سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

رتبه ۶۸ ایران در اقتصاد اینترنتی جهان

یکی، دو دهه پیش زمانی که ایده دهکده جهانی مک لوهان هنوز در مراحل اولیه بود گفته می‌شد زمانی می‌رسد که انسان‌ها برای خرید، که اصلی‌ترین نیاز زندگی است، نیازی به بیرون رفتن از منزل نخواهند داشت اما کمتر کسی این حرف را باور داشت. اکنون و با آنکه چند سالی از ورود اینترنت به زندگی مردم نمی‌گذرد، بسیاری از مردم دنیا از این طریق امرار معاش می‌کنند، به راحتی خریدهای خود را سفارش می‌دهند و در کمترین زمان آن را دریافت می‌کنند بدون آنکه وقتی برای بیرون رفتن صرف کنند. پیشرفت‌های چشمگیر و لحظه‌ای در مورد امکانات وب 2 و وب 3 حکایت از آن دارد که در آینده نه‌چندان دور انسان‌ها ضمن مراجعه الکترونیکی به مغازه‌ها حتی بوی برخی مواد مانند محصولات غذایی را خواهند فهمید و سپس اقدام به خرید خواهند کرد. به گزارش سایت قشم بررسی‌ها نشان می‌دهد با افزایش امکانات اینترنت و برطرف کردن نیازهای بیشتر مخاطبان در این فضای مجازی، مراودات پولی و اقتصادی مردم با یکدیگر و مردمان کشورها باهم افزایش روزافزونی خواهد یافت و طبعا با ورود به دنیای وب 2 و وب 3 سهم اقتصاد در اینترنت افزایش خواهد یافت.

به گزارش سافت گذر به نقل از پارسیک؛ در این میان کشورهایی برنده خواهند بود که بتوانند بیشترین امکانات را برای بهره‌مندی مردم خویش فراهم کنند. اگرچه به گفته معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران رتبه اول ضریب نفوذ دسترسی کاربران به اینترنت در منطقه خاورمیانه مربوط به ایران است اما باوجود این ضریب دسترسی، سهم زبان و محتوای فارسی در فضای وب بسیار اندک است و تنها یک هزارم وب، مختص ایرانی‌ها است. از سوی دیگر میزان رضایت کاربران ایرانی از خدمات شرکت‌های ارایه‌دهنده اینترنت و به ویژه سرعت اینترنت بسیار کم است و همین عامل موجب شده تا مردم کشورمان به عنوان یک مرکز خرید به اینترنت کمتر بیندیشند.
براساس گزارشی جدید که به تازگی منتشر شده است، اینترنت از نظر اقتصادی سالانه حدود 10 درصد تا سال 2016 رشد خواهد داشت. و اگر آن را یک اقتصاد ملی در نظر بگیریم (اینترنت را یک کشور در نظر بگیریم)، اقتصاد اینترنت می‌توانست جزو پنج اقتصاد بزرگ جهان در کنار آمریکا، چین، هند و ژاپن قرار بگیرد، حتی جلوتر از قدرتمندترین اقتصاد اروپا یعنی آلمان. همچنین پیش‌بینی‌ها حکایت از آن دارد که اقتصاد اینترنتی می‌تواند در سال 2016 حدود 2/4تریلیون دلار به تولید ناخالص داخلی کشورهای گروه G20 کمک کند که بعضی از کشورها در این میان سود بیشتری را نصیب خود می‌کنند.
اکنون در میان 20 کشور بزرگ اقتصادی جهان، موسوم به گروه 20، انگلیس بزرگ‌ترین اقتصاد اینترنتی شناخته شده است. موسسه تحقیقاتی بوستون در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است، خریدهای اینترنتی در انگلیس با چنان سرعتی در حال پیشرفت است که از نظر اقتصاد اینترنتی این کشور را در صدر کشورهای گروه 20 قرار داده است. این وضعیت در برخی کشورهای خاورمیانه نیز مشاهده می‌شود. به عنوان مثال عربستان که درآمدی متکی به نفت دارد تلاش می‌کند تا سهم اقتصاد اینترنتی خود را تا سال 2016 به بیش از 28 میلیارد دلار ارتقا بخشد.
درحال حاضر اقتصاد اینترنتی کشور عربستان سعودی 10 میلیارد دلار ارزش دارد که این رقم معادل 2/2 درصد تولید ناخالص ملی این کشور است. ناظران معتقدند این رقم در سال 2016 به 5/28میلیارد دلار برابر با 8/3درصد تولید ناخالص ملی این کشور آسیایی خواهد رسید. در صورت تحقق این امر، عربستان پس از کشورهای انگلیس، آلمان، استرالیا و کره جنوبی به مکان پنجم کشورهای بزرگ اقتصادی جهان موسوم به گروه 20 ارتقا می‌یابد.
عربستان با سرمایه‌گذاری اندک توانست مراسم حج امسال را به صورت زنده و از طریق اینترنت برای علاقه‌مندان پخش کند با این توصیف و باوجود استفاده مردم از برخی خدمات اینترنت، نه تنها امکانات لازم برای خریدهای اینترنتی در کشور کم است بلکه همان مقدار خریدهای اینترنتی که تبلیغ می‌شود صرفا کالاهای غیرضرور مانند انواع کرم و... را دربر می‌گیرد که متاسفانه همین کالاها نیز در بسیاری موارد به صورت ناسالم به دست مشتریان می‌رسد.
این عوامل و همچنین عدم نظارت کافی بر عرضه محصولات اینترنتی اعتماد کاربران را سلب کرده و بسیاری از کاربران ایرانی اعتمادی به خریدهای اینترنتی از طریق سایت‌های مغازه‌های داخلی ندارند. حال جای این سوال باقی است با توجه به این وضعیت که در دنیا و خاورمیانه مشاهده می‌شود سهم ایران از اقتصاد اینترنتی چقدر است؟ در این میان شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی در گفت‌وگوی خود با یکی از رسانه‌ها علاوه بر اینکه ایران را یکی از کشورهای پیشرو در عرصه اقتصاد الکترونیکی می‌داند بیان می‌کند رتبه ایران در اقتصاد الکترونیکی بالای 50 است.
این در حالی است که «اکونومیست اینتلی‌جنس یونیت» در گزارشی با عنوان «رتبه‌بندی اقتصاد دیجیتال 2010» اشاره می‌کند که ایران با کسب امتیاز 24/3 از 10 امتیاز در مقام 68 قرار گرفته است. هرچند این آمار مربوط به دو سال گذشته است اما رتبه ایران همواره میان 65 تا 70 در نوسان بوده است. با این حال این پرسش مطرح می‌شود که آیا مسوولان امر می‌توانند در کنار آمار گوناگونی که اعلام می‌کنند آماری از سهم اقتصاد اینترنتی ایران نیز اعلام کنند؟ به نظر می‌رسد شایسته است مسوولان امر نسبت به سازماندهی سایت‌های خرید اینترنتی اقدام کنند و با تشکیل صنف و اتحادیه مشخص، ضمن ارایه تسهیلات برای این قبیل فروشگاه‌ها امکان شکایت مردم از برخی متخلفان را نیز فراهم کنند. همچنین با نگاه کلان اقتصادی به این بخش به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که مراودات سازمان‌های اقتصادی بدون کمترین مشکل از طریق اینترنت صورت گیرد.

** چالش‌های اقتصاد دیجیتال در ایران
اقتصاد دیجیتال در ایران همچون دیگر حوزه‌ها با کمی‌ تاخیر وارد کشور شده و اوضاعی متفاوت‌تر از کشورهای پیشرفته دنیا دارد که این متفاوت بودن شرایط نیز به نبود زیرساخت‌های مناسب ارتباطی و تا حدودی شرایط اقتصادی ایران بازمی‌گردد. علی‌اکبر جلالی، استاد دانشگاه علم و صنعت درخصوص چالش‌های پیش‌روی اقتصاد دیجیتال کشور می‌گوید: از جمله چالش‌های پیش‌رو در توسعه اقتصاد دیجیتال کشور می‌توان به نبود زیرساخت مناسب در حوزه پهنای باند اینترنت کشور اشاره کرد. همچنین نبود سیستم فرهنگ‌سازی و آموزش به شهروندان و نگرانی از امنیت شبکه از دیگر مشکلاتی است که در این بخش دیده می‌شود.
به گفته وی، از جمله موانع رشد اقتصاد دیجیتال در کشور به نبود ارتباط منسجم با اقتصاد جهانی مربوط می‌شود که همین امر باعث شده ایران آن‌طور که در جهان معمول است از فرصت‌های این حوزه استفاده نکند. او می‌افزاید‌: یکی دیگر از چالش‌های اصلی اقتصاد دیجیتال و اینترنتی، نبود قوانین حقوقی مناسب این تجارت است که ضرورت قوانینی که تجارت الکترونیکی را به رسمیت بشناسد در شرایط موجود به شدت احساس می‌شود. در کنار این چالش اصلی باید به ایجاد بستر فرهنگی لازم برای تشویق افراد به استفاده از تجارت الکترونیکی نیز توجه شود. به باور کارشناسان، با تمام کاستی‌ها و مشکلات انقلاب دیجیتال فرصت‌های بسیاری برای توسعه ایران دارد.
در حوزه اقتصاد، سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات به خوبی می‌توانند از مزایای این تحول بهره‌مند شوند. صنعت ایران به تدریج وارد فضاهای پررقابت جهانی می‌شود و بدون دیجیتالی شدن فرآیندها و سیستم‌ها و نوسازی ساختار و جذب الگوهای سازمانی جدید، صنایع ایران نمی‌توانند رقابت‌پذیر شوند. کاهش قیمت تمام‌شده و بهبود کیفیت جز از این طریق ممکن نیست. در بخش خدمات، فعالیت‌هایی چون آموزش، پژوهش، تجارت، بانکداری، بیمه، خدمات مالی، توریسم، خدمات بیمارستانی و سایر فعالیت‌ها بدون دیجیتالی شدن حتی در شرایط موجود نیز قادر به ادامه حیات نیستند. تجارت الکترونیکی برای ایران یک الزام است.
به گزارش شرق در بخش کشاورزی نیز تکنولوژی‌های دیجیتال به بهبود بهره‌وری در فرآیند کاشت و داشت و برداشت و نگهداری و بسته‌بندی و صادرات محصول کمک می‌کند و محصولات کشاورزی ایران را رقابت‌پذیر خواهد کرد. مهم‌ترین فرصت انقلاب دیجیتال برای ایران، مواجهه با الزام مهندسی مجدد ساختارها و فرآیندها و الگوهای سازمان‌دهی است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 8487 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: news.parseek.com تاریخ خبر: 1391/01/20 تعداد مشاهده: 2326
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
ZDbox Pro 4.2.462 for Android +1.6

ZDbox Pro 4.2.462 for Android +1.6

جعبه ابزار زد دی باکس

Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2 Vol x64

Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2 Vol x64

ویندوز سرور 2003 ویرایش R2 یکپارچه شده با SP2 بدون نیاز به فعال سازی (نسخه 64 بیتی)

IDEA StatiCa 21.1.4.1568 (x64)

IDEA StatiCa 21.1.4.1568 (x64)

طراحی سازه

ضدویروس پادویش نسخه 1.4.720.823 برای اندروید 2.3+

ضدویروس پادویش نسخه 1.4.720.823 برای اندروید 2.3+

آنتی ویروس قدرتمند و ایرانی پادویش

Emurasoft EmEditor Professional 24.1.2

Emurasoft EmEditor Professional 24.1.2

ویرایشگر کدنویسی ای ام ادیتور

4 جلسه علت تنهایی و غربت ولی خدا از حجت الاسلام والمسلمین عالی

4 جلسه علت تنهایی و غربت ولی خدا از حجت الاسلام والمسلمین عالی

حاج آقا مسعود عالی با موضوع علت تنهایی و غربت ولی خدا

سخنرانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

سخنرانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

سخنرانی شب نوزدهم از حجت الاسلام رفیعی

Emergency Call 112

Emergency Call 112

شبیه ساز آتش نشانی

شبکه های کامپیوتری

شبکه های کامپیوتری

آشنایی با مفاهیم شبکه های کامپیوتری

تلاوت مجلسی استاد محمد احمد بسیونی سوره مبارکه نصر

تلاوت مجلسی استاد محمد احمد بسیونی سوره مبارکه نصر

تلاوت محمد احمد بسیونی سوره نصر

Cross Racing Championship Extreme

Cross Racing Championship Extreme

ماشین مسابقه ای برای کامپیوتر

Abelssoft SSD Fresh Plus 2025 14.0.56618

Abelssoft SSD Fresh Plus 2025 14.0.56618

افزایش سرعت هارد اس اس دی

شرط لازم برای مقام خلیفه الهی از زبان آیت الله مصباح یزدی

شرط لازم برای مقام خلیفه الهی از زبان آیت الله مصباح یزدی

شرط لازم برای مقام خلیفه الهی از زبان آیت الله مصباح یزدی

جملات و سخنان ارزشمند امام علی علیه السلام

جملات و سخنان ارزشمند امام علی علیه السلام

جملات امام علی علیه السلام

CBT Nuggets - Microsoft SharePoint Server 2013 70-331

CBT Nuggets - Microsoft SharePoint Server 2013 70-331

فیلم آموزش مایکروسافت شِـیرپوینت سـروِر 2013 - آزمون 331-70

مرجع کامل آزمون CISSP

مرجع کامل آزمون CISSP

امنیت و اقدامات مدیریتی امنیت اطلاعات

Sky Gamblers: Rise of Glory 1.5.9 for Android +2.3

Sky Gamblers: Rise of Glory 1.5.9 for Android +2.3

هواپیما

Adobe Animate CC 2018 v18.0.1.115 x64 / Mac / Portable + 2017

Adobe Animate CC 2018 v18.0.1.115 x64 / Mac / Portable + 2017

تولید و ویرایش انیمیشن ادوب انیمیت

Crime Secrets - Crimson Lily

Crime Secrets - Crimson Lily

اسرار جنایت لی‌لی در خون

Proxima FontExpert 2025 20.0 Release 2

Proxima FontExpert 2025 20.0 Release 2

فونت اکسپرت

Mozilla Firefox 130.0 Portable

Mozilla Firefox 130.0 Portable

فایرفاکس پرتابل

UglyBooth 1.8 for Android +2.3

UglyBooth 1.8 for Android +2.3

چهره خود را زشت کنید!!

CM Launcher 3D 5.99.0 for Android +4.0

CM Launcher 3D 5.99.0 for Android +4.0

لانچر سی ام

امنیت اطلاعات

امنیت اطلاعات

آشنایی با روشهای افزایش امنیت اطلاعات

Balancer Launcher 1.5.4 for Android +2.2

Balancer Launcher 1.5.4 for Android +2.2

لانچر ساده، کم حجم با امکانات مناسب

میوه‌های لوکس استوایی

میوه‌های لوکس استوایی

نام و عکس انواع میوه های استوایی

Adobe Media Encoder CC 2018 v12.1.2.69 x64 + 2017 + Mac + Portable

Adobe Media Encoder CC 2018 v12.1.2.69 x64 + 2017 + Mac + Portable

مبدل انواع ویدئو ادوب مدیا انکودر

Pluralsight - C# Fundamentals with C# 5.0

Pluralsight - C# Fundamentals with C# 5.0

فیلم آموزش اصول بنیادی سی‌شارپ، با سی‌شارپ 5.0

VLC for Android 3.5.6 for Android +4.2

VLC for Android 3.5.6 for Android +4.2

پلیر وی ال سی

Udemy - Learn Advanced C++ Programming

Udemy - Learn Advanced C++ Programming

آموزش سطح پیشرفته برنامه نویسی ++C

Intermediate Robot Building

Intermediate Robot Building

Learning Robot Building

کاشکی می آمدی

کاشکی می آمدی

چیستی انتظار

کتاب سورس باز ایلوستریتور

کتاب سورس باز ایلوستریتور

آموزش ایلوستریتور

ESET Smart Security 5.2.15.1 x86/x64 (Update 12000) 2015-07-27

ESET Smart Security 5.2.15.1 x86/x64 (Update 12000) 2015-07-27

نود 32 اسمارت سکوریتی 5

Microsoft Arrow Launcher 6.2.200602.89140 for Android +4.0

Microsoft Arrow Launcher 6.2.200602.89140 for Android +4.0

لانچر مایکروسافت

ESET NOD32 Antivirus / ESET Internet Security / ESET Smart Security Premium 18.1.10.0

ESET NOD32 Antivirus / ESET Internet Security / ESET Smart Security Premium 18.1.10.0

ایست نود 32

App Backup & Restore 1.0.5 for Android +4.0

App Backup & Restore 1.0.5 for Android +4.0

پشتیبانی گیری برنامه ها

کلیدهای میانبر متداول در ویندوز

کلیدهای میانبر متداول در ویندوز

کلید میانبر ویندوز

Lament

Lament

شیون

سـؤالات با اهمیـت پیـرامون حـجاب Hijab (Islamic clothing)

سـؤالات با اهمیـت پیـرامون حـجاب Hijab (Islamic clothing)

حـیاء چـیست؟

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!