سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

دلایل بانک مرکزی برای محدودیت تراکنش‌های اینترنتی

ebnking -.JPG
انتشار یک بخشنامه در بخش مسائل بانکداری الکترونیکی در چند روز گذشته واکنش‌های بسیاری را در محافل بانکی رقم زده است. هر چند که اصل بخشنامه کاملا درست بوده است، اما تحلیلی که نگارنده خبر در ابتدای آن آورده بود مبنی بر ممنوعیت انتقال وجه از طریق کارت به کارت و از طریق شبکه اینترنت باعث به وجود آمدن سوء تفاهم‌هاي بسیاری در این بخش شده بود.

بخشنامه چه بود؟
اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با صدور نامه‌ای با شماره 162973/90 طی تاریخ 14/07/1390 خطاب به بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام کرد: پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/1958 مورخ 21/10/1387 در خصوص تراکنش‌های مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار می‌رساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارائه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده‌گذاران مقابل دسترسی‌های غیرمجاز:
1. از تاریخ 1/8/1390 ارائه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت «سحاب» از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفا به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارائه است.
2. ارائه خدمات مانده‌گیری اینترنتی در مرکز «شتاب» مسدود می‌شود.
خبرگزاری فارس با انتشار این بخشنامه گزارش داده بود در این بخشنامه که به امضای ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمنا این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارائه خدمات توسط بانک‌هایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیدا ممانعت به عمل خواهد آورد. بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسوولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، به‌عهده آن بانک خواهد بود.
بعد از انتشار این بخشنامه این ذهنیت به وجود آمد که دیگر نقل و انتقال وجوه بین کارت‌هاي بانکی از طریق اینترنت به شکل کلی ممنوع شده است و در حقیقت از این پس افرادی که از این خدمت بانکداری الکترونیکی استفاده مي‌کردند، مجبور هستند برای انجام چنین خدماتی مجددا به حالت فیزیکی و با مراجعه به بانک‌هاي خود این خدمات را انجام دهند.
به فاصله یک روز بعد از انتشار این خبر برخی از خبرگزاری‌ها این بخشنامه را تکذیب کردند، حال آنکه مدیر اداره نظام‌هاي پرداخت بانک مرکزی باز هم در گفت‌وگویی این خبر را تایید کرد، اما این بار عنوان داشت که منظور بخشنامه را رسانه‌ها اشتباه برداشت کرده‌اند.

بخشنامه‌ای برای امنیت بیشتر
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه از ابتدای آبان کارت به کارت اینترنتی فقط باید از طریق درگاه «اینترنت‌بانک» هر بانک انجام شود، گفت: هدف بانک مرکزی از ابلاغ این بخشنامه افزایش ضریب امنیت انتقال وجوه است.
ناصر حکیمی این بار در گفت‌وگو با توانا و در واکنش به انتشار برخی اخبار در محافل خبری مبنی بر تکذیب بخشنامه کارت به کارت اینترنتی پول (سحاب) به نقل از وی، اظهار داشت: بنده بخشنامه مربوطه را تکذیب نکردم، بلکه تاکید کردم انتقال اینترنتی کارت به کارت از ابتدای آبان‌ماه شرایط خاصی را خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کارت به کارت اینترنتی ممنوع نشده، از برنامه‌های بانک مرکزی برای گسترش این خدمات خبر داد و افزود: بانک مرکزی به بانک‌ها تاکید کرده که این خدمت را از صفحات پراکنده به صفحات بانکداری اینترنتی خود منتقل دهند.
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی ضمن تاکید بر اینکه ارائه کارت به کارت از طریق اینترنت ‌بانک جزو خدمات اجباری بانک‌ها شده تصریح کرد: هیچ بانکی نباید بدون این خدمت باشد؛ همانطور که در دستگاه‌های خودپرداز این خدمت وجود دارد باید در اینترنت بانک هم باشد.
حکیمی با بیان اینکه متن بخشنامه‌ای که منتشر شد متن تکنیکی است، گفت: برخی از بانک‌ها با راه‌اندازی صفحات مخصوص اینترنت (web page) انتقال کارت به کارت را انجام می‌دادند در حالی که این (web page) در قسمت بانکداری اینترنتی این بانک‌ها وجود نداشت.
به گفته مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی، موضوع بخشنامه مذکور این است که مردم برای دریافت خدمات در فضای اینترنتی باید آدرس‌های متعددی را بلد باشند و عده‌ای سودجو نیز از این موقعیت سوءاستفاده کرده و صفحات تقلبی درست می‌کنند.وی ضمن اشاره به اینکه بخشنامه تاکید دارد که بانک‌ها این صفحات اینترنتی را از حالت اینترنتی به داخل اینترنت بانک خود ببرند، افزود: این بخشنامه به منظور افزایش امنیت فضای ارائه خدمات اینترنتی بانک‌ها ابلاغ شده است؛ به همین دلیل تمام بانک‌ها باید خدمات اینترنت بانک را در صفحات خود داشته باشند.
حکیمی بخشنامه مذکور را به معنای افزایش ضریب امنیتی خدمات بانکی اینترنتی مردم دانست و گفت:‌ زمانی که بانک‌ها اینترنت بانک دارند هیچ دلیلی ندارد که از صفحات جداگانه‌ای برای این خدمات استفاده کنند.
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در ادامه ضمن ارائه توضیحی در خصوص بند دیگر این بخشنامه با عنوان ممنوعیت مانده‌گیری اینترنتی در مرکز شتاب، تصریح کرد: مانده‌گیری اینترنتی در بانک‌های دیگر بی‌معنی است؛ الان تمام بانک‌ها اینترنت بانک دارند از همین رو دلیلی ندارد مردم با مراجعه به بانک «ب» مانده بانک «الف» را بگیرند.

فقط برای کاربران
حامد قنادپور، کارشناس مسائل امنیتی بانکداری الکترونیکی در گفت‌وگو با بازار دیجیتال این بخشنامه را یک گام به تقویت امنیت بانکداری اینترنتی عنوان کرد. این کارشناس مسائل امنیتی شبکه مي‌گوید: تا پیش از اين کاربران با مراجعه به صفحه اول بانک و تنها با داشتن رمز دوم به راحتی مي‌توانستند به انتقال وجه بین کارت‌هاي شتاب بپردازند همین امر باعث شده بود تا برخی از کاربران قربانی حملات فیشینگ هکرها شوند.
وی ادامه داد: هکرها با طراحی صفحاتی مشابه با صفحات اینترنتی بانک‌ها قربانی‌هاي خود را به دام مي‌انداختند و کاربران از همه‌جا بی‌خبر نیز به آسانی تمام اطلاعات حساس خود اعم از رمز دوم، کد سی سی وی 2 خود را به همراه شماره کارت و پست الکترونیک در این صفحات وارد مي‌کردند و در نهایت نیز فکر مي‌کردند که تراکنش آن‌ها با موفقیت انجام شده است، در حالی که تمام اطلاعات آن‌ها در اختیار هکرها قرار مي‌گرفت.
قنادپور تاکید کرد: از آنجایی که در اینترنت به جز در اختیار داشتن چند روش خاص مانند رمز‌هاي یک بار مصرف یا امضای الکترونیکی راه‌هاي دیگری برای احراز هویت کاربران وجود ندارد در حقیقت این بخشنامه به نوعی مي‌خواهد هویت کاربران احراز شود. بدان معنی که از این پس کاربرانی که مي‌خواهند وجه بین کارتی انتقال دهند ابتدا باید وارد اینترنت بانک خود شوند و پس از آنکه اطلاعات آنها از طریق دیتاهای موجود مورد تایید قرار گرفت به انجام کارهای بانکی خود بپردازند.
یک کارشناس مسائل امنیتی دیگر نیز که نخواست نامش فاش شود در این باره گفت: متاسفانه در چند مدت اخیر مسائل جعلی و پولشویی بسیاری اتفاق افتاده است که این امر باعث ضرر و زیان‌هاي بسیاری برای کاربران بانکداری الکترونیکی شده است. این کارشناس ادامه داد از آنجایی که در اینترنت به خصوص زمانی که از صفحه اول بانک انتقال انجام مي‌شد، هویت افراد مشخص نبود، این اقدام بانک مرکزی برای ایجاد امنیت بیشتر برای خود کاربران است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 6426 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: آی تی آنالیز تاریخ خبر: 1390/07/28 تعداد مشاهده: 1890
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آموزش nLite

آموزش nLite

آموزش ان لایت

mp3DirectCut 2.37

mp3DirectCut 2.37

برش فایل صوتی

آموزش پیکربندی Vmware 8.0 برای نصب Windows 8.0

آموزش پیکربندی Vmware 8.0 برای نصب Windows 8.0

آموزش پیکربندی وی ام ویر 8.0

سخنرانی آیت الله محی الدین حائری شیرازی با موضوع معنی «لیله القدر خیر من الف شهر»

سخنرانی آیت الله محی الدین حائری شیرازی با موضوع معنی «لیله القدر خیر من الف شهر»

آیت الله محی الدین حائری شیرازی با موضوع معنی «لیله القدر خیر من الف شهر»

آموزش نرم افزار شبیه سازی با آرنا

آموزش نرم افزار شبیه سازی با آرنا

آشنایی با نرم افزار Simulation With Arena

Adobe Acrobat 9.0 Pro Middle East (ME) Full

Adobe Acrobat 9.0 Pro Middle East (ME) Full

نسخه خاورمیانه (با امکانات فارسی) نرم افزار ادوبی اکروبات برای ساخت فایلهای PDF با محتوای فارسی

eFootball PES 2021

eFootball PES 2021

فوتبال پیس 2021

Wolfram Mathematica 14.3 / 13.3.1 / 12.3.1 / 11.3.0 / 9.0.0.0 Win/Mac/Linux

Wolfram Mathematica 14.3 / 13.3.1 / 12.3.1 / 11.3.0 / 9.0.0.0 Win/Mac/Linux

انجام محاسبات ریاضی در علوم و مهندسی متمتیکا

Iron Sky - Invasion + Update 1.2

Iron Sky - Invasion + Update 1.2

آسمان آهنین - تهاجم

Pan-Pan

Pan-Pan

پن پن

مستند اشو گوروی ثروتمندان

مستند اشو گوروی ثروتمندان

مستند اشو

Siemens LMS Imagine.Lab Amesim R15 Win/Linux

Siemens LMS Imagine.Lab Amesim R15 Win/Linux

شبیه ساز زیمنس سیستم های مکاترونیک

Pet Shop Story 1.0.6 for Android

Pet Shop Story 1.0.6 for Android

بازی فروشگاه حیوانات خانگی اینترنتی

Trial-Reset 4.0 Final Fixed

Trial-Reset 4.0 Final Fixed

تریال ریست

اصالت مهدویت از جهت اتّکا بر مبانى معقول و منطقى

اصالت مهدویت از جهت اتّکا بر مبانى معقول و منطقى

سلسله مباحث امامت و مهدویت 7

آشنایی با نرم افزار Premiere

آشنایی با نرم افزار Premiere

آموزش پریمیر

Citavi 6.3.0.0 / 5.7.1.0 / 5.4.0.2 / 5.0.0.11 / 4.5.0.11

Citavi 6.3.0.0 / 5.7.1.0 / 5.4.0.2 / 5.0.0.11 / 4.5.0.11

بهترین نرم افزار مدیریت رفرنس

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد مشکلات دینداری

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد مشکلات دینداری

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع مشکلات دینداری

Rise & Shine

Rise & Shine

رایز اند شاین

Tower Bloxx

Tower Bloxx

بازی زیبای برج سازی

foobar2000 2.25.6

foobar2000 2.25.6

پلیر صوتی

Platypus

Platypus

پلاتی‌پوس

Floating Toucher Premium 3.1.1 for Android +2.3

Floating Toucher Premium 3.1.1 for Android +2.3

منوی معلق اندروید

Microsoft Office 2003 with SP3 Complete DVD

Microsoft Office 2003 with SP3 Complete DVD

مجموعه کامل نسخه 2003 نرم افزار آفیس به همراه سرویس پک 3 بدون نیاز به سریال

یک دست صدا ندارد؛ راهنمایی برای کار گروهی برتر

یک دست صدا ندارد؛ راهنمایی برای کار گروهی برتر

Debugging Teams

CRC Pro-Cycling 1.0 for Android

CRC Pro-Cycling 1.0 for Android

بازی دوچرخه سواری

Elden Ring Nightreign + Updates

Elden Ring Nightreign + Updates

الدن رینگ نایترین

مباحث کاربردی رشته مهندسی سخت افزار

مباحث کاربردی رشته مهندسی سخت افزار

آشنایی با نحوه مرتبط کردن دستگاه ها با رایانه

Finding Teddy - Gold Edition v1.0.1

Finding Teddy - Gold Edition v1.0.1

پیدا کردن تدی | جدیدترین و کامل‌ترین نسخه

PhotoSuite 4 Pro 4.3.694 for Android +4.0

PhotoSuite 4 Pro 4.3.694 for Android +4.0

ویرایش تصاویر با محیط همانند فتوشاپ

Photaf Panorama Pro 4.4.3 for Android +2.2

Photaf Panorama Pro 4.4.3 for Android +2.2

ایجاد تصاویر پانوراما

HyperCam Business Edition 6.2.2404.10

HyperCam Business Edition 6.2.2404.10

هایپرکم

μTorrent Pro 3.6.0 Build 47228

μTorrent Pro 3.6.0 Build 47228

دانلود از توررنت

Tangram HD 3.6.5 for Android

Tangram HD 3.6.5 for Android

تانگرام

Bomb

Bomb

بمباران

Unified Remote Full 3.19.0 for Android +2.3

Unified Remote Full 3.19.0 for Android +2.3

کنترل کامپیوتر یونیفید

SpyHunter Malware Security Suite 4.27.1.4835

SpyHunter Malware Security Suite 4.27.1.4835

نرم‌افزار ضد جاسوسی

Rons WebLynx Pro v2025.6.18.1346

Rons WebLynx Pro v2025.6.18.1346

مدیریت بوکمارک ها

Victory At Sea

Victory At Sea

پیروزی در دریا

Steganos Privacy Suite 21.1.0 Rev 12679

Steganos Privacy Suite 21.1.0 Rev 12679

محافظت از اطلاعات ویندوز

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!