کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9162 | مشاهده و دانلود: 735484591 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/08 | اعضاء: 316290 | نظرات: 37884
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

شریکة الحسین کیست؟

شریکة الحسین، لقب حضرت زینب کبری (س) است. این لقب به معنای "همکار حسین" است و به دلیل نقش مهمی که حضرت زینب (س) در قیام کربلا و رساندن پیام آن به جهانیان ایفا کردند، به ایشان اطلاق شده است.

میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها مبارک باد

حضرت زینب (س) دختر امیرالمومنین علی (ع) و فاطمه زهرا (س) و خواهر امام حسین (ع) بودند. ایشان از زنان برجسته تاریخ اسلام هستند و به دلیل علم، دانش، شجاعت، سخنوری و فصاحتشان، مورد احترام و تکریم مسلمانان قرار دارند.

حضرت زینب (س) در قیام کربلا در کنار برادرشان امام حسین (ع) حضور داشتند و در تمام مراحل این قیام، ایشان را همراهی کردند. ایشان در روز عاشورا، در برابر سپاه دشمن ایستادند و از برادرشان دفاع کردند. پس از شهادت امام حسین (ع) نیز، حضرت زینب (س) با سخنرانی‌ها و خطبه‌های خود، پیام قیام کربلا را به جهانیان رساندند.

اگر حضرت زینب (س) نبودند، پیام قیام کربلا به دست فراموشی سپرده می‌شد. ایشان با سخنرانی‌های خود در شام، چهره واقعی یزید و یارانش را به جهانیان نشان دادند و ثابت کردند که قیام کربلا، یک قیام حق علیه باطل بود.

لقب شریکة الحسین (س)، نشان دهنده نقش مهمی است که حضرت زینب (س) در قیام کربلا ایفا کردند. ایشان در واقع، شریک برادرشان در این قیام بودند و با فداکاری و از خودگذشتگی خود، پیام عاشورا را جاودانه کردند.

اولین بار که از لقب شریکة الحسین (س) برای حضرت زینب (س) استفاده شد، در قرن چهارم هجری بود. در آن زمان، شیخ مفید در کتاب "الارشاد" خود، از این لقب برای حضرت زینب (س) یاد کرده است.

از آن زمان تاکنون، این لقب برای حضرت زینب (س) مورد استفاده قرار گرفته است و ایشان به عنوان شریک امام حسین (ع) در قیام کربلا شناخته می‌شوند.

میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها مبارک باد

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 49818 گروه خبری: اخبار مناسبت ها منبع خبر: سافت گذر تاریخ خبر: 1402/08/27 تعداد مشاهده: 33250
سافت گذر