سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت

 

💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

جنگ تعرفه‌ها

دو هفته پیش شرکت مخابرات ایران، اولین نشست مطبوعاتی خود را پس از روند خصوصی‌سازی برگزار کرد. نشستی که در آن مدیران مخابرات ایران بدون هیچ مقدمه‌ای وارد بخش پرسش و پاسخ شدند و بالغ بر دو ساعت به سوالات خبرنگاران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسخ دادند.

عمده سوالات پرسیده شده از مخابرات حول و حوش تعرفه خدمات ارائه شده توسط این شرکت و تصمیمات جدید سازمان تنظیم مقررات و نظارت این سازمان بر شرکت مخابرات بود. شرکتی که تا همین یک سال پیش به واسطه دولتی بودنش هیچ اخطار و انتقادی را پذیرنده نبود و همواره خود را مقید مصوبات هیات دولت می‌دانست. اكنون نيز بعد از خصوصي شدن همچنان مصوبات سازمان تنظیم مقررات را قبول نداشته و خود را در قید مصوبات هیات دولت می‌داند. درست همانند آن زمانی که به یکباره و بر اساس مصوبه‌ای که هیچ نکته‌ای مبنی بر افزایش تعرفه در آن وجود نداشت، اما این شرکت به یکباره تعرفه پیامک لاتین را افزایش داد.

چالش اساسی بین شرکت مخابرات ایران و سازمان تنظیم مقررات، هفته گذشته و از سوی رییس سازمان تنظیم مقررات آغاز شد. درست زمانی که صابر فیضی در نشست مطبوعاتی مخابرات خبر از افزایش تعرفه مکالمات تلفن ثابت را داد، کرم‌پور از آن طرف و در گفت‌وگویی مطرح کرد نه تنها تعرفه‌های مخابرات افزایش نمی‌یابد، بلکه باید کاهش هم بیابد؛ چرا که روند جهانی در بخش تعرفه‌ها روندی نزولی است. رییس سازمان تنظیم مقررات در آن گفت‌وگو از مسوولان مخابراتی خواسته بود که تنها در حد مسووليت خود صحبت کنند و با وعده افزایش سود سهام خود را با اعلام برنامه‌هایی که هیچ گاه مصوب نمی‌شود به سهامداران خود ندهند.


یکی از مباحثی که در نشست مطبوعاتی مخابرات اعلام شد، کاهش تعرفه اینترنت هوشمند توسط رگولاتور بود. مساله‌ای كه سیدهاشمی (نايب رييس مخابرات) آن را رد کرد و عنوان داشت: رگولاتور بدون نظر ما این تعرفه را کاهش داده است و ما آن را نمی‌پذیریم، چرا که از درآمد ما کاسته می‌شود، در نتیجه اگر قرار است این کاهش دیده شود باید در جایی دیگری جبران شود.


شاید همین گفته بود که باعث شد رگولاتور درست یک هفته بعد از این اظهار نظر به افشاگری نسبت به مصوبات ارسال شده به شرکت مخابرات ایران بپردازد.


سازمان تنظیم مقررات همین هفته گذشته بود که اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران حق ندارد بعد از خصوصی‌سازی، سیم‌کارت‌های دائمی‌اش را با قیمتی بالاتر از 150 هزار تومان به فروش رساند. این درحالی است که مخابراتي‌ها قیمت 288 هزار تومانی فعلی را مصوبه هیات دولت می‌دانند و معتقدند تا زمانی که این مصوبه از سوی هیات دولت لغو نشود، همچنان با همین قیمت سیم‌کارت‌هایشان را ارائه می‌کنند. همین مساله است که باعث شده این روزها همچنان شائبه دولتی بودن شرکت مخابرات ایران بیشتر از گذشته در بین کارشناسان شنیده شود.

سید‌هاشمی در این باره گفته است که از نظر تغییر قیمت این سیم‌کارت‌ها، مخابرات هیچ مشکلی ندارد، اما اگر مشکل قانونی این مصوبه حل شود، مخابرات نسبت به تغییر قیمت از 288 هزار تومان به
150 هزار تومان اقدام می‌کند.


پیشنهاد تغییر تعرفه تلفن ثابت رد نشده است
از سوی دیگر و در حالی که کرم‌پور رییس سازمان تنظیم مقررات خبر از رد پیشنهاد تغییر تعرفه تلفن ثابت داده بود، اما سید‌هاشمی در واکنش به این اخبار به خبرگزاری مهر گفته است: با شنیدن این خبر تاسف خوردم؛ چرا که طبق مصوبه ارجاع شده به شرکت مخابرات ایران کمیسیون تنظیم مقررات نه تنها این پیشنهاد را رد نکرده؛ بلکه دستور بررسی مجدد آن را داده است، اما اینکه در رسانه‌ها اعلام می‌شود که این پیشنهاد رد شده است، جای تاسف و سوال دارد.
سیدهاشمی گفت: در متن مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات آمده است که کمیسیون پس از استماع گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص درخواست شرکت مخابرات ایران مبنی بر افزایش تعرفه تلفن ثابت با کافی ندانستن توجیهات مقرر کرد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی‌های لازم را درباره دلایل توجیهی تغییر قیمت، آثار و پیامدهای اقتصادی و همچنین محدودیت‌های قانونی آن موضوع را مجددا بررسی و نتیجه را برای تصمیم‌گیری قطعی به کمیسیون گزارش کند. این در حالی است که محمد کرم‌پور ريیس سازمان تنظیم مقررات در این باره گفته است که کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پس از بررسی طرح پیشنهادی شرکت مخابرات ایران مبنی بر افزایش قیمت تعرفه مکالمات تلفن ثابت تصمیم به رد این طرح گرفت.


سید‌هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا در زمان ارائه پیشنهاد، توجیهات این طرح در گزارش مطرح نشده بود به مهر گفت: دلایل این تغییر قیمت در چارچوب یک بسته پیشنهادی و با توجه به توصیه‌های اتحادیه جهانی مخابرات و براساس قوانین خصوصی‌سازی و قیمت تمام شده به سازمان تنظیم مقررات ارائه شد. اما طبق مصوبه کمیسيون تنظیم مقررات، مجددا یک سری مستنداتی از ما خواسته شده که ظرف هفته آینده آماده شده و به سازمان ارسال می‌کنیم. وی گفت: در صورتی که با این پیشنهاد مخالفت شود و مصلحت دولت بر این باشد که تعرفه‌های پیشنهادی اعمال نشود، باید مابه‌التفاوت آن به عنوان یک سوبسید پرداخت شود.


رد مصوبه کاهش تعرفه IN از سوی شورای رقابت
نايب‌ريیس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران در خصوص عدم اجرایی نکردن مصوبه کاهش تعرفه شبکه هوشمند (IN) از سوی مخابرات نیز می‌گوید: شورای رقابت مصوبه سازمان تنظیم مقررات در خصوص کاهش تعرفه IN از 50 به 36 ریال را رد کرده و به مخابرات اعلام کرده که قیمت‌های قبلی به قوت خود باقی است. وی در پاسخ به این سوال که آیا نظرات شورای رقابت بر مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارجحیت دارد، گفت: مخابرات پروانه فعالیت خود را از سازمان تنظیم مقررات دریافت کرده است، اما شورای رقابت، بالاترین مرجعی است که طبق اصل 44 قانون اساسی می‌تواند در رابطه با خصوصی‌سازی و قیمت‌ها نظر بدهد. سید‌هاشمی با بیان اینکه من هم نمی‌دانم آیا این شورا می‌تواند مصوبه کمیسیون را رد کند یا خیر و این موضوع نیز به مخابرات مربوط نمی‌شود، ادامه داد: مخابرات مصوبه‌ای را که شورای رقابت اعلام کرده است طبق اصل 44 قانون اساسی اجرایی می‌کند. وی اضافه کرد: تعرفه جدید شبکه هوشمند لغو شده و سازمان تنظیم مقررات و شورای رقابت باید اختلافاتشان را در این زمینه حل کنند و این مربوط به مخابرات نیست. این در حالی است که ريیس سازمان تنظیم مقررات در خصوص اجرایی نکردن کاهش تعرفه استفاده از شبکه IN نیز گفته است که تمامی مصوبات رگولاتوری لازم‌الاجرا است و هیچ اپراتوری حق ندارد به بهانه بررسی ابلاغیه‌های رگولاتوری از اجرای آن جلوگیری کند و اپراتورها در جایگاهی نیستند که مصوبات رگولاتوری را تفسیر کنند. به هر حال به نظر می‌رسد که هم‌اکنون دعوای بین رگولاتور و شرکت مخابرات با ورود شورای رقابت از سوی مخابراتی‌ها وارد فاز جدیدی شده است. پیش از این قرار بود سازمان تنظیم مقررات منحل و وظیفه آن در بخش ارتباطی کشور به کمیته‌ای در شورای رقابت واگذار شود. حال آنکه این داستان بعدها منتفی و مقرر شد که این سازمان همچنان به وظایف خود بپردازد، اما به نظر می‌رسد مخابرات ایران این بار با پیش پا کشیدن شورای رقابت سعی در وقت‌کشی برای اجرای مصوبات رگولاتور دارد.


کارشناسان حوزه ارتباطات در این باره خواستار روشن شدن وظیفه و نقش رگولاتور یا شورای رقابت هستند، چرا که در این بین، تنها متضرر این کشمکش‌ها مشترکان بی‌دفاع فربه‌ترین اپراتور کشور است که هر وقت صلاح خود بداند، اجرای مصوبات هیات دولت را لازم‌الاجرا می‌داند و هر وقت هم لازم بداند، خود را خصوصی عنوان می‌کند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 3258 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: آي‌تي ايران تاریخ خبر: 1389/06/24 تعداد مشاهده: 1653
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آموزش برنامه نویسی Crystal Report به زبان  VB

آموزش برنامه نویسی Crystal Report به زبان VB

آموزش کریستال ریپورت

Study English - IELTS Preparation Series 1-2-3 - All 78 Episodes

Study English - IELTS Preparation Series 1-2-3 - All 78 Episodes

کاملترین دوره آموزشی IELTS (معتبرترین مدرک زبان انگلیسی)

Android Design Patterns

Android Design Patterns

طراحی دیزاین اندروید

Pano2VR Pro 7.1.11

Pano2VR Pro 7.1.11

ویرایش تصاویر پانوراما

Farm Machines Championships 2014 v1.016

Farm Machines Championships 2014 v1.016

مسابقات ماشین‌آلات کشاورزی 2014

کتاب راهنمای کار با پایگاه داده PostgreSQL

کتاب راهنمای کار با پایگاه داده PostgreSQL

آشنایی با پایگاه داده PostgreSQL

eFootball PES 2021

eFootball PES 2021

فوتبال پیس 2021

Maxprog iCash 7.9.0

Maxprog iCash 7.9.0

مدیریت مالی

نظریه‌ها و مفاهیم جغرافیای سیاسی و ژئوپولیتیک

نظریه‌ها و مفاهیم جغرافیای سیاسی و ژئوپولیتیک

کتاب مبانی جغرافیای سیاسی نوشته پیروز مجتهد زاده

GRIS

GRIS

بهترین بازی های سال

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع شباهت‌های نظام نبوی و نظام فاطمی ایران

سخنرانی حجت الاسلام سید احمد خاتمی با موضوع شباهت‌های نظام نبوی و نظام فاطمی ایران

سخنرانی سید احمد خاتمی با موضوع شباهت‌های نظام نبوی و نظام فاطمی ایران

Xodo PDF Reader & Editor Pro 10.10.1 For Android +5.0

Xodo PDF Reader & Editor Pro 10.10.1 For Android +5.0

نمایش فایلهای PDF

Pocket Radio Player 250414

Pocket Radio Player 250414

رادیو اینترنتی

Battery Widget Reborn 2020 v3.1.22 for Android +4.0

Battery Widget Reborn 2020 v3.1.22 for Android +4.0

نمایش اطلاعات کامل باتری

Pyabr OS - پای ابر نگارش ۳ (کارون)

Pyabr OS - پای ابر نگارش ۳ (کارون)

پای ابر

بررسی مهمترین پرسش های نجوم آماتوری

بررسی مهمترین پرسش های نجوم آماتوری

پرسش و پاسخ های علم نجوم

Killer Queen Black

Killer Queen Black

بهترین بازی های دنیا

LastPass Password Manager 5.3.0

LastPass Password Manager 5.3.0

مدیریت پسوردهای اینترنتی

MoboPlayer 3.1.147 for Android +2.0

MoboPlayer 3.1.147 for Android +2.0

پلیر برای اندروید موبو پلیر

Google Toolbar for Firefox 7.1.2011.0512b

Google Toolbar for Firefox 7.1.2011.0512b

جدیدترین نسخه نوار ابزار گوگل برای مرورگر فایرفاکس

آموزش شبکه های کامپیوتری

آموزش شبکه های کامپیوتری

آشنایی با شبیه سازی شبکه های کامپیوتری

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش دوم

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش دوم

سخنرانی آیت الله مجتهدی تهرانی با موضوع غیبت

آموزش نرم افزار LabVIEW

آموزش نرم افزار LabVIEW

آموزش نرم افزار لب ویو

Wise Program Uninstaller 3.2.7.271

Wise Program Uninstaller 3.2.7.271

حذف کامل نرم افزار ها وایز پروگرام آنیستالر

صاپ 2.08.01 ( پرداخت بانک صادرات ایران ) برای اندروید

صاپ 2.08.01 ( پرداخت بانک صادرات ایران ) برای اندروید

صاپ

The Midnight Walk + Update v03.06.2025

The Midnight Walk + Update v03.06.2025

اکشن و ماجراجویی برای کامپیوتر

GYLT

GYLT

اکشن و ماجراجویی برای کامپیوتر

مجموعه کلیه نرم افزارهای سافت گذر

مجموعه کلیه نرم افزارهای سافت گذر

تمامی نرم افزارهای سایت سافت گذر بر روی یک هارد پرتابل (آخرین نسخه ها)

Color Zen 1.8 for Android +2.3

Color Zen 1.8 for Android +2.3

بازی با رنگ ها

Filmworkz Nucoda 2025.1.006

Filmworkz Nucoda 2025.1.006

اصلاح رنگ فیلم

Arctic Ball 1.51 for Android +2.3

Arctic Ball 1.51 for Android +2.3

بازی توپ های معلق

سروده مشترک و دوزبانه «سیار» و «آل‌کثیر» برای یمن مظلوم از مطیعی

سروده مشترک و دوزبانه «سیار» و «آل‌کثیر» برای یمن مظلوم از مطیعی

شعری برای کودکان شهید یمن

Toca Hair Salon 4.1.5 for Android +4.0.3

Toca Hair Salon 4.1.5 for Android +4.0.3

آرایشگاه مو

iExplorer 4.4.2 / macOS 4.5.0.0

iExplorer 4.4.2 / macOS 4.5.0.0

مدیریت آیفون ای اکسپلورر

Daddy Was A Thief 2.2.0 for Android +2.3

Daddy Was A Thief 2.2.0 for Android +2.3

بازی فرار مجرم!

SolidWorks 2017 SP5 Premium x64

SolidWorks 2017 SP5 Premium x64

سالیدورک

Udemy - Adobe Photoshop CC: A Beginner to Advanced Photoshop Course

Udemy - Adobe Photoshop CC: A Beginner to Advanced Photoshop Course

دوره آموزش کامل فتوشاپ

WampServer 3.3.5

WampServer 3.3.5

ومپ سرور شبیه ساز سرور

Silence of the Sleep

Silence of the Sleep

آرامش خواب

همراه بانک پاسارگاد 12.3.1 برای اندروید

همراه بانک پاسارگاد 12.3.1 برای اندروید

همراه بانک پاسارگاد

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!