سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

نسل جدید اینترنت کی به ایران می‌رسد؟

در ایران عبور از IPV4 به نسخه ۶ موضوعی است که از سال‌ها قبل مطرح و تاحدودی دنبال شده؛ چراکه بنا بر اظهارات صورت گرفته ایجاد شبکه ملی اطلاعات با ملاک IP آدرس نسخه ۶ ممکن خواهد بود.

نسل جدید اینترنت کی به ایران می‌رسد؟
 
آدرس IP یا Internet Protocol Address شناسه‌ای است که پروتکل به وسیله آن می‌فهمد که داده‌ها یا درخواست‌ها به کدام رایانه فرستاده یا از کدام یک دریافت خواهند شد. پروتکل IPv4 از آدرس‌های ۳۲ بیتی تشکیل شده است بدین معنی که این فضا اجازه آدرس‌دهی حدود ۴.۳ میلیارد آدرس را می‌دهد در حالی که IPv6 از آدرس وب ۱۲۸ بیتی تشکیل شده که ظرفیت میلیاردها آدرس جدید را دارد.

از آنجا که نسخه ۴ پروتکل اینترنت دیگر توان پاسخگویی نیازها را ندارند، به همین دلیل عبور از نسخه ۴ به نسخه ۶ امری ضروری است. نصرالله جهانگرد  - رئیس سازمان فناوری اطلاعات - حدود دو سال پیش در این باره گفته بود: براساس برنامه‌ریزی‌هایی که در حال حاضر صورت گرفته این گذر حدود پنج تا شش سال زمان خواهد برد، زیرا ما نمی‌خواهیم به سازمان‌های مختلف و بخش‌هایی که تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مطابق باIPV4  را خریداری کرده‌اند فشاری وارد شود، اما هرچه ورود به IPV6 سریع‌تر اتفاق افتد صرفه اقتصادی بیشتری به دنبال خواهد داشت.

طبق اظهارات مسوولان، تا سال ۱۳۹۷ به تدریج حذف دامنه‌های IPv4 آغاز خواهد شد و این گذر در ایران تا سال ۱۴۰۰ صورت خواهد گرفت. بنا بر آخرین خبرها از گذار به IPv۶، برای نخستین بار در ایران، اپراتور دوم با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان فناوری اطلاعات، تست IPv6 را بر بستر موبایل نیز با موفقیت به پایان رساند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات همچنین در این باره گفته بود: براساس برنامه‌ریزی‌هایی که در حال حاضر صورت گرفته این گذر حدود پنج تا شش سال زمان خواهد برد، زیرا ما نمی‌خواهیم به سازمان‌های مختلف و بخش‌هایی که تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مطابق با IPV4 را خریداری کرده‌اند، فشاری وارد شود، اما هرچه ورود به IPV6 سریع‌تر اتفاق افتد صرفه اقتصادی بیشتری به دنبال خواهد داشت.

حذف دامنه‌های IPV4  از سال آینده
در همین راستا علی اصغر انصاری - معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات - نیز از فراهم شدن زیرساخت فنی مورد نیاز برای پشتیبانی از آدرس‌های عددی نسخه شش و آمادگی زیرساخت فنی برای پشتیبانی از IPV6 از سال آینده خبر داده بود؛ در حالی‌ که بنا بر اظهارات جهانگرد تا سال ۱۳۹۷ به تدریج حذف دامنه‌های IPV4 آغاز خواهد شد و این گذر در ایران تا سال ۱۴۰۰ صورت خواهد گرفت.

وضعیت IpV6 در دنیا، ایران و منطقه چگونه است؟
کشور ما هم در حال حاضر در این حوزه در منطقه صفر قرار دارد درحالی که تقریبا ۱۰ درصد از به کاربران منطقه به IPV6 گذر کرده‌اند و کشورهای متعددی هستند که ضریب استفاده از IPV6 در آن‌ها به ۹ هم رسیده است. محمود واعظی  - وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات - در این زمینه گفته بود که IPV۶ یک الزام است و در واقع این‌طور است که راهی به‌ غیر از این نمی‌توان طی کرد، چرا که دنیا به این سمت رفته و ما برای تعامل با دنیا مجبوریم این مسیر را با سرعت بیشتری طی کنیم.

حدود ۷۶ درصد از کشورهای این بخش به IPV6 مهاجرت کرده‌اند واگر ما خود را به این سطح نرسانیم در آینده از نظر تکنیکال با مشکلات متعددی مواجه خواهیم شد. متاسفانه در حال حاضر در این حوزه در منطقه نیز اوضاع خوبی نداریم اما برخی کشورهای همسایه تحرکاتی را در این مسیر آغاز کرده‌اند. 

کشورهای متعددی هستند که ضریب استفاده از IPV6 در آن‌ها به ۹ هم رسیده و این آمار در آمریکا بیشترین نرخ استفاده را دارد. اکنون بنا بر اظهارات صورت گرفته، در کشور هنوز استفاده‌ای از IPV6 صورت نگرفته و بنابر آخرین اخبار تنها در برخی بخش‌ها تجهیزات مربوط به این حوزه آماده شده است.
این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که تقریبا ۱۰ درصد از به کاربران منطقه نیز به IPV6 گذر کرده‌اند.

پیش از این محمود واعظی گذر از IPV4 و پیاده سازی IPV6 برای تعامل با دنیا را یک الزام دانسته و با هشدار درباره رو به اتمام بودن آدرس‌های IPv4 گذر به نظام آدرس‌دهی جدید را نیازمند یک کار جمعی دانسته بود. وزیر ارتباطات دولت یازدهم، گذر از IPV4 و پیاده سازی IPV6 برای تعامل با دنیا را یک الزام دانسته است و با هشدار در درباره رو به اتمام بودن آدرس‌های IPv4 گذر به نظام آدرس‌دهی جدید را نیازمند یک کار جمعی دانست.

واعظی گفته بود: در حال حاضر در دنیا IPV4 مورد استفاده قرار می‌گیرد اما این ظرفیت در حال اتمام است و همین حالا ما در ایران با این مشکل مواجهیم که البته این مشکل در کشورهای متعدد دیگری نیز وجود دارد اما با گذر از IPV4 به IPV6 فضای بسیار بازی ایجاد می‌شود که در صورت رخ دادن این گذر این مشکل برطرف خواهد شد. اگرچه تصمیم‌گیری در این حوزه در اختیار حاکمیت است اما اجرای این گذر اقدامی جمعی است و همکاری بخش‌های متعدد را طلب می‌کند؛ به همین دلیل ما جلسات متعددی با بخش های مختلف برگزار کردیم تا استراتژی گذر از IPV4 به IPV6 مشخص شود. باید به این نکته توجه داشت که نمی توان گذر از IPV4 به IPV6 را تنها به چشم خرید و نصب تجهیزات در نظر گرفت.

او با بیان این‌که در این میان هرچه مسیر گذر به IPV6 سریع‌تر طی شود، سود بیشتری نصیب کشور می‌شود، گفته بود: باید پیش از این کار می‌شد اما با توجه به موقعیت کشور و برنامه پنج ساله پنجم ما نسبت به انتظاراتی که در حوزه وجود دارد بسیار عقب هستیم و با این وجود به هیچ عنوان نباید اجازه دهیم در این حوزه میان ما و دنیا از نظر تکنولوژی شکافی ایجاد شود.

چرا باید به برای IPV6 هزینه کنیم؟
IPv4 در واقع یک بستر برای آدرس‌های اینترنتی است که کشورهای جهان از آن استفاده می‌کنند اما ظرفیت پایین این سیستم آدرس دهی موجب محدودیت برای افزودن شناسه‌ها و کاربران بیشتر به شبکه در آینده می شود. این ضعف آدرس گذاری باعث ایجاد مشکلاتی برای شرکت‌های دولتی و خصوصی در برخی کشورها شده که برای حل آن ورژن جدیدی به نام IPV6 در آن کشورهاپیاده‌سازی شده و یا در حال پیاده‌سازی است؛ امری که با استقبال گسترده و فزاینده شهروندان ایرانی به سمت استفاده از رایانه های شخصی در آینده بیشتر هم محسوس خواهد بود.
بنابراین برای بهره‌گیری از مزایای IPV6 که بر اساس یک پروتکل جدید اینترنتی تعریف شده، نیاز به استفاده از مکانیزم‌ها و روش‌هایی احساس می شود که به گذار یا مهاجرت معروف هستند. بر این اساس با استفاده از این مکانیزم‌ها می‌توان از پروتکل فعلی اینترنت یعنی IPV4 به پروتکل جدید IPV۶ مهاجرت کرد.

افزایش فضای آدرس‌دهی، پیکربندی خودکار، امنیت بالاتر، مسیریابی کاراکتر،‌ سهولت در ارتباطات چندگانه و پشتیبانی قوی از امکانات چندبخشی از جمله مزایای نظام آدرس‌دهی ورژن ۶ است که در سند راهبردی گذر به این نظام به آن اشاره شده‌ است.

اکنون کارشناسان و مسوولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بر این باورند که عقب‌ماندگی در این حوزه موجب گسترش شکاف تکنولوژیکی بین ایران و جهان خواهد شد و بر همین اساس لازم است سریع‌تر مسیر گذر به IPv6 را که موجب بیشتر شدن سود ایران از صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌شود به سرانجام برسانیم که  در این میان بحث تامین تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از جمله مهمترین موضوعات برای گذر 6 IPV به شمار می رود.

تفاوت IPv4ها با IPv6ها چیست؟
مسلما IPv۶ یکی از بزرگ‌ترین و فراگیرترین تغییراتی بوده که برروی ساختارهای پایه‌ای اینترنت اعمال شده است. تغییری که در طول ۲۰ سال گذشته بی سابقه بوده است. نسخه ۱ تا ۳ پروتکل IP هیچگاه به کار برده نشد، همین اتفاق برای نسخه پنجم نیز افتاد. IPv4 تا زمانی که تمامی پروتکل‌ها به درستی وظایف خود را انجام می‌دانند یک چیز واقعاً مفید بود، به خصوص که طراحی آن به سال ۱۹۷۰ باز می گشت و امتحان خود را پس داده بود.

اما این مجموعه یک سری مشکلات هم داشت؛ هر کامپیوتر برروی شبکه احتیاج به آدرس اینترنتی مخصوص خود داشت و IPv4 فقط ۳۲ بیت داشت. چون ۳۰ سال قبل به علت مسائل تکنیکی تعداد کل وسائل مربوط به شبکه از ۳۲^۲ یا ۴۲۹۴۶۷۲۹۶ کمتر بود – چیزی نزدیک به ۲ میلیارد – که مشکل بزرگی به نظر نمی‌رسید. اما امروزه با وجود صدها میلیون استفاده کننده اینترنت و در حالیکه آدرس‌های اینترنتی بر روی تلفن‌های همراهی که از جستجوگرهای اینترنتی کوچک استفاده می‌کنند و وسائل بازی و خانگی مانند یخچال و تلویزیون و... که به زودی و برای راحتی و کارایی بیشتر قرار است به اینترنت وصل شوند به کار برده شود، کاملا مشخص می‌شود که چرا این ۳۲ بیت آدرس به زودی تمام خواهد شد.

بر این اساس لزوم حرکت به سمت IPv6 مطرح می شود. در این راستا مهمترین تغییر چهار برابر شدن فضای آدرس دهی از ۳۲ به ۱۲۸ بیت در نسخه جدیدIP یعنی IPv۶ خواهد بود. با گذر به این ورژن برای هر کدام از ما ۶۰ هزار میلیارد آدرس IP فراهم خواهد شد. گسترش IPv6 احتیاج به بازنگری در سیستمهای شبکه‌ای و تغییر پیکر بندی صدها میلیون کامپیوتر در سراسر جهان خواهد داشت. مساله امنیت نیز یکی از مهمترین مسایل در این نسخه است که باید بصورت وسیع به آن پرداخته شود.

 شاید نیاز به توسعه تعداد آدرس‌های IP با توجه به وضعیت بحرانی موجود به عنوان یکی از اهداف مهم طراحی و پیاده سازی IPv6 ذکر شود ولی تمام داستان به اینجا ختم نمی‌شود و دلایل متعدد دیگری نیز در این زمینه مطرح است.

ویژگی‌های جدید IPv6 فواید زیادی را برای کسب و کارهای مختلف به ارمغان می‌آورد که از جمله آنها می توان به کاهش هزینه‌های مدیریت شبکه، بهینه سازی برای شبکه‌های نسل آینده(NGN)، محافظت از دارایی‌های شرکت، محافظت از سرمایه‌گذاری، امکان گذر و انتقال آسان و برنامه‌ریزی شده از IPV4 به IPV6 اشاره کرد.

برای حرکت به سمت نسل جدید IPVها چه کرده‌ایم؟
وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات به تجهیزات مختلفی که در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد اشاره کرده و گفته بود: برای گذر از IPV4 به IPV6 کمیته‌ای نیز تشکیل شده تا در میان اپراتورها و شرکت ارتباطات زیرساخت و نهادهایی که نسبت به خرید تجهیزات اقدام می‌کنند تعامل نزدیک‌تری ایجاد شود که البته لازم است حتما با گمرک و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات نیز هماهنگی‌هایی صورت بگیرد تا از این پس در خریدهایی که در خصوص تجهیزات ارتباطی صورت می‌گیرد، سیاست‌های کشور لحاظ شود و اجازه ورود تجهیزاتی که مطابق با IPV6 نیستند داده نشود تا به این ترتیب سرمایه کشور برای واردات کالاهایی که بی‌استفاده می‌مانند، هدر نرود.
http://www.isna.ir/news/۹۳۰۸۱۸۰۸۴۱۳
نصرالله جهانگرد در حدود دو سال پیش صحبت‌های خود در خصوص گذر از IPV4 به IPV6 را مطرح و گفته بود: در حال حاضر در کشور با کمبود IPV۴ مواجه هستیم که این موضوع مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت. برهمین اساس از سال ۱۳۹۰ فعالیت‌هایی برای این گذر آغاز شده است.

در آن زمان رییس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه‌ریزی‌هایی که در زمینه‌ تامین تجهیزات مناسب در این زمینه صورت گرفته بود، گفته بود: در حال حاضر مهاجرتی در این حوزه صورت نگرفته اما با این حال برخی موسسات تجهیزات متعلق به IPV6 را خریداری کرده‌اند که البته هنوز از آنها استفاده‌ای نشده و تنها به صورت پایلوت و با همکاری شرکت‌هایی مانند شرکت‌های ارتباطات زیرساخت و مخابرات استان تهران به‌طور آزمایشی اجرای این طرح دنبال می‌شود.

وی همچنین گفته بود: براساس برنامه‌ریزی‌هایی که در حال حاضر صورت گرفته این گذر حدود پنج تا شش سال زمان خواهد برد، چرا که ما نمی‌خواهیم به سازمان‌های مختلف و بخش‌هایی که تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مطابق با IPV4 را خریداری کرده‌اند فشاری وارد شود، اما هرچه ورود به IPV6 سریع‌تر اتفاق افتد صرفه اقتصادی بیشتری به دنبال خواهد داشت.

او به هماهنگی‌هایی که در این زمینه با اپراتورهای اصلی شبکه ثابت و موبایل و همچنین شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گرفته است اشاره کرد و افزود: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته ظرف پنج تا شش سال آینده به تدریج این گذر صورت خواهد گرفت و تا سال ۱۳۹۷ به تدریج حذف دامنه‌های IPV4 آغاز خواهد شد.  
پیش از این علیرضا صیدی - مدیرعامل مخابرات استان تهران- نیز بحث گذر از IP ورژن ۴ به IP ورژن ۶ را از مواردی دانست که لازم است مورد توجه جدی مسئولان دولتی قرار بگیرد چرا که در صورت بی توجهی به این مساله ظرف سال‌های آینده در این زمینه با معضلاتی مواجه خواهیم شد.

وی همچنین گفته بود: اکنون در حوزه IPV4 کمبودهایی داریم و در این زمینه مذاکراتی با رییس سازمان فناوری اطلاعات هم داشته ایم تا حاکمیت در این حوزه ایفای نقش کند البته برنامه ریزی‌هایی هم صورت گرفته تا حداقل به صورت آزمایشی در برخی مناطق بتوانیم گذر از IPV4 به IPV6 را تجربه کنیم.

آدرس IP یا Internet Protocol Address یا به اصطلاح عمومی IP، شناسه‌ای است که به هر دستگاه متصل به اینترنت یا شبکه‌ای که از پروتکل اینترنت استفاده کند داده می‌شود. این شناسه کاملاً مجزا بوده و پروتکل به وسیله آن می‌فهمد که داده‌ها یا درخواست‌ها به کدام کامپیوتر فرستاده یا از کدام یک دریافت خواهند شد. در واقع کاربرد آدرس IP شبیه به آدرس ایمیل است. درصورتی که آدرس ایمیل فردی را در دست نداشته باشیم، نمی‌توانیم به وی ایمیل ارسال کنیم؛ در پروتکل اینترنت نیز چنین است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 39202 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1396/08/01 تعداد مشاهده: 2639
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
حکمت غیبت و ظهور

حکمت غیبت و ظهور

تبیین و شرح حکمت و کارکرد غیبت از دیدگاه امام خامنه‌‌ای

The Concise Human Body Book: An Illustrated Guide to its Structure, Function, and Disorders

The Concise Human Body Book: An Illustrated Guide to its Structure, Function, and Disorders

مختصر بدن انسان

Adobe Flash Player 32.00.465 for Internet Explorer

Adobe Flash Player 32.00.465 for Internet Explorer

فلش پلیر آی ای

Rayman Legends

Rayman Legends

اسطوره‌های رِیمَن

Trine 5: A Clockwork Conspiracy

Trine 5: A Clockwork Conspiracy

تراین 5

Adobe Premiere Pro CC 2018 v12.1.2.69 x64 + 2017 + Mac

Adobe Premiere Pro CC 2018 v12.1.2.69 x64 + 2017 + Mac

ویرایش فیلم ادوب پریمیر

Battery Design Studio Pro 11.06.010 x64

Battery Design Studio Pro 11.06.010 x64

طراحی و شبیه سازی باتری

Cut The Rope 3.37.0 for Android +4.1

Cut The Rope 3.37.0 for Android +4.1

طناب را ببر

خاصیت دارویی عناب

خاصیت دارویی عناب

درخت عناب

Aliens: Fireteam Elite - Pathogen

Aliens: Fireteam Elite - Pathogen

بیگانگان

CutMaster 2D Pro 1.3.2.2

CutMaster 2D Pro 1.3.2.2

نرم افزار برش دقیق و خودکار ورق ها

IBM SPSS Amos 24 + 23

IBM SPSS Amos 24 + 23

نرم افزار مدل سازی اموس

F-Stop Media Gallery Pro 5.3.27 for Android +4.0

F-Stop Media Gallery Pro 5.3.27 for Android +4.0

گالری مدیا

Antonio Vivaldi - The Four Season

Antonio Vivaldi - The Four Season

آلبوم موسیقی چهار فصل ویوالدی

سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی با موضوع مبارکه نامی از نام های حضرت زهرا س

سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی با موضوع مبارکه نامی از نام های حضرت زهرا س

سخنرانی مبارکه نامی از نام های حضرت زهرا س با مسعود عالی

Strike Team Hydra

Strike Team Hydra

اکشن استراتژیک جنگی

تجدید میثاق با امام در زیارت اربعین از آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری

تجدید میثاق با امام در زیارت اربعین از آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری

حاج آقا سیدمحمدمهدی میرباقری با موضوع تجدید میثاق با امام در زیارت اربعین

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع شرح حکمت های نهج البلاغه

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع شرح حکمت های نهج البلاغه

شرح نهج البلاغه

Duplicati 2.1.0.5

Duplicati 2.1.0.5

بکاپ گیری

OmniBus

OmniBus

رانندگی با اتوبوس سریع

AfterFocus Pro 2.2.3 for Android +4.0

AfterFocus Pro 2.2.3 for Android +4.0

فوکوس بر روی تصاویر

Ducati Challenge 1.20 for Android +2.3

Ducati Challenge 1.20 for Android +2.3

مسابقات موتور سواری دوکاتی

Captain Tsubasa Rise of New Champions v1.46.1 Deluxe Edition

Captain Tsubasa Rise of New Champions v1.46.1 Deluxe Edition

فوتبالیست‌ها کاپیتان سوباسا

Root Uninstaller Pro 8.3 for Android +2.3

Root Uninstaller Pro 8.3 for Android +2.3

حذف گروهی تمامی نرم افزارها

صحیفه سجادیه (نسخه 1.0)

صحیفه سجادیه (نسخه 1.0)

دانلود صحیفه سجادیه نسخه اول برای گوشی های جاوا سازگار شده با گوشی های لمسی

همراه شدن در تقدیر لیله القدر در بلاء و مصیبت امام زمان از آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری

همراه شدن در تقدیر لیله القدر در بلاء و مصیبت امام زمان از آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری

سخنرانی آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری با موضوع همراه شدن در تقدیر لیله القدر در بلاء و مصیبت امام زم

آموزش ساخت کتاب اندرویدی بدون دانش برنامه نویسی

آموزش ساخت کتاب اندرویدی بدون دانش برنامه نویسی

طراحی و ساخت کتاب اندروید

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دوم

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دوم

سخنرانی دوم محرم - 96

سخنرانی های حجت الاسلام رفیعی

سخنرانی های حجت الاسلام رفیعی

حجت الاسلام رفیعی سال اخیر

Adobe Dreamweaver CC 2014 v14.0

Adobe Dreamweaver CC 2014 v14.0

نسخه 14 نهایی نرم افزار دریم ویور جهت طراحی سایت و وبلاگ ( قالب )

اضافه شدن وزن شما اصلا غیر ممکن نیست

اضافه شدن وزن شما اصلا غیر ممکن نیست

چیزهای چاق کننده

TechSmith Snagit 2025 25.2.1.7212 / macOS

TechSmith Snagit 2025 25.2.1.7212 / macOS

اسنگیت فیلمبرداری محیط دسکتاپ

به موفقیت خوش آمدید

به موفقیت خوش آمدید

را‌ه‌ها و روش‌های کاربردی برای رسیدن به موفقیت

اعمال واجب و مستحب

اعمال واجب و مستحب

مفتاح الفلاح نوشته شیخ بهائی

Angry Birds Blast 2.6.8 For Android +4.0

Angry Birds Blast 2.6.8 For Android +4.0

Angry Birds Blast

اندیشه و تفکر اسلامی

اندیشه و تفکر اسلامی

جهان بینی اسلامی 1

Vector 35 Binary Ninja 4.0.4958 Personal

Vector 35 Binary Ninja 4.0.4958 Personal

مهندسی معکوس نرم‌افزارها

Microsoft Excel 2013 BIBLE

Microsoft Excel 2013 BIBLE

مایکروسافت اکسل 2013

Scanbot Pro 7.6.2 for Android +4.0

Scanbot Pro 7.6.2 for Android +4.0

ربات اسکنر حرفه ای

The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button

بنجامین باتن

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!