دانلود بازی The Last of Us برای کامپیوتر
The Last of Us Part I ElAmigos
| سالمترین و کاملترین نسخه از این بازی برای دانلود قرار گرفته است |
| قبل از دانلود این بازی اطمینان حاصل کنید که کامپیوتر شما توانایی اجرای این بازی را خواهد داشت |
اطلاعات مهم بازی
— نسخهٔ بازی: نسخهٔ کرکشده، تستشده و سالم
— تاریخ انتشار نسخهٔ جدید: مارس ۲۰۲۴
— ژانر بازی: اکشن، ماجراجویی >> Action, Adventure
— ردهبندی سِنّی رسمی و معتبر ESRB: گروه سِنّی M >> از ۱۷ سال به بالا
— امتیاز بازی براساس نقد و بررسی و امتیازدهی سایت معتبر Metacritic از مجموع ۱۰۰ امتیاز: ۹۵ >> خارقالعاده
— امتیاز بازی براساس نقد و بررسی و امتیازدهی سایت معتبر GameSpot از مجموع ۱۰ امتیاز: ۹ >> خارقالعاده/کسبکنندهٔ رتبهٔ برتر “Superb”
— نوع کرک بازی: کاملاً خودکار >> بازی در هنگام نصب بهطور خودکار کرک میشود
توضیحات بازی
در ادامهٔ روند انتشار بازیهای انحصاری کنسول پلیاستیشن برای کامپیوتر یا همان PC، نسخهٔ کامپیوتر این بازی نیز منتشر شد و بسیاری از گیمران پلتفرم کامپیوتر را خوشحال کرد.
عنوان The Last of Us Part I یک بازی در ژانر اکشن و ماجراجویی سومشخص است که درونمایههای مخفیکاری دارد و در یک دنیای وحشت و بقا روایت میشود. اولین نسخه از این بازی در سال ۲۰۱۳ روی کنسول PS3 منتشر شد و موفقیت بسیار زیادی را کسب کرد. شهرت و موفقیت به وجود آمده باعث شد تا سونی در نسل بعدی یعنی در نسل هشتم، یک نسخه ریمستر از این عنوان را برای کنسول PS4 نیز منتشر کرد و در همین راستا و در ادامه موفقیتهای این بازی بهخصوص در نسخه دوم یعنی The Last of Us Part II سونی یک نسخه ریمیک از قسمت پارت یک را برای کنسول PS5 معرفی کرد که با وجود این که تیم دوم از استودیوی ناتیداگ روی ساخت ریمیک فعالیت داشتند اما باید در ابتدای کار بگویم که اثر نهایی ارزش تجربه کردن را داشت لذا این تجربه یک حس و تفاوت خاصی نسبت به نسخه اصلی را منتقل میکند و درواقع انگار ما با یک بازی جدید روبرو هستیم.
در بررسی بازی لست آو آس ریمیک چه انتظارات گرافیکی داریم؟ نکته قابل توجه در این است که مدت زمان آنچنان زیادی از نسخهٔ اصلی The Last of Us نگذشته است و برخلاف دیگر عناوین ریمیک شده به مانند Resident Evil 2 ما اینجا با عنوانی روبرو هستیم که هنوز هم روی کنسول PS3 از نظر گرافیکی و فنی قابل قبول و چشم نواز است. درواقع ریمیک پارت یک نمیتواند به مانند ریمیکهایی مثل ایول ۲ تغییراتش را روی گیمپلی اعمال کند یا طراحی مراحل را تحت تاثیر قرار بدهد و لذا ما به جز مسائل فنی و گرافیکی نباید انتظار تغییرات بنیادین دیگری از بازی داشته باشیم. با این وجود تیم سازنده سنگ تمام گذاشته است. از همان ابتدای ورود به بازی و البته بعد از روبرو شدن با سکانس بهیادماندنی در وایل بازی ما به عنوان گیمر متوجه میشویم که با یک ریمیک درست و حسابی طرف هستیم. تیم سازنده با توجه به تجربهای که از ساخت پارت دوم کسب کردهاند، پارت اول را طوری ریمیک کردهاند که انگار یک بازی از دل قسمت دوم با کیفیت سال ۲۰۲۲ درآمده است.
تغییرات اعمال شده طوری است که میتوان گفت که تمامی عوامل گرافیکی بازی تحت تاثیر قرار گرفته و با تغییرات جدیدی روبرو شده است. کیفیتها از همه نظر افزایش پیدا کرده و حجم و نوع بافت محیط و توجه به جزییات خیلی زیاد شده است. محیط پویاتر شده و تمامی عوامل مشرایطی را به وجود آوردهاند که احساس میکنیم که همه چیز در همه جا زنده و در حال حرکت است. برای مثال تغییرات محیطی قبل و بعد از باران کاملا در اطراف قابل مشاهده و حتی قابل لمس نیست است. همین مورد حتی در کنترلر جدید دوآل سنس نیست اعمال شده و ما احساس طبیعت موجود در طول بازی را از طریق کنترلر جدید سونی به خوبی حس میکنیم. توجه به قابلیتهای دوآل سنس به قدری است که همین مورد یک امتیاز بزرگ و مثبت را برای بازی کسب میکند.
توجه به جزییات ریز از تنهاییهای شخصیت «اِلی» تا گذر زمان روی چهره جوئل به قدری زیبا و واقعی پرداخت شده که عملا بازی قبلی یعین نسخه کلاسیک را میتوانیم به فراموشی بپاریم. اما تجربه تیم سازنده در پارت دوم به کمکشان آمده و برخی تغییرات مهم از جمله ارتقای هوش مصنوعی روی دشمنان و الی در بازی کاملا مشهود هستش. اینبار الی بیمهابا حرکت نمیکند و رفتارش در طول مراحل مخفی کاری کمی سنجیدهتر شده است. در طرف مقابل هوش مصنوعی روی دشمنان بهخصوص دشمنان انسانی کاملا تغییر و ارتقا پیدا کرده است. همین مورد باعث شده تا میدان نبرد به وجود آمده جذابیت مراحل بازی را دوچندان کند. طراحی مراحل دست نخورده باقی مانده است اما اندک جزییاتی درون گیمپلی اضافه شده که از پارت دوم وام گرفته شده است. برای مثال در اتاقهای مختلف صندوقهای امتیاز و آیتم وجود دارند که همین موارد از پارت دوم به ریمیک منتقل شده است.
در بررسی ریمیک The Last of Us باید گفت از دیگر بخشهای زیبای ریمیک، بدون شک صداگذاری بازی است که به شدت نسبت به نسخه اصلی تغییر پیدا کرده و ما اینبار میتونیم خودمان را واقعا در محیط احساس کنیم. از ابتدا و از اولین نمایشهای بازی در سالهای ابتدایی معرفی، این بخش صداگذاری بود که مورد توجه تیم سازنده بود و روی این موضوع خیلی تاکید و مانور داده بودند که یک صدای کوچک و اضافه میتواند سرنوشت شما و مخاطب را عوض کرده و به خطر بیاندازد. همین مورد با دستاوردهای امروزی روی کنسول PS5 به اوج خودش رسیده و تیم سازنده بهترین بخش بازی یعنی صداگذاری را به زیبایی تمام درآوردهاند. وجود قابلیت صدای سهبعدی و تفکیک منابعی که صدایی از آنها ایجاد میشود از جمله بخشهایی است که ارزش ریمیک را چند برابر کرده است.
شاید تنها نکته منفی این ریمیک قیمت ۷۰ دلاری آن است که با وجود تمامی نکات مثبتی که در بازی وجود دارد، اضافه شدن بخش بسته الحاقی یعنی Left Behind باز هم خرید یک بازی دو نسل قبل را با این قیمت تاحدودی غیرقابل قبول و بیانصافی محض از سمت ناشران باید دانست.
نسخه ریمیک The Last of Us Part I از جمله بازیهایی است که شاید از روی نمایشهای تبلیغاتی یا از روی مطالب و تعریف و تمجیدهای مختلفی که از آن میشود قابل تعریف نباشد. جادویی که در بازی وجود دارد به شکلی است که باید آن را تجربه کرد تا فهمید که تیم ناتیداگ یک دهه پیش عنوانی را خلق کرده که اثر آن تا سالها باقیخواهد ماند و لذت بازی کردن آن حتی در روی نسخه ریمیک چند برابر خواهد بود.
از پایگاه اینترنتی دنیای بازی