سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار نرم افزار

معمای قطع شدن وایبر و مسنجرها در ایران

مدتی است دسترسی کاربران اینترنتی به برنامه محبوبی مانند وایبر، اووو، اسکایپ و ... قطع شده و کاربران بی شمار این برنامه ها از دلایل این اتفاق بی خبر هستند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی ایران؛ نکته جالب اینجاست که محدودیت دسترسی به این سرویس ها در همه شرکت های عرضه کننده خدمات اینترنتی یکسان نیست. مثلا ممکن است کسی که از سرویس پارس آنلاین استفاده می کند امکان دسترسی به سرویس وایبر را نداشته باشد؛ ولی کاربران اینترنت مخابرات بدون هیچ مشکلی از تمامی این برنامه ها استفاده می کنند.



فرضیه اولی که بین کاربران مطرح شده بود این است که برخی شرکت های خصوصی به صورت خودجوش دسترسی کاربران خود به این دست از برنامه ها را قطع کرده اند تا شاید جایگاه خود را در رنکینگ های دولتی بالا ببرند واز امکانات و موقعیت های بیشتری استفاده کنند.

برخی شرکت های خصوصی ارائه دهنده اینترنت پرسرعت اما در گفت و گو با هفت صبح این فرضیه را رد می کنند و ادعا می کنند شرکت مخابرات پورت های دسترسی کاربران به این نوع برنامه ها برای شرکت های خصوصی را بسته و در عوض پورت های خود را باز گذاشته تا کاربران این isp ها به سمت اینترنت پرسرعت مخابرات روی بیاورند.

ادعایی که مسئولان شرکت مخابرات در گفت و گو با خبرنگار ما آن را رد می کنند و شرکت زیرساخت را متولی این امر می دانند. همه این اتفاق ها درحالی است که وزیر ارتباطات بار دیگر وعده داد که «با افزایش پهنای باند و ظرفیت داخلی، در سال 92 قطعی اینترنت نخواهیم داشت. محمدحسن نامی گفته: «قصد داریم با استفاده از بستر فیبر نوری و عبور یک خط بین المللی اینترنت از کشور پهنای باند را افزایش دهیم تاظ رفیت داخلی و سرعت اینترنت افزایش یابد.»

مسئولان وزارت ارتباطات قبلا هم از این جنس قول ها به مردم داده بودند. در عین حال چندین بار اینترنت کشور دچار قطعی و اختلال شد. در مقاطعی هم دسترسی به برخی سایت ها مثل گوگل، سرویس جیمیل و یاهو قطع شد.

جدیدترین مشکل کاربران اینترنت داخل کشور هم قطع شدن دسترسی به ابزارهایی مثل وایبر، اوو، اسکایپ و ... است. در پرونده امروز در گفت و گو با مسئولان مخابرات، زیرساخت و شرکت های مختلف دنبال یافتن پاسخی برای این اختلا ل جدید و عجیب در سرویس های اینترنت هستیم.

ریشه مشکل کجاست؟

برای پیدا کردن کلید حل معمای محدودیت دسترسی به برخی سرویس ها با چند شرکت مطرح ارائه دهنده خدمات اینترنتی تماس گرفتیم. شرکت پارس آنلاین یکی از این شرکت هاست که از چند ماه پیش کاربران آن حق دسترسی به سرویس های اوو، اسکایپ، وایبر، واتز اپ ندارند.



مسئولان فنی این شرکت اعلام کردند این مشکل خارج از کنترل شرکت پارس آنلاین و یک اختلال مخابراتی است: «ما در حال مذاکره در این مورد هستیم چون از مخابرات این محدودیت اعمال شده است ولی مشخص نیست چه زمانی این مشکل حل شود.»

برای اطلاع بیشتر از ماجرا به عنوان یک کاربر عادی با اپراتور شرکت آسیا تک تماس گرفتیم. اپراتور این شرکت هم مشکلات به وجود آمده را از جانب مخابرات می داند و می گوید این شرکت های خصوصی هیچگونه تغییری در دسترسی پورت های کاربران ایجاد نمی کنند.

اغلب شرکت های معروف مثل شاتل، داتک، آسیاتک، مبین نت و وایمکس ایرانسل هم وضعیت مشابهی دارند. فقط با این تفاوت که در برخی از آنها با استفاده از فیلترشکن امکان دسترسی به سرویس های مورد اشاره وجود دارد. فقط سرویس اینترنت مخابرات است که هیچ محدودیتی برای دسترسی به این سرویس ها ندارد.

مخابرات؛ به ما ارتباطی ندارد

چه اتفاقی افتاده که دسترسی کاربران شرکت های خصوصی به برنامه های پرطرفدار قطع شده اما کاربران شرکت مخابرات همچنان از آنها می توانند استفاده کنند. آیا پای شرکت مخابرات در میان است؟ در همین رابطه داود زارعیان مدیرکل روابط عمومی مخابرات استان تهران پاسخ می دهد: «ارتباط ما با PAP ها ارتباط فنی و محتوایی نیست و در حد اجاره جا و فضا، سیم مسی و ... است. ما با محتوا و حجم ارائه شده به این شرکت ها کاری نداریم. این شرکت ها پهنای باند خود را از شرکت زیرساخت دریافت می کنند. بسته شدن پورت ها و فیلترینگ به عهده سازمان های نظارتی و خارج از حوزه مخابرات است.»

در همین رابطه محمدرضا بیدخام، معاون بازاریابی مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران اینگونه پاسخ ما را می دهد: «PAP ها از ما اینترنت نمی گیرند و اینترنت آنها از جانب شرکت زیر ساخت تامین می شود.»

از این مقام مسئول شرکت مخابرات می پرسیم آیا این امکان وجود ندارد که شرکت مخابرات با شرکت زیرساخت مذاکره کرده باشد تا پورت های کاربران آنان باز باشد؟ بید خام چنین موضوعی را به شدت رد می کند: «اصلا اصلا چنین چیزی حقیقت ندارد.»


زیرساخت: ما خدمات نمی دهیم!

پس از آنکه دومینوی پیچیده ماجرا به شرکت زیرساخت رسید و توپ در زمین آنها افتاد با مسئولان این سازمان صحبت کردیم. در همین رابطه محمدعلی آخوندزاده، مسئول ارتباط با رسانه های شرکت زیرساخت به هفت صبح می گوید: «شرکت زیرساخت به PAP ها خدمات نمی دهند و آنها از جاهای دیگری اینترنت خود را دریافت می کنند و ما مسئول چنین اتفاقی نیستیم.»

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که پس از این شرکت های خصوصی اینترنت خود را از کجا دریافت می کنند، می گوید باید آن را از مدیرکل روابط عمومی شرکت زیرساخت بپرسیم.

دفتر آقای «مهدی خدایی» مدیرکل روابط عمومی شرکت زیرساخت هم از پاسخ سر باز زدند و ما را به کارشناسان شرکت زیرساخت ارجاع دادند. ارتباط با کارشناسان شرکت زیرساخت هم میسر نشد و تمامی سوال هایی بی پاسخ ماند.

سازمان تنظیم مقررات: بررسی می کنیم

در همین رابطه حسن رضوانی «معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات» به هفت صبح می گوید: «اتفاقا شرکت مخابرات به ما اعتراض دارد که عکس این ماجرا در شهرستان ها اتفاق افتاده و کاربران شرکت های خصوصی می توانند از این برنامه ها استفاده کنند اما کاربران این شرکت نمی توانند به آنها دسترسی پیدا کنند. در رابطه با این موضوع فعلا نمی توانم اظهارنظر کنم و باید آن را مورد بررسی بیشتر قرار دهیم.»
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14356 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: itiran.com تاریخ خبر: 1392/01/26 تعداد مشاهده: 2748
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

من نمی‌دونم ریشه این مشکل کجاست، ولی میدوارم هر چه زودتر حل بشه؛ این نرم‌افزارها تقریباً تنها راه ارتباطی ما با خانواده‌هامون در خارج از کشور هست. آدم تا میاد دو سه کلمه با پدر مادرش حرف بزنه پشیمون می‌شه و میگه غلط کردم. امیدوارم یه خورده هم به فکر ماهایی باشن که از خونه و خونواده دوریم.

من از اینترنت شاتل در خوزستان استفاده میکنم و دسترسی به این نرم افزارها در اکثر اوقات قطع میباشد.
بعضی روزها در ساعات محدودی دسترسی امکان پذیر هست.

به شرکت خدمات دهنده ربطی نداره چون من با اینترنت خودم نمیتونم به وایبر وصل بشم ولی دوستانم وقتی به خونه ما میان و به اینترنت من وصل میشن، وایبرشون کار میکنه! تو خونه خودشون هم کار میکنه! من میرم خونه شون کار نمیکنه!

کی گفته برای کسایی که از مخابرات سرویس میگیرن این برنامه ها کار میکنه؟ من از مخابرات سرویس میگیرم و الان نزدیک به 2 ماهه نه وایبر کار میکنه نه واتس اپ !
زاهدان هم زندگی میکنم.ماجرا زیر سر هرکی هست خدا ازش نگذره که با اعصاب مردم بازی میکنهlay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

مى خواهید بگم کى این مشکل رفع میشه؟
بعد از انتخابات

من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم و اختلال مذکور برایم وجود دارد و ظاهرا اینطور نیست که مخابرات باز باشد شاید مناطق دیگر یا ساعاتی باز یا بسته باشد ولی هرچه هست احتمالا بحث درامدهای ناشی از عدم استفاده مطرح می باشد...

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Heart's Medicine - Time to Heal Platinum Edition

Heart's Medicine - Time to Heal Platinum Edition

پزشک قلب زمانی برای شفا

داستانی از روز قیامت

داستانی از روز قیامت

شرح حال افراد مختلف در روز قیامت

Lynda - Managing Project Quality

Lynda - Managing Project Quality

فیلم آموزش مدیریت کیفیت پروژه

Sail Simulator 2010 5.1.7.2

Sail Simulator 2010 5.1.7.2

شبیه ساز دریانوردی 2010 نسخه 5.1.7.2

حقوق خانواده در اسلام

حقوق خانواده در اسلام

زن در حقوق اسلامى

Line Runner 4.2 for Android

Line Runner 4.2 for Android

بازی دونده بر روی خطوط

Enpass Password Manager 6.7.0.552 for Android +4.0

Enpass Password Manager 6.7.0.552 for Android +4.0

مدیریت پسورد

روتوش در فتوشاپ

روتوش در فتوشاپ

آشنایی با نرم افزار روتوش در فتوشاپ

The 50 Things You Need to Know about VB6 to VB.NET

The 50 Things You Need to Know about VB6 to VB.NET

آموزش مهاجرت از VB6 به VB.NET

Drawn The Painted Tower

Drawn The Painted Tower

برج نقاشی شده

MusConv Lifetime 4.10.433

MusConv Lifetime 4.10.433

انتقال پلی لیست

DraStic DS Emulator 2.5.2.2a for Android +2.3

DraStic DS Emulator 2.5.2.2a for Android +2.3

برنامه شبیه ساز کنسول Nintendo DS برای اندروید

Farm Frenzy 4 v1.0

Farm Frenzy 4 v1.0

هیجان مزرعه داری 4

iPhone Notifications 6.1 for Android

iPhone Notifications 6.1 for Android

اطلاع رسانی به سبک آیفون

PuTTY 0.83 Full Archive / KiTTY 0.76.1.13

PuTTY 0.83 Full Archive / KiTTY 0.76.1.13

اتصال به سرور پوتی کیتی

آموزش نرم افزار 2007 PowerPoint

آموزش نرم افزار 2007 PowerPoint

آموزش پاورپوینت 2007

AndroZip File Manager 4.7.2 for Android +2.2

AndroZip File Manager 4.7.2 for Android +2.2

نمایش و فشرده سازی فایلها

Udemy - Arabic Language | The Complete Course (6 levels) + 4 Courses

Udemy - Arabic Language | The Complete Course (6 levels) + 4 Courses

دورهٔ آموزش ویدئویی زبان عربی

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع شاخصه های معنویت در نبردهای اسلامی

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع شاخصه های معنویت در نبردهای اسلامی

سخنرانی شاخصه های معنویت در نبردهای اسلامی با ناصر رفیعی

همراه بانک اقتصاد نوین 2.16.4 برای اندروید

همراه بانک اقتصاد نوین 2.16.4 برای اندروید

موبایل بانک اقتصاد نوین

GoodPlayer Pro 4.5 for Android +2.2

GoodPlayer Pro 4.5 for Android +2.2

پلیر تصویری اندروید

Passper for PDF 4.0.3.1

Passper for PDF 4.0.3.1

باز کردن قفل فایل‌های پی‌دی‌اف

Automatic Email Processor 3.8.17

Automatic Email Processor 3.8.17

مدیریت ایمیل

InfiniteSkills - Learning AutoCAD 2014

InfiniteSkills - Learning AutoCAD 2014

فیلم آموزش اُتوکد 2014

GunWorld

GunWorld

دنیای تفنگ

CamScanner Premium 7.5.5.251107000 for Android +5.0

CamScanner Premium 7.5.5.251107000 for Android +5.0

اسکنر موبایل

Pou 1.4.124 for Android +5.0

Pou 1.4.124 for Android +5.0

بازی فرزندی به نام Pou

Paragon Hard Disk Manager 17 Advanced 17.20.17 + WinPE + Portable

Paragon Hard Disk Manager 17 Advanced 17.20.17 + WinPE + Portable

پارتیشن بندی پاراگون

Master Prezi with an Official Prezi Expert

Master Prezi with an Official Prezi Expert

آموزش نرم افزار پرزی

نشانه های بندگان خوب خدا از حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی- 3 بخش

نشانه های بندگان خوب خدا از حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی- 3 بخش

حاج آقا علوی تهرانی با موضوع نشانه های بندگان خوب خدا

Adobe Acrobat Reader DC 2025.001.20937

Adobe Acrobat Reader DC 2025.001.20937

ادوب اکروبات ریدر

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دهم ( شب عاشورا )

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب دهم ( شب عاشورا )

سخنرانی برای دهم محرم 96

مجموعه کلیپ‌های صوتی و تصویری آموزش مکالمه انگلیسی مثل آب خوردن در 90 درس

مجموعه کلیپ‌های صوتی و تصویری آموزش مکالمه انگلیسی مثل آب خوردن در 90 درس

آموزش مکالمه زبان انگلیسی

آموزش نرم افزار 7Zip

آموزش نرم افزار 7Zip

آموزش نرم افزار سون زیپ

چهره شناسی و ویژگیهای فردی اثر فرانسیس بو

چهره شناسی و ویژگیهای فردی اثر فرانسیس بو

چـهره خـوانـی اشخاص

Iron Brigade

Iron Brigade

تیپ آهنین

نظریه فطری بودن دین

نظریه فطری بودن دین

علل پیدایش دین

Europa Universalis IV: Golden Century + Updates

Europa Universalis IV: Golden Century + Updates

گسترش تاریخ اروپا 4

Men of War II

Men of War II

مردان جنگ 2

نخستین گزارش مستند از نهضت عاشورا

نخستین گزارش مستند از نهضت عاشورا

مقتل الحسین علیه السلام تالیف ابی مخنف