سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

دلایل بانک مرکزی برای محدودیت تراکنش‌های اینترنتی

ebnking -.JPG
انتشار یک بخشنامه در بخش مسائل بانکداری الکترونیکی در چند روز گذشته واکنش‌های بسیاری را در محافل بانکی رقم زده است. هر چند که اصل بخشنامه کاملا درست بوده است، اما تحلیلی که نگارنده خبر در ابتدای آن آورده بود مبنی بر ممنوعیت انتقال وجه از طریق کارت به کارت و از طریق شبکه اینترنت باعث به وجود آمدن سوء تفاهم‌هاي بسیاری در این بخش شده بود.

بخشنامه چه بود؟
اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با صدور نامه‌ای با شماره 162973/90 طی تاریخ 14/07/1390 خطاب به بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام کرد: پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/1958 مورخ 21/10/1387 در خصوص تراکنش‌های مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار می‌رساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارائه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده‌گذاران مقابل دسترسی‌های غیرمجاز:
1. از تاریخ 1/8/1390 ارائه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت «سحاب» از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفا به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارائه است.
2. ارائه خدمات مانده‌گیری اینترنتی در مرکز «شتاب» مسدود می‌شود.
خبرگزاری فارس با انتشار این بخشنامه گزارش داده بود در این بخشنامه که به امضای ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمنا این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارائه خدمات توسط بانک‌هایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیدا ممانعت به عمل خواهد آورد. بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسوولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، به‌عهده آن بانک خواهد بود.
بعد از انتشار این بخشنامه این ذهنیت به وجود آمد که دیگر نقل و انتقال وجوه بین کارت‌هاي بانکی از طریق اینترنت به شکل کلی ممنوع شده است و در حقیقت از این پس افرادی که از این خدمت بانکداری الکترونیکی استفاده مي‌کردند، مجبور هستند برای انجام چنین خدماتی مجددا به حالت فیزیکی و با مراجعه به بانک‌هاي خود این خدمات را انجام دهند.
به فاصله یک روز بعد از انتشار این خبر برخی از خبرگزاری‌ها این بخشنامه را تکذیب کردند، حال آنکه مدیر اداره نظام‌هاي پرداخت بانک مرکزی باز هم در گفت‌وگویی این خبر را تایید کرد، اما این بار عنوان داشت که منظور بخشنامه را رسانه‌ها اشتباه برداشت کرده‌اند.

بخشنامه‌ای برای امنیت بیشتر
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه از ابتدای آبان کارت به کارت اینترنتی فقط باید از طریق درگاه «اینترنت‌بانک» هر بانک انجام شود، گفت: هدف بانک مرکزی از ابلاغ این بخشنامه افزایش ضریب امنیت انتقال وجوه است.
ناصر حکیمی این بار در گفت‌وگو با توانا و در واکنش به انتشار برخی اخبار در محافل خبری مبنی بر تکذیب بخشنامه کارت به کارت اینترنتی پول (سحاب) به نقل از وی، اظهار داشت: بنده بخشنامه مربوطه را تکذیب نکردم، بلکه تاکید کردم انتقال اینترنتی کارت به کارت از ابتدای آبان‌ماه شرایط خاصی را خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کارت به کارت اینترنتی ممنوع نشده، از برنامه‌های بانک مرکزی برای گسترش این خدمات خبر داد و افزود: بانک مرکزی به بانک‌ها تاکید کرده که این خدمت را از صفحات پراکنده به صفحات بانکداری اینترنتی خود منتقل دهند.
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی ضمن تاکید بر اینکه ارائه کارت به کارت از طریق اینترنت ‌بانک جزو خدمات اجباری بانک‌ها شده تصریح کرد: هیچ بانکی نباید بدون این خدمت باشد؛ همانطور که در دستگاه‌های خودپرداز این خدمت وجود دارد باید در اینترنت بانک هم باشد.
حکیمی با بیان اینکه متن بخشنامه‌ای که منتشر شد متن تکنیکی است، گفت: برخی از بانک‌ها با راه‌اندازی صفحات مخصوص اینترنت (web page) انتقال کارت به کارت را انجام می‌دادند در حالی که این (web page) در قسمت بانکداری اینترنتی این بانک‌ها وجود نداشت.
به گفته مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی، موضوع بخشنامه مذکور این است که مردم برای دریافت خدمات در فضای اینترنتی باید آدرس‌های متعددی را بلد باشند و عده‌ای سودجو نیز از این موقعیت سوءاستفاده کرده و صفحات تقلبی درست می‌کنند.وی ضمن اشاره به اینکه بخشنامه تاکید دارد که بانک‌ها این صفحات اینترنتی را از حالت اینترنتی به داخل اینترنت بانک خود ببرند، افزود: این بخشنامه به منظور افزایش امنیت فضای ارائه خدمات اینترنتی بانک‌ها ابلاغ شده است؛ به همین دلیل تمام بانک‌ها باید خدمات اینترنت بانک را در صفحات خود داشته باشند.
حکیمی بخشنامه مذکور را به معنای افزایش ضریب امنیتی خدمات بانکی اینترنتی مردم دانست و گفت:‌ زمانی که بانک‌ها اینترنت بانک دارند هیچ دلیلی ندارد که از صفحات جداگانه‌ای برای این خدمات استفاده کنند.
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در ادامه ضمن ارائه توضیحی در خصوص بند دیگر این بخشنامه با عنوان ممنوعیت مانده‌گیری اینترنتی در مرکز شتاب، تصریح کرد: مانده‌گیری اینترنتی در بانک‌های دیگر بی‌معنی است؛ الان تمام بانک‌ها اینترنت بانک دارند از همین رو دلیلی ندارد مردم با مراجعه به بانک «ب» مانده بانک «الف» را بگیرند.

فقط برای کاربران
حامد قنادپور، کارشناس مسائل امنیتی بانکداری الکترونیکی در گفت‌وگو با بازار دیجیتال این بخشنامه را یک گام به تقویت امنیت بانکداری اینترنتی عنوان کرد. این کارشناس مسائل امنیتی شبکه مي‌گوید: تا پیش از اين کاربران با مراجعه به صفحه اول بانک و تنها با داشتن رمز دوم به راحتی مي‌توانستند به انتقال وجه بین کارت‌هاي شتاب بپردازند همین امر باعث شده بود تا برخی از کاربران قربانی حملات فیشینگ هکرها شوند.
وی ادامه داد: هکرها با طراحی صفحاتی مشابه با صفحات اینترنتی بانک‌ها قربانی‌هاي خود را به دام مي‌انداختند و کاربران از همه‌جا بی‌خبر نیز به آسانی تمام اطلاعات حساس خود اعم از رمز دوم، کد سی سی وی 2 خود را به همراه شماره کارت و پست الکترونیک در این صفحات وارد مي‌کردند و در نهایت نیز فکر مي‌کردند که تراکنش آن‌ها با موفقیت انجام شده است، در حالی که تمام اطلاعات آن‌ها در اختیار هکرها قرار مي‌گرفت.
قنادپور تاکید کرد: از آنجایی که در اینترنت به جز در اختیار داشتن چند روش خاص مانند رمز‌هاي یک بار مصرف یا امضای الکترونیکی راه‌هاي دیگری برای احراز هویت کاربران وجود ندارد در حقیقت این بخشنامه به نوعی مي‌خواهد هویت کاربران احراز شود. بدان معنی که از این پس کاربرانی که مي‌خواهند وجه بین کارتی انتقال دهند ابتدا باید وارد اینترنت بانک خود شوند و پس از آنکه اطلاعات آنها از طریق دیتاهای موجود مورد تایید قرار گرفت به انجام کارهای بانکی خود بپردازند.
یک کارشناس مسائل امنیتی دیگر نیز که نخواست نامش فاش شود در این باره گفت: متاسفانه در چند مدت اخیر مسائل جعلی و پولشویی بسیاری اتفاق افتاده است که این امر باعث ضرر و زیان‌هاي بسیاری برای کاربران بانکداری الکترونیکی شده است. این کارشناس ادامه داد از آنجایی که در اینترنت به خصوص زمانی که از صفحه اول بانک انتقال انجام مي‌شد، هویت افراد مشخص نبود، این اقدام بانک مرکزی برای ایجاد امنیت بیشتر برای خود کاربران است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 6426 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: آی تی آنالیز تاریخ خبر: 1390/07/28 تعداد مشاهده: 1783
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Sonic 4 Episode I 1.5.0 for Android +2.2

Sonic 4 Episode I 1.5.0 for Android +2.2

بازی معروف و قدیمی کنسول سگا به نام سونیک

HD Full Screen Caller ID Pro 3.4.9 for Android +4.0

HD Full Screen Caller ID Pro 3.4.9 for Android +4.0

عکس تماس گیرنده

Football Manager 2015

Football Manager 2015

مدیریت فوتبال 2015

آشنایی با لینوکس فدورا

آشنایی با لینوکس فدورا

کاربرد Linux Fedora در شبکه های کامپیوتری

Udemy - Complete Python Web Course Build 5 Python Web Apps

Udemy - Complete Python Web Course Build 5 Python Web Apps

دوره آموزش کامل پایتون

20 نکته در مورد وب و مرورگرها

20 نکته در مورد وب و مرورگرها

راهنمای اصول اولیه مرورگرها و وب

Kalimba

Kalimba

اکشن فکری

Andy Android Emulator 47.260.1096.26

Andy Android Emulator 47.260.1096.26

شبیه‌ساز اندروید برای ویندوز

FAR: Lone Sails - Digital Collector's Edition

FAR: Lone Sails - Digital Collector's Edition

اکشن فکری

تقویم رسمی سال 1400

تقویم رسمی سال 1400

تقویم سال 1400 هجری- شمسی

Threema 4.33 for Android +4.0

Threema 4.33 for Android +4.0

نرم افزار امنیت اینترنت ترما

MusicBee 3.6.9202

MusicBee 3.6.9202

مدیریت و پخش موسیقی

SubzBor v1.7.9 x86

SubzBor v1.7.9 x86

برش و سانسور زیرنویس - سابزبر

Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate x86 + MSDN Library‌ + SP1

Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate x86 + MSDN Library‌ + SP1

ویژوال استودیو 2010

Deadlight 1.1

Deadlight 1.1

نور مرده

PDF Cracker 3.20 + Portable / PDF Password Cracker Enterprise 3.2

PDF Cracker 3.20 + Portable / PDF Password Cracker Enterprise 3.2

بهترین نرم افزار برای برداشتن و شکستن قفل PDF

مداحی حاج سید مهدی میرداماد سال 96

مداحی حاج سید مهدی میرداماد سال 96

محرم شب اول تا شام غریبان میرداماد

تفسیر سوره دخان از دید استاد مطهری

تفسیر سوره دخان از دید استاد مطهری

مطهری تفسیر دخان

Mount and Blade Warband - Viking Conquest Reforged Edition

Mount and Blade Warband - Viking Conquest Reforged Edition

جنگجو و شمشیر - گروه رزم | نسخه‌ی کامل دارای تمامی آپدیت‌ها و دی‌ال‌سی‌ها

Advanced System Optimizer 3.81.8181.283

Advanced System Optimizer 3.81.8181.283

نرم افزار قدرتمند و حرفه ای بهینه سازی سیستم

YouCam Makeup Premium 6.22.2 For Android +6.0

YouCam Makeup Premium 6.22.2 For Android +6.0

یو کم میکاپ

Cerberus anti theft 3.5.7 for Android +4.0

Cerberus anti theft 3.5.7 for Android +4.0

بهترین و کاملترین برنامه برای ردیابی گوشی های سرقتی

Driving Simulator 2012

Driving Simulator 2012

شبیه ساز رانندگی 2012

همخوانی ( سرود ) زیبای امیرالمومنین مولا علی علی گروه رسائل

همخوانی ( سرود ) زیبای امیرالمومنین مولا علی علی گروه رسائل

همخوانی امیرالمومنین گروه رسائل

Hearts of Iron IV: Graveyard of Empires v1.16.6

Hearts of Iron IV: Graveyard of Empires v1.16.6

قلب های آهنین

آموزش زبان ++C

آموزش زبان ++C

آموزش زبان سی پلاس پلاس

اپلیکیشن تاپ 6.1.1 برای اندروید

اپلیکیشن تاپ 6.1.1 برای اندروید

تاپ

Expeditions: Viking

Expeditions: Viking

اکسپدیشنز وایکینگ

سخنرانی حجت الاسلام حاج علی اکبری با موضوع دفاع عاشقانه از ولایت الهی درس حضرت زهرا (س) به جهانیان

سخنرانی حجت الاسلام حاج علی اکبری با موضوع دفاع عاشقانه از ولایت الهی درس حضرت زهرا (س) به جهانیان

سخنرانی دفاع عاشقانه از ولایت الهی درس حضرت زهرا (س) به جهانیان

ESET Smart Security 5.2.15.1 x86/x64 (Update 12000) 2015-07-27

ESET Smart Security 5.2.15.1 x86/x64 (Update 12000) 2015-07-27

نود 32 اسمارت سکوریتی 5

آهنگ یکشنبه غم‌انگیز

آهنگ یکشنبه غم‌انگیز

یکشنبه غم انگیز

Stickman Soccer 2018 2.3.3 for Andrid +2.3

Stickman Soccer 2018 2.3.3 for Andrid +2.3

فوتبال آدمک ها

Heart of Darkness

Heart of Darkness

دل تاریکی

Dust Force 1.9

Dust Force 1.9

گرد روب - داست فورس

PicMix 7.7.1 for Android +4.0

PicMix 7.7.1 for Android +4.0

ترکیب تصاویر پیک میکس

99Waves To Die

99Waves To Die

جنگ تا پیروزى

S Package Disabler for Samsung Pro 14.5 for Android +4.1

S Package Disabler for Samsung Pro 14.5 for Android +4.1

S Package Disabler

آموزش نرم افزارReference Manager

آموزش نرم افزارReference Manager

آموزش نرم افزار رفرنس منیجر

Lynda - Managing Multiple Generations

Lynda - Managing Multiple Generations

فیلم آموزش مدیریت افراد گوناگون از نسل‌های مختلف در محیط کار

OPUS Rocket of Whispers

OPUS Rocket of Whispers

فکری و معمایی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!