سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار سخت افزار

چرا گوگل به سخت افزار نیاز دارد

گوگل با معرفی محصولات جدیدش ثابت کرد که بیش از پیش جای پای خود را در حوزه‌ی سخت‌افزار محکم کرده است. اما این شرکت چرا باید به یک کمپانی سخت‌افزاری تبدیل شود؟

چرا گوگل به سخت افزار نیاز دارد

آیا فکر می‌کنید سلطه در حوزه‌ی جستجوی اینترنتی و ایمیل، توسعه‌ی کروم و سرویس یوتیوب به علاوه یک پروژه‌ی خودروی خودران و بزرگترین کسب‌وکار بازاریابی در تاریخ جهان به اندازه‌ای کافی خواهند بود تا گوگل را مشغول و سرگرم نگاه دارند؟ قطعا فکر نمی‌کنید که اهالی مانتین ویو بی‌مقدمه تمایل به ورود به عرصه‌ی گوشی‌های هوشمند پیدا کرده‌اند. این عرصه، بازار به‌شدت تکامل‌یافته‌ای است که جز سامسونگ و اپل برای هیچ بازیگر دیگری پولساز نیست؛ با این وجود گوگل به لطف اندروید در نقطه به نقطه‌ی این میدان پررقابت حاضر است.

و اکنون گوگل همین چند روز پیش و در جریان رویداد روز چهارشنبه‌ی خود، دومین نسل گوشی‌های هوشمندش به نام‌های پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکس‌ال را معرفی کرد. این شرکت علاوه بر پیکسل‌های جدید، از یک لپ‌تاپ مبتنی بر سیستم‌عامل کروم به نام پیکسل‌بوک، هدست واقعیت افزوده‌ی دی‌دریم و اسپیکر هوشمند گوگل هوم مینی نیز رونمایی کرد. گوگل با به خدمت گرفتن ۲۰۰۰ تن از مهندسان اچ‌تی‌سی با سرعت بالایی قادر به ساخت سخت‌افزار بیشتری شده است. درست یا غلط، هوشمندانه یا احمقانه؛ گوگل اکنون یک کمپانی سخت‌افزاری است.

البته حق با شما است. گوگل یک تازه‌وارد در عرصه‌ی سخت‌افزار به حساب نمی‌آید. تیم نکسوس مسئول ساخت گوشی بوده و تیم پیکسل مشغول ساخت کروم‌بوک، تبلت و اکنون گوشی است. تیم آرا که بخشی از واحد ATAP گوگل است، در تلاش برای ساخت گوشی‌های مخصوص خودشان بودند. تیم دیگری مسئول کروم‌کست است. یک تیم مشغول گوگل وای‌فای و تیم دیگری درگیر کار روی هدست دی‌دریم بوده است. آیا ستاپ باکس ناموفق نکسوس کیو را نیز به خاطر می‌آورید؟ بله، همه‌ی محصولات یادشده ساخت گوگل هستند. تمام این محصولات یک هدف یکسان را دنبال می‌کردند. آن‌ها در پی این بودند تا به توسعه‌دهندگان و کاربران نشان دهند که چگونه نرم‌افزار گوگل می‌تواند به خوبی روی سخت‌افزار مناسب اجرا شود. اما مشکل اصلی این بود که تمام این‌ها، محصولات بی‌اهمیت و محدودی بودند که به سختی منجر به شکل‌گیری نوآوری چندانی در بازار شدند. اما در سال ۲۰۱۶ ورق برگشت و گوگل سرانجام سرنوشت خود را محکم‌تر در دستان خودش گرفت.

همان‌طور که آن‌ها می‌گویند، سخت‌افزار همانند نامش سخت و یک کسب‌وکار خشن با حاشیه‌ی سود پایین، اما به شدت مهم است. ساخت گجت در خانه، این فرصت را به گوگل می‌دهد تا خود را فراتر از توانایی تمام شرکایش اثبات کند. مهم‌تر از همه، این اقدام به گوگل این شانس را می‌دهد تا سرنوشتش را به مدت فزاینده و نامشخصی به ‌دست بگیرد.

اوی گرین‌گارت، تحلیلگر دیوایس و پلتفرم در موسسه‌ی گلوبال‌دیتا می‌گوید:

همانطور که فناوری‌های جدید به همراه گوشی‌های موبایل عرضه می‌شوند، گوگل می‌خواهد اطمینان حاصل کند که سخت‌افزار پیشرفته‌ی خودش چه اسپیکر هوشمند، هدست واقعیت افزوده، تانگو یا حتی اینترنت اشیا با دیگران متمایز باشد.

گوگل نیازمند سامسونگ است و سامسونگ را دوست دارد؛ اما به عنوان مالک و گرداننده‌ی یک پلتفرم، نمی‌خواهد کاملا به سامسونگ وابسته باشد.
Google Products
سامسونگ به جز فروشگاه نرم‌افزاری پلی‌استور و اپلیکیشن‌های غیرقابل جایگزین آن، به ندرت نیازمند اندروید است.
وابستگی به سامسونگ یک بازی خطرناک است. محصولات گلکسی، محبوب‌ترین گوشی‌های اندرویدی تاکنون و رقیب اصلی آیفون هستند. اما هر سال می‌توانید دور شدن تدریجی سامسونگ از گوگل را حس کنید. سامسونگ اکنون بیکسبی، دستیار هوشمند اختصاصی خود را دارد که مستقیما با گوگل اسیستنت در رقابت است و به تدریج جایگاه اصلی خود را در گوشی‌های این شرکت پیدا می‌کند. علاوه بر این، سامسونگ مروگر، اپلیکیشن مدیریت ایمیل و پیام‌رسان اختصاصی خود را نیز ساخته است. در صورتی که سامسونگ در تلاش برای کاهش وابستگی خود به محصولات گوگل نباشد، این اپلیکیشن‌های اختصاصی کاملا بی‌مصرف خواهند بود. سامسونگ در مقابل هدست دی‌دریم، گیر وی‌آر خود را دارد. کره‌ای‌ها یک پلتفرم اختصاصی خانه‌ی هوشمند دارند که مستقیما در رقابت با نست، اندروید تینگز و دیگر محصولات خانه‌ی هوشمند گوگل است. در طول چند سال اخیر، سامسونگ به سختی مشغول توسعه‌ی تایزن، سیستم‌عامل اختصاصی خودش بوده که در حال حاضر در محصولات پوشیدنی این شرکت در حال اجرا است. سامسونگ به جز فروشگاه نرم‌افزاری پلی‌استور و اپلیکیشن‌های غیرقابل جایگزین آن، به ندرت نیازمند اندروید است.

به زودی، دیگر شرکت‌ها نیز شروع به کاهش وابستگی خود به اندروید می‌کنند. پلتفرم‌های جدید نظیر الکسای آمازون به یک تهدید جدی علیه گوگل تبدیل شده‌اند. الکسا می‌تواند از طریق نقشه‌های گوگل یا دیگر اپلیکیشن‌های نقشه شما را هدایت کند. می‌توانید به گوگل پلی موزیک یا اسپاتیفای گوش فرا دهید. اگر اکو، اسپیکر هوشمند آمازون را خریداری کنید، ممکن است یک روز دیگر هرگز از گوگل استفاده نکنید و احتمالا متوجه این موضوع نیز نشوید.

گوگل می‌تواند نزد اچ‌تی‌سی‌ها، ال‌جی‌ها و دیگر شرکت‌ها برود. با همکاری آن‌ها گوشی و اسپیکر بسازد و به رشد رقبا کمک کند. گوگل برای سال‌ها در تلاش بوده تا با برنامه‌ی نکسوس به دیگران انگیزه بدهد و آن‌ها را برای ساخت گوشی‌های اندرویدی قوی‌تر، کاراتر و بهتر قانع کند؛ اما در نهایت محصولات گلکسی، انتخاب اصلی کاربران بوده‌اند.

بنابراین، ورود نکردن به حوزه‌ی سخت‌افزار این خطرات را به دنبال دارد. علاوه بر این، ساخت سخت‌افزار اختصاصی یک فرصت نیز برای این شرکت محسوب می‌شود. به اپل نگاه کنید که چگونه در دهه‌ی اخیر برای تحقق بیشترین یکپارچگی ممکن بین محصولاتش تلاش کرده است. کوپرتینونشین‌ها نه‌تنها طراحی و ساخت گوشی‌هایشان را خودشان انجام می‌دهند؛ بلکه مسئول تامین مهم‌ترین اجزای داخلی آن‌ها نیز هستند. با هر معیاری، آخرین نسل آیفون، به لطف پردازنده‌ی اختصاصی A11 بایونیک، قدرتمندترین گوشی هوشمند موجود در بازار است. در حالی که دیگر شرکت‌ها همواره در حال تلاش برای ایجاد تمایز بین محصولات خود و رقبا بوده‌اند، اپل فراتر از همه به یک سطح کاملا متفاوت وارد شده است. به همین علت، فناوری واقعیت افزوده‌ی آن‌ها عملکرد بسیار مناسبی دارد، دوربین‌های آیفون همواره بهترین نمونه‌های موجود در بازار هستند و حتی برخی موارد جزئی اما مهم نظیر اتصال پایدار بلوتوث در گوشی‌های آن‌ها امکان‌پذیر می‌شود.

Pixelbook

همان‌طور که دوره‌ی بعدی فناوری از راه می‌رسد، این گونه قدرت و کنترل نیز اهمیتی بیش از پیش پیدا می‌کند. هوراس ددیو، یکی از تحلیلگران محصولات اپل اخیرا نوشته است: «ایرپادهای کوچک، ساعت‌های هوشمند، واقعیت افزوده و آگوستیک سازگار همگی نیازمند درک کامل تمام قسمت‌های پیچیده‌ی آن‌ها است. یکپارچگی و کنترلی که نیازمند این موضوع است در تقابل با طراحی ماژولار  و ترکیب اجزای غیرسفارشی قرار دارد.» نسخه‌ی بعدی عینک گوگل را در نظر داشته باشید. ساخت چنین محصولی نیازمند انجام اقدامات ویژه‌ای در بخش باتری، پردازنده، نمایشگر، دوربین و ... است. نسخه‌ی غیرسفارشی این عینک، محصول مناسبی به نظر می‌رسد. اما ساخت نسخه‌ی سفارشی و قابل عرضه‌ی آن که در خانه و با همکاری تیم‌های نرم‌افزار، فرم‌ویر و وایرلس ساخته شود، یک نتیجه‌ی کاملا متفاوت به همراه خواهد داشت.

اکنون گوگل با صدای بلندتری می‌تواند ادعا کند که «ما یک شرکت سخت‌افزاری هستیم.»
در حال حاضر، همان دلیلی که گوگل را ناگزیر به ساخت گوشی هوشمند کرده منجر به ساخت اسنشال فون اندی رابین شده است. همین دلیل دیگران را نیز ترغیب به ورود به این بازار شدیدا بزرگ کرده است. این دلیل چیزی جز داشتن یک گوشی اختصاصی نیست. ظاهرا گوگل تصور می‌کند به اندازه‌ای بزرگ و محبوب است که می‌تواند در ابتدای ورودش به این بازار جای پای خود را در آن محکم کند و حداقل سهمی از دنیای گوشی‌های هوشمند پیشرفته را به خود اختصاص دهد. اما این بخش در واقع قسمت آسان کار است. کار ساخت نخستین نسل پیکسل برعهده‌ی اچ‌تی‌سی بود. نتیجه‌ی کار آن‌ها خلق یک گوشی بی‌نظیر بود. این وظیفه‌ی خطیر در نسل دوم علاوه بر اچ‌تی‌سی برعهده‌ی ال‌جی نیز بوده است. با این حال بنابر ادعای گوگل، این شرکت خودش مسئول ساخت و طراحی پیکسل‌های جدید بوده است. این موضوع با وجود تصاحب بخشی از اچ‌تی‌سی توسط گوگل، ادعای چندان بی‌ربطی هم محسوب نمی‌شود. در هر صورت، دلیل اصلی ساخت تمام قسمت‌های یک گوشی در خانه، امکان کنترل و نظارت بر محصول از ابتدایی‌ترین مرحله‌ی توسعه تا عرضه در بازار است.

اخیرا اعلام شد گوگل بخشی از کمپانی اچ‌تی‌سی را تصاحب کرده است. اکنون این شرکت با صدای بلندتری می‌تواند ادعا کند که «ما یک شرکت سخت‌افزاری هستیم.» اچ‌تی‌سی به مدت یک دهه مشغول ساخت گوشی‌های بی‌نظیری بوده است. اما در همان زمانی که واحد بازاریابی سامسونگ با یک برنامه‌ی منسجم و قوی، مشغول افزایش سهم خود از بازار بود. اچ‌تی‌سی به لطف برخی تصمیمات اشتباه و برنامه‌ی بازاریابی بسیار بد، توفیق چندانی در جلب نظر مشتریان نداشت و با وجود کیفیت ساخت بالای محصولاتش در طول سال‌های اخیر همواره با بحران و چالش روبه‌رو بوده است. پیکسل، یک گوشی بی‌نظیر محسوب می‌شود؛ اما به دلایل متعدد از جمله عرضه‌ی محدود، آنطور که انتظار می‌رفت نتوانست فروش بالایی تجربه کند. گوگل آمار دقیق فروش پیکسل‌ها را اعلام نکرده است؛ اما یک برآورد نشان‌دهنده‌ی حضور یک میلیون دستگاه پیکسل در بازار است؛ در حالی که برخی برآوردهای دیگر حاکی از وجود ۳ تا ۵ میلیون دستگاه است. همان‌طور که گفته شد، دلیل اصلی این موضوع، ناتوانایی گوگل در تامین موجودی مورد نیاز این گوشی است. این مسئله، یکی از جنبه‌های منفی نبود مدیریت و نظارت در بخش سخت‌افزار است. در هر صورت، همان‌طور که گرین‌گارت می‌گوید: «گوگل بدون شک هرگز یک بازیگر اصلی در بازار گوشی‌های پیشرفته نبوده است. گوگل در چین، یکی از بزرگترین بازارهای دنیا، اصلا یک بازیگر به حساب نمی‌آید. من تصور نمی‌کنم هواوی، شیائومی یا اوپو نگران حضور گوگل باشند. با این حال اپل و سامسونگ هنوز عرصه را در آنجا واگذار نکرده‌اند.»

اما گوگل باید تلاش کند. همانطور که بارها مشاهده کرده‌ایم، بهترین محصولات متعلق به شرکت‌هایی است که هم مسئول ساخت سخت‌افزار و هم نرم‌افزار هستند. این دو بخش با همکاری متقابل، یکدیگر را بهبود و ارتقا می‌دهند و سامسونگ و اپل از این موضوع مطلع هستند. ما به تدریج به دوره‌ی بعدی فناوری وارد می‌شویم؛ جایی که گوشی‌های هوشمند مسیر را برای ساعت‌های هوشمند، اسپیکرها، لامپ‌ها و خودروهای هوشمند باز می‌کنند. در این دوره، فضایی برای اجزای بسیار بزرگ یا نرم‌افزار ناکارآمد وجود ندارد. برندگان این مرحله، شرکت‌هایی هستند که ساخت نرم‌افزار، سخت‌افزار، بازاریابی و در مجموع تمام کارها را به بهترین نحو انجام می‌دهند. اپل این کار را در مورد گوشی‌ها انجام داد و به ثروتمندترین کمپانی دنیا تبدیل شد. اکنون شانس بار دیگر بر سر کمپانی‌ها می‌کوبد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 39017 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1396/07/18 تعداد مشاهده: 2357
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Duplicate Photos Fixer Pro 1.3.1086.659

Duplicate Photos Fixer Pro 1.3.1086.659

شناسایی و حذف عکس های تکراری

APK Organize 2.0.0 for Android

APK Organize 2.0.0 for Android

مدیریت فایلهای APK

Neon Snake 1.0 for Android

Neon Snake 1.0 for Android

بازی مار

Enpass Password Manager 6.7.0.552 for Android +4.0

Enpass Password Manager 6.7.0.552 for Android +4.0

مدیریت پسورد

MasterCook 24.0.0.0

MasterCook 24.0.0.0

مدیریت دستورالعمل های غذایی

Wise Program Uninstaller 3.1.9.263

Wise Program Uninstaller 3.1.9.263

حذف کامل نرم افزار ها وایز پروگرام آنیستالر

کتاب آموزشی کنفرانس توسعه منابع انسانی

کتاب آموزشی کنفرانس توسعه منابع انسانی

سی و پنجمین همایش بین المللی منابع انسانی

MSC Simufact Welding 2024.2 / MSC Simufact Forming 2024.3

MSC Simufact Welding 2024.2 / MSC Simufact Forming 2024.3

شبیه ساز قدرتمند جوش کاری

آموزش نرم افزار ISA Server

آموزش نرم افزار ISA Server

آموزش نرم افزار آیزا سرور

SubzBor v1.7.9 x86

SubzBor v1.7.9 x86

برش و سانسور زیرنویس - سابزبر

FIFA STREET 3

FIFA STREET 3

بازی فوتبال خیابانی

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry Potter and the Chamber of Secrets

هری پاتر

آموزش MetaTrader

آموزش MetaTrader

آموزش متاتریدر

آشنایی با تحول مفهوم سیاست در ایران

آشنایی با تحول مفهوم سیاست در ایران

بررسی تحول معنایی مفهوم سیاست در ایران

ترتیل کل قرآن کریم از استاد روشندل احمد دباغ

ترتیل کل قرآن کریم از استاد روشندل احمد دباغ

ترتیل سوره های قرآن احمد دباغ

مداحی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب پنجم

مداحی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب پنجم

مداحی برای پنجم محرم 96

آموزش لیزرل در چند دقیقه

آموزش لیزرل در چند دقیقه

آشنایی با لیزرل و مدل معادلات ساختاری

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

جهان های بیرونی

Tableau Desktop Professional Edition 2020.1.3 / 2019 + Mac

Tableau Desktop Professional Edition 2020.1.3 / 2019 + Mac

نرم افزار تجزیه و تحلیل آماری و داده ها

Debian GNU/Linux 12.11.0 Bookworm Full DVD

Debian GNU/Linux 12.11.0 Bookworm Full DVD

لینوکس دبیان

مقایسه امنیت لینوکس ، ویندوز و OpenBSD

مقایسه امنیت لینوکس ، ویندوز و OpenBSD

مقایسه امنیت لینوکس ، ویندوز و اپن بی اس دی

HD Caller ID Pro 3.1.2 for Android +2.3

HD Caller ID Pro 3.1.2 for Android +2.3

نمایش تمام صفحه تصویر تماس گیرنده

Need For Speed Most Wanted - A Criterion Game + Update 1.3 and Ultimate Speed Pack DLC

Need For Speed Most Wanted - A Criterion Game + Update 1.3 and Ultimate Speed Pack DLC

عطش سرعت

آشنایی با هفتمین کشور بزرگ جهان

آشنایی با هفتمین کشور بزرگ جهان

سفر به هند

مداحی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب سوم

مداحی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب سوم

مداحی برای سوم محرم 96

Ultimate Stopwatch & Timer 6.0.5 for Android +2.1

Ultimate Stopwatch & Timer 6.0.5 for Android +2.1

تایمر و تایمر معکوس

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان  با موضوع امیرالمومنین (ع) الگویی کامل برای جهان امروز

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع امیرالمومنین (ع) الگویی کامل برای جهان امروز

حاج آقا انصاریان با موضوع امیرالمومنین (ع)

Revolve

Revolve

چرخش پهپاد

The Animal

The Animal

خارجی کمدی

Pluralsight - Cross Platform iOS/Android with Visual Studio and C# - Part 1-2

Pluralsight - Cross Platform iOS/Android with Visual Studio and C# - Part 1-2

آموزش تصویری برنامه‌نویسی و ایجاد برنامه‌های چندپلتفُرمی آی‌او‌اِس و اندروید با ویژوال استودیو و سی‌شارپ - بخش 1-2

Gears Tactics Jacked

Gears Tactics Jacked

استراتژیک نوبتی

Lynda - Body Language for Leaders

Lynda - Body Language for Leaders

فیلم آموزش اصول استفاده از زبان بدن برای رؤسا و مدیران

Ad Muncher v4.94 Build 34121 Final

Ad Muncher v4.94 Build 34121 Final

نرم افزار حذف تبلیغات مزاحم اینترنتی

StarDrive 2

StarDrive 2

استار-درایو 2

روش شناسی اسکینر

روش شناسی اسکینر

تحلیل اندیشه سیاسی

Journey + Updates

Journey + Updates

جورنی

Full Screen Caller ID Pro 15.1.10 for Android +2.2

Full Screen Caller ID Pro 15.1.10 for Android +2.2

نمایش تصویر تماس گیرنده

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع جایگاه و مقام شهید و خانواده شهدا

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع جایگاه و مقام شهید و خانواده شهدا

سخنرانی جایگاه و مقام شهید و خانواده شهدا با ناصر رفیعی

جاذبه حسینی نسخه کامل 2.1.5 برای اندروید 2.1+

جاذبه حسینی نسخه کامل 2.1.5 برای اندروید 2.1+

نسخه کامل برنامه جاذبه حسینی ویژه اربعین

سخنرانی به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها

سخنرانی به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها

سخنرانی ولادت حضرت معصومه

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!