سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

تعطیل شدن دفتر نوکیا در ایران

اواخر هفته گذشته زمزمه‌ای در بازار و میان فروشندگان و شرکت‌های تلفن همراه شنیده شد و آن مربوط به این می‌شد که شرکت فنلاندی نوکیا قصد دارد دفتر خود در تهران را تعطیل کند.

به گزارش سافت گذر به نقل از آی تی ایران؛ این خبر به خودی خود آنقدر تعجب‌آور نبود؛ چراکه بسیاری پیش‌بینی می‌کردند این شرکت که این روزها حال و روز خوشی در بازار ندارد و مرتبا در حال تعدیل نیروهای خودش در سراسر جهان است تصمیم‌هایی نیز در مورد دفتر اصلی خود در تهران خواهد گرفت؛ با این حال کمتر کسی تصور می‌کرد این شرکت که تا پیش از این و به‌رغم تحریم‌ها مستقیما و از داخل ایران به فعالیت می‌پرداخت، مسدود شدن دفتر تهران را به گردن تحریم‌ها بیندازد.

مارک دورانت از دفتر مطبوعاتی نوکیا در فنلاند در پاسخ به ایمیل «دنیای‌اقتصاد» خبر مسدود شدن دفتر تهران این شرکت را تایید می‌کند و می‌گوید که نوکیا به طور مستقیم به فعالیت‌های دفتر خود در تهران خاتمه می‌دهد. به گفته وی دلیل این موضوع سخت‌تر شدن فشارها به این شرکت برای تبعیت از تحریم‌های اروپا علیه ایران است. وی تاکید می‌کند که: متاسفانه این موضع به معنای بسته شدن دفتر ما در تهران تا آخر ماه آگوست ۲۰۱۲ است. در عین حال که ما حضوری در زمینه سرویس‌ها و دستگاه ها در ایران نخواهیم داشت؛ اما مشتریان می‌توانند به محصولات نوکیا توسط شرکت‌های واسطه دسترسی داشته باشند.


تحریم یا سقوط؟

نوکیا طی سال‌های اخیر و در مقابل رشد رقبایی چون اپل و سامسونگ خصوصا در عرصه گوشی‌های هوشمند بخش عمده‌ای از سهم بازار خود را از دست داده و همین چند ماه قبل برای نخستین بار جایگاه خود به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده گوشی در جهان را به سامسونگ بخشید و به مکان دوم رسید. یک سال و نیم قبل وقتی مدیران ارشد نوکیا تصمیم گرفتند با آوردن یک آمریکایی نرم‌افزاری از شرکت مایکروسافت راهکاری برای مقابله با رشد جهشی شرکت‌هایی چون اپل و سامسونگ بیابند، می‌دانستند که کمی دیر به فکر جبران عقب ماندگی‌های قبلی افتاده‌اند. در طی سال‌ها فروش گسترده گوشی‌های نوکیا در جهان اعتماد به نفسی را به آنها بخشیده بود که تصور هم نمی‌کردند شرکتی چون اپل صرفا با عرضه یک گوشی و سهم زیر یک درصدی از بازار موبایل جهان به راحتی و در طی سه سال گوی سبقت را در تولید گوشی‌های هوشمند و گران قیمت از آنها برباید و این شرکت را به ناچار به سمت مایکروسافتی روانه کند که حالا منتظر است با کشیدن نوکیا به سمت خود عملا یک سازنده بزرگ گوشی را در خود هضم کند.

نگاهی به خبرها نشان می‌دهد نوکیا در طی ماه‌های اخیر مرتبا در بازار عقب رفته است. ضرر یک و نیم میلیارد دلاری، بستن کارخانه اصلی خود سالو در فنلاند، اخراج هزاران نفر از کارکنان، مسدود کردن مراکز تحقیقاتی در آلمان و انگلیس و فروش برند ورتو (گوشی‌های لوکس) تنها بخشی از عقب‌نشینی‌های اخیر این شرکت به شمار می‌آید با این وصف بستن دفتر تهران آن هم به بهانه تحریم و آن هم پس از سال‌ها حضور در ایران چندان باور پذیر به نظر نمی‌رسد، خصوصا آنکه این شرکت همین هفته گذشته در مراسمی برای فروشندگان از برنامه‌های بلندمدت حضور در بازار سخن می‌گفت.

هم تحریم هم حضور!

در پاسخی که در ایمیل نوکیا آمده نکته جالب توجهی نیز وجود دارد و آن خواست این شرکت برای خروج از بازار ایران و در عین حال تلاش برای ماندن در آن! به نظر می‌آید نوکیا تلاش دارد در عین حال که خود را از زیر بار سرویس‌ها و مسوولیت‌ها (گارانتی، خدمات پس از فروش و…) خلاص کند، اما همچنان مایل به کسب درآمد از این بازار نیز هست. به نظر می‌رسد نوکیا قصد دارد همچنان از طریق سه نمایندگی خود الوطنی، ارکان ارتباط و کمال الکترونیک به فروش گوشی‌های خود ادامه دهد. هر چند به احتمال زیاد این موضوع به مذاق مشتری ایرانی خوش نخواهد آمد که شرکتی این‌گونه تلاش به حضور در بازار ایران داشته باشد و در عین حال خود را از مسوولیت‌های قانونی نیز خلاص سازد خاصه اینکه در بازار پر رقیب امروز جایگاه شرکت‌های خارجی دیگر که اتفاقا در ایران خوب می‌فروشند نیز داغ است.

تعطیلی دفتر

با تعطیلی دفتر نوکیا در ایران احتمالا تمامی کارکنان ایرانی این دفتر نیز کار خود را از دست خواهند داد. این دفتر در حالی تعطیل می‌شود که تا پیش از این تلاش‌هایی را برای مصون ماندن مشتریان ایرانی این شرکت از تحریم‌ها انجام داده بود. به عنوان مثال راه‌اندازی سایت یا وبلاگ رسمی برای پاسخگویی به مشتریان یا تولید برخی نرم‌افزارها و در اختیار قرار دادن رایگان آنها (در مقابل مسدود شدن دانلود کاربران از سرورهای اصلی نوکیا به بهانه تحریم) یا انتشار و توزیع خبرنامه و ارتباط با گروه‌های مختلف ذی‌نفع مانند فروشندگان، رسانه‌ها و خریداران و پاسخ گویی به پرسش‌های آنان بخشی از فعالیت‌هایی بود که در این دفتر انجام می‌گرفت.

حمیدرضا نیکدل مدیر بخش ارتباط با رسانه‌های دفتر نوکیا در تهران با تایید خبر تعطیلی آن به «دنیای اقتصاد» می‌گوید:‌ متاسفانه این خبر صحت دارد و تا پایان ماه آگوست نوکیا فعالیت‌های این دفتر را به حالت تعلیق در می‌آورد و کارکنان آن نیز فعالیت‌های خود را متوقف می‌کنند.


و پایان

بازارهای موبایل ایران امروزه مملو از محصولات شرکت‌هایی است که برخی در ایران حضور دارند و برخی دیگر نه. طبیعتا آنان که خدمات بهتر و محصولات بهتری را عرضه می‌کنند در موقعیت‌های بهتری قرار می‌گیرند. نوکیا در طی سال‌های اخیر از فروش بسیار بالایی در بازار چند میلیارد دلاری موبایل در ایران برخوردار بوده و سود کلانی را نصیب خود کرده است با این حال، اما تصمیم به ترک ایران به بهانه تحریم بسیار دور از انتظار به نظر می‌رسد چراکه حداقل در تمام این سال‌ها که اتفاقا کشورمان تحت تحریم قرار داشته این شرکت به حضور رسمی خود در داخل کشور ادامه داده، اما حال که با روند رو به قهقرای این شرکت روبه هستیم بهانه تحریم برای خروج از بازار ایران چندان توجیه پذیر به نظر نمی رسد حتی اگر این موضوع را نیز بپذیریم برای مشتریان ایرانی این شرکت که بسیاری از محصولات آن استفاده کرده‌اند این انتظار وجود داشت که رفتاری محترمانه با آنان داشته باشند. مشتریان ایرانی نشان داده‌اند که می‌توانند برخی محصولات را به دلایل مختلف کاملا کنار بگذارند خصوصا شرکت‌هایی که سود را به صداقت ترجیح می‌دهند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9917 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itiran.com تاریخ خبر: 1391/04/17 تعداد مشاهده: 2049
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

اتفاقا" همونجا که خود خبر میگه :
"این شرکت همین هفته گذشته در مراسمی برای فروشندگان از برنامه‌های بلندمدت حضور در بازار سخن می‌گفت"
وقتی یه شرکتی اعلام میکنه برنامه بلند مدت برای بازار داره و یکدفعه اون بازار رو ترک میکنه نشون میده فقط بخاطر تحریم و فشار سیاسی از خیر بازار ایران گذشته و چون دلش هنوز پیش سود ایران هست میگه بطور غیررسمی (قاچاقی) تو بازار ایران می مانیم.
چرا نمی خوایم قبول کنیم که منزوی ترین کشور دنیا هستیم.

خداوند مصبب های این کار رو نفرین کنه :Dlay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol kur pantoprazol bolus

خدا رو شکر که از شرش راحت شدیم
با سخن شما موافقم که تحریم بهانه بوده

به مسئولین تبریک میگم یه زحمتی بکشن این همراه اول (همه تنهاییم) و ایرانسل (یه بسته شگفت انگیز بدرد نخور) رایتل (که هنوز نیومده تا مایع آبرو ریزی بشه)هم جمع کنن خیال یه ملتی رو راحت کنن با تشکر

همون بهتر که این شرکت یهودی شرش از بازار ایران کم بشه، با این محصولات مسخره اش
برند بهتر از نوکیا کم نیست............

به جهنم که رفت بره دیگه بر نگرده با اون گوشی های اشغالی که مینداخت به ملت

دوست عزیز چرا چرت و پرت می گی کجا سامسونگ و الجی رفته اند؟

سامسونگ و الجی رفت حالا هم نوکیا خداوند ما را رحمت کندlay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol diarre pantoprazol bolus

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Video Shaper 6.1

Video Shaper 6.1

تبدیل، ویرایش و رایت ویدئو

BootRacer 9.30.0

BootRacer 9.30.0

اندازه گیری سرعت بوت ویندوز

Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2.4.4000 x86/x64 for Vista,2008,7

Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2.4.4000 x86/x64 for Vista,2008,7

نسخه 32 بیتی آنتی ویروس سیمانتک برای ویندوز ویستا و 2008 سرور و سون

آموزش نرم افزار Word 2007

آموزش نرم افزار Word 2007

آموزش ورد 2007

YY 5.6.0.3 Final

YY 5.6.0.3 Final

نرم افزار مسنجر صوتی تصویری برای نشست های گروهی و گیمر ها

Journey Into the Beyond Documentary

Journey Into the Beyond Documentary

مستند سفر به ماورا

eBook Converter Bundle 3.24.10701.457

eBook Converter Bundle 3.24.10701.457

تبدیل فرمت کتاب‌های الکترونیکی

Wings! Remastered Edition + Update 1

Wings! Remastered Edition + Update 1

بال‌ها - جنگ با هواپیماهای نظامی دوران جنگ جهانی اول - نسخه‌ی بازسازی‌شده

Transport Fever

Transport Fever

شبیه ساز حمل و نقل

اعمالی که خداوند دوست ندارد از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

اعمالی که خداوند دوست ندارد از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

حاج آقا علی نظری منفرد با موضوع اعمالی که خداوند دوست ندارد

نگاهی بر برنامه نویسی سطح بالای نام پای و سای پای

نگاهی بر برنامه نویسی سطح بالای نام پای و سای پای

برنامه نویسی سطح بالای نام پای و سای پای

SunnyCapturer 5.0.1

SunnyCapturer 5.0.1

عکسبرداری از صفحه نمایش

5 جلسه سخنرانی حجت الاسلام حیدری کاشانی با موضوع حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه مومنان

5 جلسه سخنرانی حجت الاسلام حیدری کاشانی با موضوع حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه مومنان

سخنرانی حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه مومنان با حیدری کاشانی

Avengers Initiative 1.0.4 for Android

Avengers Initiative 1.0.4 for Android

بازی منتقمین

RAD + Updates

RAD + Updates

بهترین بازی های اکشن برای کامپیوتر

27 بحث مهارتهای کلامی از استاد محمد شجاعی

27 بحث مهارتهای کلامی از استاد محمد شجاعی

استاد شجاعی با موضوع مهارتهای کلامی

Pro Evolution Soccer 2015 PS3

Pro Evolution Soccer 2015 PS3

فوتبال تکاملی حرفه‌ای 2015 برای کنسول پلی‌استیشن 3

A Journey into the Interior of the Earth

A Journey into the Interior of the Earth

سفری به اعماق مرکز زمین

Dead Effect 1.2.2 for Android

Dead Effect 1.2.2 for Android

بازی سرزمین مردگان

غذاهای نپخته و تازه

غذاهای نپخته و تازه

رژیم سالم با مواد خام

Hibernation Manager Premium 2.3 for Android +2.3

Hibernation Manager Premium 2.3 for Android +2.3

خواب زمستانی برنامه ها هایبرنیشن

آموزش شنا

آموزش شنا

آشنایی با تکنیکها ی انواع شنا

ImgDrive Pro 2.2.5.0

ImgDrive Pro 2.2.5.0

ایجاد و مدیریت درایو مجازی

سخنرانی حجت الاسلام علی اکبر فرجام با موضوع نشاط اجتماعی، عاملی در جهت موفقیت و امید آفرینی در جامعه

سخنرانی حجت الاسلام علی اکبر فرجام با موضوع نشاط اجتماعی، عاملی در جهت موفقیت و امید آفرینی در جامعه

حاج آقا علی اکبر فرجام با موضوع نشاط اجتماعی، عاملی در جهت موفقیت و امید آفرینی در جامعه

داستانی از روز قیامت

داستانی از روز قیامت

شرح حال افراد مختلف در روز قیامت

Udemy - Fundamentals of Filmmaking and Videography

Udemy - Fundamentals of Filmmaking and Videography

آموزش فیلم سازی

YouTube 21.29.366 For Android +6.0

YouTube 21.29.366 For Android +6.0

نرم افزار سایت معروف و محبوب یوتیوب

Floorp Browser 12.16.4

Floorp Browser 12.16.4

مرورگر فلورپ

آموزش نرم افزار Ulead Video Studio

آموزش نرم افزار Ulead Video Studio

آموزش یولید ویدیو استادیو

Torchlight II‌

Torchlight II‌

مشعل درخشان 2 - نسخه اختصاصی سافت‌گذر

Wingsuit Stickman 2.9 for Android

Wingsuit Stickman 2.9 for Android

بازی مردک پرنده

آموزش CSS3

آموزش CSS3

آموزش سی اس اس 3

BASCOM-AVR 2.0.7.8 / 8051 v2.0.14.0

BASCOM-AVR 2.0.7.8 / 8051 v2.0.14.0

یکی از نرم افزارهای قدرتمند کامپایلر برای میکرو کنترل ها

سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان با موضوع تفسیر سوره توبه

سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان با موضوع تفسیر سوره توبه

سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان با موضوع تفسیر سوره توبه

کاربر Director

کاربر Director

آموزش دایرکتور

SteamWorld Heist The Outsider

SteamWorld Heist The Outsider

استیم ورلد سرقت بیگانه

Call of Duty - World at War

Call of Duty - World at War

ندای ماموریت: جهان در جنگ

خوردنی های پخته هیچ ارزش غذایی ندارند

خوردنی های پخته هیچ ارزش غذایی ندارند

آتش کلیه ی خواص غذایی را در غذای طبیعی و زنده می کشد

وکیلان و نایبان دروغین و منحرف

وکیلان و نایبان دروغین و منحرف

امامت و مهدویت

مرجع امنیت PHP

مرجع امنیت PHP

حمله و دفاع در برنامه های کاربردی وب مبتنی بر زبان PHP

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!