگی‌های هسته‌ای مانند کرنل، مدل‌های امنیت و API های بزرگ در همه آن‌ها شبیه است.

برخی از این تفاوت‌ها بسیار محوری هستند. چون ویندوز سرور از سرویس‌های متعدد پس‌زمینه بیشتر از کلاینت‌های متعامل سیستم استفاده می‌کند، در ویندوز سرور چندین پارامتر‌ متفاوت تنظیمی نسبت به ویندوز دسکتاپ وجود دارد. همچنین ویندوز فون نیز از API‌های به نسبت پایین‌تری استفاده می‌کند و بر روی کامپیوتر‌های خانگی نیز کار نخواهد کرد چون به منظور مورد استفاده قرار گرفتن با پردازنده‌های آهسته 512 مگابایتی، حافظه‌های 4 گیگ و صفحه نمایش‌های 4 اینچ لمسی طراحی شده است.

Samsung_ATIV_S_WindowsPhone

دیگر تفاوت‌هایی که وجود دارد با تقسیم‌بندی‌های مختلف بازاری یا نگرانی‌های مربوط به پشتیبانی به وجود آمد‌ه‌اند. ویندوز دسکتاپ را نمی‌توان بر روی سرور استفاده کرد و ویندوز‌ RT بر روی تبلت‌های ARM نیز تنها برنامه‌هایی دسکتاپی را اجرا خواهد کرد که امضای دیجیتالی مایکروسافت را به همراه دارند.


این تفاوت‌ها و تقسیم‌بندی‌های زیاد می‌‌تواند مسبب نگرانی‌های بیشتری باشد و حتی اگر بخش فنی و زحمت زیادی که برای توسعه هر کدام از سیستم‌عامل‌ها باید کشیده شود را کنار بگذاریم، کمپانی مایکروسافت هزینه زیادی را در بخش بازاریابی هر کدام از آن‌ها باید متحمل شود. با این حال نادلا هنوز معتقد است که مایکروسافت باید تا آن‌جایی که می‌تواند محدوده زیادی از گجت‌های بازار را با قیمت‌های مختلف و ویژگی‌های متفاوت برای بخش‌های مختلف بازار تولید و عرضه کند.

Nokia-Windows-RT-Tablet

اینطور که پیداست تفاوت‌های فنی به این زودی‌ها قرار نیست منحل شود. احتمالا مایکروسافت در این فکر است: برند “ویندوز RT” را به دست فراموشی دهد و کاری کند که ویندوز بر روی پردازنده‌های ARM نیز کامپایل شود. البته فکر نکنید که برای اینکار  مایکروسافت نیاز به جادو دارد. فعال کردن ویندوز روی ARM به این معنی است که بتواند نرم‌افزار‌های موجود 86× را روی پردازنده‌های ARM اجرا کند و البته قطعا به این معنی نخواهد بود که ویندوز روی ARM قرار است تضعیف شود یا از بین برود. ویندوز دسکتاپ برای کاربران پی‌سی و لپ‌تاپ‌ها دارای اهمیت است اما چون این نسخه از ویندوز برای صفحات نمایش کوچک و کار کردن با انگشت طراحی نشده احتمالا به این زودی‌ها آن را بر روی گوشی‌های هوشمند نخواهیم دید.


با این تفاسیر ایده‌ای که بگوید قرار است تمام ویندوز‌ها خراب شوند و از این پس فقط یک ویندوز را خواهیم داشت کاملا اشتباه است و منظور نادلا نیز این موضوع نبوده است. ممکن است نام آن‌ها تغییر کند اما تفاوت‌ها هنوز پابرجایند و قرار نیست سیستم‌عاملی با ظاهری متفاوت بتواند از اپلیکیشن‌های متفاوت پشتیبانی کند. همچنین بسیار بعید می‌دانیم که در آینده بتوانیم اپلیکیشن‌های 86× را در حال اجرا بر روی پردازنده‌های ARM ویندوز فون ببینیم.در دیدگاه یک کاربر نهایی باید اینگونه به قضیه نگاه کنیم که مایکروسافت قرار است بیش از همیشه چابک شود و تمرکز بیشتری بر روی سیستم‌عامل‌های خود پیدا کند اما فعلا قرار نیست سیستم‌عامل‌های متعدد مایکروسافت در یکی جمع شوند.

Windows_Phone_Surface

اما چه می‌شد اگر یک اپلیکیشن خیلی راحت بتواند بر روی ویندوزفون، ویندوز، ایکس‌باکس و غیره اجرا شود. البته از پیش می‌دانیم که در  ویندوز 8.1 و ویندوزفون 8.1 توسعه دهندگان می‌توانند بخش‌های بزرگی از کد برنامه‌ها را بین این دو به اشتراک بگذارند که البته همین هم با کمک چندین ابزار صورت می‌گیرد تا رابط کاربری سیستم عالم‌ها تبدیل به نقطه‌ای مقابل بین این دو نشوند.


در کنفرانس گذشته BUILD، مایکروسافت گفت که این شرکت در پی این است تا دیر یا زود امکانی را فراهم کند که ایکس‌باکس وان تبدیل به پلتفرمی با اپلکیشن‌های جهانی جداگانه شود. خبر‌هایی به تازگی مربوط به این موضوع پیش آمده و برخی از آن‌‌ها به بیرون درز کرده‌اند. در واقع مایکروسافت در حال یکپارچه سازی پورتال‌ها، اسناد و مدارک و برنامه‌های ریجستر کننده است و همچنین خبری از یک  فروشگاه اپلیکیشن جداگانه نیز اواخر سال 2013 منتشر شد.

34042_large_Windows_9_FP_Wide

با اینکه نادلا در گزارش سود سه ماهه گذشت مایکروسافت نظرات خودش را گفت اما این موضوع به هیچ وجه سیاستی ایجاد شده از دوران نادلا نیست و مجموعه این شرکت در زمان بالمر می‌خواستند که این نقشه راه آینده مایکروسافت باشد. استیو بالمر مشخصا در سال پیش نحوه کار پلتفرم رویایی خودش “ویندزو برای همه” را توضیح داد. بالمر می‌خواست یک پلتفرم توسعه مشترک، رابط کاربری مشترک و سرویس‌هایی مشترک در تمام دستگاه‌های ردموندی‌ها ایجاد شود. با ساختار‌های سازمانی که او بنیان نهاده بود می‌خواست سیستم‌عاملی توسعه پیدا کند که کاملا متحد باشد و قول داده بود که نتایج آن را خیلی زود اعلام کند.

“سیستم عامل واحد” ایده‌ای جدید و آنچه که از اسم آن مشخص است نیست؛ این پروژه بازگویی رویای “Windows Everywhere” یا “ویندوز در همه جا” بالمر است که در دوره نادل نیز در حال ادامه حیات خود است. رویای معقولی که الان دوباره رنگ تازگی به خود گرفته و بیشتر از همیشه آماده برای تبدیل شدن به واقعیت است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 21811 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1393/05/05 تعداد مشاهده: 2357
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

اگر مایکروسافت جاسوسه چرا خودت از ویندوز استفاده می کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعید نیست با این کار امکان جاسوسی از افراد خیلی متمرکزتر و راحت تر از قبل برای دولت آمریکا امکان پذیر شود.

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Chasys Draw IES 5.29.01

Chasys Draw IES 5.29.01

ویرایش عکس

Udemy - Expert Advisor Programming in MQL5 Part 1: Fundamentals

Udemy - Expert Advisor Programming in MQL5 Part 1: Fundamentals

آموزش برنامه نویسی MQL5

Data Counter and Speed Meter Donated 3.4.8 for Android +2.3

Data Counter and Speed Meter Donated 3.4.8 for Android +2.3

دقیق ترین اطلاعات آپلود و دانلود اطلاعات و گزارش گیری از دیتا

Adobe Premiere Pro CS6 v6.0.0 + Update 6.0.3

Adobe Premiere Pro CS6 v6.0.0 + Update 6.0.3

نسخه CS6 حرفه ای ترین نرم افزار ویرایش فیلم

101 نکته کاربردی در تکنولوژی اطلاعات (IT)

101 نکته کاربردی در تکنولوژی اطلاعات (IT)

نکته هایی پرکاربرد در فناوری اطلاعات

Everything 1.4.1.1029 + Portable

Everything 1.4.1.1029 + Portable

اوریتینگ

Sniper Ghost Warrior Contracts Digital Deluxe Edition

Sniper Ghost Warrior Contracts Digital Deluxe Edition

تک تیرانداز

PhotoScape X Pro 4.2.8

PhotoScape X Pro 4.2.8

ویرایش عکس

GstarCAD 2026.1 Professional

GstarCAD 2026.1 Professional

طراحی صنعتی

Veeam Agent for Microsoft Windows 6.3.2.1302

Veeam Agent for Microsoft Windows 6.3.2.1302

پشتیبان گیری ویندوز

Reallusion Character Creator 5.02.0923.1 + Resource Pack

Reallusion Character Creator 5.02.0923.1 + Resource Pack

طراحی و مدلسازی کاراکترهای سه بعدی

StarForge

StarForge

استارفورج

Advanced SystemCare Pro 19.5.0.227 / Ultimate 18.4.0.114

Advanced SystemCare Pro 19.5.0.227 / Ultimate 18.4.0.114

ادوانس سیستم کر

فیلم آموزشی تعمیرات سیستم ترمز خودروی پراید

فیلم آموزشی تعمیرات سیستم ترمز خودروی پراید

آموزش تعمیرات پراید

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان  با موضوع اصحاب یمین - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع اصحاب یمین - 2 جلسه

حاج آقا انصاریان با موضوع اصحاب یمین

Beast Boxing Turbo

Beast Boxing Turbo

مسابقات بوکس هیولاها

Network Signal Strength Premium 26.0.7 for Android +4.1

Network Signal Strength Premium 26.0.7 for Android +4.1

برنامه ای قدرتمند برای سنجش دقیق قدرت سیگنال های شبکه

تلاوت معروف استاد شحات محمد انور سوره مبارکه حمد

تلاوت معروف استاد شحات محمد انور سوره مبارکه حمد

تلاوت تصویری شحات انور سوره حمد

آموزش CATIA

آموزش CATIA

آموزش کتیا

آموزش  استفاده ازUML در تحلیل و طراحی شی ء گرا

آموزش استفاده ازUML در تحلیل و طراحی شی ء گرا

آموزش استفاده از یو ام ال

رقیه بنت الحسین علیهماالسلام

رقیه بنت الحسین علیهماالسلام

معرفی حضرت رقیه علیهماالسلام

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دوم

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دوم

سخنرانی دوم محرم - 96

Industry Giant 2

Industry Giant 2

غول صنعت 2 | شبیه‌ساز ساخت و ساز و تجارت در ابعاد عظیم

Doors And Rooms 3 v1.5.6 for Android +3.0

Doors And Rooms 3 v1.5.6 for Android +3.0

بازی درها و اتاق ها

KeePassXC 2.7.11

KeePassXC 2.7.11

مدیریت پسورد

آموزش نرم افزار EES

آموزش نرم افزار EES

آموزش ای ای اس

غذاهای نپخته و تازه

غذاهای نپخته و تازه

رژیم سالم با مواد خام

Monster Story 1.0.5.4 for Android

Monster Story 1.0.5.4 for Android

بازی داستان هیولاها

وسائل الشیعه شیخ حر عاملی

وسائل الشیعه شیخ حر عاملی

تَفْصیلُ وَسائلِ الشیعَة إلی تَحْصیلِ مَسائلِ الشَّریعَة

ماهیت و نقش سازمان سیا

ماهیت و نقش سازمان سیا

CIA PEOPLE

Sir, You Are Being Hunted

Sir, You Are Being Hunted

شکار ربات‌ها

Boom Audio Player 1.1

Boom Audio Player 1.1

پلیر صوتی

نماهنگ زیبای « با روی سیاه » با صدای حاج محمود کریمی ویژه ایام ماه مبارک رمضان

نماهنگ زیبای « با روی سیاه » با صدای حاج محمود کریمی ویژه ایام ماه مبارک رمضان

با روی سیاه از محمود کریمی

تفسیر صوتی سوره دخان

تفسیر صوتی سوره دخان

تفسیر سوره 44 از حجت الاسلام قرائتی

آموزش شبکه GSM

آموزش شبکه GSM

آموزش شبکه جی اس ام

Mi Sound Recorder 7.0 for Android

Mi Sound Recorder 7.0 for Android

نرم افزار ضبط صدا با پشتیبانی از زبان فارسی

Autodesk VRED Professional 2026 / 2025.1

Autodesk VRED Professional 2026 / 2025.1

طراحی خودرو

Diffchecker 6.7.3

Diffchecker 6.7.3

مقایسه فایل

RedNotebook 2.42

RedNotebook 2.42

دفترچه یادداشت

MasterCook 24.0.0.0

MasterCook 24.0.0.0

مدیریت دستورالعمل های غذایی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!