سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

پایه‌های لرزان دولت الکترونیک

پایه‌های لرزان دولت الکترونیک
امروزه در حالی که بسیاری از مشاغل و امورات جاری و اداری در کشور به اینترنت و فضای مجازی وابسته شده است اما تقریبا روزی نیست که کاربران با خیالی آسوده و بدون نگرانی از اشکالات فنی وارد فضای مجازی شوند.


مشکلاتی مانند قطع و وصلهای مکرر و نوسانات سرعت اینترنت در کنار خدمات پرفراز و نشیب شرکت‌های اینترنتی از یکسو و پاسخگو نبودن مسئولان شرکت مخابرات به ویژه در شهرستان‌ها همه و همه دست به دست هم داده‌اند تا اینترنت به جای پدیده‌ای تسهیل کننده و تحول ساز، به عاملی برای خط خطی شدن اعصاب کاربران تبدیل شود.

معضل دندان کوسه و لنگر کشتی‌ها تا فعالیت‌های عمرانی
قطعی اینترنت در اقصی نقاط کشور، همواره کاربران بسیاری را با مشکل روبرو می‌کند.

این موضوع در روزهای اخیر نیز به شدت نمایان بوده چراکه اینترنت بار‌ها دچار سکته شده و تا مرز کما پیش رفت.

گفتنی است طی روزهای اخیر نیز سرعت اینترنت با نوسانات متعددی روبرو شده اما دلیل این امر را کسی پاسخگو نیست!

یادآور می‌شود، در خصوص دلیل قطعی اینترنت در ایران از سوی منابع مختلف اظهار نظرهای جالبی عنوان می‌شود.

بر این اساس قطع فیبر نوری توسط لنگر کشتی‌ها و خرابکاری کوسه‌ها گرفته تا آسیب دیدن مسیر به دلیل فعالیتهای عمرانی و حتی اشکال در دستگاه‌های ارائه دهنده اینترنت دلایل اشکالات این سیستم عنوان شده و به هیچ وجه قصوری متوجه مسئولان شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات نیست!

شرکت زیرساخت متهم ردیف اول
به اعتقاد کار‌شناسان، یکی از مهم‌ترین و اصلیترین پیامدهای خصوصی‌سازی باید «پاسخگو شدن» و «مسئولیت پذیری» شرکت‌های خصوصی شده در قبال مشتریان باشد درحالی‌که مسئولان شرکت مخابرات در استان‌ها با عنوان این مطلب که «تهران اجازه اظهار نظر در خصوص موارد مخابراتی را به شرکت‌های استانی نداده است» از زیر بار مسئولیت و پاسخگویی شانه خالی می‌کنند.

از سوی دیگر، برخی از مسئولان نیز که به خود جرات اظهار نظر می‌دهند، مسئولیت را از گردن شرکت مخابرات دور کرده و متوجه «شرکت زیر ساخت» متعلق به وزارت ارتباطات می‌دانند!

مشکل از زیرساخت‌های مخابراتی است
موضوع جالب دیگری که قابل توجه می‌نماید، در این آشفته بازار اینترنت، حتی شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نیز حاضر به اظهار نظر در خصوص دلایل قطعی و نوسانات اینترنت نیستند.

با اینحال اما بالاخره یکی از مسئولان فنی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی حاضر می‌شود گفتگو کند تا از وی به عنوان یک کار‌شناس، در خصوص دلایل مشکلات اینترنت در کشور گفتگو کنیم.

«شهاب وهاب‌زاده» مهم‌ترین دلیل مشکلات اینترنت را «مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی مخابرات کشور» می‌داند.

وی با باین اینکه عمده مشکلات اینترنت ناشی از مخابرات تبریز، مرکز شمال‌غرب و حتی تهران است، یادآور شد: بخشی از مشکلات در پاره‌ای از موارد نیز منشاء خارجی و بین المللی دارد.

نارضایتی؛ محصول مشکلات اینترنتی
مسئول فنی یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی در تبریز با اشاره به حرکت سیستم‌های خدمات رسانی دولتی و خصوصی به سمت «مدیریت الکترونیک» و «دولت الکترونیک» گفت: با توجه به وابستگی بخش زیادی از امورات عمومی به اینترنت، محصول مشکلات این بخش بخش تنها نارضایتی مردم و معلق شدن بسایری از امورات و کارهای آنان خواهد بود.

وی ادامه داد: دلسردی و عدم اعتماد عمومی به خدمات الکترونیک، قطع ارتباط بین مناطق مختلف و ایجاد مشکلات عمده در خدمات رسانی سازمان‌ها از دیگر پیامدهای این امر است.

وهاب‌زاده تصریح کرد: عدم پاسخگویی مسئولان و ادامه مشکلات موجود می‌تواند دولت را از هدف اساسی خود که همانا تحخقق دولت الکترونیک، عدالت اجتماعی و کاهش هزینه‌های جاری است به دور سازد.

اپراتور دوم راهکار حل مشکل اینترنت
این مسئول فنی یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی در پاسخ به این سئوال که راهکار حلش مشکلات ناپایداری اینترنت در کشور چیتس گفت: به نظر می‌رسد واگذاری مسئولیت حفظ، نگهداری و پایداری زیرساخت‌های اینترنتی کشور به یک شکرت اپراتور دوم راهکاری اساسی خواهد بود.

وی در توضیح بیشتر از این موضوع گفت: با این روش و در صورت قطعی مکرر فیبر نوری و اختلال در سیستم‌های مخابراتی، کاربران قادر خواهند بود برای دریافت خدمات از اپراتور دوم که می‌تواند همراه اول یا ایرانسل باشد استفاده کنند.

وهاب‌زاده تصریح کرد: هم اکنون با توجه به تک اپراتور بودن سیستم خدمات اینترنتی کور، با بروز هر مشکلی در سیستم‌ها، تمام شبکه‌های اینترنتی و خدماتی به مشکل نمی‌خورند

خسارات قطعی اینترنت
علاوه بر تاثیرات روانی و ایجاد نارضایتی در مردم، قطعی مکرر اینترنت خسارات مالی زیادی نیز به همراه دارد که برخی از آن‌ها به دلیل عدم امکان برآورد، در لایه‌های پنهان خسارات قطعی اینترنت پنهان باقی می‌ماند.

با این‌حال وهابزاده مدیر فنی شرکت ماکس نت می‌گوید: شاید بخش مهمی از ضررهای قطعی مکرر اینترنت را شرکت مخابرات تامین کند اما در این میان مشکلات آی تی و عدم رضایت مشتریان مشکلاتی است که به حساب و کتاب نمی‌آید.

خدمات دولتی با کدام زیرساخت الکترونیکی می‌شود!
درحالی که اینترنت و دسترسی بدون دردسر به این پدیده در کشور ما به معضلی اساسی تبدیل شده، قرار است بخش اعظم خدمات دولتی الکترونیکی شود.

کریم باقری، رئیس گروه حمل و نقل و دبیر کارگروه دفا‌تر خدمات پیش‌خوان دولت در آذربایجان شرقی گفت: بر اساس آیین نامه هیئت دولت در کارگروه حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت، بخش عمده خدمات دولتی باید به صورت الکترونیکی ارائه شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا با این وضعیت اینترنت چنین آیین نامه‌ای اجرایی است تصریح کرد: بر اساس همین آیین نامه، شرکت مخابرات باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده و خدمات اینترنتی را به صورت مطلوب ارائه کند.

باقری با بیان اینکه هرگونه مشکل در اینترنت بسیاری از خدمات پیشخوان دولت را با مشکل مواجه می‌کند گفت: هم اکنون ۲۲۳ دفتر پیشخوان دولت در آذربایجان شرقی فعال است که ۸۵ دفتر در تبریز است.

به گفته وی، به غیر از دفا‌تر یاد شده، ۳۰ باجه مخابراتی و ۲۰ آژانس پستی نیز در استان فعالیت دارند.

رئیس گروه حمل و نقل و دبیر کارگروه دفا‌تر خدمات پیشخوان دولت در استان اظهار داشت: هم اکنون ۹۰ درصد خدمات مخابرات و ۱۰ تا ۱۵ درصد فعالیت دیگر سازمان‌ها به شبکه اینترنت وابسته شده است.

اینترنت ما؛ اینترنت آنها 
قطعی‌های مکرر کابل‌های ارتباطی در حالی در کشور ما به پدیده‌ای طبیعی تبدیل شده که در زمان حاضر بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون نفر در دنیا کاربر اینترنت هستند و به جرات می‌توان گفت ۳۲ درصد جمعیت فعال دنیا به اینترنت دسترسی دارند.

صرفنظر از میزان دسترسی فعلی اینترنت در جهان، میزان رشد این پدیده بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ در برخی کشور‌ها بسیار جالب توجه است. برای مثال ضریب رشد اینترنت در کشور الجزایر شش هزار و ۹۰۰ درصد، کنگو ۴۶ هزار درصد و سومالی ۴۹ هزار درصد اعلام شده که این توسعه با هیچ صنعتی قابل مقایسه نیست.

گفته می‌شود سرعت خطوط اینترنت در کشوری مانند کره جنوبی چهار هزار برابر بیشتر از سرعت اینترنت در کشور ما است و بعضی کشور‌ها مانند سنگاپور پهنای باند یک گیگا - هزار مگابیت در ثانیه - یعنی ۲۰۰ هزار برابر بیشتر از آنچه که امروز ما در منزل داریم را در برنامه دارند.

آمار دیگر ارائه شده حجم اطلاعات مبادله شده در جهان در سال ۲۰۰۷ را بیش از ۴۰ اگزا بایت تخمین زده که به گفته کار‌شناسان این حجم اطلاعات، بیشتر از همه اطلاعات ارائه شده در طول پنج هزار سال پیش از آن است.

باید توجه داشت که ۴۰ اگزا بایت معادل چهار میلیون کتابخانه در حد و اندازه کتابخانه کنگره آمریکا - بزرگ‌ترین کتابخانه جهان- با ۱۹میلیون جلد کتاب است که این اطلاعات در تمامی کشور‌ها از طریق اینترنت مبادله می‌شود.


با توجه به آنچه گفته شد، درحالی‌که بسیاری از امور روزمره و فعالیتهای دنیای امروز به اینترنت وابسته شده، روزی نیست که با خیال راحت و بدون دغدغه وارد اینترنت شد و با مشکلاتی مانند قطعی و نوسان و.... روبرو نشد.

از آنجاکه دلیل قطعی اینترنت در کشور در معدود اظهار نظر‌ها و «پاسخگویی»‌های مراکز مربوطه، به گردن کوسه‌ها و لنگر‌ها و بیل‌های مکانیکی و.... انداخته می‌شود، آیا می‌توان برای بهبود وضعیت امیدوار بود؟
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 5228 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1390/03/01 تعداد مشاهده: 1395
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
InfiniteSkills - Learning Adobe Lightroom 5 Training Video

InfiniteSkills - Learning Adobe Lightroom 5 Training Video

فیلم آموزش نرم افزار ادوبی لایت‌روم 5

عجیب‌ترین و احمقانه‌ترین ایده‌های ساختن در ماه

عجیب‌ترین و احمقانه‌ترین ایده‌های ساختن در ماه

زندگی در ماه

Richard Clayderman Super Best Musics Album

Richard Clayderman Super Best Musics Album

بهترین آهنگ های ریچارد کلایدرمن

Minitab 22.3 / 21 / 20 / 19 / 18

Minitab 22.3 / 21 / 20 / 19 / 18

بهترین نرم افزار کنترل کیفیت آماری

مجله تخصصی برای علاقه مندان به عکاسی

مجله تخصصی برای علاقه مندان به عکاسی

مجله Australian Photography فوریه 2021

هشتگ در شبکه‌های اجتماعی

هشتگ در شبکه‌های اجتماعی

استفاده درست و تأثیرگذار از هشتگ

MazeLock 2.00 for Symbian

MazeLock 2.00 for Symbian

قفل امنیتی گوشی های نوکیا همانند آندروید برای سیمبین سری 60

BMX Boy 1.7 for Android +2.3

BMX Boy 1.7 for Android +2.3

بازی پسر دوچرخه باز

Kanz alHaqaeq Library 1.1.3 for Andord

Kanz alHaqaeq Library 1.1.3 for Andord

کتابخانه جامع حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی (مدظله)

Shutter

Shutter

شاتِر

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

ساخت هلیکوپترهای فوق سبک کوچک

آشنایی با ساخت هلیکوپترهای یک یا دو نفره

آموزش Flash Cs4

آموزش Flash Cs4

آموزش فلش سی اس 4

تلاوت مجلسی استاد منشاوی سوره فصلت

تلاوت مجلسی استاد منشاوی سوره فصلت

تلاوت منشاوی سوره فصلت

Sketch Me! Pro 1.83 for Android +2.3

Sketch Me! Pro 1.83 for Android +2.3

طراحی و نقاشی

ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259

ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259

بهترین نرم افزار پخش شبکه های دیجیتال بر روی کامپیوترهای خانگی

سئوالات سیاسی نسل جدید Iranian Revolution

سئوالات سیاسی نسل جدید Iranian Revolution

پاسخ به شبهات پر تکرار

برندسازی اینترنتی

برندسازی اینترنتی

برند چیست؟ و توضیحاتی راجع به برندهای معروف

یا لثارات الحسین

یا لثارات الحسین

عاشورا در بیان امام مهدی(ع)

نماهنگ زیبای اشتیاق به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه)

نماهنگ زیبای اشتیاق به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه)

نماهنگ اشتیاق برای حضرت مهدی

آموزش قدم به قدم تصویری SkyDrive

آموزش قدم به قدم تصویری SkyDrive

اسکای درایو

f.lux 4.140

f.lux 4.140

تنظیم نور مانیتور

آموزش تصویری  Xilisoft DVD Ripper Platinum

آموزش تصویری Xilisoft DVD Ripper Platinum

آموزش ایکسیلی سافت دی وی دی ریپر

Wise Data Recovery Pro 6.2.0.517

Wise Data Recovery Pro 6.2.0.517

ریکاوری انواع فایل ها

سخنرانی آیت الله بهجت و دستوالعمل های ایشان

سخنرانی آیت الله بهجت و دستوالعمل های ایشان

سخنرانی آیت الله بهجت از کنترل خشم

Rainmeter 4.5.21 Build 3816

Rainmeter 4.5.21 Build 3816

شخصی سازی دسکتاپ

Temple Run 2 1.106.0 for Android +2.3

Temple Run 2 1.106.0 for Android +2.3

تمپل ران

tiny and Tall Gleipnir

tiny and Tall Gleipnir

ماجرایی

Bass Booster Pro 5.0.4 for Android +2.3

Bass Booster Pro 5.0.4 for Android +2.3

افزایش میزان صدا

Feelers

Feelers

شلیک دیده بان

Photo Frame 49 for Android +2.3

Photo Frame 49 for Android +2.3

براحتی تصاویر خود را ترکیب کنید

Youropa + Update 1 incl Hotfix

Youropa + Update 1 incl Hotfix

اکشن و پازلی

اولین مجلس شورای ملی ایران

اولین مجلس شورای ملی ایران

رویدادهای تشکیل اولین مجلس

نحوه استفاده از Virtual Box

نحوه استفاده از Virtual Box

آموزش روان و مصور استفاده از Virtual Box برای نصب مجازی سیستم عامل ها

وبلاگ نویسی شیرین با وردپرس

وبلاگ نویسی شیرین با وردپرس

آموزش شیرین wordpress

SnapTube 7.39.0.73950110 for Android +5.0

SnapTube 7.39.0.73950110 for Android +5.0

دانلود فیلم از یوتیوب و 15 سایت دیگر

Learning LabVIEW

Learning LabVIEW

آموزش لب وبو

Parking Break 2.5 for Android

Parking Break 2.5 for Android

پارکینگ ماشین ها

PowerGREP 5.3.7

PowerGREP 5.3.7

جستجوی پیشرفته

Cubot

Cubot

مکعب‌های غلتان

مدرسه فقاهت 1.0

مدرسه فقاهت 1.0

دروس حوزه علمیه به همراه متن و صوت

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!