سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

گزارشی از اعترافات مشترکان وایبر و دیگر شبکه های اجتماعی

تبلیغات استفاده از “وایبر” بین اقشار مختلف چنان رونق دارد که می توان گفت: گاها اولین سؤال در گسترش دادن تعاملات،دوستی ها و یا حتی ارتباطات کاری و …بین افراد  به « آیا وایبر داری؟» تبدیل شده است.

وایبر

اگر چه “وایبر” این امکان را به کاربران خود می دهد تا در تمام لحظات و بدون در نظر گرفتن بعد مسافت با یکدیگر در ارتباط باشند، اما در کنار این مزایا بدون شک معایبی هم وجود دارد که بزرگی و تأثیرات سوء آن می تواند، باعث ایجاد زحمت یا مزاحمت برای کاربران به ویژه کاربرانی که دارای سلیقه خاص در انتخاب دوست یا دارای هدف و برنامه ای منظم در تعاملات خود اند، شود.

به گزارش سافت گذر به نقل ازبرسام؛ تشکیل گروه های مختلف و عضو کردن افراد بدون نیاز به اعلام رضایت آنها در یک گروه با اعضایی دارای افکار و اندیشه های مختلف فقط بر پایه دوست بودن با مدیر گروه ! یا یکی از اعضا، از مهم ترین امکاناتی است که باعث ایجاد دردسر برای کاربران این شبکه اجتماعی شده است.

شیما کاسب زاده، کارمند یک شرکت خصوصی و یکی از کاربران ” وایبر” که مدت شش ماه در این شبکه اجتماعی فعالیت کرده است، گفت: وایبر علاوه بر اینکه زمان زیادی از من به هدر داد، شغلم را هم از من گرفت!

وی در توضیح این ادعایش گفت: بدون اینکه بدانم و بخواهم، توسط یکی از دوستانم در گروهی عضو شدم که در تقابل با مجموعه کاری من بود! نظرات و پیام هایی که بین اعضای آن گروه رد و بدل می شد، باعث شد تا کارفرما عذر مرا به خاطر عضویت در این گروه بخواهد!‌

این کارمند باسابقه با بیان اینکه الان با توجه به شرایط اقتصادی جامعه به مشکلات عدیده ای برخورده ام، افزود: امیدی به پیدا کردن کار مطلوب نظرم ندارم!‌ شاید اگر وایبر را با تشویق دوستانم نصب نمی کردم، دچار این دردسرها هم نشده بودم.

وی گفت: معتقدم استفاده رایگان از وایبر یک دروغ بزرگ است! چرا که “تب وایبر” چنان در بین افراد جامعه از نوجوان، جوان و افراد میانسال بالا گرفته است که حتی برای خرید گوشی های گران قیمت، وام می گیرند!

کاسب زاده ادامه داد: این هزینه خرید را اگر با هزینه های اینترنت جمع ببندیم، متوجه خواهیم شد که استفاده از وایبر هیچ وقت برای کاربر، رایگان نخواهد بود.

متروی تهران یکی از مراکز شلوغ و پرتردد مردم است. اگر چه ازدحام به خودی خود ایجاد سر و صدا می کند اما گویی صحبت کردن بخشی از افراد فقط به جواب سؤالات ضروری ، کاهش یافته است. در دست تعداد زیادی از بانوان،‌ آقایان، جوانان موبایل‌هایی است که صفحه بنفش رنگ آن با صدای رسیدن “پی ام” دیده می شود و گاها خنده ای بر لب مسافر خسته می نشیند.!

معصومه صبور، دانش آموخته رشته ارتباطات با اشاره به اینکه دنیای صنعتی نه تنها سبک زندگی بشر را به سمت “زندگی ماشینی” پیش برده است، اظهار داشت: در عصر ارتباطات و فناوری‌های جدید ارتباطی شکل بروز عواطف و احساسات، تعاملات و اجتماعات انسان نیز دستخوش تغییرات زیادی شده است.

وی با بیان اینکه دوستی‌ها، ابراز محبت‌ها، احوال پرسی‌ها به سمت “مجازی” شدن پیش می‌روند، افزود: به نظر می‌رسد در فضای مجازی، غافل از این هستیم که دوستی‌ها هم مجازی است و در یک پیام خلاصه می‌شود!

صبور گفت: یکی از ابزارهای ارتباطی نوین اینترنتی، نرم افزارهای گوشی همراه است که “وایبر” را می‌توان یکی از پرترافیک‌ترین آنها برشمرد. مدتی است که “وایبر” به عنوان یکی از پایگاه‌های شبکه اجتماعی موبایلی، محلی برای برقراری ارتباط سریع با هزینه هایی ثلث هزینه های سایر ابزار ارتباطی مانند “پیامک” و ” تماس تلفنی” مورد اقبال کاربران قرار گرفته است.

این کارشناس ارتباطات ادامه داد: علاوه بر سرعت و کم هزینه بودن ارتباط، نصب شدن این نرم افزار بر گوشی همراه که در تمام لحظات روز از انسان دور نمی شود، دسترسی راحت و در تمام ساعات شبانه روز به سایر کاربران،  امکان ارسال عکس در حجم بالا و متن های نوشتاری بلند را از دیگر مزایای ” وایبر” نسبت به سایر ابزارهای ارتباطی است.

وی گفت: اگر تمام این مزایای را در یک کفه و  معایب آن را در کفه ای دیگر بگذاریم،‌با نگاهی منصفانه متوجه خواهیم شد که کفه معایب از ابعاد مختلفی سنگین تر است.

صبور، عدم حریم خصوصی، سوء استفاده های مختلف با اشکال گوناگون از این فضا برای توهین به افراد، قومیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف با استفاده از عکس و لطیفه و … و به بازی گرفتن حیثیت افراد و اخاذی ، همچنین امکان ساخت گروه  به سادگی و عضو گیری آنها بدون نیاز به “اد” کردن، بخشی از معایت این شبکه اجتماعی است.

این محقق روزنامه نگاری شهروندی با اشاره به اینکه در “وایبر” علایق و اشتراکات آدم‌ها از قبل چک نشده است و در واقع با گسترش یافتن شبکه ارتباطی، نمی‌دانی که با چه شخصیتی گفت‌وگو می‌کنی، تصریح کرد: (آدم‌ها در اجتماعات شبکه شده، سرگردان هستند)

وی در ادامه افزود: عضویت در شبکه اجتماعی مثل وایبر را می‌توان یک وقت گذرانی بی‌هدف در غالب گفت‌وگوهایی بی‌هدف و هدایت نشده دانست. شبکه‌های اجتماعی، دنیای وسیعی هستند که در آن به ظاهر مرزهایی وجود ندارد و افراد از خود فضا مجازی‌ترند!

اعضای این جامعه شبکه بندی شده می توانند یک شماره تلفن یا یک اسم فانتیزی بدون نام و نشان باشند،‌همین ویژگی برای معاندان و افرادی که خود را مقید به رعایت قوانین و اخلاقیات نمی کنند، کافی است تا هر آنچه می توانند از توهین و تمسخر نسبت به هم تا نسبت به بزرگان و شخصیت های ملی، انجام دهند.

متأسفانه این واقعیت تلخ مرزهای اخلاقی را چنان در نوردیده است که به گزارش خبرگزاری تسنیم،( در روزهای اخیر برخی معاندان و جریان‌های خاص،‌ اقدام به انتشار مطالب موهن و هتاکانه‌ای به امام خمینی‌(ره) در برخی شبکه‌های اجتماعی از جمله وایبر، فیسبوک، اینستاگرام و برخی دیگر از شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه کرده‌اند که این اقدام باعث جریحه‌دار شدن احساسات بسیاری از کاربران این شبکه‌ها شده است

در این گزارش می افزاید: (سردار اسماعیل احمدی مقدم در واکنش به این  اقدام هتاکانه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه و ایجاد صفحات توهین آمیز به امام خمینی(ره) و ادعای برخی که عنوان می‌کنند برای برخورد با این موضوع باید اقدام به فیلتر کردن این شبکه‌های اجتماعی کرد، اظهار داشت: این که در حال حاضر خیابان‌های ما باز است و آزادی در کشورمان وجود دارد، دلیل نمی‌شود راننده‌ای با هر سرعت دلخواهی در خیابان‌های شهر براند. لذا این اقدامات توهین‌آمیز یک جرم است.

وی با تأکید بر مجرمانه بودن این اقدامات افزود: با توجه به مجرمانه بودن این اقدامات طبیعی است ما با کسانی که حدود آزادی را  رعایت نکنند و از قوانین کشور تخطی کنند، به عنوان یک مجرم و متخلف برخورد خواهیم کرد.

فرمانده ناجا تصریح کرد: ما با متخلفان و مجرمان و خصوصاً رفتارهایی که موجب جریحه‌دار شدن مقدسات، ارزش‌ها و سرمایه‌های ملی ما می‌شود، برخورد می‌کنیم. وقتی پای صحبت مطلقه ها می نشینی، پرکاربرد ترین بهانه طلاق این افراد، کم شدن عشق و محبت، وجود سوء ظن و شروع دوستی ها و آشنا شدن با محیط هایی که با ورود به آن متوجه شده اند تا امروز زندگی که نه ” اسارت و بندگی” می کردند!‌

یکی از راه هایی که در تزلزل بنیان خانواده نقش نسبتا مهمی را ایفا می کند، دوستی ها و ارتباطات مجازی در شبکه های اجتماعی است که ابتدا باعث شروع یک زندگی و سبب ختم به دادگاه طلاق شدن آن می شود! و یا اینکه شروع ارتباطات مجازی ، پایان راه زندگی مشترک را رقم زده است!

دکتر اعظم خطیبی، جامعه شناس و استاد دانشگاه در خصوص تأثیر شبکه های اجتماعی در زیاد شدن طلاق گفت: با وجود بالا رفتن نرخ استفاده از شبکه های مجازی در جامعه و عضویت افراد در جنسیت و سنین مختلف، بالابردن سطح سواد رسانه ای خانواده ها برای دور شدن از خطرات احتمالی شبکه های اجتماعی مجازی بسیار مهم است.

وی به بازی گرفتن حیثیت خانواده‌ها با به اشتراک گذاشتن عکس‌ها، بزرگنمایی کردن یک اتفاق و به قولی (یک کلاغ و چهل کلاغ کردن اتفاقات در شبکه‌های مجازی)، کم رنگ شدن اعتماد بین زوجین، به وجود آمدن سوء ظن بین آنها را از دلایلی دانست که بنیان خانواده ها را متزلزل و گاه از هم پاشیده است.

صحبت‌های فاطمه شیرمحمدی که با دلخوری از علاقه عجیب همسرش به “وایبر” می گفت، مصادق این صحبت‌های دکتر خطیبی است.

شیرمحمدی با اشاره به اینکه روحیات شوهرش با استفاده از “وایبر” شاد شده است، گفت: همسرم گاهی لطیف‌ها و اخباری که برایش می‌آید برای من هم تعریف می‌کند و می‌خندد! اما با وجودی که می‌خندم، احساس تنهایی و دل تنگی می‌کنم، شغل همسرم طوری است که دیروقت به خانه می‌آید و فرصت کوتاه شام تا خوایبدن را نیز با دوستانش در وایبر سرگرم است. احساس می‌کنم شبکه‌های اجتماعی ما را از هم دور کرده است.

حجت‌الاسلام دهنوی نیز عضویت در شبکه‌های اجتماعی را تهدیدی برای بنیان خانواده  می‌داند.

به گزارش خبرگزاری فارس (وی با اشاره به تهدیدات شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی و رواج آن بر روی تلفن‌های همراه نیز گفت: بنده به عنوان یک مشاور می‌گویم حتی اگر کل این فضاها سالم و اخلاقی باشند باز هم عضویت در این گروه‌ها به دلیل کمرنگ کردن ارتباطات بین افراد خانواده مضر است و موجب بروز مشکلات زیادی در کانون خانواده‌ها خواهد شد.)

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 22679 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: برسام تاریخ خبر: 1393/06/26 تعداد مشاهده: 1652
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

تو اروپا یا آمریکا وقتی کسی سوار ماشین میشه اولین کاری که می کنه بستنه کمربنده؛ چرا؟ چون از اول آموزش دادن فرهنگ سازی کردن.
اما اینجا توو ایران؛ به محض ورود یا معرفی یک فناوری جدید طبقه حاکم به جای آموزش دادن فرهنگ سازی شروع می کنه به ممنوع کردن فیلتر کردن . برخورد کردن با کاربران. طبع انسان هم جوریه که زور و فشار رو تحمل نمی کنه. هر چی بیشتر با دلایل مسخره و واهی کسی رو از انجام کاری منع کنی نتیجه برعکس می ده و اوون نفر به انجام اوون کار حریص تر میشه. اوایل دهه ۶۰ ویدیو ممنوع بود، یعنی کسی نداشت؟ نم خرید؟ تماشا نمی کرد؟ بعد CD اومد اوون هم اوایلش بگیر و ببند بوود. حتی یه بار خود من رو به خاطر این که یه CD توو دستم بوود لباس شخصی های بسیج گرفتن و گیر الکی که این چیه این خلافه و . . . حالا خوبه CD خام بود.
الان که دیگه نسل های سوم و چهارم اوومده کلی نرم افزارهای ارتباطی اوومده. آقایوون تصمیم گیرنده هم به جای تصمیم گیری درست برای آموزش دادن فرهنگ سازی کردن شروع کردن به محدود کردن، ممنوع کردن و فیلترینگ تازه انتظار هم دارن که از این روش ها جواب بگیرن . . . بعدش هم که نتیجه نداد و استفاده عامه مردم بیشتر شد تقصیر رو میندازن گردن غرب و تهاجم فرهنگی

بابا یهو بگید میخاهیم فیلتر کنیم، این همه آسمون و ریسمون بافتن نداره که. جیب مخابرات خالی مونده، داره شاهد جمع میکنه.
ملت با فک و فامیلشون حرف میزنن با هزینه کم، تو بلد نیستی استفاده کنی یا نمیتونی جلوی خودتو بگیری، تقصیر مردم چیه.
یکی چاقو میخره واسه پوست کندن میوه، یکی واسه تهدید و زور گیری. اینکه نشد بهانه.
lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
کارگردانی فیلم اثر اریک شرمن

کارگردانی فیلم اثر اریک شرمن

سخنرانی هفتاد و پنج کارگردان بین المللی

مجله تخصصی برای علاقه مندان به بازی های کامپیوتری

مجله تخصصی برای علاقه مندان به بازی های کامپیوتری

مجله PC Gamer شماره 4 سال 2021

Returnal + Updates

Returnal + Updates

بهترین بازی اکشن تیراندازی برای کامپیوتر

Planet of Lana

Planet of Lana

اکشن و ماجراجویی برای کامپیوتر

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

آشنایی با ساخت هلیکوپترهای یک یا دو نفره

Microsoft PC Manager 3.19.1.0

Microsoft PC Manager 3.19.1.0

بهینه سازی ویندوز

تصویر ذهنی

تصویر ذهنی

تحقق رویاها و آرزوها

تحدیر کل قرآن کریم از معتز آقایی

تحدیر کل قرآن کریم از معتز آقایی

تحدیر سوره های قرآن معتز آقایی

Scooter Beyond Compare 5.1.7.31736

Scooter Beyond Compare 5.1.7.31736

مقایسه سریع و دقیق فایل ها و فولدرها

Autodesk Simulation 2016 x86/x64

Autodesk Simulation 2016 x86/x64

مجموعه نرم افزار شبیه سازی مهندسی شرکت اتودسک شامل Moldflow Insight Ultimate و Adviser Ultimate و Synergy و CFD Flex و CFD و DFM و Mechanical و Composite Design و Composite Analysis

Wing Pro 11.0.6

Wing Pro 11.0.6

برنامه نویسی به زبان پایتون

Motorama v1.1

Motorama v1.1

موتوراما

Ballance

Ballance

بالانس

Lucion FileCenter Suite 12.0.29

Lucion FileCenter Suite 12.0.29

اسکن و سازماندهی اسناد

Paper Camera 4.4.4 for Android +2.1

Paper Camera 4.4.4 for Android +2.1

عکس برداری با افکت

مفاتیح الجنان 3.5

مفاتیح الجنان 3.5

مفاتیح الجنان

آمریکا در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای

آمریکا در نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای

سیاست‌ها، توطئه‌ها و عملکرد دولت ‌مردان آمریکا

Original Journey

Original Journey

اکشن

InnerCube

InnerCube

مکعب درونی

Nero Multimedia 12.5.01900 Platinum HD + Burning ROM 12.5.01100 + Lite + Micro + Content Pack + Portable

Nero Multimedia 12.5.01900 Platinum HD + Burning ROM 12.5.01100 + Lite + Micro + Content Pack + Portable

برنامه ای کامل جهت پخش، تبدیل و رایت انواع فیلم و صوت

آموزش و ترفند های ویندوز 10

آموزش و ترفند های ویندوز 10

آموزش روان و مصور ویندوز 10، نصب و راه اندازی به همراه آموزش نکات و ترفند ها

Bulk Crap Uninstaller 5.9

Bulk Crap Uninstaller 5.9

حذف کامل نرم افزارهای نصب شده

ماهنامه سلام دنیا شماره 0 تا 8

ماهنامه سلام دنیا شماره 0 تا 8

مجله سلام

TrustGo Antivirus & Mobile Security 3.0.0 for Android +2.2

TrustGo Antivirus & Mobile Security 3.0.0 for Android +2.2

آنتی ویروس معروف شرکت TrustGo

EaseUS Todo PCTrans Technician 14.2.2

EaseUS Todo PCTrans Technician 14.2.2

انتقال فایل ها به کامپیوتر جدید

سرریز بافر چیست؟

سرریز بافر چیست؟

سرریز بافر

Infected - The Twin Vaccine

Infected - The Twin Vaccine

شهر آلوده - در جستجوی دختر گمشده

کاشکی می آمدی

کاشکی می آمدی

چیستی انتظار

Espier Launcher 3.4.0 for Android +2.2

Espier Launcher 3.4.0 for Android +2.2

لانچر شبیه سازی شده سیستم عامل iOS

تلگرام فارسی (غیر رسمی) نسخه 3.10.3 برای اندروید 2.3+

تلگرام فارسی (غیر رسمی) نسخه 3.10.3 برای اندروید 2.3+

تلگرام فارسی

اصول و مبانی سئو و بهینه سازی سایت

اصول و مبانی سئو و بهینه سازی سایت

وب برندینگ

The Legend of Tarzan 2016

The Legend of Tarzan 2016

فیلم افسانه تارزان

رفع ناراحتی برای افراد مبتدی در انجام تمرینات حرفه ای

رفع ناراحتی برای افراد مبتدی در انجام تمرینات حرفه ای

تقویت ماهیچه های بخش های گوناگون بدن

Pike and Shot

Pike and Shot

نیزه و گلوله

بررسی مهمترین پرسش های نجوم آماتوری

بررسی مهمترین پرسش های نجوم آماتوری

پرسش و پاسخ های علم نجوم

شیطان شناسی

شیطان شناسی

دشمن شناسی

اهل سنت واقعی تالیف دکتر محمد تیجانی

اهل سنت واقعی تالیف دکتر محمد تیجانی

بررسی اختلافات شیعه و سنی

Xenocide

Xenocide

نسل‌کشی زامبی‌ها

مداحی حاج محمود کریمی سال 93

مداحی حاج محمود کریمی سال 93

مداحی کریمی سال 93

سخنرانی حجت الاسلام حسینی قمی سال 98

سخنرانی حجت الاسلام حسینی قمی سال 98

محرم حجت الاسلام حسینی قمی