کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9438 | مشاهده و دانلود: 762338680 | آخرین بروزرسانی: 1403/07/22 | اعضاء: 319024 | نظرات: 38012
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
 
[مشاهده نتایج]

ایران اصلا اینترنت ندارد!

کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه اتحادیه جهانی مخابرات حداقل دسترسی کاربران به اینترنت 256 کیلوبیت در ثانیه را به عنوان شاخص ضریب نفوذ محاسبه می‌کند گفت: از نظر اتحادیه جهانی مخابرات، ایران اینترنت ندارد و ضریب نفوذ اینترنت در ایران زیر یک درصد است.

علی اکبر جلالی با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ اینترنت و تلفن همراه معیار توسعه یافتگی ارتباطات در کشورها تلقی می‌شود گفت: در شرایطی که نهادهای بین‌المللی مانند اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) بررسی مقایسه‌ای کشورها را انجام می‌دهند و عدم حضور یک کشور در این مقایسه‌ها به طور قطع منفی تلقی می‌شود نیازمند پذیرش شاخص‌های بین‌المللی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه شاخص‌های جهانی معتبر هستند و ایران نیز عضو ITU است افزود: اتحادیه جهانی مخابرات دسترسی کاربران به اینترنت با سرعت کمتر از 256 کیلوبیت در ثانیه را در آمارها محاسبه نمی‌کند.


جلالی با بیان اینکه دسترسی کاربران به اینترنت دایل آپ (کمتر از 56 کیلو بیت) جزء شاخص های ضریب نفوذ محسوب نمی شود ادامه داد: از نظر اتحادیه جهانی مخابرات، ایران اینترنت ندارد و ضریب نفوذ اینترنت در ایران زیر یک درصد است.


این کارشناس فناوری اطلاعات با بیان اینکه با توجه به شاخص‌های بین‌المللی همچون ITU، استناد به شاخص‌های داخلی بی‌مورد است ادامه داد: اگر از نظر مسئولان مشکلی در نحوه انجام این مقایسه ها وجود دارد باید به عنوان یک عضو سازمان ITU از روش‌های قانونی اعتراض خود را به آن نهادها منتقل کنند و در غیر این صورت باید تابع قوانینی بود که در سطح جهانی مطرح می‌شود.


جلالی گفت: انتظار نمی‌رود کسانی که باید مسئول توسعه اینترنت در کشور باشند و از آن دفاع کنند خود عامل تاخیر و ترمز در توسعه این فناوری شوند.


استاد دانشگاه علم و صنعت با مطرح کردن این سئوال که چگونه است وقتی آمارهایی به نفع ما داده می‌شود از آنها استقبال می‌کنیم اما آمارهایی که به نفع کشور نیست را تکذیب کرده و مردود می‌دانیم ادامه داد: به عنوان مثال کشور ما دو بار در نهضت سوادآموزی جایزه جهانی گرفت که به آن افتخار کردیم اما در مواردی که به نفع ما نیست عکس‌العمل منفی نشان می دهیم.


این کارشناس فناوی اطلاعات با تاکید براینکه در بعضی زمینه‌های فناوری اطلاعات به موفقیت‌های خوبی در کشور دسترسی پیدا کرده‌ایم به مهر گفت: متاسفانه نتوانسته‌ایم آنها را به درستی عرضه کنیم که این مسئله باعث می‌شود در شاخص‌های جهانی موفقیت خوبی را در حوزه IT نداشته باشیم. به عنوان مثال در حوزه خدمات الکترونیک برخط، بیش از هزار خدمت الکترونیک در کشور وجود دارد اما هیچ یک از نهادهای دولتی تاکنون نتوانسته‌اند این خدمات را به نحوی دسته‌بندی کند که در نهادهای بین‌المللی قابل استناد باشد.


وی گفت: کشور ما در بعضی شاخص‌ها مانند اینترنت با پهنای باند زیاد مسلما جایگاه خوبی ندارد چرا که برای مثال در کره جنوبی 97 درصد مردم از اینترنت با پهنای باند متوسط 5/14 مگابیت در ثانیه استفاده می‌کنند و این در حالی است که در کشور ما کمتر از یک درصد مردم به اینترنت با سرعت 128 کیلوبیت دسترسی دارند.


استاد دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه باید استراتژی مشخصی را برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظر بگیریم و اگر واقعا آن را مضر به حال جامعه می‌دانیم آن را تعطیل کنیم افزود: سازمان‌های بین‌المللی در ارائه شاخص‌ها هیچگونه خصومت و غرض‌ورزی با ما ندارند و پاک کردن صورت مسئله مشکلی را حل نخواهد کرد.


طی هفته‌های مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بارها نسبت به انتقادات مطرح شده در زمینه ضریب نفوذ اینترنت در کشور و محدودیت در سرعت دسترسی به این فناوری، موضع گرفته و اعلام کردند که شاخص‌های بین‌المللی با برخی اهداف خاص مطرح می‌شود و در این بخش نباید دچار آفت شاخص زدگی شد.



نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 2798 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1389/04/31 تعداد مشاهده: 1511
کلید واژه ها: بدون کلید واژه
سافت گذر