
امکان ساخت میانبر دسکتاپی برای حالت وبگردی ناشناخته
به گزارش سافت گذر، گوگل در حال کار کردن روی یک ویژگی جدید برای کروم می باشد که البته مدتی می شود آن را به نسخه آزمایشی این برنامه اضافه کرده است.

بر این اساس، کد Enable Incognito Desktop Shortcut حالا در ورژن قناری کروم وجود دارد تا به کاربران اجازه دهد همزمانی که در حال استفاده از ویژگی وبگردی به صورت ناشناخته هستند، یک میانبر تهیه کنند و بلافاصله با کلیک کردن روی آن در همان حالت به وبگردی ادامه دهند.
حالت وبگردی به صورت ناشناخته (Incognito Mode) برای کسانی که نسبت به حریم شخصی خود حساسیت زیادی به خرج می دهند فوق العاده است زیرا اجازه نخواهد داد تاریخچه جستجو یا حتی کوکی ها و . . . ضبط شود.

این کد فعلاً غیرفعال بوده و برای روشن کردن آن می بایست به آدرس chrome://flags بروید اما انتظار می رود طی چند هفته آینده به ورژن اصلی کروم بیاید.
ویژگی Read Later گوگل کروم یک گام به انتشار نزدیک تر شد

چند هفته پیش گزارش دادیم که گوگل در حال کار کردن روی ویژگی Read Later (مشابه Set Aside Tabs مایکروسافت اج) است تا کاربران بتوانند مجموعه ای از تب های در حال اجرا را ذخیره کرده و بعداً مشاهده کنند.
البته در آن زمان یک کد به مرورگر اضافه شد اما کارایی چندانی نداشت. حالا امروز خبر رسیده که کد Read Later بالأخره قابلیت فعال شدن را دریافت کرده است.
در حال حاضر زمانی که روی دکمه کلیک می کنید، یک پنجره خالی اجرا می شود ولی حدس می زنیم که در آینده ای نزدیک تب های ذخیره شده به آن اضافه خواهند شد.

در توضیحات این کد نوشته شده است:«« Read Later را اضافه کنید. این یک ویژگی غیرفعال و مخفی می باشد که به زودی فعال خواهد شد. با این قابلیت، یک دکمه جدید به نوار مخصوص بوکمارک ها اضافه می شود که حاوی وب سایت های ذخیره شده است. بر این اساس، می توانید در رایانه ها لیست سایت هایی که می خواهید بعداً مطالعه کنید را ایجاد نمایید»».
مطمئناً این ویژگی هنوز کامل نشده اما می توانیم از آن به عنوان قابلیتی یاد کنیم که بسیار کارآمد خواهد بود.
آسان تر شدن ویژگی استفاده از تأیید دو مرحله ای با پیامک
نسخه اندرویدی کروم ویژگی دارد که به سایت ها اجازه می دهد وقتی قابلیت تأیید دو مرحله ای اجرا می شود، به صورت اتوماتیک محتوای پیامک دریافت شده را بخواند تا دیگر نیازی نباشد خودِ کاربران پیام را اجرا و کد موجود در آن را حفظ کند.
این اتفاق با یک API به نام OTP امکان پذیر شده بود اما امروز خبر رسید که گوگل می خواهد کاری کند که کروم دسکتاپی بتواند پیامک تأیید دو مرحله ای دریافت شده در گوشی اندرویدی را تشخیص دهد.

یکی از سایت های خبری به تازگی کدی به نام SMS Receiver Cross Device پیدا کرده که مضمون توضیحات آن به این شرح است:«« SMS Receiver API را فعال کنید تا در دستگاه های مختلف مانند مک بوک، رایانه های ویندوزی، لینوکسی، Chrome OS و اندرویدی بتوانید از آن استفاده کنید»».
احتمال می رود که این ویژگی پیامک حاوی کد ارسال شده برای شما را از طریق حساب کاربری گوگل با رایانه همگام سازی کند اما فعلاً نمی توانیم این موضوع را قطعی بدانیم.
منبع: mspoweruser.com