کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهیانه فقط 2900 تومان از این امکان بهره مند شوید
عضویــــــت
x
بستن
 
آنلاین: 5517 نفر | تعداد برنامه ها: 5751 | مشاهده و دانلود: 391301648 | آخرین بروزرسانی: 38 دقیقه و 45 ثانیه پیش | اعضاء: 229633 | نظرات: 34972
جار میزنم samtik.com سرور آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
خرید گیفت کارت
مناسب ترین قیمت با ارائه آنی اسکن کارت
Geefti.com
سلامت
سلامتیسم ، سلامت و سبک زندگی
salamatism.com
دانلود آهنگ جدید
ایران موزیک
iranmusic.ir
خرید هاست
میهن وب هاست
mihanwebhost.com
رزرو هتل
رزرو هتل
eghamat24.com
تور لحظه آخری
تور لحظه آخری
arshinparvaz.com
تور مشهد
تور مشهد
alefbatour.com
طراحی سایت
طراحی سایت
www.papgroup.ir
مبل
مبلمان سام اکسون
samexxonsofa.com
سافت گذر

آپدیت جدید کروم برای دستگاه های اندرویدی عرضه شد

Google Chrome
به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، آپدیت گوگل کروم برای سیستم های اندرویدی عرضه شد. این آپدیت ویژگی های جدیدی به همراه دارد از جمله اینکه به کاربر یک پسورد می دهد و دیگر لازم است که برای هر دستگاهی که کاربر برای ورود به اینترنت استفاده می کند وارد وب سایت کروم شده و ثبت نام کند بلکه با استفاده از این پسورد با هر دستگاهی می تواند از خدمات کروم استفاده کند.

وارد کردن اطلاعات در یم صفحه کوچک چندان خوش آیند نیست اما با یک بار ثبت نام این مشکل کاربران حل می شود و دیگر لازم نیست بارها عمل ثبت نام را انجام دهند. در گذشته این ویژگی فقط برای ورژن های دسکتاپ و اندروید کرو بتا موجود بود اما اکنون برای تمام سیستم های اندرویدی موجود است. به عبارت دیگر کاربر می تواند صفحات نشان دارد یا بوک مارک شده خود را همیشه و با هر دستگاه اندرویدی در اختیار داشته باشد.

کد خبر: 14214 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: iritn.com تاریخ خبر: 1392/01/17 تعداد مشاهده: 912
سافت گذر
نام و نام خانوادگی:
نظر شما:
لطفاً فارسی بنویسید
ایمیل:
نام پایتخت ایران؟
» ایمیل وارد شده نمایش داده نمی شود و فقط برای ارتباط با شما مورد استفاده قرار می گیرد.