سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

باز هم ای‌میل‌ها از دسترس خارج شدند؛ محدودیت اینترنت، خواستِ ...

باز هم ای‌میل قطع شد؛ اصلا وقتی اینترنت ابزار جاسوسی باشد، طبیعی است که نیاز به جایگزین دارد و بناچار جایگزین هم تفاوت‌های بسیاری خواهد داشت، وگرنه می‌شود‌‌ همان آش و‌‌ همان کاسه! البته می‌پذیریم که ایراداتی هم هست، ولی آیا می‌توان گفت که چون وسیله‌ای مثل موبایل قابلیت سوءاستفاده دارد، یا ممنوع شود و یا تولید نوع ملی و پاک آن در دستور کار قرار بگیرد؛ قانون چه می‌گوید؟!

از مرداد سال ۸۵ که سلیمانی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وقت که خبر راه اندازی «اینترنت ملی» را داد، بیش از پنج سال می‌گذرد، ولی هر چه پیش می‌رویم، نه تنها ابهامات کمتر نمی‌شود، بلکه هر روز با اظهارنظرهای گوناگونی روبه‌رو می‌شویم که پاسخی برای پرسش‌های مطرح ندارند و حتی موجب پدید آمدن پرسش‌های بیشتری در ذهن کاربران رو به افزایش این شبکه جهانی می‌شوند؛ اظهار نظرهایی که بیشتر سیاسی هستند تا... !



به بالای متن خبر توجه کنید: «سرویس اقتصادی»! متوجه تغییرات پدید آمده به مرور زمان شدید؟


به گزارش سافت‌گذر ؛ «پنج میلیون ترابایت اطلاعات در اینترنت موجود است که این رقم، معادل یک کتابخانه با پنجاه هزار میلیارد کتاب یا یک میلیارد فیلم ضبط شده DVD برآورد می‌شود. در همین حال، تاکنون ۵۵۵ میلیون دامنه اینترنتی و دویست میلیون وبلاگ به ثبت رسیده است و دو میلیارد نفر در دنیا، کاربر اینترنت هستند که پیش‌بینی می‌شود، این رقم در سال ۲۰۲۰ به ۵ میلیارد نفر افزایش یابد».

معاون فنی وزارت اطلاعات در همایش ملی دفاع سایبری گفت: «یکی از مشکلات پیش‌ روی به دلیل تحریم‌های موجود، استفاده از ضدبدافزارهای به روز است، چون با توجه به تحریم‌ها، به روز کردن آنها در بسیاری از موارد شدنی نیست و این موجب می‌شود تا ما به طراحی ضدبدافزار بومی روی آوریم؛ بنابراین، سازمان پدافند غیرعامل نیز باید یکی از اهداف خود را طراحی ضدبدافزار ملی و بومی قرار دهد»، چرا که «شبکه اینترنت عامل تهدید یا ابزار جاسوسی نیست، بلکه خود تهدید و جاسوس است».

در ادامه این همایش، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «حمایت از بومی‌سازی نرم افزار و ایجاد زیرساخت‌های امن ارتباطی، از جمله مهمترین تصمیمات راهبردی در عرصه دفاع سایبری است که در این راستا، نخستین مرحله از این شبکه خرداد ماه سال ۹۱ به زیر بار می‌رود».

اشتباه نکنید، قصد بزرگنمایی دنیای مجازی را نداریم؛ اینها سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است که روز گذشته در جمعی بیان کرد تا به این نتیجه برسد که در کنار این فرصت‌های پیش آمده، تهدیدهایی هم هست که اگر کنترل نشوند، به طور قطع، تهدیدهای آن بیش از فرصت‌های آن خواهد بود».

اینجاست که گویا، رخدادهای سال‌های اخیر در تغییرات ایجاد شده در طرح اولیه تأثیر بسزایی گذاشته‌اند؛ جایی که دیگر بحث بر سر مزایای اینترنت ملی نیست، بلکه بیشتر اظهارنظر‌های مسئولان، به قابل اطمینان نبودن اینترنت برمی‌گردد؛ به عبارتی بهتر، گویا اولویت ایجاد شبکه ملی به اینجا رسیده که قرار است، جایگزین اینترنت کنونی شود.

اکنون کافی است تا نگاهی به مطالب نقل شده از سوی مسئولان در چند وقت اخیر بیندازیم تا دریابیم که سایت‌هایی چون گوگل، یاهو، فیس‌بوک و حتی کل «اینترنت» ابزار جاسوسی خوانده شده‌اند و به صورت مقطعی و یا همیشه از دسترس خارج شده‌اند.

این در حالی است که پشتوانه همه این اظهارنظر‌ها، مبحثی است که نخست در برنامه چهارم توسعه مورد توجه قرار گرفت و بعد‌ها به قانون پنجم توسعه هم راه پیدا کرد؛ جایی که در مهمترین ماده مربوط به فناوری اطلاعات در این برنامه (فصل چهارم، ماده ۴۶)، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شده است که شبکه ملی اطلاعات ایجاد کند تا همه دستگاه‌های اجرایی و واحدهای تابعه (تا پایان سال دوم) و 60 درصد خانوار‌ها و همه کسب و کار‌ها (تا پایان برنامه) بتوانند به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شوند؛ آن هم تا جایی که باید سرانه پهنای باند و دیگر شاخص‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان برنامه به جایی برسد که کشورمان در رتبه دوم منطقه قرار بگیرد و سهم این صنعت در تولید ناخالص داخلی، در سال آخر برنامه به 2 درصد برسد.

به عبارت بهتر، این برنامه به معنای ایجاد بیش از دوازده میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور است و گویا، اشاره‌ای به جایگزینی شبکه‌ای به جای اینترنت ندارد. بدین ترتیب که قرار است یک شبکه ملی اطلاعات تدارک دید و بستر امنی برای اشتراک اطلاعات در درون کشور فراهم کرد تا با پیوستن همه ارگان‌ها به آن، گامی کارساز در راه رسیدن به دولت الکترونیک برداشته شود؛ گامی بزرگ که قرار است کشورمان را در سال ۹۵ (سال پایانی برنامه پنجم توسعه) به جایگاه دومی منطقه برساند.



این تصویر شماتیک، شاید بهترین روش برای نشان دادن تفاوت اینترنت و اینترانت باشد: رایانه‌ای که از آن برای خواندن این مطلب استفاده می‌کنید، در پایین‌ترین ردیف قرار دارد و از طریق خطوط تلفن به یک ISP متصل شده است (همان switch‌های نشان داده شده در تصویر) که سرانجام به یک خدمات دهنده بزرگ‌تر (مثل مخابرات در کشور ما) می‌رسد؛ تا اینجا یک شبکه گسترده داریم که می‌تواند اینترانت ملی هم نام بگیرد، ولی هنگامی به این شبکه اینترنت خواهند گفت که از طریق حلقه بالایی نشان داده شده (خط قرمز نشان داده شده)، به شبکه‌های دیگر کشور‌ها هم اتصال داشته باشد.


به گزارش سافت‌ گذر ؛ تأکید مقامات مسئول نسبت به راه‌اندازی شبکه اینترنت ملی در همایش‌ها و مراسم‌ گوناگون، موجب شده داغ شدن تنور شایعات در این باره شده است، تا جایی که فرضیه‌های گوناگونی راجع به نحوه اجرای آن مطرح می‌شود که شاید شایع‌ترین آن‌ها،  این سه دسته هستند: ۱ـ اینترانت ملی، ۲ ـ اینترانت در کنار اینترنت محدود شده و ۳ ـ اینترنتی با لیست سفید. این حدسیات در شرایطی مطرح می‌شوند که متصدیان راه اندازی اینترنت ملی تا کنون اظهارنظری درباره چگونگی اجرای این طرح نداشته‌اند و گویا از فضای مبهم پدید آمده احساس نگرانی ندارند؛ درست برخلاف بسیاری از کاربران اینترنت فعلی که نسبت به انتشار اخباری درباره اینترنت ملی واکنش نشان می‌دهند و به گواه نظرات رسیده به «تابناک»، بیشتر نگران هستند.

اکنون کافی است آنچه درباره «شما» (مخفف شبکه ملی اینترنت) شنیده‌ایم، در کنار این قانون بگذاریم تا میزان سلیقه اعمال شده در طرح اولیه دستمان بیاید؛ طرحی که نه از بدافزار‌ها سخنی به میان آورده و نه اینترنت را جاسوس خطاب کرده، ولی از سوی دیگر، هم به امنیت شبکه توجه داشته و هم توسعه را در دستور کار قرار داده است.

البته منکر این نیستیم که بستر فعلی اینترنت ایرادات بسیاری دارد و به تیغ دو لبه شبیه است، ولی برایمان سوال شده که اگر این بستر تا این اندازه پر خطر است که قادر به کنترل آن نیستیم و می بایست تعویض شود (یا کاربردش محدود شود و یا هر روش حذفی دیگری بر آن اعمال شود)، چه تضمینی برای امنیت نوع داخلی آن هست که در برنامه توسعه، به ایجاد آن اشاره شده است؟

آیا جاسوسان به این شبکه جدید نفوذ نخواهند کرد یا پس از مدتی خواهیم گفت که این هم امن و پاک نیست و بهتر است این تیغ دوم را هم از سر راه برداریم؟

و اصلا چگونه است که از یک طرف گاهی افتخار می‌کنیم که شمار راه‌های ارتباطی بین‌الملل کشورمان (درگاه یا به زبان انگلیسی: Gate Way ) را از چهار لینک STM ۱ در سال ۸۴ که بیشتر از مسیر کابل دریایی جاسک فجیره تأمین می‌شد، به ۱۰۴ لینک STM ۱ در سال ۸۸ رسانده‌ایم که از ۹ درگاه بین‌المللی تأمین می‌شوند، ولی از سوی دیگر با چرخشی عجیب، این همه دستاورد را به کام دشمن می‌خوانیم و اینترنت را جاسوس می‌دانیم؟



سه سال پیش، قرار بود به شبکه فلگ متصل شویم و با قرار گرفتن در این حلقه جهانی پرسرعت اینترنت مابین آفریقا و اروپا و آسیا، تفاوت سرعت اینترنت‌مان محسوس شود. بماند که به این هدف رسیدیم یا نه، آیا به نظر شما هنوز در همان راه هستیم یا اهدافمان هم تغییر کرده است؟ اگر آری، بنا بر کدام قانون و مصوبه؟!


پس از تحریر:

با خبر شدیم که از صبح امروز، برای بار دوم در یک ماه اخیر و بار چندم در چند سال گذشته، خدمات ای‌میل سایت‌های بزرگ جهانی مثل گوگل و یاهو از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است.

اینجاست که با حجم زیاد پیام‌های کاربرانی روبه‌رو می‌شویم که از وضع موجود گلایه دارند. براستی اگر این سرویس‌های اینترنتی سالم نیستند، چرا تا روز گذشته فعال بودند و اصلا چه دلیلی هست که دوباره تا چند دقیقه، ساعت و یا روز دیگر فعال شوند؟!

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 7857 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: تابناک تاریخ خبر: 1390/12/01 تعداد مشاهده: 1514
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

تا کی صبر مردم تمام شده با با اینترنت ملی راه اندازی کنید این همه داریم پیشرفت می کنیم اینترنت درست کنید دیگهlay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol dosis pantoprazol bolus

متأسفم برای... و ... و ...!
به راستی چرا؟!
من فقط منتظرم؛ منتظر!

اسمش را باید گذاشت اینترانت نه اینترنت....

میرن ایمل ها از اونها فقط خاطره هاشون به جا می مونه...lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol dosis pantoprazol bolus

lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
داستان‌های کوتاه

داستان‌های کوتاه

آثار ارزشمند آیزاک آسیموف

Puddle

Puddle

کنترل مایعات

Vignette 2.1.8 for Android +1.5

Vignette 2.1.8 for Android +1.5

افکت گذاری همزمان با تصویر برداری

افزایش سرعت و کارایی Windows 7 (ویرایش 1.1)

افزایش سرعت و کارایی Windows 7 (ویرایش 1.1)

افزایش سرعت ویندوز سون

Yahoo Weather 1.48.0 for Android +4.2

Yahoo Weather 1.48.0 for Android +4.2

وضعیت آب و هوا یاهو

Deponia The Puzzle

Deponia The Puzzle

دپونیا پازل

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش دوم

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش دوم

سخنرانی آیت الله مجتهدی تهرانی با موضوع غیبت

امنیت شبکه

امنیت شبکه

آموزش امنیت شبکه

CSR Racing 1 5.1.2 / 2 4.8.1 for Android +4.0

CSR Racing 1 5.1.2 / 2 4.8.1 for Android +4.0

بازی ماشین سواری

آموزش ساخت وب سرور و FTP سرور

آموزش ساخت وب سرور و FTP سرور

آموزش ساخت وب سرور و اف تی پی سرور

Men of War II

Men of War II

مردان جنگ 2

JetBrains ReSharper Ultimate 2024.1.3 / 2023.2 / 2022.3 / 2021.3.4

JetBrains ReSharper Ultimate 2024.1.3 / 2023.2 / 2022.3 / 2021.3.4

جت برینز ریشارپر

Jean Michel Jarre - The Complete Oxygene

Jean Michel Jarre - The Complete Oxygene

آهنگ اکسیژن بی کلام

Microsoft Arrow Launcher 6.2.200602.89140 for Android +4.0

Microsoft Arrow Launcher 6.2.200602.89140 for Android +4.0

لانچر مایکروسافت

Super Backup & Restore 2.4.03 for Android +5.0

Super Backup & Restore 2.4.03 for Android +5.0

سوپر بکاپ

Strike Ball 3

Strike Ball 3

سبک فانتزی جلوگیری از خروج توپ

Pluralsight - CompTIA A+ Part 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Pluralsight - CompTIA A+ Part 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

مجموعه‌ی 6 دوره آموزش تصویری مدرک CompTIA A+ شامل مباحث سخت‌افزار، شبکه‌سازی، دستگاه‌های جانبی، سیستم عامل‌ها، دستگاه‌های همراه-عیب‌یابی و نحوه‌ی بستن قطعات و ساخت کامپیوتر

Image Blender Instafusion 4.0.0 for Android +2.3

Image Blender Instafusion 4.0.0 for Android +2.3

ترکیب عکس ها

Diehard Dungeon v1.8.0

Diehard Dungeon v1.8.0

سیاه‌چال مرگ

Paper Toss 1 v1.2.1 / 2  v1.0.1 /  2015 v1.2 for Android +2.3

Paper Toss 1 v1.2.1 / 2 v1.0.1 / 2015 v1.2 for Android +2.3

پرتاب کاغذ

Slice It! 1.8.5 for Android +2.2

Slice It! 1.8.5 for Android +2.2

بازی تکه کردن اشکال هندسی

theHunter: Call of the Wild – Salzwiesen Park v03.12.2024

theHunter: Call of the Wild – Salzwiesen Park v03.12.2024

شبیه ساز شکار

Sumatra PDF 3.5 + Portable

Sumatra PDF 3.5 + Portable

سوماترا پی دی اف

Lightbender

Lightbender

بازتاب‌دهنده‌ی نور

Bitdefender Security 27.0.52.262

Bitdefender Security 27.0.52.262

بیت دفندر

Recuva Technician 1.54.120 Final

Recuva Technician 1.54.120 Final

نرم افزار بازیابی اطلاعات حذف شده

Wordpress for Web Developers

Wordpress for Web Developers

وردپرس برای دولوپر

Polyball

Polyball

اکشن سکویی سه بعدی

Joiku Phone Usage PRO 2.38 for Android

Joiku Phone Usage PRO 2.38 for Android

گزارش و نمایش اطلاعات

CloneDVD2 2.9.3.3

CloneDVD2 2.9.3.3

قدرتمندترین نرم افزار رایت DVD/CD

CyberLink AudioDirector Ultra 2025 15.5.5321.0

CyberLink AudioDirector Ultra 2025 15.5.5321.0

ویرایش صوت

Adobe InDesign 2025 4.1 / 2024 / 2023 / 2022 / 2021 / 2020 / macOS

Adobe InDesign 2025 4.1 / 2024 / 2023 / 2022 / 2021 / 2020 / macOS

ادوب ایندیزاین

Filmworkz Phoenix 2025.1.006

Filmworkz Phoenix 2025.1.006

ترمیم فیلم

FIFA 19 for Xbox 360 and PS3

FIFA 19 for Xbox 360 and PS3

فیفا 19

Planets Pack 2.5 for Android +2.1

Planets Pack 2.5 for Android +2.1

نمایش سیاره ها

تلاوت مجلسی استاد شحات محمد انور سوره مبارکه اخلاص

تلاوت مجلسی استاد شحات محمد انور سوره مبارکه اخلاص

تلاوت شحات محمد انور سوره اخلاص

آموزش پایه ای و مقدماتی زبان انگلیسی

آموزش پایه ای و مقدماتی زبان انگلیسی

آشنایی با زبان انگلیسی مقدماتی و گرامر آن در سطح پایه ای

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Deluxe Edition

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Deluxe Edition

اکشن برای کامپیوتر

LinuxAcademy.com - Introduction To Android Development

LinuxAcademy.com - Introduction To Android Development

فیلم آموزش آشنایی با سیستم عامل اندروید و ساخت و توسعه‌ی اپلیکیشن‌های اندرویدی

Phoning Home + Updates

Phoning Home + Updates

کنترل ربات هوشمند

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!