کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735293501 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/06 | اعضاء: 316269 | نظرات: 37883
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

چرا فروش گوشی های ویندوز فونی ضعیف است؟

بر کسی پنهان نیست که اکنون ویندوز فون سهم کمی از بازار گوشی‌های همراه را در اختیار دارد.ولی در بعضی از کشورها این وضعیت نسبت عکس دارد و ویندوز فون حتی رتبه‌ی اول در بین سیستم‌عامل‌های موبایل رادار است.وب‌سایت Geekzone به بررسی شرایط موجود و دلایل فروش پایین تلفن‌های‌ ویندوزفونی پرداخته است.

Windows-Phone-8.1

افرادی بر این عقیده‌اند که ویندوز فون نسبت به سایر پلتفرم‌ها دارای محدودیت بیشتر بوده و دارای استوری خلوت‌تر نسبت به رقبا است.همچنین عده‌ای هم بر این باورند که گوشی‌های ویندوز فونی توانایی رقابت سخت‌افزاری را با سایر گوشی‌ها ندارند که به بالطبع این‌طور نیست.شاید وجود این‌چنین تفکراتی در بین توزیع‌کنندگان موبایل تأثیرات منفی بر ذهن خریداران در طولانی بگذارد.اگر بخواهیم علت این چنین تفکراتی را جویا شویم به دو موضوع اصلی زیر برخورد خواهیم کرد.

 تسلط طولانی مدت مایکروسافت بر بازار تکنولوژی
در سال 1990 تمام بازار تکنولوژی و فناوری در دستان مایکروسافت بود. باید از محصولات این شرکت استفاده می‌کردیم زیرا انتخاب دیگری وجود نداشت. اما اوضاع همین‌گونه باقی نماند، رقبایی همانند گوگل در عرصه‌ی فنّاوری پا به میدان گذاشتند و گزینه‌های دیگری برای انتخاب در اختیار کاربران قرار دادند. اپل هم که جانی دوباره گرفته بود محصولات تازه‌ای را راهی بازار کرد که مهم‌ترین آن‌ها فناوری Open Source بود.

زمانی که این اتفاق افتاد مایکروسافت در کما رفته بود. این یک اتفاق غیرقابل‌پیش‌بینی نبود و مایکروسافت از متن‌باز بودن سیستم‌عامل‌ جدید بسیار عصبانی گشته بود زیرا هرروز از محبوبیت محصولاتش کاسته می‌شد. همین موضوع باعث عقب افتادن این شرکت از رقبا شد و با رشد روزافزون اکوسیستم‌های دیگر زمان به‌سرعت برای تصمیم مایکروسافت سپری می‌شد. هنگامی ردموندی ها به خودشان آمده و واکنش نشان داند که دیگر دیر شده و بازار مملو از محصولات دو کمپانی رقیب گشته بود.

مایکروسافت دیر به میدان آمد
مشکل دیگر مایکروسافت دیر بیدار شدن از خواب غفلت و تصمیم به رقابت در بازار گوشی‌های همراه بود. اپل برای اولین بار در سال 2007 از آیفون پرده برداشت و گوگل کمی بعدازآن نسخه‌ی اولیه اندروید را عرضه کرد. این در حالی بود که مایکروسافت در سال 2007 ویندوز فون 7 که شباهت بسیاری به  ویندوز داشت را معرفی نمود و برای اینکه از چرخه‌ی رقابت جا نماند نسخه‌ی مدرن و متفاوت ویندوز فون 8 را در سال 2012 ارائه کرد.اما اپل و اندروید همه بازار را بین هم تقسیم و دو امپراطوری درست کرده بودند.

منتقدین بر این باورند که ویندوز فون به این زودی‌ها به جایگاه اصلی خود دست پیدا نخواهد کرد همان‌گونه که اپل نمی‌تواند با این روند سهمی بیشتر از 10 درصد از محصولات رومیزی را به دست بیاورد.نویسنده در آخر با اشاره به اینکه مایکروسافت فرصت دستیابی به بازار گوشی‌های همراه را ازدست‌داده است و شواهد علنی از بازگشت به این بازار دیده نمی‌شود. حتی بر روی کاربران وفادار آن نیز نمی‌توان حساب کرد زیرا در بازار گوشی‌های همراه  افراد در زمان‌های کوتاه‌تری نسبت به تعویض موبایل خود اقدام می‌کنند.

البته به نظر می‌رسد نویسنده بسیار یک طرافانه به موضوع پرداخته زیرا محصولات مایکروسافت همیشه در نوع خود بهترین و خلاقانه‌ترین بوده‌اند.این شرکت در مقایسه با چند سال قبل بسیار بیشتر به نظرات و بازخوردهای کاربران توجه دارد بااین‌حال بر کسی پنهان نیست که وضعیت مایکروسافت درست برعکس بازار سیستم‌های رومیزی، در بازار گجت های همراه حال جالبی ندارد.اما شاید با آمدن ویندوز 10 که قابلیت اجرا بر روی انواع دستگاه‌ها را دارد این رویه تغییر کند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 23242 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1393/07/29 تعداد مشاهده: 1828
کلید واژه ها: ,
سافت گذر