کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9210 | مشاهده و دانلود: 740591349 | آخرین بروزرسانی: 1403/03/03 | اعضاء: 316828 | نظرات: 37905
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها مبارک باد 💐
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
شهادت رئیس جمهور محبوب و مردمی و هیئت همراه را تسلیت عرض می کنیم. #شهید_جمهور

🔰 خرید لایسنس نود 32 اورجینال مناسب آخرین نسخه ها فقط 220 تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

یاهو، جیمیل یا آوت‌لوک ؛ در نگاه اول کدامیک امن‌ترند؟

شرکت مایکروسافت در یک رقابت سخت با گوگل و یاهو دست به بازسازی و تغییر چهره سرویس ایمیل هات‌میل خود زده و سرویس جدیدی به نام Outlook.com را در هفته گذشته معرفی و راه‌اندازی کرد. در بلند مدت، همه کاربران هات‌میل و Microsoft Live به سرویس جدید منتقل خواهند شد و تا به حال بیش از یک میلیون کاربر بر روی این سرویس جدید ایمیل ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش سافت گذر به نقل ازفارنت؛ همانطور که پیش از این هم خبر دادیم، برخی کاربران خوش‌ذوق از بی‌دقتی مایکروسافت سوءاستفاده کرده و توانستند در همان ساعات اول، ایمیل‌هایی به نام مدیرعامل مایکروسافت و یا دیگر شخصیت‌های مشهور جهان به ثبت برسانند. البته شاید این کاربران بیشتر از روی کنجکاوی و بازیگوشی این کار را کرده باشند ولی افراد سودجویی هم هستند که با ثبت نام‌های کاربری خاص به فکر نقشه‌های کلاهبرداری و فریب کاربران باشند.

بنابر گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه‌گستر، در همین حال و در یک مقایسه ساده بین رمز ورود Outlook.com با دیگر سرویس‌های ایمیل مشهور نظیر جیمیل و یاهو به نکات جالبی برخورد خواهید کرد:


- در سرویس ایمیل Outlook رمز عبور نمی‌تواند بیشتر از ۱۶ کاراکتر باشد اما حداقل، کوتاه‌ترین طول رمز عبور باید ۸ کاراکتر باشد.
- در سرویس ایمیل یاهو، رمز عبور می‌تواند بین ۶ الی ۳۲ کاراکتر باشد.
- در سرویس ایمیل جیمیل، شاید تا به حال کسی امتحان نکرده باشد، ولی جالب است که بدانید رمز عبور می‌تواند تا حداکثر ۲۰۰ کاراکتر باشد!
با این وجود آیا بهتر نبود که مایکروسافت هم مانند دیگر شرکت‌ها، امکان تعریف رمز عبور طولانی‌تری را می‌داد؟

یقیناً مایکروسافت این رمزها را عیناً نگهداری نمی‌کند که نگران حجم و جای ذخیره آنها باشد. رمزهای عبور به صورت یک عبارت رمزگذاری شده (hash) نگهداری می‌شوند و در هر بار وارد کردن رمز عبور، عبارت hash جدید با عبارت hash ذخیره شده، مقایسه می‌شود.

البته طولانی بودن رمز عبور، همیشه به معنی امن‌تر بودن رمز نیست. کشف رمز طولانی ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰۱۲۳۴۵۶۴۷۸۹۰ خیلی آسان‌تر از کشف رمز کوتاه تر P42Aes13%y$ است. در عین حال قبول هم داریم که بسیاری از کاربران هیچ وقت از حداکثر طول رمز عبور استفاده نخواهند کرد و به کمترین تعداد کاراکترهای مجاز بسنده می‌کنند، ولی حداقل دادن این حق انتخاب، به نوعی تشویق و ترغیب کاربران برای بکارگیری شیوه‌های صحیح و امن می‌توانست باشد.

به عنوان نمونه، حالا که می دانید در Gmail می‌توان تا ۲۰۰ کاراکتر، رمز عبور تعریف کرد، چند نفر از شما به فکر امتحان و آزمایش این امکان افتاده‌اید!؟ منتظر مطالب بعدی ما در مقایسه سرویس ایمیل جدید مایکروسافت با دیگر رقبا باشید.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 10436 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1391/05/16 تعداد مشاهده: 1913
کلید واژه ها: , , ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

ناشناس 1391/05/16 19:59
در ضمن اسم یا فامیلی که وارد میکنید نمیتونه بخشی از رمز باشه
محمد 1391/05/16 17:54
gmail رمز های عبور رو فکر میکنم متفاوت از سرویس های دیگه به صورت عینی نگه داری میکنه
و حتی زمانی که شما رمز جدیدی برای اکانت خود ذخیره میکنید رمز قبلی تو حافظه سرور گوگل میمونه برای اثبات این مورد هم تا حالا چندین بار دیتابیس های گوگل لو رفتن و هربار بعد لورفتن درخواست تغییر رمز برای کاربرهاش(معمولا به صورت اجباری) فرستاده و وقتی از پسورد های قبلی میزنید سیستم میگه رمز فعلی تکراریه و قبلا ثبت شده!!!!
و حتی در موردی که قبلا به چشم دیدم و باور نکردم(شکر خدا حالا نیست که آدم ترسش بگیره) پسورد فعلی رو با پسوردهای قبلی اکانت مقایسه میکرد که چقدر شبیهن! (برای الگوریتم هشینگ چنین امکانی نیست)lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung
علی 1391/05/16 14:03
یه مزیت اوت لوک اینه که علاوه براعدادحتماباید ازحروف یاکاراکترهای غیرعددی دررمزاستفاده بشه تارمزتایید بشه!