کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9162 | مشاهده و دانلود: 735484591 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/08 | اعضاء: 316288 | نظرات: 37884
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

درسی در برندسازی؛ آنر چگونه هواوی را تکمیل می‌کند؟

آنر به مرور زمان از یک زیربرند هواوی به یک برند مستقل تبدیل می‌شود و حضور فیزیکی خود را در بازارهای جهانی قوت می‌بخشد. در این مطلب نگاه کوتاهی به فلسفه برند آنر و مزایای آن برای شرکت هواوی خواهیم انداخت.

برند آنر

برندینگ یکی از مهم‌ترین هنرهای صنعت فناوری امروز است. نمونه بارز موفقیت برندینگ خوب را می‌توان در محصولات اپل مشاهده کرد. درست است که آیفون‌ها و مک‌بوک‌ها محصولاتی شگفت‌انگیز هستند اما مشتریان اپل حالا آن‌قدر به این برند اعتماد دارند که حتی بسیاری از آن‌ها بدون توجه به تغییرات مثبت و منفی آیفون جدید مقابل فروشگاه‌های اپل استور برای خرید آن صف می‌کشند. شاید اگر هر شرکت دیگری به جز اپل جک هدفون 3.5 میلی‌متری را کنار می‌گذاشت و یا از یک بریدگی بدقواره در پرچم‌دار گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کرد دچار ضرر هنگفتی می‌شد اما این تغییرات نه‌تنها برای اپل مشکل‌ساز نشد بلکه بسیاری از رقبا را وادار به کپی‌برداری کرد. نمونه دیگر برندینگ موفق اپل را می‌توان در محصولاتی نه‌چندان خوب دید که با وجود مشکلات فراوان کماکان فروش خوبی را تجربه کرده‌اند؛ مثل هوم‌پاد و یا تا حدودی ایرپاد‌های بی‌سیم.


استراتژی برخی شرکت‌های دیگر ایجاد زیربرندهای متفاوت با اهداف مختلف است. همان‌طور که جنسیس یک زیربرند موفق شرکت هیوندای محسوب می‌شود آنر را نیز می‌توان یک زیربرند موفق دانست که حالا فراتر رفته و یک برند مستقل محسوب می‌شود. جالب است بدانید برخی کاربران آمریکایی برند آنر را بیشتر از هواوی می‌شناسند.

چرا آنر؟
هواوی یک نام چینی است که تلفظ آن درست مثل شیائومی برای مردم در خارج از چین کار ساده‌ای نیست. با این‌که این شرکت در مراسم مختلف تلفظ صحیح برند خود را به شکل “Waa-Way” تکرار کرده است هنوز اکثر کاربران از تلفظ صحیح آن عاجز هستند و راستش را بخواهید نوشتن این برند به شکل هواوی در فارسی هم صحیح نیست. با این‌حال این شرکت برای بازاریابی و تبلیغات ساده‌تر تلفظ هواوی را در ایران پذیرفته است. درحالی‌که شیائومی برای راحتی تلفظ حالا برند «می» را بیشتر تبلیغ می‌کند هواوی یک نام برند جذاب‌تر را ثبت کرده که بتوانید آن را به راحتی تلفظ کنید: honor (آنر).


شاید در نگاه اول ایجاد یک برند تنها برای ورود به کشوری خاص مضحک به نظر برسد اما نه برای بازاری به وسعت ایالات متحده آمریکا. آنر که ابتدا به عنوان یک زیربرند هواوی برای عرضه گوشی‌هایی با هدف عرضه تنها در فروشگاه‌های آنلاین در سال 2013 پایه‌گذاری شده بود اما حالا بسیار به یک برند مستقل نزدیک شده است. هدف ابتدایی برند آنر عرضه گوشی‌هایی با قیمت مناسب، طراحی جذاب و امکانات خوب برای نسل جوان بود.

موفقیت‌های آنر
آنر 5X اولین گوشی هوشمندی بود که پا به آمریکای شمالی گذاشت. این گوشی میان‌رده که با قیمت تنها 200 دلار به بازار عرضه شد بسیاری از قابلیت‌های گوشی‌های گران‌تر را به همراه داشت. آنر 5X توانست توجه بسیاری از کاربران آمریکایی را به خود جلب کند و راه را برای آنر در این بازار بزرگ هموار کند. این گوشی تنها در مدل 7 ماه فروشی 8 میلیونی را به دست آورد که برای اولین محصول یک برند جدید آن هم در یک قاره جدید بی‌نظیر است.


یکی دیگر از گوشی‌های موفق برند آنر بی‌شک آنر 8 است. این گوشی را که می‌توان برادر ناتنی پی 9 دانست هواوی تنها با قیمت 400 دلار به بازار آمریکا عرضه کرد. از آن‌جا که پی 9 با قیمت یک پرچم‌دار قابلیت رقابت با گلکسی اس 7، جی 5 ال‌جی و آیفون 7 اپل را داشت فکرش را کنید یک گوشی مشابه آن با قیمتی بسیار مناسب می‌تواند چه موفقیتی را کسب کند. آنر 8 البته در کنار خود رقبای قدرتمندی مثل وان‌پلاس 3 را نیز داشت اما مخاطبین متفاوتی را هدف گرفته بود و بازاریابی مناسب باعث موفقیت قابل توجه آن شد.


آنر همچنین نوآوری‌هایی مستقل از گوشی‌های خوش‌قیمت نیز داشته است که به آن‌ها در این مطلب اشاره کرده‌ایم.

آینده هواوی با آنر
حضور هواوی با برند آنر در برخی کشورها و مناطق که پیش از این در آن‌ها حضور نداشت باعث افزایش فروش کلی گوشی‌های هوشمند این شرکت شد. به لطف آنر هواوی توانست مقاوم سوم بزرگترین فروشنده گوشی‌های دنیا را از آن خود کند و با اختلاف کمی پس از اپل در رتبه سوم جای بگیرد؛ این شرکت حتی در برهه زمانی کوتاهی اپل را نیز پشت سر گذاشت.

می‌خواهید اسمش را بگذارید لجبازی، استراتژی و یا حتی آریستوکراسی اما اپل قصد عرضه گوشی‌های ارزان‌قیمت و یا حتی با قیمتی در حد میان‌رده‌های رقیب را ندارد. همین امر فرصت خوبی برای هواوی است تا بتواند فاصله خود را با اپل کمتر و کمتر کرده و از آن عبور کند.


سامسونگ اما به لطف بازاریابی تهاجمی و گسترده خود در اکثر کشورهای دنیا یک برند شناخته شده‌تر محسوب می‌شود و تنوع محصولات آن نیز از اقتصادی تا پرچم‌دار را شامل می‌شود. با این‌حال در بخش میان‌رده‌ها اگر نگاهی به امکانات و قیمت محصولات هواوی و سامسونگ بیندازید معمولاً گوشی‌های هواوی را برتر خواهید یافت و این همان بخشی از بازار است که آنر روی آن تمرکز کرده است.

به این ترتیب می‌توان آنر را نمونه یک برندسازی موفق در صنعت فناوری و گوشی‌های هوشمند دانست. وقتی بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی دنیا به‌جای تکیه بر روی برند خود یک برند مجزا را با اهدافی خاص ایجاد می‌کند و در آن موفق می‌شود می‌توان نتیجه گرفت هنوز هم برندسازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 40867 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: فارنت تاریخ خبر: 1396/12/24 تعداد مشاهده: 2697
کلید واژه ها: , ,
سافت گذر