سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

اینترنت پر سرعت برای کمتر از 3 میلیون ایرانی

اینترنت پر سرعت برای کمتر از 3 میلیون ایرانی
بخش خصوصی، شرکت مخابرات ایران و اپراتورهای وایمکس طبق شواهد موجود در مجموع توانسته‌اند کمتر از سه میلیون خط اینترنت پرسرعت راه اندازی کنند که با وجود آنکه نیمی از این خطوط به کاربران واگذار شده، ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت به ۳ درصد هم نمی‌رسد.


اگرچه شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت به تعهدات خود در قالب سند برنامه چهارم توسعه عمل کرده و ۱٫۵ میلیون پورت اینترنت در کشور راه اندازی کرده‌اند اما با توجه به ضریب نفوذ اینترنت جهانی و رشد ثانیه ای آن در دنیا، وضعیت اینترنت پرسرعت در کشور از روند مطلوبی برخوردار نیست.
شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL و شرکت مخابرات ایران در مجموع نزدیک به ۲٫۵ میلیون خط اینترنت پرسرعت در کشور نصب کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و دویست هزار پورت به مشترکان واگذار شده و در حال استفاده است. در این میان آمار واگذاری خطوط اینترنت پرسرعت بی سیم وایمکس مشخص نیست و تاکنون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارشی از روند فعالیت اپراتورهای وایمکس کشور ارائه نکرده است.

آخرین وضعیت اینترنت پرسرعت ADSL در کشور.

طبق آخرین آمارهای ارائه شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گروه شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت توانستند تعداد پورت‌های ADSL نصب شده در سطح کشور را تا پایان خردادماه ۱۳۹۰ از مرز یک میلیون و پانصد هزار پورت عبور دهند که از این تعداد بیش از نهصد و یازده هزار پورت دایر و به کاربران واگذار شده و زیر بار است.

تا آخر خردادماه امسال یک میلیون و پانصد و سی و هفت هزار و صد و هشتاد و چهار پورت ADSL در ۳۱ استان توسط شرکت‌های بخش خصوصی دارای پروانه PAP در کل کشور نصب شده که در مقایسه با آمار قبلی (تا آخر اردیبهشت)، هفتاد و شش هزار و صد و چهل و پنج پورت به مجموع پورت‌های ADSL نصب شده گروه شرکت‌های ندا در کل کشور اضافه شده که این میزان افزایش، نسبت به دوره یک ماه قبل از آن تقریباً دوبرابر بوده است.

شرکت‌های ندا در سطح کشور و تا آخر خرداد ماه مجموعاً نهصد و یازده هزار و ششصد و شصت و دو پورت ADSL دایر کرده‌اند که این آمار حاکی از افزایش بیست و هفت هزار و دویست و نود و دو پورت ADSL دایری است که توسط کاربران در حال بهره‌برداری است.

در استان تهران تا ۳۱ خرداد ۹۰، آمار پورت‌های منصوبه و دایری واگذارشده توسط گروه شرکت‌های ندا به ترتیب به پانصد و پنجاه و هفت هزار و سیصد و سی و شش پورت و سیصد و سی و هفت هزار و چهارصد و سه پورت رسیده است.

تعداد پورت‌های منصوبه شرکت‌های ندا در شهر تهران نیز چهارصد و سی و نه هزار و ششصد و بیست و دو پورت است که از این تعداد دویست و هشتاد و هشت هزار و دویست و پنجاه و سه پورت در حال بهره‌برداری است.

شرکت مخابرات ایران نیز که از ۱٫۵ سال پیش و پس از خصوصی شدن درصدد ورود به عرصه اینترنت پرسرعت برآمده تاکنون توانسته نهصد و هفده هزار پورت پرسرعت ADSL نصب کند که دویست و نود و هفت هزار پورت از این تعداد زیربار رفته و دایر شده است.

ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در ایران حرفی برای گفتن ندارد.

با توجه به واگذاری حدود ۱٫۵ میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور و اگرچه تاکنون آمار مشخصی از تعداد مشترکان اپراتورهای وایمکس اعلام نشده اما شواهد نشان می‌دهد که ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در کشور حدود ۳ درصد است و نزدیک به ۳ درصد مردم اینترنت پرسرعت با سرعت حداقلی ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه دارند.

کارشناسان معتقدند که مشکلات عنوان شده از سوی شرکت‌های PAP در توسعه این بخش همچون عدم همکاری و تعامل شرکت‌های مخابراتی با PAP ها در واگذاری لینک اینترانت در مراکز مورد درخواست، عدم ارائه یک برنامه زمان‌بندی معقول و مشخص در پاسخ به درخواست‌ها و نیز عدم وجود سیستم جامع و یکپارچه از جمله عواملی است روند واگذاری پورت‌های ADSL را با کندی مواجه کرده است.

دراین میان به رغم تلاش بخش خصوصی ارائه دهنده این خدمات و با وجود گسترش روزافزون تکنولوژی‌های جدید و ورود فناوری وایمکس به عرصه اینترنت پرسرعت، بازار ADSL را با چالش مواجه کرده است چرا که به اعتقاد کارشناسان فناوری وایمکس به دلایلی چون بی سیم بودن و هزینه ارزان‌تر برای کاربران اینترنت مقرون به صرفه تر به شمار می‌رود و به راین اساس بخش خصوصی اینترنت پرسرعت که تاکنون به دلیل عدم همکاری شرکت‌های مخابرات استانی و هم اکنون نیز به دلیل ورود مستقیم مخابرات به این عرصه آن‌طور که باید نتوانسته توسعه چشمگیری در این بخش داشته باشد با گسترش وایمکس و توسعه اپراتورهای این فناوری، جای محکمی در بازار نخواهد داشت مگر آنکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با کاهش تعرفه این سرویس فضای رقابتی برای این بخش ایجادکند.

با این حال آنچه مسلم است به دلیل محدودیت در عرضه اینترنت پرسرعت بیشتر از سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه، همچنان کشور ما از ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت قابل قبول برخوردار نیست چرا که اتحادیه جهانی مخابرات ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت را بر پایه اینترنت حداقل ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه محاسبه می‌کند.

آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که ایران از نظر سرعت اینترنت جزء ۶ کشور انتهای این جدول قرار دارد و از نظر ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت نیز حرفی برای گفتن ندارد.

ضریب نفوذ اینترنت دایل آپ در کشور که دسترسی کاربران را با حداکثر سرعت ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه به شبکه اینترنت ممکن می‌کند براساس آخرین آمار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۴۲٫۶ درصد اعلام شده است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 5822 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1390/05/18 تعداد مشاهده: 1611
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Plain & Simple Microsoft Excel 2010

Plain & Simple Microsoft Excel 2010

مایکروسافت اکسل 2010

امام چراغ هدایت انسان از شر شیطان از حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری

امام چراغ هدایت انسان از شر شیطان از حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری

حاج آقا سیدمحمدمهدی میرباقری با موضوع امام چراغ هدایت انسان از شر شیطان

انگور داروخانه طبیعی اثر  دکتر یوهانا برانت

انگور داروخانه طبیعی اثر دکتر یوهانا برانت

بازگشت نیروی عضلات

پاتوق کتاب 4.0.5 برای اندروید 4.2+

پاتوق کتاب 4.0.5 برای اندروید 4.2+

پاتوق کتاب

درمان با آب

درمان با آب

خواص آب و نقش سازنده آن در درمان بیماری‌ها

راهنمای Google +

راهنمای Google +

راهنمای گوگل پلاس

BlueStacks 5.22.71.1006

BlueStacks 5.22.71.1006

بلواستکس

Defender Remover 12.7

Defender Remover 12.7

روشن و خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز دیفندر

Blow Up 1.8.9 for Android

Blow Up 1.8.9 for Android

Blow Up

R-Studio 9.4 Build 191354 Technician / Network + BootCD

R-Studio 9.4 Build 191354 Technician / Network + BootCD

آر استودیو

Tehran Traffic for Android for Android

Tehran Traffic for Android for Android

نقشه ترافیکی تهران در گوشی اندرویدی شما

Enter the Gungeon - A Farewell to Arms

Enter the Gungeon - A Farewell to Arms

اکشن دوبعدی برای کامپیوتر

آداب زیارت حسینی نوشته علامه امینی رضوان الله علیه

آداب زیارت حسینی نوشته علامه امینی رضوان الله علیه

آداب زیارت حسینی

آشنایی با کسب و کارهای موفق اینترنتی

آشنایی با کسب و کارهای موفق اینترنتی

افراد موفق در کسب و کار جازی

Safe Gallery Media Lock 5.5.1for Android +2.2

Safe Gallery Media Lock 5.5.1for Android +2.2

رمز گذاری فیلم و تصاویر

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی

آشنایی با کتاب هوش مصنوعی

Bird Paradise 1.9.0 for Android

Bird Paradise 1.9.0 for Android

تصویر زمینه بهشت پرندگان

گرافیک در برنامه نویسی

گرافیک در برنامه نویسی

آشنایی با برنامه نویسی گرافیکی به کمک OpenGL

ComponentOne Ultimate 2020.3.1.457 / 2019.3.1 / 2017

ComponentOne Ultimate 2020.3.1.457 / 2019.3.1 / 2017

کامپوننت برای برنامه نویسان دات نت

آشنایی با انواع پردازنده ها(CPU)

آشنایی با انواع پردازنده ها(CPU)

آشنایی کامل با واحد پردازش مرکزی کامپیوتر

فناوری Ajax

فناوری Ajax

فناوری اجکس

پیش‌بینی اقتصاد آینده

پیش‌بینی اقتصاد آینده

آینده اقتصاد جهان

The Lion in Winter 2003

The Lion in Winter 2003

شیر در زمستان

Soluling Enterprise 1.0.1056

Soluling Enterprise 1.0.1056

محلی سازی نرم افزار

Fast Burst Camera 8.0.8 for Android +4.0

Fast Burst Camera 8.0.8 for Android +4.0

تصویر برداری متوالی

SQL Server 2008 Enterprise Edition x86/x64

SQL Server 2008 Enterprise Edition x86/x64

نسخه 32 بیتی و 64 بیتی نرم افزار بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور 2008 به همراه سرویس پک 3 و آپدیت امنیتی برای آن

نروژی و انگلیسی در سفر

نروژی و انگلیسی در سفر

کتاب الکترونیکی نروژی و انگلیسی در سفر

Autodesk 3ds Max 2013 Product Update 6 x86/x64

Autodesk 3ds Max 2013 Product Update 6 x86/x64

جدیدترین نسخه برنامه تری دی مکس برای ساخت انیمیشن های پیشرفته و سه بعدی

بانگ اذان استاد پرهیزگار

بانگ اذان استاد پرهیزگار

اذان استاد پرهیزگار

Java SE8 for Programmers 3rd Edition

Java SE8 for Programmers 3rd Edition

آموزش جاوا

Adobe InDesign CS5 / CS5.5 ME

Adobe InDesign CS5 / CS5.5 ME

نسخه خاورمیانه (ME) نرم افزار ایندیزاین سی اس فایو جهت نشر دیجیتال با قابلیت تایپ مستقیم فارسی

سه داستان واقعی، جذاب و بسیار آموزنده بورس ایران

سه داستان واقعی، جذاب و بسیار آموزنده بورس ایران

گام های استوار در بورس

سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی با موضوع جنگ روایتها - 4 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی با موضوع جنگ روایتها - 4 جلسه

سخنرانی جنگ روایتها حامد کاشانی

AnyMote Smart Remote 4.6.9 for Android +4.0

AnyMote Smart Remote 4.6.9 for Android +4.0

ریموت کنترل

حضرت فاطمه معصومه (س) حامل حقیقت ولایت و نور نبی اکرم (ص) از آیت الله میرباقری

حضرت فاطمه معصومه (س) حامل حقیقت ولایت و نور نبی اکرم (ص) از آیت الله میرباقری

آیت الله میرباقری با موضوع حضرت فاطمه معصومه (س) حامل حقیقت ولایت و نور نبی اکرم (ص)

دعای سحر ماه مبارک رمضان

دعای سحر ماه مبارک رمضان

دعای سحر رمضان

Fall of Light

Fall of Light

اکشن نقش آفرینی

AirDroid 4.3.4.0 + Windows Client 3.6.3 for Android +4.0

AirDroid 4.3.4.0 + Windows Client 3.6.3 for Android +4.0

مدیریت موبایل ایردروید

کلیدهای میانبر متداول در ویندوز

کلیدهای میانبر متداول در ویندوز

کلید میانبر ویندوز

Never Alone

Never Alone

تنهایی هرگز

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!