سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

گوشی‌هایی که راحت هک می‌شوند

کوین می‌تنیک هکر جنجالی اهل انگلیس دیروز با انجام یک آزمایش ساده نشان داد که گوشی‌های همراه تا چه اندازه ناامن هستند و می‌توان به راحتی آن‌ها را هک کرد.
گوشی‌هایی که راحت هک می‌شوند


به گزارش ایتنا به نقل از فارس، این روز‌ها با افشای این مساله که خبرنگاران نشریه News of the World وابسته به رابرت مرداک غول رسانه‌ای صهیونیست آمریکا با هک کردن گوشی‌های مردم به اطلاعات شخصی آن‌ها دسترسی یافته‌اند، جنجال گسترده‌ای در انگلیس به راه افتاده است.

این افراد با پرداخت پول به هکر‌ها توانسته بودند به صندوق پستی صوتی موبایل چند مقتول دسترسی پیدا کنند. این کار در مورد چند بازیگر مشهور، سیاستمدار و حتی اعضای خانواده سلطنتی انگلستان هم رخ داده و یک افتضاح واقعی را به همراه آورده است.

حال این نگرانی به وجود آمده که اگر روزنامه نگاران می‌توانند به راحتی آب خوردن گوشی‌های مردم را هک کنند، پس لابد مردم عادی هم توانایی چنین کاری را دارند.

کوین می‌تنیک هکر انگلیسی که به خاطر هک‌های متعدد چندسالی را هم در زندان بوده و امروزه به عنوان مشاور امنیتی فعالیت می‌کند، معتقد است هک کردن گوشی‌های همراه که به phreaking شهرت یافته کار بسیار ساده‌ای است و خود وی می‌تواند با هر گوشی این کار را انجام دهد.

هک عملی گوشی در ۳۰ دقیقه
وی برای اثبات ادعای خود در عرض چند دقیقه توانست از طریق گوشی خودش به صندوق پستی صوتی یک موبایل دیگر نفوذ کند یا شمراه تلفن همراه فرد مورد نظرش را از طریق عملیات هکری به دست آورد.

وی برای اینکه به مکالمات فرد مورد نظرش به طور مخفیانه گوش دهد ابتدا شماره‌ای را گرفت. این شماره وی را به سیستمی که برای چنین اقدامات خرابکارانه‌ای طراحی شده بود متصل کرد. وی سپس یک شماره PIN را وارد کرد.

می‌تنیک در ادامه کد ناحیه و شماره‌ای که وانمود می‌شد از طریق آن تماس گرفته شده را وارد کرد و سپس توانست پیام‌های صوتی ضبط شده برای فرد موردنظرش را استراق سمع کند.

به گفته وی، ضعف امنیتی در میان اپراتورهای تلفن همراه در انگلستان به هر کسی امکان می‌دهد تا با اندک دانش فنی به اطلاعات دیگر مشترکان تلفن همراه دسترسی داشته باشد.

در واقع هکر‌ها به سادگی می‌توانند اپراتورهای تلفن همراه در این کشور را گول بزنند و وانمود کنند یک تماس گیرنده عادی هستند و سپس به اطلاعات محرمانه هر مشترک دسترسی پیدا کنند.

این هکر می‌گوید برای این کار کدی را نوشته که برگرفته از سیستم نرم افزاری متن باز شرکت‌های مخابراتی است و سپس با استفاده از یک سرویس voice-over-IP یا تلفن اینترنتی موفق شده caller ID را بنا بر علاقه خودش به دلخواه تنظیم کند.

به گفته وی، فریب دادن همه اپراتورهای تلفن همراه در انگلیس ممکن است و این کار فقط به اندکی اطلاعات در زمینه برنامه نویسی و همین طور شناخت از عملکرد فنی تلفن‌های همراه نیاز دارد.

می‌تنیک در این مورد می‌گوید: حتی یک بچه ۱۵ ساله هم می‌تواند یک اسکریپت ساده بنویسد و با پیدا کردن یک سرویس دهنده VoIP به شبکه‌های اپراتورهای تلفن همراه نفوذ کند.

به گفته وی کل فرایند هک کردن یک گوشی در این کشور ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و اگر هم شما چیزی از برنامه نویسی سر در نمی‌آورید باز هم قادر به این کار خواهید بود. تنها کافیست از برنامه‌های آماده موجود در بازار زیرزمینی هکر‌ها استفاده کنید و مبلغ ناچیزی برای این کار به آن‌ها بپردازید.

تکنیک‌های هکر‌ها چیست؟
به گفته وی، هکر‌ها برای این کار از تکنیکی موسوم به Caller ID Spoofing استفاده می‌کنند. این کار روش تازه‌ای نیست و از سال ۲۰۰۶ تاکنون متداول بوده و البته هکرهای حرفه‌ای نزدیک به یک دهه است که از این روش برای استراق سمع تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

می‌تنیک معتقد است این روش از روش مورد استفاده روزنامه نگاران انگلیسی برای هک کردن گوشی‌های سیاستمداران و بازیگران پیچیده‌تر است. آن‌ها با استفاده از PIN کدهای گوشی‌ها و دسترسی به آن‌ها توانسته بودند به صندوق پستی الکترونیک گوشی‌ها دسترسی پیدا کنند و حتی برخی پیام‌های ذخیره شده در آن‌ها را پاک کنند.

اولین رسوایی مربوط به هک کردن گوشی‌ها در انگلیس ۵ سال قبل خبری شد و از آن زمان تاکنون اپراتور‌ها چند بار شیوه‌های مورد استفاده‌شان را برای تامین امنیت کاربران عوض کرده‌اند، اما مشکل هنوز هم حل نشده و هک کردن گوشی‌های موبایل کماکان ممکن است.

بر اساس قانون Truth in Caller ID Act مصوب سال ۲۰۱۰ در مجلس عوام این کشور هرگونه تلاش برای نفوذ به گوشی‌های تلفن همراه مردم و خرابکاری و کلاهبرداری از این طریق جرم است، اما ظاهراً این قوانین نه از سوی هکر‌ها مود احترام است و نه از سوی روزنامه نگاران.


سوابق رسوایی
اما این ماجرا از آنجا آغاز شد که اندی کلسون، سردبیر سابق هفته نامه جنجالی «نیوز آو د وورلد» یا «اخبار جهان» که تا چندی قبل به عنوان مسئول امور رسانه‌ای رهبر حزب محافظه کار انگلیس فعالیت می‌کرد به پرداخت رشوه به پلیس برای دریافت اخبار داغ و جنجالی و هک کردن گوشی‌های همراه افراد مختلف برای دسترسی به اخبار داغ و جنجالی متهم شد.

به گزارش بی‌بی سی، پنج سال پیش، درسال ۲۰۰۶ هنگامیکه تحقیقات پلیس اسکاتلندیارد درباره چگونگی دستیابی هفته نامه «اخبار جهان» به بعضی اطلاعات و مکالمات خصوصی مربوط به دو فرزند ولیعهد این کشور از یک تبانی غیر قانونی پرده برداشت، نام اندی کلسون هم بر سر زبان‌ها افتاد.

تبانی بین کلایو گودمن، خبرنگار امور دربار نشریه «اخبار جهان» با یک کارآگاه خصوصی برای هک کردن پیام‌های روی تلفن‌های همراه دستیاران این دو عضو خانواده سلطنتی در زمانی صورت گرفت که اندی کلسون سردبیر هفته نامه اخبار جهان بود.

به دنبال محاکمه و محکومیت به زندان دو متهم در ژانویه سال ۲۰۰۷، آقای کلسون، ضمن اظهار بی‌اطلاعی کامل از تصمیم خبرنگار زیردست خود به استراق سمع از مکالمات و پیام‌های اعضاء دربار انگلیس گفت که به عنوان سردبیر نشریه قبول مسئولیت کرده و از مقام خود استعفا کرد. نکته جالب آن بود که دیوید کامرون که در آن زمان هنوز نخست وزیر انگلیس نشده بود و رهبر حزب اقلیت محافظه کار بود، اندی کلسون را به عنوان مسئول امور رسانه‌ای خود استخدام کرد.

با زندانی شدن کلسون تعدادی از نمایندگان مجلس عوام و چند چهره هنری و تلویزیونی، با ادعاهایی مشابه علیه گروه انتشاراتی هفته نامه «اخبار جهان» اقامه دعوی کردند.

وقتی تحقیقات پلیس لندن تعداد تلفن‌های همراه هک شده را بیش از ۵۰ تخمین زد بر همه معلوم شد که صحبت از یک رسوایی است که در آن باید شمار بیشتری از کارکنان هفته نامه «اخبار جهان» دست داشته باشند.

اگرچه در دو سال گذشته بیشتر این شکایات بیرون از دادگاه و به صورت پرداخت غرامت از طرف نشریه مورد بحث به شاکیان حل و فصل شده، ولی در عین حال مسلم شده که این رسوایی، نه در هک کردن تلفن‌های دستیاران اعضاء خانواده سلطنتی خلاصه می‌شود و نه اینکه چنین طرح گسترده‌ای تنها توسط یک عضو از هیئت تحریریه نشریه «اخبار جهان» قابل اجرا بوده است.

در این میان بی‌توجهی اسکاتلند یارد به درخواست‌های مختلف برای تحقیق در این زمینه هم بر شک و گامن‌ها افزوده است. جان پرسکات، که اکنون با لقب لرد پرسکات عضو مجلس اعیان این کشور است، بار‌ها گفته است که در چند سالی که از درخواست او از پلیس برای تحقیق درباره احتمال هک شدن تلفن همراه وی می‌گذرد، وی هنوز پاسخ روشنی از اسکاتلند یارد دریافت نکرده است.

رسوایی در این کشور در این زمینه تا بدان حد بالا گرفته که پارلمان انگلیس نشستی اضطراری، در باره این موضوع برگزار می‌کند و دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور هم گفته است تحقیقات مستقلی در این باره انجام خواهد شد.

ابعاد این افتضاح چند روز قبل بیشتر شد و اسکاتلند یارد اعلام کرد که احتمالا تلفن‌های همراه تعدادی از قربانیان حادثه بمبگذاری سال ۲۰۰۵ لندن هم توسط خبرنگاران هفته نامه اخبار جهان شنود شده است. همچنین اندی کارلسون، سردبیر سابق هفته نامه اخبار جهان، پرداخت پول به پلیس در قبال اطلاعات را تائید کرده است.

روز چهارشنبه هم مشخص شد که کارآگاهان خصوصی هفته نامه «اخبار جهان» موبایل میلی داولر، دختر دانش آموز نوجوانی را که در سال ۲۰۰۲ به قتل رسیده بود، شنود کرده بودند و پیام‌های تلفنی موبایل او را پاک کرده بودند که این باعث شد تا خانواده این دختر گمان کنند که فرزندشان زنده است.

در آخرین تحول در این زمینه هم اعلام شد روز یکشنبه آخرین شماره از هفته نامه هفته نامه «نیوز آو د ورلد»، (اخبار جهان) منتشر خواهد شد. رابرت مرداک غول رسانه‌ای صهیونیست که صد‌ها نشریه و شبکه تلویزیونی و سایت اینترنتی را در اختیار دارد می‌گوید اعتبار این نشریه به دلیل نحوه رفتار اشتباه کارکنان آن خدشه دار شده است و این هفته نامه نتوانسته است در مقابل این رفتار از خود دفاع کند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 5614 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1390/04/20 تعداد مشاهده: 1754
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Lynda - Writing Business Reports

Lynda - Writing Business Reports

فیلم آموزش اصول نوشتن و تدوین گزارش‌های تجاری

Ad Muncher v4.94 Build 34121 Final

Ad Muncher v4.94 Build 34121 Final

نرم افزار حذف تبلیغات مزاحم اینترنتی

Dragon Wars

Dragon Wars

جدال اژدها

ماهنامه دانشجویار شماره 1 تا 15

ماهنامه دانشجویار شماره 1 تا 15

مجله دانشجویار

Print Artist Platinum 25.0.0.15

Print Artist Platinum 25.0.0.15

پرینت حرفه ای

Eclipse IDE for Enterprise Java Developers / Eclipse IDE for C/C++ Developers 2025-09

Eclipse IDE for Enterprise Java Developers / Eclipse IDE for C/C++ Developers 2025-09

نرم افزار محیط برنامه نویسی جاوا و C/C++

آشنایی با هاشمی رفسنجانی

آشنایی با هاشمی رفسنجانی

Memoirs of Akbar Hashemi Rafsanjani

آموزش نرم افزار CorelDRAW X4

آموزش نرم افزار CorelDRAW X4

آموزش کورل دراو ایکس4

برنامه جهان آرا سری جدید | جوان امروز از امام خمینی (ره) چه می داند؟

برنامه جهان آرا سری جدید | جوان امروز از امام خمینی (ره) چه می داند؟

برنامه جهان آرا شبکه افق

Dynamite Jack + Update 1

Dynamite Jack + Update 1

جک دینامیتی

The Great Whale Road

The Great Whale Road

استراتژیک

Adam's Venture - Origins

Adam's Venture - Origins

ماجراهای آدام - خاستگاه

درمان و پیشگیری از بیماری‌ها در طب اسلامی

درمان و پیشگیری از بیماری‌ها در طب اسلامی

نسخه‌های معصومین علیهم السّلام و بزرگان طب اسلامی ایرانی

Lex Mortis

Lex Mortis

جزیره‌ی وحشت

Udemy - Adobe InDesign CC - Advanced Training Course

Udemy - Adobe InDesign CC - Advanced Training Course

آموزش ایندیزاین سطح پیشرفته

Angry Birds Blast 2.8.4 For Android +6.0

Angry Birds Blast 2.8.4 For Android +6.0

Angry Birds Blast

نقش حضرت زینب (س) در احیای تشیّع از زبان آیت الله حسین مظاهری

نقش حضرت زینب (س) در احیای تشیّع از زبان آیت الله حسین مظاهری

نقش حضرت زینب (س) در احیای تشیّع از زبان آیت الله حسین مظاهری

Uninstall Tool 3.8.1.5740 / GeekUninstaller 1.5.3.170

Uninstall Tool 3.8.1.5740 / GeekUninstaller 1.5.3.170

آن اینستال تول گیگ آن اینستالر

File Hide Expert 2.2.7 for Android +2.3

File Hide Expert 2.2.7 for Android +2.3

مخفی کردن پوشه ها

Metal Planet

Metal Planet

سیاره‌ی فلزی

موی ابرو  و علت رشد آن

موی ابرو و علت رشد آن

اهمیت مو در طبابت

DAMN NFO Viewer 2.10.0032.RC3

DAMN NFO Viewer 2.10.0032.RC3

بهترین ابزار نمایش متن‌های حاوی تصاویر هنری با پسوند nfo

آموزش نرم افزار Quest3D

آموزش نرم افزار Quest3D

آموزش کیوست 3 دی

R.B.I. Baseball 16

R.B.I. Baseball 16

آر.بی.آی. بِیسبال 16 | شبیه‌ساز ورزش بِیسبال

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع مقام امام علی(ع)

سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی با موضوع ماه رجب

خواص گیاهان دارویی و شیمیایی

خواص گیاهان دارویی و شیمیایی

بانک جامع اطلاعات دارویی

CBT Nuggets - VMware vSphere 6 _ VCP6-DCV

CBT Nuggets - VMware vSphere 6 _ VCP6-DCV

فیلم آموزش VMware vSphere 6 – مرتبط با گواهینامه‌ی VCP6-DCV

Folder Colorizer 2 v4.1.4

Folder Colorizer 2 v4.1.4

تغییر رنگ فولدرها

بزرگان عالم فکر اسلامی

بزرگان عالم فکر اسلامی

تنوع اندیشه اسلامی

Dungeon of The Endless Complete Edition

Dungeon of The Endless Complete Edition

سیاهچال بی‌ پایان

مداحی حاج محمود کریمی سال 94

مداحی حاج محمود کریمی سال 94

مداحی کریمی سال 94

CID the Dummy

CID the Dummy

CID ساختگی

سخنرانی رائفی پور با موضوع بیان وقایع قربان تا غدیر

سخنرانی رائفی پور با موضوع بیان وقایع قربان تا غدیر

سخنرانی محقق رائفی پور با موضوع بیان وقایع قربان تا غدیر

SteamWorld Heist The Outsider

SteamWorld Heist The Outsider

استیم ورلد سرقت بیگانه

MatchWare MindView 9.0.50806

MatchWare MindView 9.0.50806

نقشه ذهنی

The Magic Circle

The Magic Circle

قلمرو جادویی

وقت‌گذرانی لذت بخش در تهران

وقت‌گذرانی لذت بخش در تهران

تهران گردی

قرآن مبین نسخه 2.0.2 برای اندروید 2.2+

قرآن مبین نسخه 2.0.2 برای اندروید 2.2+

قرآن کریم مبین موبایل به همراه تفسیر روایی البرهان

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع ظلمانی شدن قلب

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع ظلمانی شدن قلب

سخنرانی ظلمانی شدن قلب با سید حسین مومنی

RevisionFX Effections Plus 23.08

RevisionFX Effections Plus 23.08

مجموعه پلاگین های کاربردی برای افترافکت و پربمیر پرو

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!