سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

امنیت سایبری

همکاری تلگرام با وزارت ارتباطات درباره انسداد محتوای مجرمانه تقریبا مساوی است با هیچ

عبدالصمد خرم‌آبادی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که چرا هنوز برخی کانال‌های تلگرامی که اقدام به انتشار مطالب علیه امنیت ملی کشور، ارزش‌ها و مقدسات اسلامی می کنند، فیلتر نشده و به فعالیت مجرمانه خود ادامه می‌دهند؟ و اینکه آیا جمهوری اسلامی ایران توانایی انسداد این کانال‌ها و جلوگیری از فعالیت آنها را ندارد؟ اظهار کرد: بله درست است. تاکنون حدود ۸۰ هزار کانال تلگرامی مجرمانه که علیه امنیت کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران و علیه مقدسات و هویت ملی، دینی و فرهنگی مردم مشغول فعالیت هستند شناسایی شده و فهرست این کانال‌ها بارها با دستور قضایی جهت فیلتر شدن برای وزارت ارتباطات ارسال شده است، ولی تاکنون فیلتر نشده‌اند.

همکاری تلگرام با وزارت ارتباطات درباره انسداد محتوای مجرمانه تقریبا مساوی است با هیچ

به گفته معاون دادستان کل کشور، حتی دستور انسداد برخی از این کانال‌ها بیش از ۴۰ مرتبه برای وزارت ارتباطات ارسال شده است.

فقط در صورتی که ما بتوانیم بدون وابستگی به تلگرام و اینستاگرام فضای مجازی کشور را اداره کنیم عزت و منافع ملی و امنیت ما حفظ خواهد شد.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه افزود: با توجه به اینکه مسئولیت تهیه و تأمین زیرساخت ارتباطات اینترنتی کشور با وزارت ارتباطات است و به لحاظ وظایف ذاتی، تأمین اینترنت کشور را به عهده دارد، این وزارتخانه مکلف به اجرای دستورهای قضایی و دستورات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در خصوص فیلتر مصادیق محتوای مجرمانه است.

قاضی خرم‌آبادی از انجام نامه نگاری‌های زیاد با وزارت ارتباطات خبر داد و گفت: علاوه بر این که دستورهای قضایی و دستورهای کارگروه تعیین مصادیق در خصوص فیلتر موارد مجرمانه از طریق سیستم های رایانه ای برای اجرا به شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت ارتباطات ابلاغ می‌شود، دادستان کل کشور نیز بطور مکرر مکاتباتی با وزیر ارتباطات انجام و تذکرات لازم را برای اجرای قانون در مورد کانال‌های مجرمانه تلگرام داده ولی تاثیر چندانی نداشته است.

معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی اضافه کرد: وزارت ارتباطات اعلام می‌کند دستورهای قضایی مربوط به انسداد کانال‌های مجرمانه تلگرامی را برای مدیر تلگرام ارسال کرده ولی مدیر تلگرام اولاً از اجرای بسیاری از دستورها استنکاف کرده و صرفاً برخی از کانال‌های مستهجن آن هم با تعریفی که خودشان از «مستهجن» دارند و نه تعریفی که ما داریم را فیلتر می‌کنند. ثانیاً کانال‌های مستهجن مسدود شده نیز بلافاصله با تغییر جزئی در نام خود با همان محتوای قبلی منتشر می‌شوند؛ بنابراین همکاری تلگرام با وزارت ارتباطات در مورد انسداد محتوای مجرمانه تقریبا مساوی است با هیچ.

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه افزود: وزارت ارتباطات به عنوان مرزبان فضای مجازی کشور باید حساسیت بیشتری در خصوص مسدود کردن کانال‌های مجرمانه‌ای که علیه امنیت کشور، علیه مقدسات و فرهنگ کشور فعالیت دارند داشته باشد ولی عملا تا کنون در این خصوص تسلیم تصمیم مدیر تلگرام شده است.

قاضی خرم آبادی گفت: همه این مشکلات بدان جهت است که شبکه ملی اطلاعات علیرغم تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در کشور ما تحقق پیدا نکرده است.

وی افزود: با وجودی که دو سوم ترافیک اطلاعات کشور مربوط به انواع شبکه‌های اجتماعی خارجی است، وزارت ارتباطات تلاشی برای انتقال ارتباطات مردم از شبکه‌های اجتماعی بیگانه به شبکه‌های اجتماعی ملی و محلی به عمل نیاورده است.

اگر از در استیصال و وابستگی، سرورهای تلگرام را به داخل بیاوریم حتی اگر اجازه اعمال حاکمیت وفق مقررات قانونی به مقامات قضایی و امنیتی ایران برای حذف محتوای مجرمانه و شناسایی سریع مجرمین را بدهد فقط مقدار اندکی از مشکلات حل خواهد شد و بسیاری از مشکلات باز هم به قوت خود باقی است. اگر تلگرام سرورهای خود را به ایران بیاورد و اجازه اعمال حاکمیت به مقامات قانونی ایران ندهد این یک نوع کاپیتالاسیون است که نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه موجبات خفت و خواری کشور در فضای مجازی را فراهم می‌کند.
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی اظهار کرد: مسئولین وزارت ارتباطات به طور مستمر از شبکه ملی اطلاعات و افتتاح فازهای مختلف آن صحبت می‌کنند ولی بیش از دو سوم فضای مجازی کشور در اشغال بیگانگان است.

وی گفت: تاکنون هر فازی از شبکه ملی اطلاعات افتتاح شده عملا نفوذ شبکه‌های اجتماعی بیگانه گسترده‌تر شده است. در واقع وزارت ارتباطات برای بیگانگان در فضای مجازی اتوبان کشی کرده است. دلیل این مدعا این است که در حال حاضر بیش از دو سوم پهنای باند فضای مجازی کشور در اشغال بیگانگان است.

خرم آبادی افزود: اگر شبکه اطلاعات و فضای مجازی کشور ملی است چرا دستورهای قضایی در دوسوم این فضا اجرا نمی‌شود؟ چرا وزارت ارتباطات با عدم اجرای دستورهای قضایی به مجرمین اجازه می‌دهند در فضای مجازی کشور به عربده کشی و اهانت به ارزش‌ها بپردازند؟


معاون امور فضای مجازی دادستان کل کشور اظهار کرد: برای نظام قدرتمندی مانند جمهوری اسلامی که ابرقدرت‌ها خصوصا آمریکای جهانخوار را سرجاشان نشانده است زیبنده نیست که مسئولین فضای مجازی آن نتوانند جلو اراجیف چند کانال را که سر در آخور بیگانگان دارند بگیرند .

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در پاسخ به این سوال که اگر تلگرام سرورهای خود را به داخل کشور بیاورد مشکلاتی را که اشاره کردید حل می‌شود یا خیر؟ گفت: در فضای مجازی نیز مانند فضای فیزیکی عزت و اعتلای کشور در گرو استقلال و عدم وابستگی به بیگانگان است؛ بنابراین فقط در صورتی که ما بتوانیم بدون وابستگی به تلگرام و اینستاگرام فضای مجازی کشور را اداره کنیم عزت و منافع ملی و امنیت ما حفظ خواهد شد.

خرم‌آبادی ادامه داد: اگر از در استیصال و وابستگی، سرورهای تلگرام را به داخل بیاوریم حتی اگر اجازه اعمال حاکمیت وفق مقررات قانونی به مقامات قضایی و امنیتی ایران برای حذف محتوای مجرمانه و شناسایی سریع مجرمین را بدهد فقط مقدار اندکی از مشکلات حل خواهد شد و بسیاری از مشکلات باز هم به قوت خود باقی است. اگر تلگرام سرورهای خود را به ایران بیاورد و اجازه اعمال حاکمیت به مقامات قانونی ایران ندهد این یک نوع کاپیتالاسیون است که نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه موجبات خفت و خواری کشور در فضای مجازی را فراهم می‌کند.

وی گفت: حتی اگر تلگرام به فرض انتقال سرورهای خود به داخل ایران به مقامات ایرانی اجازه دسترسی به سرورهای خود را بدهد با توجه به اینکه فعالیت شبکه های اجتماعی خارجی در کشور این امکان را به خارجی ها می‌دهد که اطلاعات کشور را جمع آوری و یک نسخه از آن را به خارج انتقال دهند این اقدام فی نفسه موجبات نفوذ اطلاعاتی و جاسوسی بیگانگان در کشور را فراهم خواهد کرد. بنابراین مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی که به پیام رسان‌های اجتماعی خارجی اجازه فعالیت در ایران را به شرط انتقال سرورهای خود به داخل کشور می‌دهد با انتقاد جدی مواجه است .

خرم آبادی تصریح کرد: معتقدم به همان جهت که اجازه ندادیم شرکت "ترک سل" به عنوان یک اپراتور تلفن در داخل کشور ما فعالیت کند، نباید اجازه داد که شبکه‌های اجتماعی خارجی بستر تبادل اطلاعات مردم کشورمان باشند. چرا که ارتباطات اینترنتی بسیار حساستر و با اهمیت‌تر از ارتباطات تلفنی هستند که چند سال پیش اجازه برقراری آنرا به خارجی ها ندادیم. اگر بدون وابستگی به تلگرام و اینستاگرام فضای مجازی کشور را اداره کنیم عزت و منافع ملی و امنیت ما حفظ خواهد شد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 37896 گروه خبری: امنیت سایبری منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1396/04/24 تعداد مشاهده: 1909
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
فضائل الشیعة شیخ صدوق

فضائل الشیعة شیخ صدوق

ترجمه فضائل الشیعة

روح سالم

روح سالم

کنترل اعمال عصبی

InfiniteSkills - Learning Adobe Lightroom 5 Training Video

InfiniteSkills - Learning Adobe Lightroom 5 Training Video

فیلم آموزش نرم افزار ادوبی لایت‌روم 5

MultiOS-USB 0.9.9

MultiOS-USB 0.9.9

نصب چند سیستم عامل با فلش مموری

Conan Unconquered

Conan Unconquered

بهترین بازی های استراتژیک برای کامپیوتر

آموزش HTML5 و CSS3 در قالب پروژه

آموزش HTML5 و CSS3 در قالب پروژه

آموزش اچ تی ام ال 5 و سی اس اس 3

آموزه های سیاسی دین اسلام

آموزه های سیاسی دین اسلام

مؤلفه‌های توسعه سیاسی در نهج البلاغه

یکی از کتاب های پرطرفدار و محبوب برای زنان

یکی از کتاب های پرطرفدار و محبوب برای زنان

توصیه هایی برای زنان

Rally Race 3D Africa 4x4+ 1.0 for Android

Rally Race 3D Africa 4x4+ 1.0 for Android

رالی در آفریقا

PicView 4.1.2

PicView 4.1.2

مشاهده عکس

نوروز باستان

نوروز باستان

آیین‌های نوروزی

خودآموز ویکی پدیا

خودآموز ویکی پدیا

آموزش ویکی پدیا

Pudding Camera 3.0.2 for Android

Pudding Camera 3.0.2 for Android

عکاسی حرفه ای با اندروید

ویندوز 10

ویندوز 10

آشنایی با ویندوز 10

Baby Luv

Baby Luv

مراقبت از نوزاد

SimpleMind Pro 2.7.0 Build 6568

SimpleMind Pro 2.7.0 Build 6568

ترسیم نقشه ذهنی

قرآن آوای نور 9.5.5 برای اندروید 4.1+

قرآن آوای نور 9.5.5 برای اندروید 4.1+

قرآن آوای نور

AnyLogic Pro 8.9.6

AnyLogic Pro 8.9.6

شبیه‌سازی و مدل‌سازی سیستم‌های پیچیده

Pluralsight - ASP.NET Security Secrets Revealed

Pluralsight - ASP.NET Security Secrets Revealed

فیلم آموزش راه‌کارهای اسرارآمیز افزایش امنیت در ASP.NET

امضای دیجیتالی

امضای دیجیتالی

آشنایی با رمزگذاری و امضای دیجیتالی

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب هفتم

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب هفتم

سخنرانی برای هفتم محرم 96

احادیث طبی و پزشکی

احادیث طبی و پزشکی

کتاب طب الائمة تالیف برادران بسطام

جامع الزیارات

جامع الزیارات

الزیارات

World Gone Sour

World Gone Sour

دنیای ترشیده

Tiny Metal

Tiny Metal

استراتژیک نوبتی

گلچین آثار 1398 از صابر خراسانی

گلچین آثار 1398 از صابر خراسانی

روضه صابر خراسانی

ویدئوی آموزش سریع روش حل مشکل باز نشدن سایت سافت‌گذر  به دلیل بلاک شدن توسط ESET

ویدئوی آموزش سریع روش حل مشکل باز نشدن سایت سافت‌گذر به دلیل بلاک شدن توسط ESET

آموزش نحوه قرار دادن سایت در لیست سفید آنتی‌ویروس ESET

Rifon Icon 18.6.1 for Adnroid +4.0

Rifon Icon 18.6.1 for Adnroid +4.0

آیکون

Don't Get Angry 3

Don't Get Angry 3

بازی منچ برای کامپیوتر – عصبانی نشو 3

سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع حکمت های قرآنی - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع حکمت های قرآنی - 2 جلسه

سخنرانی حکمت های قرآنی با علی نظری منفرد

Way of the Samurai 3

Way of the Samurai 3

اکشن شمشیری

Google Maps 26.07.07.867227976 for Android +8.0

Google Maps 26.07.07.867227976 for Android +8.0

گوگل مپس

الحان قرآن تبیان

الحان قرآن تبیان

تمامی لحن های قرآن

آموزش پلاگین V-Ray برای 3D max 2014

آموزش پلاگین V-Ray برای 3D max 2014

پلاگین V-Ray

آموزش خاتم کاری

آموزش خاتم کاری

هنر خاتم کاری

Policing and Minority Communities

Policing and Minority Communities

حکومت و گروه های اقلیت

عروس آتش

عروس آتش

پشت پرده انفجار لبنان

مولودی  ولادت امام جعفر صادق(ع) از محمد فصولی الکربلائی

مولودی ولادت امام جعفر صادق(ع) از محمد فصولی الکربلائی

مولودی امام جعفر صادق و پیامبر 97

Out of the Park Baseball 17

Out of the Park Baseball 17

شبیه‌ساز ورزش بِیسبال 2017

8Bit Armies

8Bit Armies

ارتش های هشت بیتی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!