سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

پرمراجعه‌‏ترین وب‌سایت‌های کاربران ایرانی در سال ۱۳۹۰

الکسا وب‏‌سایتی اینترنتی است که مجموعه سرویس‏‌های آنلاینی از جمله رتبه‌‏بندی وب‏‌سایت‏‌های اینترنتی در اختیار کاربران قرار می‏‌دهد.

به گزارش سافت گذر به نقل ازایتنا؛ الکسا علاوه بر اختصاص دادن رتبه جهانی و کشوری به هر وب‏‌سایت، لیستی از وب‏‌سایت‏‌های پرمراجعه هر کشور را نیز ارائه می‏‌کند.
مبنای این رتبه‏‌بندی، برخی ابزارهای اینترنتی محدود است و از این‏‌روی اطلاعات ارائه شده توسط الکسا ممکن است با خطاهایی همراه باشد.
با این وجود، از آنجایی که آمارهای الکسا از جمله معدود امکان‏‌های رتبه‏‌بندی عمومی در اینترنت است، برای مقایسه بین وب‏‌سایت‏‌ها با پذیرش میزانی از خطا از آن استفاده می‏‌شود.

از سال ۱۳۸۶ تاکنون یکی از مطالب ثابت شماره آخر سال مجله دنیای کامپیوتر و ارتباطات، بررسی وب‏‌سایت‏‌های برتر کاربران ایرانی در لیست الکسا بوده است.
این بررسی که با مقایسه لیست برترین‏‌های هر سال با سال‏‌های قبل همراه است، امکان دنبال کردن تحولات وب فارسی و تغییرات رفتار آنلاین کاربران ایرانی در سال‏‌های اخیر را فراهم می‏‌کند.

در پایان سال ۱۳۹۰ لیست ۲۰ وب‏‌سایت‏ برتر بخش ایران در الکسا هرچند با تغییراتی همراه بوده، اما همچنان برمبنای الگوی سال پیش است و از این‏‌روی می‏‌توان گفت تحولی جدی در وب فارسی اتفاق نیفتاده و در پنج سال اخیر روندی ثابت دنبال شده است.


تثبیت صدرنشین‏‌ها

صدر جدول برترین وب‌سایت‌ها تغییری نسبت به سال گذشته ندارد. همانند روزهای پایانی سال ۱۳۸۹، شش وب‌سایت گوگل، یاهو، بلاگفا، میهن‌بلاگ، پیوندها و پرشین‌بلاگ در پایان سال ۱۳۹۰ هم‌چنان پرمراجعه‌ترین وب‌سایت‌های ایران هستند.

سه وب‌سایت اول لیست یعنی گوگل، یاهو و بلاگفا چهارمین سال پیاپی است که به‌همین ترتیب در صدر مراجعه کاربران ایرانی قرار دارند. میهن‌بلاگ نیز برای سومین سال پیاپی در ردۀ چهارم جا خوش کرده است.

وب‌سایت پیوندها نیز که رتبۀ بالایش را مدیون فیلترینگ گسترده وب‌سایت‌ها در ایران است از سال گذشته توانست به رده پنجم برسد و امسال در همان جایگاه قرار دارد. پرشین‌بلاگ هم که در سال‌های اخیر همراه در میان ۱۰ وب‌سایت برتر بوده است، امسال همچون سال گذشته در رتبه ششم قرار دارد.

بعد از این وب‌سایت، پایگاه اینترنتی «ورزش ۳» قرار می‌گیرد. سال گذشته جدول برترین‌ها شاهد حضور وب‌سایت جدیدی باعنوان «فوتبال ۳» بود. این وب‌سایت با تغییر عنوان و دامنه اینترنتی و گسترش فعالیت‌هایش توانسته باعنوان جدید «ورزش ۳» به رده هفتم برسد.

تازه‏واردها: وب‏‌سایت‏‌های بانکداری الکترونیکی
در روزهای پایانی سال ۱۳۹۰ جدول ۲۰ وب‏‌سایت اول شاهد حضور دو تازه وارد است که فعالیت مشابهی دارند. وب‏‌سایت‏‌های بانک ملت و بانک ملی ایران در رده‏‌های ۱۰ و ۱۱ قرار گرفته‏‌اند. در میان چندصد وب‏‌سایت اول، پایگاه‏‌های اینترنتی چند بانک دیگر نیز به چشم می‏‌خورد که نشان از گسترش بانکداری الکترونیکی در ایران است.

انجام امور بانکی از طریق اینترنت به‏‌تدریج در میان کاربران ایرانی جای خود را باز کرده و به فعالیتی عمومی تبدیل می‏‌شود. البته حضور این دو وب‏‌سایت در جایگاه ۱۰ و ۱۱ لیست برترین‏‌ها در زمان بررسی پایان سال را می‏‌توان در ارتباط با مراجعه مقطعی و گسترده شهروندان برای دریافت خدمات خاصی دانست.
همان‏طور که در برخی روزهای سال، پایگاه سازمان سنجش با هجوم گسترده تعداد زیادی از کاربران مواجه می‏‌شود و این وب‏‌سایت در جدول صعودی مقطعی دارد، پایگاه‏‌های بانک ملی و ملت نیز در برخی زمان‏‌ها از جمله در روزهای پایانی سال به دلیل ارائه برخی خدمات با مراجعه قابل توجهی مواجه می‏‌شوند که در طول سال تداوم ندارد.

بازگشت فیس‏‌بوک و یوتیوب
دو وب‌سایت اجتماعی یوتیوب و فیس‏‌بوک که از سال ۱۳۸۸ در ایران فیلتر شده و از لیست برترین‏‌ها خارج شده بودند، امسال علی‏رغم تداوم فیلترینگ به لیست ۲۰ وب‏‌سایت اول بازگشته‏‌اند.
یوتیوب سال ۱۳۸۶ در رده دهم و سال ۱۳۸۷ در رده ششم وب‏‌سایت‏‌های پرمراجعه ایرانیان قرار داشت و حال بعد از گذشته سه سال مجددا با رتبه بیستم در میان برترین‏‌ها جا گرفته است.
فیس‏‌بوک نیز در سال ۱۳۸۷ در رده دهم قرار داشت و در پایان سال ۱۳۹۰ رتبه هجدهم را به خود اختصاص داده است.
فیس‏‌بوک و یوتیوب در کنار ویکی‏پدیا، سه وب‏‌سایت رسانه اجتماعی مطرح دنیا هستند که در میان ۲۰ و‏ب‌سایت برتر ایرانی قرار دارند.
به این لیست وب‏‌سایت‏‌های ایرانی بلاگفا، میهن‏‌بلاگ، پرشین‏‌بلاگ، بلاگ‏‌اسکای و کلوب نیز اضافه می‏‌شوند تا شمار رسانه‏‌های اجتماعی در لیست برترین‏‌ها به عدد هشت برسد.
به این لیست می‏‌توان وب‏‌سایت‏‌هایی از قبیل گوگل و تبیان را نیز اضافه کرد که بخشی از سرویس‏‌های تعریف‏‌شده در دامنه آنها «اجتماعی» است.

سقوط ابزارهای وبلاگ‏‌نویسی
تحول قابل توجه دیگر در لیست ۲۰ وب‏‌سایت اول سقوط سه ابزار وبلاگ‏‌نویسی است که سال‏‌ها جایگاه ثابتی در میان برترین‏‌های ایرانیان داشتند.
دو سرویس وبلاگ جهانی بلاگر و وردپرس که از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹ همواره در میان ۲۰ وب‏‌سایت اول قرار داشتند از این لیست خارج شده‏‌اند.
این دو وب‏‌سایت در پایان سال ۱۳۹۰ در ایران فیلتر بوده‏‌اند. وبگذر نیز که وب‏‌سایت ارائه‏‌دهنده ابزارهای اینترنتی به‏‌خصوص برای وبلاگ‏‌هاست پس از سه سال پیاپی جایگاه خود در میان ۲۰ وب‏سایت برتر را از دست داده است.

تنزل رتبه این سه وب‏‌سایت را می‏‌توان نشانه‏‌ای از کاهش توجه به وبلاگ‏‌نویسی دانست. در دو-سه سال اخیر، وبلاگ‏‌نویسی در دنیا با کاهش استقبال کاربران مواجه بوده و در مقابل شبکه‏‌های اجتماعی آنلاین رشد قابل توجهی داشته‏‌اند. این الگوی جهانی، در ایران نیز قابل مشاهده است و لیست ۲۰ وب‏‌سایت برتر ایران را دستخوش تغییراتی کرده است.

از سوی دیگر سقوط وب‏‌سایت رسمی وردپرس از ردۀ ۱۶ به ۲۵۶ در مدت یک‏‌سال، به گسترش وب‏‌سایت‏‌های فارسی‏‌زبان ارائه‏‌دهنده خدمات وردپرس نیز مربوط است. چندین وب‏‌سایت مربوط به وردپرس از سوی کاربران ایرانی علاقمند به این نرم‏‌افزارِ متن‏‌بازِ مدیریتِ محتوا راه‏‌اندازی شده و با ارائه نسخه فارسی، کاربران را از مراجعه به وب‏‌سایت اصلی بی‏‌نیاز کرده‏‌اند.


خروج خبرگزاری فارس از لیست برترین‏‌ها

خبرگزاری فارس به‏‌عنوان تنها خبرگزاری رسمی ایرانی که در چهار سال گذشته همواره در میان ۲۰ وب‏‌سایت اول قرار داشته از لیست برترین‏‌ها خارج شده است. البته تنزل رتبه خبرگزاری فارس چندان زیاد نیست از و رده ۱۴ام به ۲۲ام رسیده است.
بدین ترتیب «تابناک» تنها وب‏‌سایت خبری باقی‏مانده در جمع برترین‏‌هاست. هم‌زمان با خارج شدن خبرگزاری فارس از جمع ۲۰ وب‏‌سایت برتر، پایگاهی باعنوان «برترین‏‌ها» با رسیدن به رتبه ۱۷ برای اولین بار در لیست قرار گرفته است.
«مجله اینترنتی برترین‏‌ها» ساختاری شبیه به پایگاه‏‌هایی دارد که در ایران باعنوان «وب‏‌سایت‏‌های زرد» شناخته می‏‌شوند. در این وب‏‌سایت‏‌ها ترکیبی از خبرهای جنجالی و جذاب برای عموم کاربران و مطالب کاربردی ارائه می‏‌شود.

جابه‌‏جایی وب‏‌سایت‌های اشتراک‏‌گذاری فایل
رده‏‌های پایین‏‌تر لیست ۲۰تایی‏‌ها شاهد چند تغییر جزیی دیگر نیز بوده است. وب‌‏‏سایت‏‌های به‏‌اشتراک‏‌گذاری فایل از محبوبیت قابل توجهی در میان کاربران برخوردار هستند و همواره چندین نمونه از آنها در لیست برترین‏‌ها قرار دارد.
در پایان سال ۱۳۸۹ پایگاه ایرانی پرشین‏‌گیگ و پایگاه خارجی مدیافایر در این لیست قرار داشتند که با تنزل به رتبه‏‌های ۳۸ و ۲۹ از لیست خارج شده‏‌اند. در مقابل وب‏‌سایت میهن‌‏‏دانلود به رتبه ۱۵ رسیده است که البته ساختاری متفاوت با وب‏‌سایت‏‌های به‏‌اشتراک‏‌گذاری عمومی دارد و مجموعه‏‌ای از فایل‏‌های متفاوت را برای دانلود ارائه می‏‌دهد.

آخرین تغییر لیست نیز خروج موتور جست‏‌وجوی بینگ و ورود لغت‏‌نامه آنلاین بابیلون به لیست ۲۰تایی‏‌ها است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 8412 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1391/01/15 تعداد مشاهده: 1769
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

البته آمار واقعی رو باید زمانی دید که فیلترینگ نباشه

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Learning SQL Server 2005 Farsi

Learning SQL Server 2005 Farsi

آموزش اس کیو ال سرور 2005

Spider-Man: Web of Shadows

Spider-Man: Web of Shadows

مرد عنکبوتی

آموزش برنامه فایروال وینروت کریو

آموزش برنامه فایروال وینروت کریو

آشنایی با نرم افزار Kerio WinRoute Firewall

Imperator: Rome + Updates

Imperator: Rome + Updates

بهترین بازی های استراتژیک

Solid Explorer 2.8.60 for Android +4.4

Solid Explorer 2.8.60 for Android +4.4

فایل منیجر سالید اکسپلورر

فول آلبوم موسیقی متن فیلم محمد رسول الله The Message 1976

فول آلبوم موسیقی متن فیلم محمد رسول الله The Message 1976

موسیقی فیلم محمد رسول الله

سخنرانی حجت الاسلام مومنی با موضوع تاثیر رفتن به زیارت و هیئت

سخنرانی حجت الاسلام مومنی با موضوع تاثیر رفتن به زیارت و هیئت

سخنرانی حجت الاسلام مومنی با موضوع جوان زیبا و فرار از زمینه گناه

InnerCube

InnerCube

مکعب درونی

SAO Launcher PRO 4.0.3 for Adnroid +4.0

SAO Launcher PRO 4.0.3 for Adnroid +4.0

لانچر ویژه اندروید

Xara Designer Pro+ 24.2.0.69846

Xara Designer Pro+ 24.2.0.69846

طراحی گرافیکی

کجا خوبه؟

کجا خوبه؟

بانک جامع رستوران ها و کافی شاپ های مشهد مقدس

مجله الکترونیکی ویستا

مجله الکترونیکی ویستا

کتاب مجله الکترونیکی ویستا، شماره دوم- کارآفرینی

CyberLink YouCam Deluxe 10.1.4203.0

CyberLink YouCam Deluxe 10.1.4203.0

یوکم مدیریت دوربین و وب کم

MSDict Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus

MSDict Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus

فرهنگ لغت انگلیسی به انگلیسی آکسفورد برای موبایل

سخنرانی رائفی پور درباره تحلیل مسائل سیاسی

سخنرانی رائفی پور درباره تحلیل مسائل سیاسی

سخنرانی رائفی

Drizzlepath

Drizzlepath

مسیر بارانی

Chants of Sennaar

Chants of Sennaar

ماجراجویی برای کامپیوتر

قالب دلخواه در وردپرس

قالب دلخواه در وردپرس

تغییر قالب سایت وردپرسی

Oracle Database

Oracle Database

اوراکل دیتابیس

Autodesk 3ds Max 2015 x64 + SP3

Autodesk 3ds Max 2015 x64 + SP3

جدیدترین نسخه برنامه تری دی مکس برای ساخت انیمیشن های پیشرفته و سه بعدی

Magoshare AweClone Enterprise 3.0

Magoshare AweClone Enterprise 3.0

کپی کامل و کلون سازی هارد دیسک

Fishing: Barents Sea - Line and Net Ships + Update v1.1.7.2

Fishing: Barents Sea - Line and Net Ships + Update v1.1.7.2

شبیه ساز ماهیگیری

سخنرانی محمدمهدی ماندگاری با موضوع ولایت، روح دین داری

سخنرانی محمدمهدی ماندگاری با موضوع ولایت، روح دین داری

ولایت، روح دین داری با محمدمهدی ماندگاری

Astrolapp Planets and Sky Map 5.2.0.5 for Android +4.0.3

Astrolapp Planets and Sky Map 5.2.0.5 for Android +4.0.3

آسترولپ

Airport Firefighters

Airport Firefighters

آتش‌نشانان فرودگاه

Autodesk ArtCAM Premium 2018.2.1 x64

Autodesk ArtCAM Premium 2018.2.1 x64

ارتکم طراحی سه بعدی قطعات چوبی

Real Heroes Firefighter HD v1.02

Real Heroes Firefighter HD v1.02

شبیه‌ساز آتش‌نشانی

جانشین داود پیامبر

جانشین داود پیامبر

سلیمان نبی

داستانی از یک ازدواج بهشتی

داستانی از یک ازدواج بهشتی

ازدواج علی (ع) و فاطمه (س)، از مناسبت‌های مهم شیعیان

Tap the Frog Doodle 1.9 for Android

Tap the Frog Doodle 1.9 for Android

بازی با قورباغه ها

Ice Age Dawn of the Dinosaurs

Ice Age Dawn of the Dinosaurs

بازی عصر یخی برای نوکیا و سونی اریکسون

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع اهمیت غدیر (ویژه ی روز عید)

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع اهمیت غدیر (ویژه ی روز عید)

سخنرانی اهمیت غدیر (ویژه ی روز عید) با ناصر رفیعی

DirectChat Pro (ChatHeads) 1.7.8 For Android +3.0

DirectChat Pro (ChatHeads) 1.7.8 For Android +3.0

دایرکت چت

Table Top Racing - World Tour

Table Top Racing - World Tour

مسابقات ماشین های رومیزی تیبل تاپ تور جهانی

Reus 1.3.1.1

Reus 1.3.1.1

ریوس

HTC Sync Manager 3.3.63

HTC Sync Manager 3.3.63

ارتباط گوشی های HTC با ویندوز

Lunar Flight 1.84 + Update 1.92

Lunar Flight 1.84 + Update 1.92

شبیه‌ساز پرواز با سفینه در ماه

Monster Truck Nitro 2.1.0

Monster Truck Nitro 2.1.0

ماشین های غول پیکر مجهز به نیتروژن

Block'hood

Block'hood

ساخت و ساز

A brilliant fantasy beyond conventional thought

A brilliant fantasy beyond conventional thought

ماشین زمان

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!