کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9200 | مشاهده و دانلود: 740125568 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/31 | اعضاء: 316766 | نظرات: 37904
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها مبارک باد 💐
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد

🔰 خرید لایسنس نود 32 اورجینال مناسب آخرین نسخه ها فقط 220 تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

گوشی موبایل، گنجینه‌ای از فلزات قیمتی

امروزه تلفن همراه در همه جای دنیا تبدیل به سلاح همه‌منظوره شده‌است. بیش از ۵ میلیارد انسان، در زندگی روزمره‌شان بدون این‌که بدانند، از انبار کوچکی از مواد خام استفاده می‌کنند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا؛ فلزات کمیاب سیاری از کارکردهای تلفن همراه را میسر می‌سازند. مواد خام هر روز کمیاب‌تر و گران‌تر می‌شوند.مواد خام برای فن‌آوری‌های آینده باید از کجا تامین شوند؟

 

آرمین رلر (Armin Reller) استاد استراتژی منابع در دانشگاه آوگسبورگ می‎گوید: «بشر مدت‌ها در این خیال بود که این کره خاکی هر آنچه را که  نیاز دارد به او ارزانی می‌بخشد. اما الان  ما مرزها  و محدودیت‌ها را می‌بینیم.»

مرزهای دسترسی ، مرزهای رشد هستند، زیرا که امروزه همه شاخه‌های صنعتی به مواد خام نیاز دارند.

بدون لیتیوم هیچ خودرو برقی، بدون ایندیوم هیچ سلول خورشیدی و بدون خاک‌های کمیاب که در کنترل چین هستند، هیچ توربین بادی کار نمی‌کند. برای تولید این فلزات باید راه‌های تازه‌ای یافت در غیر این صورت جوامع مصرف‌گرای مدرن امروزی با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.

کارا‌تر از استخراج معدن

یکی از راه‌های تامین مواد خام، "بازیافت" است. برای مثال در یک تن تلفن همراه به میزان ۳۰۰ گرم طلا نهفته است. شرکت‌های استخراج معدن یک تن سنگ را برای یافتن یک گرم فلز کمیاب زیر و رومی‌کنند. اما بیشتر تلفن‌های همراه کهنه یا به بازارهای آفریقا و آمریکای‌لاتین راه می‌یابند یا به سطل‌های زباله ریخته می‌شوند یا در کشوهای خانه‌ها جای می‌گیرند.

سیاست‌مداران ایده‌ای را مطرح کرده‌اند که در آن مشتریان باید با یک گرویی اجباری هنگام خرید، مجبور شوند که بعد دوباره دستگاه‌ها را پس دهند. اما پس از آن چه؟

بازیافت همه فلزات موجود در تلفن‌ همراه کماکان برای علم و صنعت امری بسیار دشوار است. ‌‌از ۳۵ فلزی که در تلفن همراه وجود دارند، تنها تعداد اندکی از آن‌ها را می‌توان با بازدهی مناسب بازیافت کرد. این قضیه نه تنها برای تلفن‌های همراه، بلکه برای لپ‌تاپ‌ها، تلویزیون و دستگاه‌های الکترونیکی دیگر نیز مصداق دارد.

رویای گردش مواد خام

به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، گسترش استخراج در سطح جهان صد در صد چاره کار نیست. ابعاد اخلاقی این قضیه نیز مهم است. زیرا استخراج مواد خام تقریبا همیشه هزینه‌های سنگینی را برای انسان و محیط زیست در بر‌دارد.

معدن‌کاران اغلب تحت شرایط اسفناکی کار می‌کنند. در حالی‌که در کنگو کودکان سنگ معدن تانتال را که برای میکروخازن‌ها بسیار اهمیت دارد، از دل کوه بیرون می‌کشند، نیروهای شبه نظامی از سود‌های حاصل از تجارت تانتال برای تامین مالی جنگ‌هایشان بهره می‌برند. محیط زیست چین از پس‌مانده‌های شیمیایی که هنگام استخراج خاک‌های کمیاب به وجود می‌آیند رنج می‌برد.

به همین دلیل نهادهای پژوهشی در تلاش‌اند تا شرایط را برای "انقلاب بازیافت" محقق سازند. برای مثال در دانشگاه صنعتی هامبورگ، کرستین کوختا( Kerstin Kuchta ) و تیم‌اش مشغول پژوهش درباره بازیافت فلز کمیاب "نئودیم" هستند.

او می‌گوید: « رویای ما جامعه‌ای است که بتواند با مواد خام خودش تا مدت‌ها حیات خود را حفظ کند. ما نمی‌توانیم همچنان به مصرف‌گرایی خود ادامه داده و هر چه را که باقی می‌ماند دور بریزیم.»

از لحاظ نظری شاید بتوان ۸۰ درصد مواد به کار رفته در تلفن همراه را باز‌یافت کرد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 13581 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1391/12/02 تعداد مشاهده: 1604
کلید واژه ها: ,
سافت گذر