به گزارش سافت گذر، در میانه های ماه می سال 2020 بود که هواوی از موتور جستجوی پتال (Petal) رسماً رونمایی به عمل آورد. این کمپانی چینی که به خاطر تحریم های ایالات متحده دیگر نتوانست از خدمات گوگل بهره ببرد تصمیم گرفت از این شرکت کاملاً مستقل گردد به همین دلیل پس از معرفی اپ گالری به جای پلی استور، حالا از پتال به عنوان موتور جستجوی خود رونمایی کرده است.

در پتال، کاربران نه تنها می توانند به دنبال اطلاعات مدنظرشان بگردند بلکه قادر خواهند بود اخبار، پیش بینی های هواشناسی و ویدیوهای مختلف را مشاهده کرده و به موسیقی ها گوش دهند و هتل رزرو و اپلیکیشن دانلود کنند. به علاوه، هواوی وعده داده که به مرور زمان امکانات این سرویس را گسترش خواهد داد.
کمپانی چینی از یک سال گذشته در حال توسعه پتال بوده و در این مدت آن را هواوی سرچ می نامید. در نهایت پتال از ماه فوریه سال جاری میلادی وارد مرحله آزمایشی شد و حالا نسخه نهایی و پایدار آن در فروشگاه نرم افزاری اپ گالری قرار گرفته است.
به خاطر بهره مندی از یک پلتفرم جدید، موتور جستجوی پتال به راحتی می تواند اپلیکیشن های مختلف را از سایت های متفرقه دانلود نرم افزار پیدا و سپس فایل APK را بارگذاری و آن را نصب کند. ضمناً، چنان چه آن برنامه در اپ گالری وجود داشت، مستقیماً این فروشگاه اجرا می شود. در غیر این صورت، یک سایت دیگر نظیر APKPure در دسترس قرار می گیرد. در این بین هنوز هم نمی توان اپلیکیشن های محبوب آمریکایی نظیر فیسبوک، اینستاگرام و . . . را از اپ گالری دانلود و نصب کرد.

پتال در دسته برنامه هایی از اپ گالری قرار گرفته که چندین سرویس مختلف را پوشش دهد. البته این نرم افزار جدیدالورود هنوز امکاناتی دارد که همه کاربران در همه کشورها نمی توانند از آنها استفاده کنند.
در روزهای ابتدایی ماه می امسال، برخی از خبرگزاری ها اعلام کردند که گوگل از دولت ایالات متحده خواسته مجوز ادامه همکاری با هواوی را به او بدهد ولی ترامپ و همکارانش به این درخواست پاسخی ندادند.
بد نیست یادآور شویم که هواوی رابط کاربری EMUI 10.1 را همراه با گوشی های سری پی 40 رونمایی کرد حال آنکه پیش از این نسخه بتا آن در تلفن های همراه قدیمی تر نصب شده بود.
هفته گذشته نیز گوشی های هواوی پی 30 و پی 30 پرو آپدیتی دریافت کردند تا حالا همراه با تبلت میت پد پرو ورژن پایدار این سیستم نرم افزاری برایشان عرضه شده باشد. ضمناً، چین اولین کشوری بود که نسخه نهایی EMUI 10.1 را دریافت کرد. در پایان اشاره کنیم که در آینده ای نزدیک نسخه گلوبال این بروزرسانی نرم افزاری عرضه خواهد شد و بعید است هواوی در زمینه انتشار این آپدیت تعلل کند و آن را به تأخیر بیندازد.
منبع: gizchina.com