سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار آموزشی

ویندوز لایت چیست و کدام گروه از کاربران را هدف قرار داده است؟

مایکروسافت در حال توسعه‌ی سیستم‌عاملی موسوم به «ویندوز لایت» است که رقیبی برای Chrome OS و iOS خواهد بود.

 ÙˆÛŒÙ†Ø¯ÙˆØ² لایت چیست و کدام گروه از کاربران را هدف قرار داده است؟
مایکروسافت در حال کار روی نسخه‌ی ساده‌تری از ویندوز است که در حال حاضر از آن با نام «Windows Lite»‌ یاد می‌شود. حال باید دید که اهالی ردموند با این نسخه از ویندوز کدام دسته از کاربران را هدف قرار داده‌اند؟

صحبت در رابطه با نسخه‌ی ساده‌تر و سبک‌تر ویندوز از سال گذشته و زمانی شروع شد که در یکی از نسخه‌های پیش‌نمایش ویندوز به کلمه‌ی «ویندوز لایت» اشاره شده بود. مدت کوتاهی بعد، نخستین جزییات در رابطه با این نسخه از سیستم‌عامل پرآوازه‌ی مایکروسافت منتشر شدند. به‌نظر می‌رسد ویندوز لایت سلاح جدید ردموندی‌ها برای مقابله با Chrome OS است. هرچند این مسئله احتمالا شما را به یاد ویندو ۱۰ اس بیندازد؛ اما ظاهرا مایکروسافت این‌بار واقعا سودای رقابت با گوگل و کروم او‌اس را در سر دارد.

آیا ویندوز لایت برای شما مناسب خواهد بود؟
یکی از سوالاتی که در ابتدا با آن روبه‌رو می‌شویم این است: ویندوز لایت برای چه کسانی خواهد بود؟ تلاش‌های پیشین مایکروسافت در زمینه‌ی ارائه‌ی سیستم‌عاملی برای رقابت با کروم اواس موفقیت‌آمیز نبوده‌اند؛ اما این‌بار اهالی ردموند راهبرد متفاوتی در پیش گرفته‌اند؛ تنها وجه مشترک میان ویندوز لایت و دیگر نسخه‌های ویندوز، استفاده از نام «ویندوز»‌ است و در باقی موارد این دو سیستم‌عامل از یکدیگر مجزا هستند. حتی برخی شایعات به این مسئله اشاره می‌کنند که احتمالا در زمان عرضه‌ی رسمی سیستم‌عامل جدید، احتمالا از نام دیگری به‌جای «ویندوز» استفاده شود.

اپلیکیشن های ویندوز/ windows apps
یکی از مشکلات اصلی مایکروسافت این است که وقتی نام «ویندوز» به میان می‌آید، با انتظارات و پیش‌فرض‌های فراوانی از سوی کاربران روبه‌رو می‌شود. وقتی کاربر دستگاهی با سیستم‌عامل ویندوز خریداری می‌کند، انتظار دارد که دستگاه وی بتواند مرورگر کروم و دیگر اپلیکیشن‌های سنتی دسکتاپ را اجرا کند. اگر ردموندی‌ها می‌خواهند سیستم‌عامل محدودتری مانند کروم او‌اس یا iOS توسعه دهند، قطع ارتباط میان سیستم‌عامل جدید و نام «ویندوز»‌ امری ضروری خواهد بود.

راهبرد تفکیک ویندوز و سیستم‌عامل لایت، نه‌تنها به ساکنان ردموند اجازه می‌دهد تا با پیش‌فرض‌های کاربران در رابطه با دسترسی به اپلیکیشن‌های مختلف مواجه نشوند؛ بلکه درها را برای آزمودن امکانات و تجربه‌های کاربری جدیدتر هم فراهم می‌کند. کاربران ویندوز همیشه منتظر هستند تا «ویندوز» ویژگی‌های آشنایی مانند نوار وظیفه (Taskbar) و کلید استارت را در اختیار آن‌ها قرار دهد؛ دور شدن از چنین انتظاراتی می‌تواند نتایج منفی به‌همراه داشته باشد، کافی است تجربه‌ی شکست ویندوز ۸ با منوی استارت بازطراحی‌شده را به خاطر آوریم. انتخاب نامی به‌جز «ویندوز»‌ به مایکروسافت اجازه می‌دهد تا از این پیش‌فرض‌ها دور شود. برای مثال، عجیب نخواهد بود اگر ببینیم مایکروسافت ویژگی‌های نوینی نظیر Windows Sets (اجرای دسته‌جمعی چندین برنامه در یک پنجره) را ابتدا در ویندوز لایت ارائه دهد.

آیپد پرو 11 2018 اپل / Apple iPad Pro 11 2018
مایکروسافت با ویندوز لایت کروم‌بوک و آیپد را هدف گرفته است
اجازه دهید به سؤال اولیه‌مان بازگردیم، مایکروسافت با ویندوز لایت کدام گروه از کاربران را هدف قرار می‌دهد؟ به‌طور کوتاه باید گفت که دستگاه‌ی مبتنی بر سیستم‌عامل جدید برای کسانی است که به نسخه‌ی کامل ویندوز نیازی ندارند. این سیستم‌عامل برای افرادی مناسب خواهد بود که نگاهی به آیپدهای اپل می‌اندازند و با خود می‌گویند «می‌توانم هر کاری را که در نظر دارم با همین دستگاه انجام دهم»؛ البته این مسئله در مورد کاربران دستگاه‌های مجهز به کروم اواس هم صدق می‌کند. ساتیا نادلا و همکارانش به‌طور مستقیم چنین بازاری را هدف قرار داده‌اند، بازاری که از آن با‌ عنوان بازار «پردازش‌های سبک» یاد می‌شود. ابزارها و سیستم‌‌های عامل‌ عرضه‌شده در این بازار برای برآورده‌سازی اولیه‌ترین نیازهای کاربرانِ لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌ها ایجاد شده‌اند.

حقیقت این است که تمام کاربران به پلتفرم‌های باسابقه‌ای همچون ویندوز، با پیشینه‌ی چند دهه حضور در بازار رایانه‌های شخصی نیاز ندارند. نیاز بسیاری از کاربران به تایپ کردن، گوش دادن به آهنگ‌ها ازطریق سرویس‌های استریم موسیقی و گفت‌وگو با دوستان ازطریق شبکه‌های اجتماعی محدود می‌شود. بخش بزرگی از کاربران رایانه‌های شخصی امروزی هم تنها برای چنین مواردی از رایانه‌های خود استفاده می‌کنند و امکانات ویندوز ۱۰ بسیار بیشتر از نیازهای آن‌ها است. در چنین بازاری، کروم‌ اواس به‌‌تدریج کاربران را جذب می‌کند و مردم نیز در حال رسیدن به چنین باوری هستند که یک پلتفرم ساده و سبک برای آن‌ها کفایت خواهد کرد. آیپدهای اپل هم از ابتدا چنین مسیری را پیش گرفته‌اند.

چه انتظارات دیگری از ویندوز لایت داریم؟
شکی نیست که ویندوز لایت در راهبرد مایکروسافت برای نفوذ به حوزه‌ی آموزش نقش مهمی بازی خواهد کرد؛ گویی ردموندی‌ها قصد یورش به آشیانه‌ی کروم اواس را دارند. شرکت تحت مدیریت نادلا نمی‌خواهد نبرد در حوزه‌ی آموزش را به اپل و گوگل واگذار کند؛ اما ویندوز ۱۰ برگ برنده‌ی مایکروسافت در این کارزار نیست. بسیاری از مدارس خواستار پلتفرمی محدودشده هستند که استفاده و نگه‌داری از آن ساده باشد. هرچند امکان محدودسازی ویندوز ۱۰ وجود دارد؛ اما نمی‌توان در توصیف آن از صفت «ساده»‌ استفاده کرد.

«وب» هم عنصری کلیدی در رابطه با ویندوز لایت است. گفته می‌شود در سیستم‌عامل جدید مایکروسافت، وب از اولویت بالایی برخوردار خواهد بود و ارتباط تنگاتنگی با این سیستم‌عامل خواهد داشت. تعجبی نخواهد داشت اگر ببینیم که مایکروسافت دستگاه‌های مجهز به ویندوز لایت را با دسترسی مجانی به نسخه‌های مبتنی بر وب مجموعه‌ی آفیس عرضه کند. در حال حاضر هم مایکروسافت نسخه‌های مبتنی بر وب اپلیکیشن‌های آفیس را در جدیدترین نسخه‌های ویندوز ۱۰ به منوی استارت متصل (Pin) می‌کند و احتمالا تمام تلاش خود را به‌کار می‌بندد تا در ویندوز لایت بیشتر و بیشتر کاربران را به‌سوی استفاده از اپلیکیشن‌های مبتنی بر وب سوق دهد.

کروم او اس / Chrome OS
مایکروسافت با ترکیب ویندوز لایت و آفیس آنلاین با کروم او اس و Google Docs رقابت می‌کند
بدین ترتیب، ویندوز لایت تنها ابزاری برای رقابت با کروم اواس نخواهد بود؛ بلکه ردموندی‌ها با سیستم‌عامل جدید خود رقابت با مجموعه‌ی Google Docs را هم به سطح جدی‌تری خواهند کشاند. در حال حاضر، گوگل کروم اواس را به‌خوبی به Google Docs پیوند زده است و احتمالا مایکروسافت هم در زمینه‌ی پیوند ویندوز لایت و نسخه‌ی آنلاین آفیس چنین راهبردی اتخاذ خواهد کرد. ردموندی‌ها نمی‌خواهند در رقابت میان آفیس آنلاین و گوگل داکس، بازی را به ساکنان مانتن‌ویو واگذار کنند؛ اما درحالی‌که مدارس و کسب‌وکارها عاشق سادگی Google Docs هستند، آفیس آنلاین مایکروسافت به‌همان اندازه شناخته‌شده نیست.

ویندوز لایت برای کاربران عادی، حوزه‌ی آموزش و افرادی که انتظار زیادی از رایانه‌ی خود ندارند مناسب است. اگر کارهای روزمره‌ی شما بیشتر به چک کردن ایمیل، نوشتن مقالات، تهیه‌ی اسلاید، گوشی دادن به موسیقی، تماشای نتفلیکس و گشت‌وگذار در وبسایت‌هایی همچون Reddit محدود می‌شود؛ ویندوز لایت گزینه‌ی مناسبی برای شما خواهد بود؛ همان‌گونه که دستگاه‌های مبتنی بر کروم او‌اس و آیپد هم می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای شما باشند. ویندوز لایت همان نسخه‌ای از ویندوز خواهد بود که تلاش می‌کند ویندوز نباشد. باید منتظر باشیم و ببینیم مایکروسافت این ایده را چگونه عملی خواهد کرد.

سرفیس گو / surface go
اکنون که جوانان و نوجوانان بیشتر با آیپد و رایانه‌های مجهز به کروم او‌اس آشنا هستند، برای مایکروسافت اهمیت بسیاری دارد که در این زمینه‌ جایگاه مناسبی برای خود به دست آورد. حقیقت این است که بازاری خاص برای دستگا‌ه‌های ساده‌تر وجود دارد و کروم‌ اواس و آیپد هم به‌خوبی جایگاه خود را در این بازار پیدا کرده‌اند. مایکروسافت هم نیاز دارد تا به جایگاهی در این بازار دست پیدا کند؛ نقش ویندوز لایت هم این خواهد بود که نیاز ردموندی‌ها را برآورده کند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 44128 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1397/11/13 تعداد مشاهده: 2094
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آموزش گرافیک بیتی در PHP

آموزش گرافیک بیتی در PHP

آموزش گرافیک بیتی در پی اچ پی

Chess Fusion 2.2 for Android +2.3

Chess Fusion 2.2 for Android +2.3

بازی سه بعدی شطرنج

This Could Hurt 1.0.8 for Android +2.3

This Could Hurt 1.0.8 for Android +2.3

بازی عبور از موانع

Microsoft Excel 2013 BIBLE

Microsoft Excel 2013 BIBLE

مایکروسافت اکسل 2013

World Truck Racing

World Truck Racing

مسابقات جهانی کامیون‌‌‌ها

فیلم های آموزش فارسی تکنیک ها و ترفندهای فتوشاپ

فیلم های آموزش فارسی تکنیک ها و ترفندهای فتوشاپ

آموزش فتوشاپ به زبان فارسی

Microsoft Safety Scanner 1.421.1195

Microsoft Safety Scanner 1.421.1195

اسکن و حذف فایل های مخرب

Adobe InDesign CC 9.0 / 2014 v10.0.0.70 x86/x64

Adobe InDesign CC 9.0 / 2014 v10.0.0.70 x86/x64

نسخه 10 و نهایی قویترین نرم افزار نشر دیجیتال شرکت ادوب

WiFi File Explorer PRO 3.0.2.0 for Android +2.3

WiFi File Explorer PRO 3.0.2.0 for Android +2.3

تبادل اطلاعات با کامپیوتر بوسیله WI-FI

Countdown Widget 1.4.9 for Android +2.2

Countdown Widget 1.4.9 for Android +2.2

ویجت شمارش معکوس

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع تأثیر مهروزی در خانواده

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع تأثیر مهروزی در خانواده

سخنرانی شهاب مرادی با موضوع تأثیر مهروزی در خانواده

Google Voice And Video Chat - Google Talk Plugin 5.41.3.0

Google Voice And Video Chat - Google Talk Plugin 5.41.3.0

چت صوتی و تصویری گوگل چت

DS CATIA P3 V5-6R2021 (V5R31) SP0 incl Doc x64 + All Version / CATIA Composer R2023 HF3

DS CATIA P3 V5-6R2021 (V5R31) SP0 incl Doc x64 + All Version / CATIA Composer R2023 HF3

کتیا

InfiniteSkills - Learning Microsoft PowerPoint 2013 Training Video

InfiniteSkills - Learning Microsoft PowerPoint 2013 Training Video

فیلم آموزش مایکروسافت پاوِرپویـنت 2013

AspenTech AspenONE 8.6 DVD 1-2 + Video Training

AspenTech AspenONE 8.6 DVD 1-2 + Video Training

اسپن وان

Pro Rugby Manager 2015

Pro Rugby Manager 2015

شبیه‌ساز مدیریت راگبی حرفه‌ای 2015

Returnal + Updates

Returnal + Updates

بهترین بازی اکشن تیراندازی برای کامپیوتر

Office HD - PlanMaker FULL 2016.767.0623 for Android +4.0

Office HD - PlanMaker FULL 2016.767.0623 for Android +4.0

اکسل قدرتمند برای تبلت ها

GO Security, Antivirus AppLock 1.66.9 for Android +4.0

GO Security, Antivirus AppLock 1.66.9 for Android +4.0

برنامه امنیتی گو

مداحی حاج محمود کریمی سال 92

مداحی حاج محمود کریمی سال 92

مداحی کریمی سال 92

Universal Document Converter 6.8.1712.15160

Universal Document Converter 6.8.1712.15160

نرم افزار تبدیل اسناد

AutomateIt Pro 4.1.226 for Android +2.3

AutomateIt Pro 4.1.226 for Android +2.3

اتومیت پرو

ملک من 2.9 برای اندروید 2.3+

ملک من 2.9 برای اندروید 2.3+

بانک اطلاعات املاک

آموزش Kaspersky Internet Security 2013

آموزش Kaspersky Internet Security 2013

کسپرسکی

Planetbase

Planetbase

پایگاه سیاره‌ای

Vault-Hide SMS, Pics & Videos Premium 6.9.11.82.22 for Android +2.3

Vault-Hide SMS, Pics & Videos Premium 6.9.11.82.22 for Android +2.3

رمزگذاری فایل ها

مرجع امنیت PHP

مرجع امنیت PHP

حمله و دفاع در برنامه های کاربردی وب مبتنی بر زبان PHP

Locked-in syndrome

Locked-in syndrome

نشانگان قفل‌شدگی

Planet Earth II

Planet Earth II

مستند سیاره زمین 2 با کیفیت عالی

مجله تخصصی دستور پخت انواع غذاهای خارجی

مجله تخصصی دستور پخت انواع غذاهای خارجی

مجله delicious Australia فوریه 2021

تلاوت مجلسی استاد محمد صدیق منشاوی سوره مبارکه بقره

تلاوت مجلسی استاد محمد صدیق منشاوی سوره مبارکه بقره

تلاوت محمد صدیق منشاوی سوره بقره

محمد هلال

محمد هلال

فرزند علی علیه السلام : باورشناسی حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام

غرر الحکم for Android

غرر الحکم for Android

کتاب ارزشمند غرر الحکم نسخه سماتوس

Most Popular Songs of All Time

Most Popular Songs of All Time

محبوب ترین آهنگ های تاریخ جهان

آموزش و مثال های مفید برای ADAMS

آموزش و مثال های مفید برای ADAMS

آموزش ادامس

9 جلسه نسب مؤمن و عمل به سیره تربیتی اهلبیت(ع) از حجت الاسلام والمسلمین انصاریان

9 جلسه نسب مؤمن و عمل به سیره تربیتی اهلبیت(ع) از حجت الاسلام والمسلمین انصاریان

حاج آقا انصاریان با موضوع نسب مؤمن و عمل به سیره تربیتی اهلبیت(ع)

آموزش کاملا تصویری Excel 2010

آموزش کاملا تصویری Excel 2010

آموزش اکسل 2010

مناجات انتظار ( دعای عهد و دعای ندبه به ضمیمه زیارت آل یاسین (علیهم السلام) با صدای استاد محسن فرهمند )

مناجات انتظار ( دعای عهد و دعای ندبه به ضمیمه زیارت آل یاسین (علیهم السلام) با صدای استاد محسن فرهمند )

دعا و زیارت برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

طراحی فضاهای داخلی

طراحی فضاهای داخلی

معماری داخلی فضاهای مسکونی

تلاوت مجلسی استاد عبد الباسط عبد الصمد سوره های مریم، طارق، فجر، بلد، ضحی، انشراح و تین

تلاوت مجلسی استاد عبد الباسط عبد الصمد سوره های مریم، طارق، فجر، بلد، ضحی، انشراح و تین

تلاوت عبد الباسط سوره طارق

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!