
سازگاری گوگل اسیستنت با اپلیکیشن های متفرقه بیشتر
به گزارش سافت گذر، فرامین صوتی که به گوگل اسیستنت داده می شوند به زودی هوشمندتر خواهند شد زیرا گوگل قصد دارد اپلیکیشن های متفرقه بیشتری را با این دستیار سازگار کند و این یعنی کاربران اندرویدی می توانند با دستورات صوتی کارهای دلخواهشان را در نرم افزار مدنظر انجام دهند. برای مثال با این قابلیت می توان در توییتر دستور داد تا پیامی ارسال گردد، سبد خرید بررسی شود و . . .
در حالی که این ویژگی هنوز برای همه کاربران اندرویدی عرضه نشده اما گوگل می گوید این گزینه با 30 نرم افزار برتر پلی استور سازگار خواهد بود و پشتیبانی از سایر برنامه ها نیز اضافه خواهد شد.
این قابلیت از امروز به همه دستگاه های اندرویدی پشتیبانی کننده از گوگل اسیستنت خواهد آمد و با اپلیکیشن هایی نظیر توییتر، اسنپ چت و . . . سازگار خواهد بود. برای اینکه ببینید چه اپلیکیشن هایی با این ویژگی سازگار شده اند، فقط کافی است بگویید:«« Hey Google, show my shortcuts»». همچنین، از قسمت نمایش داده شده امکان تعیین میانبرهای شخصی سازی شده نیز وجود خواهد داشت.

این گزینه به گوگل اسیستنت کمک می کند تا به دستیار هوشمندتری تبدیل شود زیرا باعث خواهد شد به کاربران اجازه دهد وقتی دستشان بند است و یا نمی خواهند به گوشی دست بزنند، به وسیله فرامین صوتی کارهایشان را به انجام برسانند. به علاوه، کسانی که مشکلات بینایی دارند نیز می توانند از این قابلیت بهره ببرند.
ردیابی و بررسی وضعیت سلامتی کاربران با همگام سازی گوگل اسیستنت با نرم افزارهای پزشکی
بررسی های اخیر در کدهای نوشته شده در نسخه بتا اپلیکیشن گوگل نشان می دهد که کمپانی مالک اندروید می خواهد نرم افزارهای پزشکی را با گوگل اسیستنت همگام سازی کند تا کاربران اطلاعات مربوط به وضعیت خواب و سلامتی شان را به وسیله فرامین صوتی دریافت نمایند.
عبارت sleep_account_tracking و توضیحات مربوطه نشان می دهد که افراد می توانند سرویس های سلامتی را با گوگل اسیستنت هماهنگ کرده و پاسخ هایی در مورد کیفیت خواب و . . . را از اسپیکرهای هوشمندی که با دستیار صوتی گوگل همگام سازی شده اند، دریافت کنند. منظور از سرویس های مسیریابی، اپلیکیشن های فیت بیت و . . . می باشد.
بر این اساس، گوگل اسیستنت به اطلاعات وضعیت خواب دست خواهد یافت و از آنها استفاده خواهد کرد تا به سؤالات شما پیرامون سؤالات پرسیده شده جواب دهد.
به علاوه، محتوای یافت شده در کدهای گوگل اسیستنت مشخص می کند که این دستیار دیجیتالی به صورت خودکار اطلاعات مربوط به وضعیت جسمانی و سلامتی را برای کسانی که نتایج لازم را می خواهند ارسال خواهد کرد. ضمن اینکه گفته شده که وقتی دستور داده شد، داده های مربوط به فرامین صوتی حذف خواهند گردید. همچنین، به منظور ارتقای این ویژگی، می توان از گزینه های مختلف نمایش داده شده استفاده کرد تا دقت آن افزایش یابد هرچند کسانی که به انجام این کار تمایل ندارند، قادر خواهند بود آپشن مربوطه را از تنظیمات خاموش یا غیرفعال کنند.
با این ویژگی، دیگر نیازی نخواهد بود به صورت دستی سرویس ها و اپلیکیشن های مربوط به سلامتی بررسی شود. لازم به ذکر است که اگر این قابلیت به اپلیکیشن گوگل اسیستنت آمد، احتمال خیلی زیاد محصولات فیت بیت اولین ساعت هایی خواهند بود که از آن استفاده می کنند.
منبع: neowin.net