کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9157 | مشاهده و دانلود: 734738596 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/04 | اعضاء: 316224 | نظرات: 37882
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت امیرالمومنین علی ابن ابی طالب علیه السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

زمان پرتاب ماهواره مخابراتی ایران‌ست

رئیس سازمان فضایی ایران از ارسال ماهواره های مخابراتی ایران ست 1 تا 3 تا سال 96 خبر داد و گفت: ماهواره ایران ست 3 نخستین ماهواره مدار زمین آهنگ با دو ترانسپوندر FSS و BSS است که در مدار 12.5 درجه شرقی قرار می گیرد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از مهر، دکتر حمید فاضلی در مراسم افتتاحیه دوازدهمین کنفرانس هوافضای ایران با بیان اینکه بسیاری از کشورهای جهان توسعه و پیشرفت خود را در صنعت هوافضا می دانند، گفت: براساس رتبه بندی های ایرانی تا سال 2012 تنها 10 کشور در رده برجسته ترین کشورها در حوزه هوافضا معرفی می شدند اما از سال 2013 اعلام کردند که قرار است 5 کشور به این لیست اضافه شود که ایران یکی از این کشورها است.

رئيس سازمان فضايي ايران با اشاره به پروژه های فضایی کشور اظهار داشت: ماهواره نوید و زهره در روز فناوری فضایی رونمایی شد؛ ماهواره ناهید نیز با کمک دانشگاه امیرکبیر طراحی و ساخته شده است.

فاضلی ادامه داد: طراحی ماهواره نوید در راستای تولید ماهواره مخابراتی زهره است و در باند ku کار خواهد کرد که این ماهواره توسط ماهواره بر سفیر 1-B به فضا پرتاب خواهد شد.

وی با اشاره به مشخصات فنی این ماهواره گفت: در این ماهواره چندین فناوری جدید مورد آزمایش قرار گرفته که از آن جمله می توان به باز شدن صفحات خورشیدی توسط ماهواره‌بر اشاره کرد؛ همچنین تصویر این ماهواره نیز به زمین مخابره شود.

توضیحات رئيس سازمان فضايي در مورد ماهواره زهره

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به قطع برنامه های برون مرزی صدا و سیما از سایر کشورها از ماهواره زهره ادامه داد در این راستا با برنامه ریزی مشترک با وزارت دفاع، اقدام به طراحی ماهواره قائم در مدار ماهواره زهره شد که این ماهواره با وزن یک تن و 12 ترانسپوندر، خدمات صوت، تصویر و دیتا را به کاربران ارائه می دهد.

وی با بیان اینکه طراحی و ساخت این ماهواره آغاز شده است، اضافه کرد: به منظور پرتاب این ماهواره نیاز است تا ایستگاههای پرتاب در جنوبی ترین نقاط کشور ایجاد شود.

به گفته فاضلی برای قرار دادن این ماهواره در مدار ژئو در زاویه میل صفر، هرچه ایستگاه پرتاب به خط استوا نزدیک باشد هزینه پرتاب کمتر خواهد بود.

فاضلی تاکید کرد که پرتاب ماهواره قائم به 10 سال زمان نیاز دارد.

تلاش برای پرتاب ماهواره های ایران ست

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: در راستای ماموریتهای سازمان فضایی در جهت تهیه ماهواره های مخابراتی، برنامه هایی در دستور کار قرار گرفت که این برنامه ها شامل پروژه هایی است که طی 5 سال آینده اجرایی می‌شود.

وی با بيان اينكه طی این 5 سال دو پرتاب میانی خواهیم داشت اضافه کرد: در این راستا در سال 95 ماهواره "ایران ست یک" را به فضا پرتاب می کنیم که در آن فناوریهای اصلی توسعه خواهد یافت؛ این ماهواره در باند KU پرتاب مي شود و محموله های مخابراتی این ماهواره نیز با همکاری پژوهشگاه وزارت ارتباطات تکمیل خواهد شد.

رئیس سازمان فضايي ايران از پرتاب دیگری در سال 96 خبر داد و یادآور شد: "ایران ست 2" را طراحی و پرتاب خواهیم کرد.

وي در مورد برنامه های این سازمان براي طراحی و ساخت ماهواره ایران ست 3 گفت: این ماهواره اولین ماهواره مدار زمین آهنگ با دو ترانسپوندر FSS و BSS است كه در مدار 12.5 درجه شرقی قرار می گیرد و در حال حاضر اقدامات لازم برای جلوگیری از تداخل فرکانس هاي آن در حال انجام است.

فاضلی تاکید کرد که پرتاب این ماهواره ها در ITU نیز در حال پیگیری است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 13572 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/12/02 تعداد مشاهده: 1383
سافت گذر