سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

رکوردشکنی چهارمین سایت پربازدید ایرانی

میزان بازدید بسیار بالای این سایت توسط کاربران ایرانی در اولین تحلیل، نشان از آن دارد که "بسیاری از کاربران اینترنت در ایران، به آنچه که از فضای مجازی می‌خواهند نمی رسند!"

 به گزارش سافت گذر به نقل از آی تی آنالیز؛ یکی از سایت هایی که اکثر کاربران ایرانی در طول مدت زمان استفاده از اینترنت، حداقل یک بار با آن مواجه می شوند سایتی است به نام "پیوندها"
سایت پیوندها به آدرس اینترتی www.peyvandha.ir سایتی است که پس از ورود به تارنماهای "فیلتر" شده و پس از گذشت 30 ثانیه بر روی صفحه رایانه شما ظاهر می شود؛ سایتی که شاید تا به حال یک بار هم با نوشتن آدرس اینترتی‌اش وارد آن نشده اید! و همیشه "مهمان ناخوانده" شما بوده است.

* پیوندها همچنان در حال رکورد شکنی!
بر اساس این گزارش، یکی از سایت های مرجع برای تشخیص میزان بازدید و مراجعه مخاطبان به یک سایت مشخص، سایت الکسا به آدرس اینترنتی www.alexa.com می باشد که با سرچ آدرس هر سایت میزان مراجعه مخاطبان در ایران و جهان را می توان مشاهده کرد.
نکته جالب آنکه سایت "پیوندها"، "چهارمین" سایتی است که مخاطبان ایرانی وارد آن می شوند و نکته جالبتر آنکه در همین رده بندی، سایت خبری تابناک به عنوان پربازدیدترین سایت خبری در ایران رتبه "نهم" و خبرگزاری فارس به عنوان پربازدیدترین خبرگزاری کشور رتبه "هفدهم" را دارا می باشد! و خبرگزاری مهر و ایسنا نیز به ترتیب دارای رتبه 56 و 79 هستند.

* رکوردزنی با مخاطبان اجباری!
میزان بازدید بسیار بالای این سایت توسط کاربران ایرانی در اولین تحلیل، نشان از آن دارد که "بسیاری از کاربران اینترنت در ایران، به آنچه که از فضای مجازی می خواهند نمی رسند!"
این میزان بازدید "اجباری" از سایت پیوندها می تواند، ساعت ها و روزها مورد بررسی موشکافانه قرار بگیرد و نیاز به بررسی آماری دقیق و جامعه شناختی گسترده دارد تا نتایج روشنی در این خصوص حاصل شود.
مطمئنا بسیاری از کاربران ایرانی که پس از جستجو در اینترنت به صورت اجباری با سایت پیوندها روبرو می شوند به دنبال سایت های غیراخلاقی نیستند، بلکه گاهی اوقات کاربران اینترنت برای ورود به یک سایت علمی، اجتماعی، تاریخی، سیاسی و ... با سایت پیوندها مواجه می شوند؛ اکنون باید به این مسئله پرداخت که این بازدید بسیار بالا نشانه چیست؟ و چطور باید این حجم گسترده از مخاطبان را ساماندهی کرد؟
آنچه که در ماه های اخیر شاهد آن هستیم این است که گردانندگان این سایت قصد دارند تا با درج مطالب متنوع با موضوعات مختلف، تاثیر فرهنگی روی این مخاطبان اجباری بگذارند، که این مسئله در 2 حالت قابل بررسی است: اول کسانی که به قصد ورود به سایت های غیراخلاقی، مخاطب اجباری سایت پیوندها می شوند و دوم کسانی که قصد ورود به سایت های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و ... دارند و با سایت پیوندها مواجه می شوند.
در هر دو حالت کاربر مورد نظر پس از آنکه به نتایج مطلوب خود نرسیده و از این موضوع ناراحت است وارد سایت پیوندها می شود که در اولین واکنش معمولا این صفحه را می بندد؛ اما اگر منتظر بماند تا سایت پیوندها ظاهر بشود چه واکنشی به مطالب آن می دهد؟ یعنی اگر در حالت اول این موضوع را بررسی کنیم، پس از آنکه یک کاربر ایرانی به دنبال تصاویر بازیگر زن فاسد هالیوودی باشد و پس از بازکردن یکی از سایت های مورد نظر با سایت پیوندها مواجه شود، چه میزان مطالب فرهنگی و مفید این سایت می تواند روی این کاربر اثر بگذارد؟ و آیا در این شرایط نتایج عکس حاصل نمی شود؟ و اساسا کاربری که از اینترنت برای رسیدن به یکسری خواسته های مشخص(خوب یا بد) استفاده می کند چطور ممکن است با اطلاعات و داده هایی که به دنبال آنها نیامده و به صورت اتفاقی با آن مواجه شده است، ارتباط برقرار کند؟
به گزارش عصر امروز آنچه که مسلم است آنکه مخاطب ایرانی با هر فکر و سلیقه ای با سایت پیوندها ارتباط خوبی برقرار نمی کند، برای مثال در حال حاضر چند درصد از مخاطبان این گزارش می دانند که پس از ورود به سایت پیوندها می توانند اطاعاتی درباره مسجد جامع اصفهان به دست بیاورند؟

* چطور یک سایت "فیلتر" می شود؟
در قسمتی از سایت پیوندها با نام "فهرست مصادیق محتوای مجرمانه" دلائل فیلتر شدن برخی سایت ها به شرح ذیل آمده است:

الف ) محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی

1. اشاعه فحشاء و منکرات. ( بند2 ماده6 ق.م )
2. تحریک ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا دعوت به فساد و فحشاء و ارتکاب جرایم منافی عفت یا انحرافات جنسی. ( بند ب ماده 15 قانون ج.ر و ماده 639 ق.م.ا )
3. انتشار ، توزیع و معامله محتوای خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن ) ( بند 2 ماده 6 ق.م و ماده 14 قانون ج.ر )
4. تحریک ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا تطمیع افراد به دستیابی به محتویات مستهجن و مبتذل. ( ماده 15 قانون جرایم رایانه ای )
5. استفاده ابزاری از افراد ( اعم از زن و مرد ) در تصاویر و محتوا ، تحقیر و توهین به جنس زن ، تبلیغ تشریفات و تجملات نامشروع و غیرقانونی. ( بند 10 ماده6 ق.م )

ب ) محتوا علیه مقدسات اسلامی
1. محتوای الحادی و مخالف موازین اسلامی ( بند1ماده6 ق.م )
2. اهانت به دین مبین اسلام و مقدسات آن ( بند 7 ماده 6 ق.م و ماده 513 ق.م.ا )
3. اهانت به هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین ( ع ) یا حضرت صدیقه طاهره ( س ) ( ماده 513 ق.م.ا )
4. تبلیغ به نفع حزب گروه یا فرقه منحرف و مخالف اسلام ( بند 9 ماده 6 ق.م )
5. نقل مطالب از نشریات و رسانه ها و احزاب و گروه های داخلی و خارجی منحرف و مخالف اسلام به نحوی که تبلیغ از آنها باشد. ( بند 9 ماده 6 ق.م )

6. اهانت به امام خمینی ( ره ) و تحریف آثار ایشان ( ماده 514 ق.م.ا )
7. اهانت به مقام معظم رهبری ( امام خامنه ای ) و سایر مراجع مسلم تقلید ( بند 7 ماده 6 ق.م )

ج ) محتوا علیه امنیت و آسایش عمومی
1. تشکیل جمعیت ، دسته ، گروه در فضای مجازی ( سایبر ) با هدف برهم زدن امنیت کشور. ( ماده 498 ق.م.ا )
2. هر گونه تهدید به بمب گذاری. ( ماده 511 ق.م.ا )
3. محتوایی که به اساس جمهوری اسلامی ایران لطمه وارد کند. ( بند 1 ماده 6 ق.م )
4. انتشار محتوا علیه اصول قانون اساسی. ( بند 12 ماده 6 ق.م )
5. تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران. ( ماده 500 ق.م.ا )
6. اخلال در وحدت ملی و ایجاد اختلاف مابین اقشار جامعه به ویژه از طریق طرح مسائل نژادی و قومی. ( بند 4 ماده 6 ق.م )
7. تحریک یا اغوای مردم به جنگ و کشتار یکدیگر. ( ماده 512 ق.م.ا )
8. تحریک نیروهای رزمنده یا اشخاصی که به نحوی از انحا در خدمت نیروهای مسلح هستند به عصیان ، فرار، تسلم یا عدم اجرای وظایف نظامی. ( ماده 504 ق.م.ا )
9. تحریص و تشویق افراد و گروه ها به ارتکاب اعمالی علیه امنیت ، حیثیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج از کشور. ( بند 5 ماده 6 ق.م )
10. تبلیع به نفع گروه ها و سازمانهای مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران ( ماده 500 ق م.ا )
11. فاش نمودن و انتشار غیرمجاز اسناد و دستورها و مسایل محرمانه و سری دولتی و عمومی. ( بند 6 ماده 6 ق.م و مواد 2و3 ‌قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی و ماده 3 قانون ج.ر )
12. فاش نمودن و انتشار غیرمجاز اسرار نیروهای مسلح. ( بند 6 ماده 6 ق.م )
13. فاش نمودن و انتشار غیرمجاز نقشه و استحکامات نظامی. ( بند 6 ماده 6 ق.م )
14. انتشار غیرمجاز مذاکرات غیرعلنی مجلس شورای اسلامی. ( بند 6 ماده 6 ق.م )
15. انتشار بدون مجوز مذاکرات محاکم غیرعلنی دادگستری و تحقیقات مراجع قضایی. ( بند 6 ماده 6 ق.م )
16. انتشار محتوای که از سوی شورای عالی امنیت ملی منع شده باشد.
د ) محتوا علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی
1. اهانت و هجو نسبت به مقامات، نهادها و سازمان های حکومتی و عمومی. ( بند 8 ماده 6 ق.م و مواد 609 و 700 ق.م.ا )
2. افترا به مقامات ، نهادها و سازمان های حکومتی و عمومی. ( بند 8 ماده 6 ق.م و 697 ق.م.ا )
3. نشراکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه مقامات ، نهادها و سازمانهای حکومتی. ( بند 11 ماده6 ق.م و 698 ق.م.ا )

ه ) محتوای که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوا مرتبط با جرایم رایانه ای )
1. انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله داده ها یا نرم افزارهایی که صرفاً برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود. ( ماده 25 قانون ج.ر )
2. فروش انتشار یا در دسترس قرار دادن غیرمجاز گذرواژه ها و داده هایی که امکان دسترسی غیرمجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی دولتی یا عمومی را فراهم می کند. ( ماده 25 قانون ج.ر )
3. انتشار یا در دسترس قرار دادن محتویات آموزش دسترسی غیرمجاز ، شنود غیرمجاز ، جاسوسی رایانه ای ، تحریف و اخلال در داده ها یا سیستم های رایانه ای و مخابراتی. ( ماده 25 قانون ج.ر )
4. آموزش و تسهیل سایر جرایم رایانه ای. ( ماده 21 قانون ج.ر )
5. انتشار فیلترشکن ها و آموزش روشهای عبور از سامانه های فیلترینگ. ( بند ج ماده 25 قانون ج.ر )
6. انجام هرگونه فعالیت تجاری و اقتصادی رایانه ای مجرمانه مانند شرکت های هرمی. ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و سایر قوانین )
و ) محتوای که تحریک، ترغیب، یا دعوت به ارتکاب جرم می کند ( محتوای مرتبط با سایر جرایم )
1. انتشار محتوای حاوی تحریک ، ترغیب ، یا دعوت به اعمال خشونت آمیز و خودکشی. ( ماده 15 قانون ج.ر )
2. تبلیغ و ترویج مصرف مواد مخدر ، مواد روان گردان و سیگار. ( ماده 3 قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات 1385 )
3. باز انتشار و ارتباط ( لینک ) به محتوای مجرمانه تارنماها و نشانی های اینترنتی مسدود شده ، نشریات توقیف شده و رسانه های وابسته به گروه ها و جریانات منحرف و غیر قانونی.
4. تشویق تحریک و تسهیل ارتکاب جرائمی که دارای جنبه عمومی هستند از قبیل اخلال در نظم ،‌ تخریب اموال عمومی ، ارتشاء ، اختلاس ،کلاهبرداری ، قاچاق مواد مخدر، قاچاق مشروبات الکلی و غیره. ( ماده 43 ق.م.ا )
5. تبلیغ و ترویج اسراف و تبذیر. ( بند 3 ماده 6 ق.م )

ز ) محتوا مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی
1. انتشار و سرویس دهی بازی های رایانه ای دارای محتوای مجرمانه. ( مواد مختلف ق.م.ا و قانون ج.ر )
2. معرفی آثار سمعی و بصری غیرمجاز به جای آثار مجاز. ( ماده 1 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیرمجاز دارند )
3. عرضه تجاری آثار سمعی و بصری بدون مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( ماده 2 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز دارند )
4. تشویق و ترغیب به نقض حقوق مالکیت معنوی ( ماده 1 قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزار های رایانه ای و ماده 74 قانون تجارت الکترونیکی )

ح) محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات مجلس شورای اسلامی
1. انتشار هرگونه محتوا با هدف ترغیب و تشویق مردم به تحریم و یا کاهش مشارکت در انتخابات (بند 3 و 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 46 آیین نامه اجرایی آن)
2. انتشار هرگونه ادعای غیرواقع مبنی بر توقف انتخابات و یا دعوت به تجمع اعتراض‌آمیز‌، اعتصاب‌، تحصن و هر اقدامی که به نحوی موجب اخلال در امر انتخابات گردد (بند 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
3. انتشار و تبلیغ علائم تحریم انتخابات گروه‌های ضد‌انقلاب و معاند (ماده 500 قانون مجازات اسلامی)
4. انتشار هجو یا هجویه و یا هرگونه محتوای توهین‌آمیز در فضای مجازی علیه انتخابات (ماده 700 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
5. انتشار هرگونه مطلب خلاف واقع مبنی بر انصراف گروه‌های قانونی از انتخابات (ماده 64 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
6. استفاده از سایت‌ها و وبلاگ‌های رسمی نهادها و دستگاه‌های دولتی جهت بهره‌برداری در تبلیغات نامزدهای انتخاباتی.
شایان ذکر است تمامی شرکت‌ها‌، موسسات‌، شهرداری‌ها‌، سازمان‌ها و نهادهایی که قسمتی از دارایی آنها جزء بودجه و اموال عمومی است مشمول این ماده می‌شوند. (ماده 59 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
7. درج محتوای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی خارج از مدت زمان مقرر شده برای فعالیت انتخاباتی. (ماده 56 قانون قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 45 آیین‌نامه اجرایی آن)
8. انتشار هرگونه محتوا در جهت تحریک‌، ترغیب‌، تطمیع و یا تهدید افراد به خرید و فروش آراء‌، رای دادن با شناسنامه جعلی و شناسنامه دیگری‌، جعل اوراق تعرفه‌، رای دادن بیش از یک‌بار و سایر روش‌های تقلب در رای‌گیری و شمارش آراء. (ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده 43 قانون مجازات اسلامی)
9. انتشار هرگونه محتوا جهت ایجاد رعب و وحشت برای رای‌دهندگان یا اعضاء شعب. (بند 16 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)
10. استفاده ابزاری از تصاویر زنان برای تبلیغات انتخاباتی و یا عدم رعایت شئونات اسلامی در انتشار تصاویر مربوط به زنانی که نامزد انتخاباتی می‌باشند. (بند 10 ماده 6 قانون مطبوعات)
11. انتشار هرگونه محتوا در جهت توهین‌، افترا و نشر اکاذیب با هدف تخریب نظام‌، قوای سه‌گانه‌، سازمان‌های حکومتی و نهادهای اجرایی و نظارتی انتخابات به منظور بهره‌برداری انتخاباتی. (مواد 500 ، 698 ، 609 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 18 قانون جرایم رایانه‌ای)
12. انتشار هرگونه محتوا و مکاتبات دارای طبقه‌بندی (محرمانه و سری) مرتبط با انتخابات‌.(ماده 3 قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی و ماده 3 قانون جرایم رایانه‌ای و بند 6 ماده 6 قانون مطبوعات)
13. انتشار اخبار کذب از نتایج بررسی صلاحیت‌ها‌، شمارش آراء‌، ادعاهای بی‌اساس پیرامون تقلب در انتخابات یا مخدوش بودن انتخابات بدون دلیل و مدرک. (مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی و بند 8 ماده 66 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی)

* چرا فیلتر؟
از بحث ریشه یابی و جامعه شناختی بازدیدهای بالای سایت پیوندها که بگذریم باید به مسئله ای اشاره کنیم که گاهی اوقات موجب ناراحتی کاربران ایرانی می شود.
اینکه سایت های مستهجن و غیراخلاقی باید فیلتر شوند، بسیار منطقی و البته اسلامی است اما مشکل اصلی کاربران اینترنت در ایران عدم دسترسی به سایت هایی است که اصالتا غیراخلاقی نیستند؛ برای مثال شاید در نگاه اول هنگامی که یک سایت علمی به دلیل درج تصویری نامناسب در گوشه ای از آن فیلتر شده است، اقدامی صحیح بیاید اما نباید این مسئله را فراموش کنیم که در برخی موارد امکان دارد دیدن این تصاویر برای کودکان و نوجوانان صحیح نباشد، اما تکلیف یک پژوهشگر یا محقق برای دسترسی به این سایت چیست؟
به نظر می رسد در برخی مسائل که بیشتر جنبه فرهنگی و اجتماعی دارند باید کمی جدی تر به "فرهنگ سازی" برای جامعه بیاندیشیم؛ به عنوان مثال برای همین مورد اشاره شده بهتر نیست با فرهنگ سازی و آشنا ساختن خانواده های ایرانی با فضای مجازی و اینترنت راه حل استفاده صحیح کودکان و نوجوانان از اینترنت را به آنها بیاموزیم به جای آنکه صورت مسئله را به کل پاک کنیم؟
مطمئنا مسئله فیلترینگ در ایران و حجم بالای کاربران سایت پیوندها باید به صورت دقیق واکاوی شود، که در آینده قرار است چه نتایجی از این حجم بالای مخاطبان "پیوندها" حاصل شود؟ و آیا با راه اندازی اینترنت ملی مشکلات کاربران ایرانی در دسترسی به برخی سایت ها که بیشتر جنبه آموزشی دارند آسان تر می شود؟


نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9628 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/03/31 تعداد مشاهده: 2032
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

دقیقاً فرهنگ سازی .
من با فیلتر شدن سایت های غیر اخلاقی کاملاً موافقم . اما دلیل فیلتر شدن سایت های فیلم سینمایی و زیرنویس و خبری رو درک نمی کنم .
سایت های غیر اخلاقی از این نظر مشکلزاست که در صدرت فیلتر نبودن ممکنه یک کودک که حتی به سن بلوغ هم نرسیده بشینه پشت سیستم و ناخودآگاه یا از طریق لینک های اسپمی وارد این سایت ها شه و طبعات خودش رو داره ... خیلی راحته که به رفتاراشون تو محیط نت نظارت داشته باشیم
*
اما یه جوون مثل من چی ؟ یک کودک میره به سایت پزشکی سر بزنه ؟ میره مطلب سیاسی و خبری بخونه ؟
افراد مثل من که با انواع و اقسام پروکسی ها و فیلتر شکن ها آشناییم ، حتی افتخارمون اینه که بیشتر از کشورهای خارجی از این قابلیت ها مطلع هستیم ! میتونن جلومون رو بگیرن ؟ اصلاً دلیل این جلوگیری چی میتونه باشه ؟ ترس از اینه که ما بریم فیلم دانلود کنیم و ببینیم ؟
*
پس می مونن پدر مادر ها و پدر بزرگ و مادربزرگ هایی که سواد کافی از اینترنت و دور زدن فیلتر ندارن . اگه منظور اینه که سایت های خبری و علمی رو از اینها دریغ می کنن ، آیا میتونیم به اینا امر و نهی کنیم و مثلاً بگیم : پدر جان ، وارد این سایت نشو ... مادر من ، اون سایت خوب نیس ؟
*
حرفم اینه : باید فرهنگ سازی شه .
محدودیت بیشتر مثل تحریم میمونه . باعث خودکفاییه مردم میشه ... اونی که دلش بخواد ، میتونه از محدودیت رها شه .

با سلام
من با این موافقم که سایتهایی که فقط به دنبال قرار دادن فیلم و عکس زنان و مردان مستهجن هستن فیلتر بشن
ولی وقتی کسی به دنبال یه مطلب یا یه خبر چه سیاسی و چه اجتماعی و چه اقتصادی باشه_تمام تلاشش رو میکنه که به انگیزش برسه_حالا اگه سایت مورد نظرش فیلتر شده باشه دنبال فیلتر شکن میگرده جدیدآ هم که مد شده که کاربران اینترنت برای فرار از محدودیت های بی دلیل, وی پی ان و ساکس و ... خریداری میکنن که باعث خروج ارز از کشور میشه
به نظر من پروژه اینترنت ملی اگه به این شکل باشه که فقط بتوانی سایتهای ایرانی رو مشاهده کنی به شکست مواجه میشه چون اینجوری خود ایران مردمش رو تحریم میکنه
تقریبا99% نرم افزارهای مورد استفاده کاربران از سایتهای خارجی دانلود میشود(حالا یا مستقیم توسط خود کاربر از سایت خارجی دانلود میشه یا اینکه یه سایت ایرانی میره نرم افزارهای رو سایتهای خارجی رو دانلود و آپلود میکنه که کاربران ایرانی استفاده کنن)
وقتی اینترنت ملی بشه چجوری میخواین بروز رسانی های شرکت مایکرو سافت رو انجام داد؟
و هزارن مشکل دیگه؟
به نظر من پروژه اینترنت ملی یه پروژه خوب میتونه باشه در صورتیکه فقط مورد استفاده ادارات و موسسات امنیتی کشور قرار بگیره که اولا ویروسهای مثه فلیم واستاکس نت به راحتی نتونن نفوذ کنن و دوما شبکه اش در کنترل خود ایران باشه
ولی کاربران حقیقی به اینترنت جهانی نیاز دارن.lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
ضرب المثل فارسی و انگلیسی

ضرب المثل فارسی و انگلیسی

مقایسه مثل های فارسی و انگلیسی

VERO VISI 2020.1 / 2019 R1 x64

VERO VISI 2020.1 / 2019 R1 x64

مدل سازی و آنالیز انواع قالب های ریخته گری ورو ویزی

CorelDRAW Graphics Suite X8 v18.2.0.840 / 2017 v19.1.0.448 Retail x86/x64

CorelDRAW Graphics Suite X8 v18.2.0.840 / 2017 v19.1.0.448 Retail x86/x64

کورل دراو

PhotoScape X Pro 4.2.7

PhotoScape X Pro 4.2.7

ویرایش عکس

DX Toolbox 3.5.0 / DX Battery Saver 3.4.0 for Android +2.2

DX Toolbox 3.5.0 / DX Battery Saver 3.4.0 for Android +2.2

مدیریت کامل سیستم عامل اندروید

FIFA Manager 2013 +  Update 3

FIFA Manager 2013 + Update 3

مدیریت و مربیگری فوتبال 2013 - محصول شرکت Electronic Arts -

آموزش ISA Server 2004 & 2006

آموزش ISA Server 2004 & 2006

آموزش آیزا سرور

SoftPerfect RAM Disk 4.4.3

SoftPerfect RAM Disk 4.4.3

ایجاد دیسک مجازی برای افزایش سرعت کامپیوتر

متن سخنرانی‌ برتراند راسل در ۶ مارس ۱۹۲۷

متن سخنرانی‌ برتراند راسل در ۶ مارس ۱۹۲۷

چرا مسیحی نیستم

فلش‌کارت درست کنید

فلش‌کارت درست کنید

میزان یادگیری خود را بالا ببرید

Network Signal Strength Premium 26.0.7 for Android +4.1

Network Signal Strength Premium 26.0.7 for Android +4.1

برنامه ای قدرتمند برای سنجش دقیق قدرت سیگنال های شبکه

Portable GT-R 400

Portable GT-R 400

ماشین مسابقه ای پرتابل ( پورتابل )

علت غایی جهان آفرینش

علت غایی جهان آفرینش

واژة خلق؛ دلیل عقلی معاد

Antigraviator + Update v1.02

Antigraviator + Update v1.02

ماشین مسابقه ای

ArcSoft MediaConverter 8.0.0.21

ArcSoft MediaConverter 8.0.0.21

یک مبدل ویدیویی پرقدرت با توانایی تبدیل فرمت فایل های ضبط شده توسط گیرنده های دیجیتال

SoundHound 10.4.9 For Android +5.0

SoundHound 10.4.9 For Android +5.0

نرم افزار شناسایی آهنگ ها

نقش و تأثیر شجاعت در زندگی

نقش و تأثیر شجاعت در زندگی

با شجاع بودن می توانیم به اهدافمان برسیم

iFont 5.9.8.8 for Android +2.3

iFont 5.9.8.8 for Android +2.3

فونت

Lanota 2.5.0 for Android +2.3

Lanota 2.5.0 for Android +2.3

لانوتا

شعر نو فارسی

شعر نو فارسی

شعر معاصر فارسی

Choo Choo Train Pipe

Choo Choo Train Pipe

بازی جذاب و لذت بخش Choo Choo Train Pipe

فصلنامه تحلیلی - انتقادی حوزه

فصلنامه تحلیلی - انتقادی حوزه

کرونا و حوزویان

Atari Vault

Atari Vault

مجموعه 100 بازی معروف و خاطره‌انگیز آتاری

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

لگو جنگ ستارگان

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats 4

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats 4

باز کردن و ویرایش فایلهای آفیس 2007 و 2010 در آفیس 2003 و XP و 2000

Alarmy (Sleep If U Can) – Pro 5.15.07 for Android +3.0

Alarmy (Sleep If U Can) – Pro 5.15.07 for Android +3.0

بهترین آلارم و ساعت اندروید

Sol Runner 1.0 for Android

Sol Runner 1.0 for Android

بازی ماموریت S.O.L.O

Snake Revolution

Snake Revolution

بازی بسیار مهیج اسنک یا مار

CodeSector Direct Folders Pro 4.3

CodeSector Direct Folders Pro 4.3

دسترسی سریع به پوشه‌ها

آلبوم کامل موسیقی سریال بازی تاج و تخت فصل 6 - با دو کیفیت 128kbps + 320kbps

آلبوم کامل موسیقی سریال بازی تاج و تخت فصل 6 - با دو کیفیت 128kbps + 320kbps

آهنگ سریال بازی تاج و تخت

سخنرانی حجت الاسلام اسماعیل مقری با موضوع امتیازات و ویژگی های رسول اکرم (ص)

سخنرانی حجت الاسلام اسماعیل مقری با موضوع امتیازات و ویژگی های رسول اکرم (ص)

حاج آقا اسماعیل مقری با موضوع امتیازات و ویژگی های رسول اکرم (ص)

File Commander 10.0.52134 for Android +7.0

File Commander 10.0.52134 for Android +7.0

فایل منیجر کامندر

Design a Logo in Modern Style

Design a Logo in Modern Style

آموزش ویدئویی طراحی لوگو

تاریخ نگاری انقلاب مشروط

تاریخ نگاری انقلاب مشروط

حقایق انقلاب مشروطه

PC Cleaner Pro 9.6.0.2

PC Cleaner Pro 9.6.0.2

پاک کردن فایل های اضافی ویندوز

آموزش نرم افزار VirtualBox

آموزش نرم افزار VirtualBox

آموزش ویرچوال باکس

Udemy - JSP, Servlets and JDBC for Beginners: Build a Database App

Udemy - JSP, Servlets and JDBC for Beginners: Build a Database App

آموزش JSP و Servlets

Global Ops - Commando Libya

Global Ops - Commando Libya

عملیات جهانی تکاور لیبی

Microsoft Windows Server 2016

Microsoft Windows Server 2016

ویندوز سرور 2016

Facejjang 2.68 for Android +4.0.3

Facejjang 2.68 for Android +4.0.3

عکاسی فیس ژنگ

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!