سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

گفت وگو با مدیرعامل ال جی در ایران

اندی کیم جزو آن دسته روسای خارجی در دفاتر فناوری اطلاعات است که بدون شک برای مدت قابل توجهی در ذهن بازار خواهد ماند. او پس از پی‌سی‌چوی رئیس دفتر کهنه‌کار قبلی و در آستانه تغییرات مدیریتی گسترده در خود دفتر مرکزی سئول به خیابان ظفر آمد تا بنیانگذار خط مشی جدید این غول کره‌ای در ایران باشد.

کیم طی سه سال گذشته موفق شد برداشت جدیدی از برند سرخپوشان را به بازار ارائه دهد،‌ مناسبات بازاریابی کمپانی‌اش را دگرگون کند و چند کالای کلیدی مانند لپ‌تاپ را هم تثبیت کند. در همین زمان گردنه‌هایی مانند رقابت‌های درون شبکه توزیع و تحریم‌های بین‌المللی را هم از سر گذراند تا امروز در آستانه به سر آمدن بازه مدیریتی‌اش پاسخگوی کارنامه‌ای پرفراز و نشیب باشد. آموختن زبان فارسی و تسلط چشمگیرش بر بی‌پاسخ گذاشتن سوالات دردسرآفرین نشان خواهد داد او نیز چه مدیریتش تمدید شود و چه نشود، بی‌شک بخشی از بازار ایران را به همراه خود به سئول خواهد برد.





واقعا جریان فراگیر بودن مفهوم سه‌بعدی در محصولات ال‌جی چیست؟ طی یک سال اخیر تمامی تلاش ال‌جی نه فقط در لوازم صوتی و تصویری یا حتی فناوری اطلاعات بلکه حتی در لوازم خانگی صرف ساختن و معرفی کردن محصولاتی با پسوند 3D شده است. چه آینده‌ای در این جریان نهفته است؟

قبول دارم این حرکت در ایران بسیار محسوس است ولی در حقیقت بخشی از گرایش کلان‌تر ال‌جی در بازار جهانی به شمار می‌آید چرا که در عمل هم کمپانی ما در بازار جهانی پیشتاز فناوری ساخت و فروش پنل‌های سه‌بعدی است. شاخه تصویری کمپانی ال‌جی موسوم به ال‌جی دیسپلی (LG Display) به همراه کمپانی خواهرخوانده ال‌جی در زمینه فناوری‌های پتروشیمی موسوم به ال‌جی کمیکالز (LG Chemicals) با همکاری یکدیگری فناوری خاصی را در زمینه نمایش سه‌بعدی ابداع و معرفی کرده‌اند که همان‌طور که حتما خودتان هم در جریان هستید کاملا با فناوری عینک‌های موتور‌دار در سامسونگ و سونی متفاوت است. ایمان داشتن ما به برتری فناوری خودمان موسوم به FPR بر فناوری رقبا که همان عینک‌های شاتردار است باعث شده است بر این فناوری اختصاصی خودمان تمرکز کنیم. این فناوری تماشای تصاویر را آسان‌تر کرده است، تصاویر پرش ندارند و به لحاظ قیمت هم رقابتی‌تر از سایر مشابهات‌شان هستند.

مطمئن هستید انتخاب راهبرد مشابه برای ایران هم جوابگو است؟ برای مثال در حال حاضر مطرح‌ترین گوشی شما در ایران مدل سه‌بعدی اپتیموس است در حالی که اساسا نه برای تلویزیون و نه برای گوشی محتوای سه‌بعدی چندانی در ایران وجود ندارد.

بخشی از نظرات شما را خود من هم به شخصه می‌پذیرم چون در بازار ایران هنوز خیلی استفاده از محتوای چندرسانه‌ای سه‌بعدی همه‌گیر نشده است ولی همین الان اگر به سایتی مانند یوتیوب سر بزنید متوجه خواهید شد که در مقیاس جهانی شمار قابل توجهی فایل‌های تصویری سه‌‌بعدی وجود دارد. در ایران هم شما به گوشی اپتیموس اشاره کردید که در حقیقت همین سوال شما در مورد فقدان محتوای مرتبط توضیح می‌دهد چرا اپتیموس 3D تا این حد در بازار ایران موفق است. این گوشی با دوربین سه‌بعدی خودش این امکان را به مشتری می‌دهد که محتوای چندرسانه‌ای مطلوب خودش را تولید کند.

به تولید محتوای ایرانی فکر کرده‌اید؟

البته. دو سال پیش وقتی برای اولین بار با جمعی از فیلمسازان و کارگردانان ایرانی ملاقات کردم آنها ابراز تمایل قابل توجهی به تولید محتوای سه‌بعدی کردند ولی به اعتقادشان مانع اصلی موفقیت در این امر دوربین و تجهیزات تولید سه‌بعدی بود. در شرایط حاضر گنجانده شدن فناوری فیلمبرداری سه‌بعدی در دستگاهی به کوچکی یک تلفن همراه این شرایط را فراهم آورده است که حتی فیلمسازان آماتور ایرانی نیز بتوانند محتوای سه‌بعدی خودشان را تولید کنند و از طریق نمایشگرهای سه‌بعدی نمایش دهند.

شما خیلی با افتخار به گوشی‌های اپتیموس اشاره می‌کنید ولی واقعیت این است که علی‌رغم موفقیت شما در بسیاری از وجوه کالاهای ال‌جی هنوز در این شاخه گوشی‌های هوشمند ال‌جی رتبه بهتری نسبت به پیش از این در بازار ندارند.

این قضاوت شما درباره گذشته گوشی‌های ال‌جی کاملا صحیح است ولی به زودی شرایط تغییر چشمگیری خواهد کرد. دلیلش هم کاملا واضح است؛‌ تا پیش از این ما طیف محصولات متنوع و قدرتمندی در شاخه گوشی‌های ال‌جی نداشتیم و بعضا برخی گوشی‌ها از جمله همین اپتیموس مشخصات شاخصی داشتند ولی طیف محصولات اخیر ال‌جی در زمینه تلفن همراه قابلیت بازاریابی بسیار بهتری دارند و برای ما زمان آن رسیده که اقدامات جدی‌تری در زمینه عرضه گوشی‌های خودمان به بازار انجام دهیم. تا پیش از این چنین پتانسیلی در خود گوشی‌ها هم موجود نبود.

منظورتان از اقدامات جدی‌تر در بازار موبایل چیست؟ چون واقعیت این است که کانال توزیع شما در ایران یعنی پارس کامتل خیلی هم روی شما تمرکز نداشته است.

ببینید یک رویکرد به این جریان می‌تواند متهم کردن شبکه فروش باشد ولی ما دنبال انداختن تقصیرات بر گردن کسی نیستیم. تجربه در بازار ایران نشان داده است که چه عمده‌فروشان و چه خرده‌فروشان در نهایت کالایی را دنبال می‌کنند که بهترین کیفیت و فناوری را داشته باشد پس وقتی کیفیت گوشی‌های ال‌جی ارتقا پیدا کند به تبع آن شبکه فروش و کانال توزیع هم موفق‌تر خواهد بود.

چقدر در این میان به نقش شبکه فروش اعتقاد دارید؟

من به نقش شبکه فروش اعتقاد دارم ولی در عین حال معتقدم در یک بازار بومی باید مشخصات کالا و میزان پذیرش آن هم مورد توجه قرار بگیرد، برای مثال در همین مورد تلویزیون‌های سه‌بعدی که خود شما در ابتدای سوالات‌تان مطرح کردید مثال خوبی برای ادعای من نهفته است. وقتی شما بازار تلویزیون ایران را با بازارهایی مانند آمریکا و اروپا مقایسه می‌کنید متوجه می‌شوید در حال حاضر حدود 15 تا 20 درصد بازار ایران به سمت محصولات سه‌بعدی متمایل است که در قیاس با سایر کشورهای جهان تقریبا بعد از کره بالاترین رتبه را دارد. حتی در قیاس با منطقه خاورمیانه سایر کشورهای منطقه کمتر از 10 درصد بازارشان به محصولات سه‌بعدی تعلق دارد. در بخش محصولات ال‌جی هم محصولات سه‌بعدی ما در ایران بیش از 30 درصد کل فروش‌مان در زمینه تلویزیون‌های LCD است.

واقعا این سوال برای خود من هم مطرح است که در غیاب محتوای سه‌بعدی آنلاین یا حتی آفلاین چرا مشتریان ایرانی تا این حد به محصولات سه‌بعدی علاقه‌مند هستند؟

سوال مهمی است و البته ریشه‌شناسی‌اش کار ما نیست ولی به ساختار حیات اجتماعی ایرانیان که دقت کنید متوجه خواهید شد ایرانی‌ها اغلب اجتماعات صمیمانه‌شان را در فضای داخل خانه‌شان تشکیل می‌دهند و نه تنها روابط فامیلی قدرتمندی در زیر سقف خانه دارند بلکه ترجیح می‌دهند از دوستان و آشنایان هم در مهمانی‌هایی درون محیط خانه پذیرایی کنند. در چنین فضای فرهنگی‌ای ناگزیر تجهیزات صوتی و تصویری موجود در منزل اهمیتی اساسی برای خانواده‌ها پیدا می‌کنند. شاید باورش دشوار باشد ولی واقعیت این است که حتی دفتر مرکزی ما در کره هم از اختلافی که آمار فروش تجهیزات سه‌بعدی در ایران نسبت به مشابهاتش در کشورهای اروپایی دارد شگفت‌زده شده است.

چقدر قبول دارید که در خلاء رسانه‌های دیگر چتر تبلیغاتی شما باعث فروش این محصولات شده است؟

تردیدی نیست که ما در زمینه اطلاع‌رسانی فناوری FPR که پیشتر توضیح دادم فناوری اختصاصی ماست بسیار موفق عمل کردیم ولی من همیشه باور داشتم و طی این سال‌های حضور در بازار ایران هم این باورم همواره تایید شده است که مشتری ایرانی مشتری هوشمندی است و اگر محصولی که شما عرضه می‌کنید دارای ارزش ذاتی و کیفیت مناسب نباشد ایرانی‌ها آن را نخواهند خرید. بنابراین روال ما این است که ابتدا مطمئن می‌شویم که محصول‌مان برای بازار ایران مناسب است سپس اقدام به بازاریابی و تبلیغات روی آن می‌کنیم.


به نظر می‌رسد جنگ رد بازار تلویزیون‌های پیشرفته ایران جنگ بر سر این باشد که تلویزیون‌های هوشمند بهتر هستند یا تلویزیون‌های سه‌بعدی. به نظر شما کدام یک برای بازار ایران مناسب‌تر است؟

من بارها و بارها با این سوال مواجه شده‌ام و دوست دارم این بار نیز با قاطعیت به آن پاسخ دهم. وقتی به بازار آمریکا نگاه می‌کنید مشخص است که هر چند بازار تلویزیون‌های سه‌بعدی در آنجا هم در حال رشد است ولی باز هم گرایش اصلی را تلویزیون‌های هوشمند در اختیار دارد که در سبد محصولات ما هم موجود است. ولی در ایران...

در ایران تلویزیون‌های هوشمند رقیب شما قوی‌تر است؟

نه این‌طور نیست و ما هم محصولاتی از این دست داریم ولی برداشت ما از ذائقه ایرانی‌ها با دیگران متفاوت است. بد نیست بدانید همین چند هفته پیش من سری به خیابان جمهوری زدم و از یکی از فروشگاه‌های رقبایم هم بازدید کردم. وقتی از فروشنده پرسیدم بین قابلیت‌های موجود در این تلویزیون‌های LCD مشتریان بیشتر جویای کدام قابلیت هستند جواب 3D‌ بود. دلیل این گرایش هم واضح است؛ در شرایط بازار ایران و وضعیت اینترنت دشوار است که شما تمامی قابلیت‌های تلویزیون‌های هوشمند را در اختیار مشتریان‌تان بگذارید و حتی مهم‌تر از آن مشتری ایرانی هنوز با این سوال مواجه است که وقتی در یک خانه رایانه شخصی، لپ‌تاپ و حتی تبلت موجود است چرا باید از اینترنت روی تلویزیون منزلش استفاده کند. همه این ابزارها برای وبگردی مناسب‌تر از تلویزیون هستند و مهم‌تر از همه اینکه شخصی هستند، طبیعی است شما هیچ گاه نمی‌توانید روی تلویزیون استفاده شخصی‌ای که از موبایل یا رایانه‌تان می‌کنید داشته باشید. نتیجه اینکه باید اذعان داشت خریداران ایرانی جواب منفی به تلویزیون‌های هوشمند داد‌ه‌اند.

شاید اگر بیشتر روی محتوا و برنامه‌های فارسی سرمایه‌گزاری می‌کردید بیشتر تلویزیون‌های هوشمند یا حتی گوشی‌های ال‌جی موفق می‌شدند.

مساله‌ای که پیشتر توضیح دادم اساسا به ذات فرهنگ ایرانی و زیرساخت باز‌می‌گردد نه لزوما محتوای بومی ولی صرفا جهت اطلاع ما از پیشگامان عرضه محتوای فارسی برای گوشی‌ها و تلویزیون‌مان هستیم. اگر تلویزیون هوشمند ما را با رقیب‌مان مقایسه کنید خواهید دید که ما از همان ابتدا با پنج عرضه‌کننده محتوای فارسی کار کردیم در حالی که هنوز دیگران در این زمینه هیچ اقدامی نکرده‌‌اند. پورتال فارسی LG World هم این برنامه‌های فارسی را به راحتی در اختیار مشتریان گوشی‌های ما قرار می‌دهد.


در حال حاضر مشخص است که استراتژی گوشی‌های هوشمند شما بر اندروید تمرکز دارد ولی شایعات درباره بازگشت جدی شما به استفاده از ویندوز‌فون هم همچنان به گوش می‌رسد. استراتژی شما در بازار ایران به چه ترتیب خواهد بود؟

استفاده ما از پلتفرم‌های ویندوز و اندروید تابعی از ترجیحات ما برای هر بازار بومی است و بسته به شرایط هر کشور ما بین این پلتفرم انتخاب می‌کنیم. برای ایران ترجیح ما بر متمرکز ماندن روی اندروید است.


چرا؟ به خاط تحریم؟!

نه به هیچ وجه. اگر احساس کنیم که برای بازار ایران پتانسیل لازم روی گوشی‌های مبتنی بر ویندوزفون وجود دارد حتما این گوشی‌ها را هم در کشور عرضه خواهیم کرد.


وقتی تا الان عرضه نکرد‌ه‌اید از کجا می‌شود مطمئن بود که موفق نخواهند بود؟

در حال حاضر فقط یک یا حتی دو شرکت بر مبنای اندروید کار نمی‌کنند بلکه چندین و چند بازیگر در این عرصه وجود دارد که سامسونگ، HTC و ال‌جی فقط بخشی از آنها هستند و یک گرایش عمومی برای تولید محتوای محلی هم به صورت کم و بیش خودجوش در این زمینه به وجود آمده، برای همین معتقدیم آگاهی بازار و خواست بازار در جهت استفاده بیشتر از اندروید شکل گرفته است. این یک عقیده شخصی نیست و اساسا در بازار جهانی هم نرخ رشد بالای اندروید این نکته را تایید می‌کند.


حالا فارغ از این نکته که چقدر اندروید به ال‌جی کمک خواهد کرد استراتژی حاضر در بازار جهانی هم برای ال‌جی چندان جواب نداده ‌است و از 24 میلیون گوشی در سال گذشته به 21 میلیون در سال جاری رسیده‌اید. به نظر شما در نهایت موفقیتی برای ال‌جی در این زمینه متصور است؟

البته که هست. من از همین فرصت استفاده می‌کنم و به شما اطمینان می‌دهم که سال آینده سال متفاوتی برای ال‌جی خواهد بود و ما قدم‌های جدیدی در این زمینه برداشته‌ایم.


جسارت مرا ببخشید ولی این بار سومی است که طی سال‌های اخیر ما این حرف را از شما می‌شنویم.

بگذارید یک جریان را با صراحت توضیح دهم. در حال حاضر در بازار کره و آمریکا به عنوان دو بازار پیشگام در آسیا و جهان خدمات نسل چهارم گوشی تلفن همراه یا همان 4G در حال عرضه است. طبیعتا ال‌جی در زمینه گوشی‌های نسل چهارم به جای نسل سوم بیشتر متمرکز خواهد بود که قسمتی از همان پروژه تحول بلندمدت یا LTE در این زمینه است. طبیعتا این جریان شاید برای ایران چندان مناسب نباشد چون چنین زیرساختی در اینجا وجود ندارد ولی در آمریکا گوشی‌های LTE عرضه شده، در اروپا هم کشور به کشور طی دو سال خدمات نسل چهارم عرضه خواهد شد و در کره که ال‌جی این گوشی‌ها را حدود دو ماه پیش عرضه کرده و با سرعت عجیبی تقاضا برای آن در حال گسترش است؛ نتیجه آن که از همین الان ال‌جی برای بازار آینده جهانی آماده است. ضمن اینکه راهبرد ما از فروش بر حسب حجم در جهت فروش بر مبنای قیمت بیشتر تغییر کرده است که کاهش عدد فروش را توضیح می‌دهد.

در این میان چه بلایی سر بازار ایران می‌آید؟

عرضه LTE لزوما به این معنا نیست که ما بازار ایران را رها می‌کنیم بلکه به این معناست که در جهش ال‌جی به سمت نسل چهارم الی‌جی فرصت و امکانات بیشتری برای تمرکز بر گوشی‌های هوشمند خود خواهد داشت که پیش از این، این توان صرفا متوجه نسل چهارم بود ولی اکنون این جریان نفعی همه‌جانبه را متوجه شاخه موبایل‌های ال‌جی می‌کند. خواهید دید این سری‌های جدید با موفقیت‌شان تضمین می‌کنند که گوشی‌های مناسب‌تری از سوی ال‌جی به بازارهایی مانند ایران هم عرضه می‌کنند.

یک‌سری شایعات درباره تدارکات گسترده ال‌جی برای CES آینده وجود دارد که برای بسیاری معنایش ورود رسمی ال‌جی به بازار لوح‌های اینترنتی یا همان تبلت‌هاست. این شایعات تا چه حد صحت دارد؟

بازار تبلت بازار بسیار پیچیده‌ای است. از یک سو در بازار جهانی تقاضای مناسبی برای عرضه تبلت وجود دارد و از سوی دیگر رقابت در آن هم به سبب تعدد بسیار بالای عرضه‌کنندگان و تولید‌کنندگان دشوار است. این بازار دارای این ویژگی خاص است که در آن اپل مشخصا با آی‌پد سلطه مطلق را در اختیار دارد و اتفاقا برخلاف بازارهای دیگر محصولات اپل در این بازار بهای رقابتی مناسبی هم دارند، پس هدف گرفتن صدرنشینی در این بازار نه برای ال‌جی بلکه برای هر تولید‌کننده دیگر دشوار است. نتیجه اینکه در حال حاضر فقط می‌توانم بگویم راهبرد ما برای ورود به این بازار به آن شکلی که شما اشاره کردید نخواهد بود.


ولی اخبار رسمی هم حکایت از ورود ال‌جی به این بازار دارد، چرا بازار ایران در این طرح نیست؟

ما در بازار کره پیش از این اقدام به عرضه تبلت‌های LTE کردیم که در حقیقت برای همان نسل چهارم طراحی و عرضه شده‌اند ولی درباره بازار ایران ما در حال مذاکره با شبکه فروش هستیم تا در صورت امکان نسخه نسل سوم همان تبلت‌ها را که طراحی مشابهی دارد عرضه کنیم. هنوز این طرح نهایی نشده است ولی در صورت موافقت به انتهای ماه جاری میلادی خواهد رسید.


منظورتان از شبکه فروش همین کانال فعلیتان شرکت پارس کامتل است؟ چون به نظر نمی‌رسد آنها به اندازه کافی متمرکز یا منعطف باشند.

این تبلت‌ها نمایشگری با عرضی کمتر از 9 اینچ دارند که طبیعتا ما را ناگزیر می‌کند در بدو شروع با شبکه فروش موبایل همکاری کنیم، اگر پاسخ مناسب گرفتیم شاید میزان عرضه را گسترش دهیم و متنوع‌تر کنیم. در مورد کانال هم در حال مطالعه شرایط نمایندگی هستیم. محصول که آماده است ولی این مطالعات باید انجام شود. در ایران کانال فروش بیشتر منفعل است تا فاعل یعنی اگر کالا موفق باشد آنها رویش فعالیت مناسبی می‌کنند‌، اگر موفق نباشد هیچ گامی برنخواهند داشت.

همین الان هم شرکت خواهرخوانده شما دارد برای آی‌پد صفحه‌نمایش تولید می‌کند. فکر نمی‌کنید همین باعث بی‌علاقه بودن شما به رقابت در بازار تبلت‌ها شده است؟

به هیچ وجه. همان‌طور که اشاره کردید کمپانی‌ای که این خدمات را برای اپل انجام می‌دهد ال‌جی الکترونیکز نیست و ال‌جی دیسپلی است. همین حالا هم ال‌جی الکترونیکز نسل جدید گوشی‌های خودش را با فناوری مشابهی با محصولات اپل در کره عرضه کرده است که در قیاس با AMOLED تصویر به مراتب بهتری دارد. بنابراین فکر نمی‌کنم شرایط حاضر ناشی از خدمات ال‌جی دیسپلی برای اپل باشد. حتی در بازار سه‌بعدی هم ما بخشی از پنل‌هایمان را به کمپانی‌های دیگر می‌فروشیم ولی هنوز صدرنشین این زمینه هستیم.

قرار بود در زمینه گوشی‌های اپتیموس به هدف 10 میلیون گوشی طی 2011 برسید. به نظر خودتان تا پایان سال به این هدف خواهید رسید؟

در این زمینه دشواری‌هایی وجود داشت که شاید آشکارترینش این باشد که گوشی‌های اپتیموس با دو ماه تاخیر به بازار رسیدند. در سال آینده واحد تحقیق و توسعه‌مان به جای تمرکز بر گوشی‌های مبتنی بر طراحی به سراغ گوشی‌هایی با قابلیت‌های متمایز خواهد رفت که می‌تواند سرنوشت این بازی را عوض کند.

شما در دوره مدیریت خودتان موفق شدید بار دیگر لپ‌تاپ‌های ال‌جی را به بازار ایران برگردانید ولی هنوز این لپ‌تاپ‌ها جزو بازیگران اصلی این عرصه در ایران نیستند. فکر می‌کنید علت این جریان چیست؟


بازار ایران در زمینه لپ‌تاپ یکی از منحصربه‌فردترین بازارهای خاورمیانه است و دشواری‌های خاص خودش را دارد. تکثر و تنوع واردکنندگان در این بازار بسیار بالاست و می‌بینید که هم‌زمان رقبای ما از سنگاپور، تایوان، هنگ‌کنگ، دوبی و هر جای دیگری لپ‌تاپ می‌خرند و به بازار ایران می‌آورند. اغلب این خریدها از محصولات فصل قبل است که بهای بسیار ارزانی نسبت به مدل‌های موجود دارند و باعث می‌شوند بازار لپ‌تاپ ایران به لحاظ قیمت بسیار رقابتی‌تر از آنچه واقعا کشش آن را دارد باشد. همین هر حرکت فراگیری را در این بازار غیرممکن کرده است.

شما هیچ حرکت جدی‌ای هم در این زمینه نکردید. چرا؟

این همان بحث مطالعه بازار ال‌جی است. اگر ما متوجه شویم بازار پتانسیل پذیرش یکی از محصولات ال‌جی را در حال حاضر ندارد روی آن سرمایه‌گزاری نمی‌کنیم. درست است که ما برند قدرتمندی در ایران داریم ولی بازار کامپیوتر به کل جریان دیگری است. ما مجبوریم فعلا روی نقاط قوت‌مان در این بازار تمرکز کنیم چون نه ما نه هیچ بازیگر بین‌المللی دیگر توان ایستادن در برابر این جنگ قیمت عجیب در بازار ایران را ندارد. فعلا روی طراحی و مشخصات فنی خاص محصولات‌مان متمرکز هستیم.

مشخص است این جریان روی بازار مانیتور شما هم تاثیر گذاشته است. چون آمار موسسه GFK نشان می‌دهد شما اندکی عقب‌تر از سامسونگ در این جریان هستید.

نحوه آمارگیری در این زمینه متفاوت است و درباره بازار مانیتور ایران فقط دو مستند وجود دارد که فرامرزی است. اولی همین GFK است که شما اشاره کردید و بر حسب آمارگیری از نقاط فروش است و دیگری موسسه برایان نوریس است که بر مبنای واردات سهم از بازار را برآورد می‌کند. آمار اول مدعی است که ما پشت سر سامسونگ هستیم ولی آمار دوم نشان می‌دهد حدود 58 درصد بازار ایران را همچنان در اختیار داریم. حالا این اختلاف از کجا ناشی می‌شود؟

شما به ما بگویید!

آمار GFK مشخصا هر چند بر مبنای شش شهر بزرگ تدوین شده ولی در عمل عمده تاثیر خودش را از بازار پایتخت می‌گیرد و نقش شهرستان‌ها در این آمارهای GFK بسیار اندک است. همین باعث شده است آمار آنها دقت سابق را نداشته باشد و نتیجه به ضرر ال‌جی تغییر کند. ما همچنان مبنای تصمیمات خودمان را آمارهای نوریس قرار داده‌ایم و فکر می‌کنم سایر رقبا هم همین‌طور. مشخص است که ما هنوز بین 54 تا 56 درصد این بازار را در اختیار داریم.

فکر نمی‌کنید اینکه بالاخره AOC‌ از همان تولیدکننده و کانال‌های ال‌جی استفاده می‌کند باعث شده است سهم شما از بازار کاهش پیدا کند؟

در مورد AOC هم ما و هم محققان بیرونی معتقد به کسب بین چهار تا شش درصد بازار مانیتور ایران هستیم که مطابق آمار برایان نوریس آن را از دست سامسونگ گرفته است و سهم ما همچنان دست نخورده است.

شواهد لزوما این را تایید نمی‌کند. مثلا در بازار ایران شما تمرکز و تنوع کافی را روی LED ندارید...

نه این‌طور نیست و به شما اطمینان می‌دهم تعداد مدل‌ها و تمرکز ما و رقیب‌مان در این زمینه کم و بیش یکسان است. این ذهنیت در شما از آنجا ایجاد شده است که ما در تبلیغات‌مان خیلی روی فناوری LED تمرکز نداریم و دلیلش هم واضح است؛ دیگر آن شکاف قیمت سابق بین LCD و LED وجود ندارد و لزومی ندارد خریداری را که الان به خوبی آگاه است از مزایای LED آگاه کنیم. دیگر عملا بازار LCD وجود ندارد و در زمینه مانیتور برخلاف تلویزیون این انتقال فناوری اتفاق افتاده است.

فکر نمی‌کنید برندهایی مانند ایسوس و ویوسونیک هم می‌توانند بخشی از سهم بازار را بگیرند؟

صادقانه باید بگویم نه. چون در این بازار شما ابتدا باید فرآیند عرضه خود را اقتصادی کنید و روی قیمت توان رقابت داشته باشید که هیچ یک از این رقبای جدید در شرایط فعلی آن را ندارند. ضعف برند هم خودش مزید بر علت است. ال‌جی و سامسونگ یک دهه در این بازار سرمایه‌گزاری و رقابت کرده‌اند. ضمنا مدل‌های سه‌بعدی ما در مانیتور هم به برخی گیم‌نت‌ها در ایران عرضه شده است.

فکر نمی‌کنم در مانیتورها سه‌بعدی بودن خیلی مزیت چشمگیری در رقابت باشد.

در این زمینه یک وضعیت معماگونه وجود دارد. در بازار تلویزیون‌ها وقتی شما قابلیت سه‌بعدی را به یک تلویزیون اضافه می‌کنید چون بهای یک تلویزیون بیش از یک هزار و 500 دلار است اضافه شدن یک قابلیت چند صد دلاری خیلی مورد توجه خریدار نیست ولی در بازار مانیتور وقتی 300 دلار به قیمت مانیتور اضافه می‌شود با توجه به بهای چند صد دلاری خود مانیتور مشخص است که تردید خریدار برای انتخاب آن افزایش پیدا می‌کند.

در زمینه ODD مشخص است شما موفقیت چند سال پیش را ندارید و درایوهای نوری ال‌جی بازی را به رقبایی مانند سامسونگ و به ویژه لایت‌آن واگذار کرده‌اند. این برداشت من درست است؟

بازار ODD این ویژگی را دارد که همواره برای رقبای جدید باز است و این روزها در قیاس با همان سال‌های قبل مشخص است که داریوهای نوری دیگر جزء لاینفک بازار فناوری اطلاعات نیست، نتیجه اینکه ما در تلاش برای بستن آن به روی رقبا هم نیستیم. محصولات ما در بازار هستند ولی تقاضا و کشش بازار است که تعیین می‌کند تا چه حد روی این محصولات متمرکز می‌شویم.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 6885 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: آی تی ایران تاریخ خبر: 1390/09/27 تعداد مشاهده: 1558
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Afterfall - InSanity - Dirty Arena Edition

Afterfall - InSanity - Dirty Arena Edition

پس از سقوط – جنون – محیط آلوده

Coolutils Total PDF Converter 6.5.0.348142

Coolutils Total PDF Converter 6.5.0.348142

تبدیل فرمت پی‌دی‌اف

Glacier 3 The Meltdown

Glacier 3 The Meltdown

ماشین جنگی Glacier 3 The Meltdown

PicSay Pro 1.8.0.5 for Android +2.2

PicSay Pro 1.8.0.5 for Android +2.2

ویرایش و افکت گذاری بر روی تصاویر

nVIDIA GeForce Drivers 576.88 WHQL / Quadro RTX Driver / Studio Driver

nVIDIA GeForce Drivers 576.88 WHQL / Quadro RTX Driver / Studio Driver

درایور کارت گرافیک انویدیا جیفورس

موزیک SMS

موزیک SMS

مجموعه ای از موزیک های SMS

MakeMKV 1.17.9

MakeMKV 1.17.9

تبدیل فیلم

Black Mesa Definitive Edition v12.05.2025

Black Mesa Definitive Edition v12.05.2025

بلک میسا

Musify 3.5.3

Musify 3.5.3

دانلود موزیک و تبدیل فرمت آنها

Perfect Keyboard Pro 1.5.0 for Android

Perfect Keyboard Pro 1.5.0 for Android

کیبرد ساده اندروید با پشتیبانی از زبان فارسی

Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden

استراتژیک نوبتی

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع پیام خطبه های امام حسین(ع) - 2 جلسه

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع پیام خطبه های امام حسین(ع) - 2 جلسه

سخنرانی خطبه های امام حسین با ناصر رفیعی

Death Tour- Racing Action Game 1.0.37 for Android +2.3

Death Tour- Racing Action Game 1.0.37 for Android +2.3

بازی ماشین جنگی

Angry Birds 4.0.0 / Rio 2.1.0 / Seasons 4.0.1 / Star Wars 1.5.0 / Star War II 1.2.1

Angry Birds 4.0.0 / Rio 2.1.0 / Seasons 4.0.1 / Star Wars 1.5.0 / Star War II 1.2.1

انگری بردز

ویدئوهای آموزش فارسی فتوشاپ

ویدئوهای آموزش فارسی فتوشاپ

فیلم آموزش فتوشاپ به زبان فارسی

دوره آموزش تصویری Adobe Illustrator به زبان فارسی

دوره آموزش تصویری Adobe Illustrator به زبان فارسی

آموزش ایلوستریتور

سخنرانی حجت الاسلام حاج علی اکبری با موضوع انصاف - 3 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام حاج علی اکبری با موضوع انصاف - 3 جلسه

سخنرانی انصاف با حاج علی اکبری

Beyond Sync 7.5.60.1392

Beyond Sync 7.5.60.1392

سینک کردن فایل ها و فولدرها

Brigador Up-Armored Edition Deluxe 1.3 GOG

Brigador Up-Armored Edition Deluxe 1.3 GOG

اکشن جنگی

iQuran Pro 2.6.6 for Android

iQuran Pro 2.6.6 for Android

قرآن بسیار زیبا + صوت + ترجمه ایت الله مکارم شیرازی و استاد فولادوند

Hektor

Hektor

هکتور

Virtual Table Tennis 3D Pro 2.7.3 for Android +2.3

Virtual Table Tennis 3D Pro 2.7.3 for Android +2.3

بازی پینگ پنگ

قصه های جذاب از امام هشتم

قصه های جذاب از امام هشتم

داستان هایی از امام رضا

آموزش پایگاه داده ها

آموزش پایگاه داده ها

آموزش دیتابیس

Technical Analysis and Fundamental Analysis

Technical Analysis and Fundamental Analysis

تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی

WE ARE FOOTBALL

WE ARE FOOTBALL

سرمربیگری فوتبال

Cast Away

Cast Away

دورافتاده

زمین شناسی دریایی

زمین شناسی دریایی

سطح دریا

معرفی آر.یو.پی (RUP)

معرفی آر.یو.پی (RUP)

معرفی آر.یو.پی

60Seconds

60Seconds

60 ثانیه

Abelssoft Tagman 2025 11.01

Abelssoft Tagman 2025 11.01

ویرایش تگ آهنگ

Mayan Puzzle

Mayan Puzzle

پازل مایان

Speed Night 1.2.6 for Android

Speed Night 1.2.6 for Android

سرعت در شب

Autodesk Inventor Pro 2013 SP2

Autodesk Inventor Pro 2013 SP2

قویترین نرم افزار مدلینگ و جایگزین Mechanical Desktop

HTC Sync Manager 3.3.63

HTC Sync Manager 3.3.63

ارتباط گوشی های HTC با ویندوز

InfiniteSkills - Learning Oracle 12c

InfiniteSkills - Learning Oracle 12c

فیلم آموزش اوراکل 12‌سی

Anno 2070 + All Updates + Deep Ocean Version

Anno 2070 + All Updates + Deep Ocean Version

انو 2070

راهنمای وب سرور آپاچی

راهنمای وب سرور آپاچی

آشنایی کامل با Apache Web Server

13 جلسه شرح الامثله

13 جلسه شرح الامثله

جامع المقدمات

دعای زیبای افتتاح با صدای اساتید معروف

دعای زیبای افتتاح با صدای اساتید معروف

دعای پرفیض افتتاح

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!