سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

امنیت سایبری

مهم‌ترین رسوائی‌های امنیتی اینترنت در سال 2010

سال 2010 از نظر تعداد رسوايي‌ها و مشكلات امنيتي در فضاي مجازي در نوع خود منحصر به فرد بود.

در اين سال دهها هزار سايت هك شدند، صدها كرم و بدافزار براي آلوده كردن وب سايت ها و سرويس هاي خدماتي اشخاص حقيقي و حقوقي عرضه شدند و نبرد سايبر دولت هاي متخاصم و رقيب هم در فضاي مجازي ادامه يافت.

در سال 2010 عليرغم افزايش آگاهي هاي عمومي در برابر خطرات امنيتي در دنياي مجازي و افزايش تنوع نرم افزارها و خدمات امنيتي ، روزي نبود كه خبري در مورد نفوذ هكرها به بيمارستان ها، دانشگاه ها، بانك ها، سازمان هاي دفاعي منتشر نشود.

نتيجه اين حملات سرقت اطلاعات حساس ميليون ها كاربر و به سرقت رفتن دهها گيگابايت اطلاعات حساس بود. كار به جايي رسيد كه دولت آمريكا هم مصونيت افسانه اي خود را در برابر سرقت اطلاعات از دست داد و هكرهاي چيني و روسي اطلاعات حساسي را از پنتاگون، ناسا به سرقت بردند.
استفاده گسترده از شبكه هاي اجتماعي و خدمات نوظهوري مانند كلودكامپيوتينگ فرصت هاي تازه اي را براي هكرها به وجود آورد تا بتوانند در سال 2010 بسيار بيشتر از سال 2009 خبر ساز شوند.

در ژانويه گذشته مقامات سه غول نفتي يعني ExxonMobil، ConocoPhillips ، Marathon Oil تاييد كردند كه قرباني حملات بدافزارهاي پيچيده و خطرناكي شده اند كه از طريق ايميل براي كاركنان اين شركت ها ارسال شده و اطلاعات حساس و محرمانه اي را به سرقت برده اند.

در يك مورد يك نرم افزار جاسوس از سال 2008 موفق شده بود اطلاعات حساسي را از يكي از اين شركت ها به سرقت ببرد و نرم افزارهاي امنيتي و ضدويروس اين شركت هم موفق به شناسايي اين خطر نشده بودند. اطلاعات به سرقت رفته توسط اين نرم افزار جاسوس مربوط به برنامه هاي توسعه و تحقيقات آن و همين طور ذخاير محرمانه نفت و گاز در نقاط مختلف جهان بود.

اما در سال 2010 دولت هاي غربي هم براي ايجاد اختلال در برنامه هسته اي صلح آميز ايران از راه ديگري وارد عمل شدند. طراحي كرم پيچيده استاكس نت كه به اذعان كارشناسان طراحي و انتشار آن از توان افراد عادي خارج است، خبر مهمي بود كه در اواخر شهريور ماه توجه كارشناسان امنيتي را به خود جلب كرد.

اين كرم با حمله به سيستم هاي Supervisory Control and Data Acquisitions يا (SCADA) كه براي كنترل و نظارت بر اطلاعات در كارخانه ها و مجموعه هاي عظيم صنعتي به كار مي روند، تلاش كرده بود تا زيرساخت هاي حياتي مخابراتي، ارتباطي و صنعتي نيروگاه بوشهر را از كار بيندازد. اما با هشياري و دانش مناسب متخصصان امنيتي از فعاليت اين كرم مخرب جلوگيري به عمل آمد و نقشه رژيم صهيونيستي و آمريكا براي زمين گير كردن ايران از اين طريق هم به جايي نرسيد.

متخصصان امنيتي در بسياري از شركت هاي غربي مانند سمانتك و سوفوس تاييد كردند كه طراحي و انتشار اين كرم جبهه جديدي را در نبردهاي سايبر گشوده و نشان مي دهد كه دولت ها هم رسماً وارد اين بازي خطرناك شده اند و براي متوقف كردن رقباي خود از هيچ اقدامي فروگذار نمي كنند.

به گفته آنها نتيجه اين امر گسترش تروريسم دولتي در فضاي مجازي و تشديد ناامني در اينترنت است كه در نهايت به افزايش حملات به زيرساخت هاي اينترنت و به خطر افتادن حريم شخصي همه كاربران و امنيت تمامي مراجعان به فضاي مجازي مي انجامد.

دولت آمريكا كه به طور آشكار و پنهان از اين اقدامات خرابكارانه حمايت كرده بود، بلافاصله نتيجه تلاش خود براي ناامن كردن اينترنت را مشاهده كرد. چين در تابستان گذشته حملات گسترده اي را به دهها سايت دولتي صورت داد و با سرقت ترافيك اينترنتي اين سايت ها اطلاعات ذي قيمتي را در مورد پنتاگون، ناسا، كاخ سفيد و چند وزارتخانه دولتي در اين كشور جمع آوري كرد. گوگل و اينتل و چند شركت ديگر هم از اين حملات در امان نماندند و عليرغم ادعاهاي فراوان تسليم هكرها شدند.

يكي ديگر از قربانيان هكري تابستان 2010، شركت مخابراتي AT&T بود كه به علت يك بي دقتي اطلاعات ايميل بيش از 100 هزار نفر از مشتريان خود را افشا كرد.
در سالي كه گذشت هكرها به حمله و سوءاستفاده از فيس بوك و توييتر هم ادامه دادند و با انتشار كدهاي آلوده و مخرب در اين سايت ها، گول زدن كاربران با استفاده از تكنيك هاي مهندسي اجتماعي كماكان خبرساز بودند.

اما يكي از مهم ترين دستگيري ها در زمينه مسائل امنيت اينترنت در شهريور ماه اتفاق افتاد و اف بي آي موفق به دستگيري 37 عضو يك گروه هكري بين المللي شد كه در اروپاي شرقي مستقر بودند و از تروجاني به نام زئوس براي نفوذ به حساب هاي بانكي استفاده مي كردند. آنها از اين طريق توانسته بودند ميليون ها دلار به جيب بزنند.

چندي بعد مقامات اسلووني هم از دستگيري گروهي خبر دادند كه كيت هاي بوت نت باترفلاي را به متقاضيان مي فروختند و آنها از اين كيت ها براي حملات آنلاين استفاده مي كردند. بايد منتظر ماند و ديد در سال 2011 دنياي سايبر از نظر امنيتي شاهد چه فراز و فرودهايي خواهد بود.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 4132 گروه خبری: امنیت سایبری منبع خبر: Iritn تاریخ خبر: 1389/10/09 تعداد مشاهده: 1977
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Battery Doctor 6.33 for Android +4.0

Battery Doctor 6.33 for Android +4.0

دکتر باتری

Abelssoft PC Fresh 2026 v12.01.66033

Abelssoft PC Fresh 2026 v12.01.66033

بهینه سازی ویندوز

Direct from Instagram 88.0.0.15.99 for Android +4.1

Direct from Instagram 88.0.0.15.99 for Android +4.1

دایرکت اینستاگرام

City Story 1.0.8 for Android

City Story 1.0.8 for Android

بازی شهر اینترنتی

Udemy - Blockchain and Bitcoin Fundamentals

Udemy - Blockchain and Bitcoin Fundamentals

آموزش بلاکچین و بیت کوین

VeraCrypt 1.26.24 Win/Mac/Linux + Portable

VeraCrypt 1.26.24 Win/Mac/Linux + Portable

برنامه محافظت از اطلاعات خصوصی

IDM UltraFinder 24.0.0.14

IDM UltraFinder 24.0.0.14

جستجو و حذف فایل های تکراری

Coursera - Functional Programming Principles in Scala

Coursera - Functional Programming Principles in Scala

فیلم آموزش اصول برنامه‌نویسی تابعی در اسکالا

Police Tactics - Imperio

Police Tactics - Imperio

تاکتیک های پلیس

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع حب الله و حب الدنیا در سیره زندگی امام باقر ع

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع حب الله و حب الدنیا در سیره زندگی امام باقر ع

سخنرانی حب الله و حب الدنیا در سیره زندگی امام باقر ع پناهیان

تلاوت مجلسی استاد راغب مصطفی غلوش سوره مبارکه اخلاص

تلاوت مجلسی استاد راغب مصطفی غلوش سوره مبارکه اخلاص

تلاوت راغب مصطفی غلوش سوره اخلاص

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد احساسات حسینی

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد احساسات حسینی

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع احساسات حسینی

آموزش تصویری NVIDIA

آموزش تصویری NVIDIA

آموزش انویدیا

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

دارک پیکچرز

آموزش مفاهیم Java و  Activex

آموزش مفاهیم Java و Activex

آموزش مفاهیم جاوا و اکتیوایکس

Bus Simulator 21

Bus Simulator 21

شبیه ساز اتوبوس 21

Nitro Racer XD

Nitro Racer XD

نیترو ریسر ایکس‌دی

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی

آموزش کامل هوش مصنوعی

Mayan Death Robots

Mayan Death Robots

ربات‌های مرگ در تمدن مایان

بازی زیبای UP

بازی زیبای UP

بازی زیبا و سرگرم کننده آپ

Symantec Data Loss Prevention 12.5.1

Symantec Data Loss Prevention 12.5.1

نظارت، کشف، محافظت و مدیریت اطلاعات محرمانه

Euro Fishing + Update 1 and 2

Euro Fishing + Update 1 and 2

شبیه‌ساز ماهیگیری در اروپا

KeepStreams 1.2.3.7 (x64)

KeepStreams 1.2.3.7 (x64)

دانلود و تبدیل فیلم

HyperSnap 9.6.0

HyperSnap 9.6.0

هایپر اسنپ عکس گرفتن از صفحه نمایش

IP Cam Viewer Pro 7.3.4 for Android +2.0

IP Cam Viewer Pro 7.3.4 for Android +2.0

آی پی کم

Hegemony Rome - The Rise of Caesar

Hegemony Rome - The Rise of Caesar

سلطه‌ی روم - قیام ژولیوس سزار

پیام رسان بله Bale نسخه تحت وب

پیام رسان بله Bale نسخه تحت وب

پیام رسان بله

LG PC Suite 4.3 / 5.3

LG PC Suite 4.3 / 5.3

نرم افزار مدیریت گوشی های LG

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان  با موضوع احسن القصص - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع احسن القصص - 2 جلسه

حاج آقا انصاریان با موضوع احسن القصص

Farm Frenzy 4 v1.0

Farm Frenzy 4 v1.0

هیجان مزرعه داری 4

آشنایی با امام زادگان

آشنایی با امام زادگان

نسخه خطی کتاب کمیاب بحر الانساب

واژگان حقوقی

واژگان حقوقی

آشنایی با واژگان مهم حقوق

کتاب المزار - مناسک المزار

کتاب المزار - مناسک المزار

کتاب المزار

NHV BOOT 2025 V2000 WinPE EXTREME

NHV BOOT 2025 V2000 WinPE EXTREME

دیسک نجات

Zombie Runaway 1.1.0 for Android

Zombie Runaway 1.1.0 for Android

بازی زامبی فراری

Religious stories-collections

Religious stories-collections

با معصومین(ع)

ClusterPuck 99 v1.3

ClusterPuck 99 v1.3

هاکی روی یخ هوایی

آموزش نرم افزار  Symantec Norton Ghost

آموزش نرم افزار Symantec Norton Ghost

آموزش سیمانتک نورتن گاست

سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع حکمت های قرآنی - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام علی نظری منفرد با موضوع حکمت های قرآنی - 2 جلسه

سخنرانی حکمت های قرآنی با علی نظری منفرد

مداحی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دهم ( شب عاشورا )

مداحی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دهم ( شب عاشورا )

مداحی برای دهم محرم 96

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!