سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

10 نمونه از شایع‌ترین بیماری‎های فضای مجازی

هنگامی که از چشمانتان زیاد استفاده می‌کنید، خسته می‌شوند. بنابراین جای تعجبی نیست که هنگامی که برای ساعت‌های طولانی به صفحه نمایش رایانه خیره می‌مانید، دچار سوزش و درد چشم شوید. به گفته پزشکان مایو کلینیک، «با وجودی که خستگی چشم آزاردهنده است اما معمولا مشکل حادی نیست و پس از استراحت دادن به چشم‌ها برطرف می‌گردد.»

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، زندگی آنلاین می‎نویسد: هنگامی که پشت رایانه نشسته‌اید و روی صفحه ‌کلید تایپ می‌کنید، فقط انگشتان و چشمان شما کار نمی‌کنند بلکه تمام اندام‌های بدن شما در حال فعالیت هستند. اما متأسفانه، علیرغم این واقعیت، این کار شما ورزش محسوب نمی‌شود.

 

گسترش روزافزون خدمات اینترنت و زمان زیادی که افراد به طور روزانه در فضای مجازی می‌گذرانند، مشکلات و بیماری‌های متعدد جسمی و روانی به همراه داشته است که در زیر به معرفی ده نمونه از شایع‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

۱۰. خستگی چشم

هنگامی که از چشمانتان زیاد استفاده می‌کنید، خسته می‌شوند. بنابراین جای تعجبی نیست که هنگامی که برای ساعت‌های طولانی به صفحه نمایش رایانه خیره می‌مانید، دچار سوزش و درد چشم شوید. به گفته پزشکان مایو کلینیک، «با وجودی که خستگی چشم آزاردهنده است اما معمولا مشکل حادی نیست و پس از استراحت دادن به چشم‌ها برطرف می‌گردد.»

۹. اضطراب سلامتی/ فاجعه‌سازی از درد

بعضی افراد مایلند علائم درد در بدنشان را به طور مبالغه‌آمیزی تفسیر کنند. روان‌شناسان به این تمایل، «فاجعه‌سازی از درد» می‌گویند. یعنی تمایل به در نظر گرفتن بدترین احتمالات به هنگام حس درد. منظور از اضطراب سلامتی نیز این است که فرد حس کند مشکل جدی سلامتی دارد و این اضطراب با نتایج طبیعی آزمایش‌های پزشکی و اطمینان بخشی پزشک متخصص از بین نرود. اینترنت به دلیل وجود حجم زیاد اطلاعات نادرست، تأیید نشده و غیرعلمی و این باور در مردم که هرچه در اینترنت هست قابل اطمینان می‌باشد، می‌تواند باعث تشدید اختلال روانی «خود بیمار انگاری» گردد.

۸. سردرد

سه نوع سردرد در ارتباط با اینترنت وجود دارد:
سردردهای تنشی
این نام ممکن است گمراه‌ کننده باشد. این نوع سردردها به دلیل استرس به وجود نمی‌آیند بلکه غالباً به دلیل کشیدگی عضلة گردن یا چشم درد حادث می‌شوند. به گفتة پزشکان مایوکلینیک، سردردهای تنشی از ۳۰ دقیقه تا یک هفته ممکن است باقی بمانند.

سردردهای مزمن روزانه
اغلب افراد گاه به گاه دچار سردرد می‌شوند. اما به گفتة پزشکان مایو کلینیک چنانچه تعداد روزهایی که فرد سردرد دارد بیشتر از تعداد روزهایی باشد که سردرد ندارد، احتمالاً دچار این سردرد است. ماهیت متوالی این نوع سردرد، آن را در بین بدترین سردردهای ناتوان‌ساز قرار می‌هد.

سردردهای استرسی
پیدایش سردرد به استرس خیلی زیادی نیاز ندارد. استرس ناشی از به انتظار دریافت اطلاعات ماندن از اینترنت، کندی بارگذاری صفحات، خرابی رایانه و امثال آن‌ها می‌تواند باعث این نوع سردرد شود.

۷. درد پشت

نشستن نادرست پشت رایانه، به ویژه اگر با چاقی، کمبود ورزش و تحرک، و سیگار کشیدن همراه باشد به درد پشت می‌انجامد. منشأ این درد معمولاً عضلات، اعصاب، استخوان‌ها و مفاصل در ستون فقرات است. نشستن نادرست و برای ساعت‌های طولانی پشت رایانه، این درد را تشدید می‌کند.

۶. ترومبوز وریدی

به لختگی درون رگ، ترومبوز گفته می‌شود. منظور از ترومبوز وریدی، تشکیل لختة خون در رگ‌های وریدی است که غالبا در پاها پدید می‌آید و علت اصلی آن، بی‌تحرکی و کم شدن آب بدن است. نشستن برای ساعت‌های طولانی پشت رایانه می‌تواند باعث ترومبوز وریدی گردد. به تازگی در هواپیماهای مسافربری نیز اطلاعات هشدار دهنده‌ای دربارة ترومبوز وریدی به مسافران داده می‌شود و به آن‌ها توصیه می‌گردد تا برای ساعت‌های طولانی بی‌حرکت روی صندلی باقی نمانند.

۵. نشانگان مونچهاوزن

نخست اجازه دهید به تعریف نشانگان یا سندروم مونچها‌وزن بپردازیم، چرا که ممکن است بسیاری از خوانندگان با این اختلال روانی آشنا نباشند، و بعد به سراغ اینترنت می‌رویم: «خصوصیت مهم این سندروم، میل شدید به بستری شدن است و به عقیده بعضی از روان‌شناسان، اصطلاح اعتیاد بیمارستان برای این سندروم مناسب‌تر است.

خصوصیت مهم دیگر این بیماران این است که به محض آشکار شدن ساختگی بودن علائمشان، درخواست ترخیص کرده و از مراجعة مجدد به آن محل خودداری می‌کنند. مواردی دیده شده که بیمار برای ایجاد علائم دست به ابتکارهای عجیبی زده است.» در اینترنت تعداد بیشماری اتاق گپ‌زنی، گروه‌های پشتیبان و وب‌گاه شبکه‌های اجتماعی وجود دارد که افراد می‌توانند مشکلاتشان را با دیگران در میان بگذارند، درخواست راهنمایی کنند و حس همدردی دیگران را جلب کنند. شاید تعجب کنید از این که خیلی از افراد صرفا برای جلب توجه به بیان بیماری‌ها یا مصیبت‌های دروغین و ساختگی می‌پردازند.
 
آن‌‌ها وانمود می‌کنند که قربانی تجاوز، حمله، ضرب و شتم یا بیماری‌های جدی و سخت‌درمانی هستند تا توجه دیگران را به خود جلب کنند. به این اختلال روانی، نشانگان یا سندروم مونچهاوزن گفته می‌شود. بر اساس پژوهشی که صورت گرفته است، اینترنت می‌تواند افراد را ترغیب کند که به منظور جلب توجه وانمود کنند که مبتلا به بیماری هستند. به گفته دکتر فلدمن از دانشگاه آلاباما افرادی که دارای این نشانگان هستند در صورتی که به یک مرکز روان‌پزشکی مراجعه کنند مورد درمان قرار خواهند گرفت اما اغلب آن‌ها چنین تمایلی ندارند و ترجیح می‌دهند که یک بیماری جسمی حاد داشته باشند تا یک اختلال روانی.

۴. افسردگی فیس‌بوکی

بر اساس گزارشی که در روزنامه دیلی‌میل چاپ شده است، فیس‌بوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی، دختران نوجوان را در معرض ابتلاء به اضطراب و افسردگی قرار می‌دهند. این‌گونه وب‌گاه‌ها علاوه بر امکان نامه‌نگاری و پیام‌رسانی، این امکان را برای نوجوانان به وجود می‌آورند که درباره یک چیز، بارها و بارها و بارها صحبت کنند. بر اساس این مقاله، بحث مکرر در میان دختران نوجوان، به ویژه دربارة ناکامی‌های عشقی، حال آن‌ها را بدتر می‌کند و هیجانات منفی در آن‌ها به وجود می‌آورد.
این گزارش، نتیجه پژوهشی است که از سوی دانشگاه استونی بروک نیویورک روی ۸۳ دختر نوجوان صورت گرفته است. توصیه یکی از پزشکان به نوجوانانی که به طور دائم درباره یک مشکل صحبت می‌کنند این است که «موضوع بحث را عوض کنند.»

۳. خشم اینترنتی

با وجودی که ممکن است خشم اینترنتی به خودی خود برای سلامتی افراد مضر نباشد اما می‌تواند به آزار اینترنتی و حتی شاید به خشونت بینجامد. بنابراین کسانی که توانایی فروخوردن خشمشان را ندارند باید مواظب باشند.

یکی از منابع خشم اینترنتی «افزونگی اطلاعات» است. حجم عظیم اطلاعات موجود روی وب و کند بودن سرعت دستیابی به آن‌ها باعث بروز مقدار زیادی استرس در کاربران اینترنت می‌گردد. بر اساس مطالعه‌ای که از سوی شرکت نمایه‌گذاری بریتیش وب صورت گرفته، ۶۸ درصد از ۲۰۰ نفر افراد مورد مطالعه گفته‌اند که برای آن‌ها در انتظار دریافت اطلاعات ماندن از وب، استرس‌زاتر از گذراندن یک آخر هفته با پدر و مادر همسرشان است و ۳۸ درصد گفته‌اند که استرس‌زاتر از ماندن در ترافیک خیابان است.

یکی از محل‌های بروز خشم اینترنتی در بخش اظهار نظرهای وب‌نوشت‌ها، ویدیوهای یوتیوب یا نظرگاه وبگاه‌هاست. اگر به بخش اظهار نظرها نگاهی بیندازید، خیلی طول نمی‌کشد تا به کلمات زشت و ناپسند بر بخورید. شاید ماهیت گمنام اینترنت، افراد را ترغیب می‌کند که هرچه در فکر دارند را بیان کنند. اما نکته‌ای که در اینجا وجود دارد این است که این مسأله واگیردار است- اظهار نظر خشمگینانة شما دیگران را خشمگین می‌کند و این چرخه همین‌طور ادامه می‌یابد.

۲. اختلالات بالای دست

اختلالات بالای دست شامل: سندروم کشیدگی گردن، سندروم مجرای مچ دستی، سندروم مجرای ساعدی، التهاب تاندون دست و مچ، التهاب تاندون و غلاف آن، التهاب کیسه زلالی، کشیدگی مکرر عضلانی و سندروم مجرای خروجی قفسه صدری است. تمام این بیماری‌ها می‌تواند مربوط به استفاده از اینترنت باشد. این بیماری‌ها غالبا بر اثر استفاده بیش از حد از یکی از اندام‌های بالای دست (مثل بازوها) و استفاده بیش از حد از یک ابزار مثل صفحه‌کلید یا ماوس بروز می‌کنند و به دلیل آسیب‌دیدگی بافت‌ها با درد همراهند. در مورد بیماری سندروم مجرای خروجی قفسه صدری گفتنی است که دو گروه از افراد بیشتر در معرض خطر این بیماری قرار دارند. یکی کسانی که در تصادف‌های رانندگی دچار آسیب‌های گردنی می‌شوند و دیگر کسانی که از رایانه در وضیعت‌های نشستن نادرست و غیر ارگونومیک، در دوره‌های زمانی طولانی استفاده می‌کنند.

۱. اعتیاد به اینترنت


این بیماری به این علت در این فهرست شماره یک شده است که واقعاً بسیار جدی است و در بعضی موارد کشنده بوده است. ماهیت اعتیاد بسیار فراگیر است. هنگامی که صحبت از اینترنت باشد، این اعتیاد می‌تواند به چیزهای زیادی پیدا شود. از تایپ کردن گرفته تا بازدید از اتاق‌های گپ‌زنی، خرید آنلاین یا بازی‌های چند نفره.

اعتیاد به اینترنت آنقدر جدی و واقعی است که مراکز بازپروری برای آن به وجود آمده است. به طور مثال، بر اساس مقاله‌ای که در نیویورک تایمز منتشر گردیده، مراکز بازپروری معتادان اینترنت در کرة جنوبی با استفاده از مدرسان نظامی به معتادان تمرین‌های بدنی نسبتا شدید شبیه تمرین‌های نظامی می‌دهند، نشست‌های گروهی با مشاور برگزار می‌کنند و کارگاه‌های روان درمانی برای معتادان ترتیب می‌دهند. مساله اعتیاد به اینترنت در کرة جنوبی در سال‌های اخیر به صورت یک مساله ملی در آمده و میزان مرگ و میر ناشی از خستگی و از پا افتادگی پس از انجام بازی‌های آنلاین روز به روز در حال افزایش است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 14620 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: citna.ir تاریخ خبر: 1392/02/09 تعداد مشاهده: 1852
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
درود بر شما
یه چیزی رو که من تجربه کرده‌ام رو هم اضافه کنید (البته این کامنتو منتشر کنید کارش تمومه!)
اونم بیماری سینوس پیونیدال یا کیس مویی هست
با نشستن طولانی مدت روی صندلی باعث می‌شه که یک توده مو در زیر پوست پشت کمر نزدیک استخوان دنبالچه به وجود بیاد که باعث درد می‌شه و باید عملش کرد
مواظب باشید که زیاد پشت صندلی رایانه (یا ماشین) ننشینید که کیست در می‌آرید!lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol dosis pantoprazol bolus

lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Reus 1.3.1.1

Reus 1.3.1.1

ریوس

MahJong Suite 2011

MahJong Suite 2011

پازل ماه‌جونگ

Pluralsight - Office 365 Exchange Online Administration

Pluralsight - Office 365 Exchange Online Administration

فیلم آموزش مدیریت اکسچنج آنلاین در آفیس 365

LEGO Worlds Classic Space Pack

LEGO Worlds Classic Space Pack

لگو ماجرایی معمایی

فیلم های آموزش رایگان نرم افزار Microsoft PowerPoint به فارسی

فیلم های آموزش رایگان نرم افزار Microsoft PowerPoint به فارسی

آموزش پاورپوینت

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع تحول دل ها با تحویل سال

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع تحول دل ها با تحویل سال

سخنرانی تحول دل ها با تحویل سال با علیرضا پناهیان

World War 1 Centennial Edition

World War 1 Centennial Edition

جنگ جهانی اول - نسخه‌ی صدمین سالگرد این جنگ

Avira System Speedup Pro 7.4.0.511

Avira System Speedup Pro 7.4.0.511

بهینه سازی سیستم

مجموعه 54 فونت فارسی رایج ویندوز

مجموعه 54 فونت فارسی رایج ویندوز

مجموعه تمیز و غیر تکراری 54 فونت رایج و کاربردی برای ویندوز

Benvista PhotoZoom Pro 8.2.0

Benvista PhotoZoom Pro 8.2.0

بزرگ کردن عکس بدون افت کیفیت

SteamWorld Heist The Outsider

SteamWorld Heist The Outsider

استیم ورلد سرقت بیگانه

GO Media Manager 1.36 for Android +2.1

GO Media Manager 1.36 for Android +2.1

پلاگین نمایش تصویر، فیلم، موزیک در لانچر GO

آشنایی با تحول مفهوم سیاست در ایران

آشنایی با تحول مفهوم سیاست در ایران

بررسی تحول معنایی مفهوم سیاست در ایران

Warhammer 40,000: Mechanicus + Updates

Warhammer 40,000: Mechanicus + Updates

وارهمر 40000

منتخب تلاوتهای مجلسی قرآن کریم از اساتید مختلف - برخی سوره های جزء 29

منتخب تلاوتهای مجلسی قرآن کریم از اساتید مختلف - برخی سوره های جزء 29

صوت قرآن کریم جزء 29

Windows Video Editor Pro 2024 9.9.9.11

Windows Video Editor Pro 2024 9.9.9.11

ادیت فیلم

آموزش دستورات مختصر و مفید SQL

آموزش دستورات مختصر و مفید SQL

آشنایی کامل با دستورات کاربردی SQL Server

for Android +1.6 مرجع 14

for Android +1.6 مرجع 14

مرجع 14

FastKeys Pro 5.15

FastKeys Pro 5.15

ساخت میانبرهای مختلف با ماوس و کیبورد

Elementary OS 0.4 Loki x64

Elementary OS 0.4 Loki x64

جایگزینی سریع و کاملا منبع‌ باز برای ویندوز و مک

Transparent clock & weather 8.34.0 for Android +6.0

Transparent clock & weather 8.34.0 for Android +6.0

ساعت و آب و هوا شیشه ای

LinuxAcademy.com - Introduction To Python On Linux

LinuxAcademy.com - Introduction To Python On Linux

فیلم آموزش آشنایی با برنامه‌نویسی پایتون در سیستم عامل لینوکس

کوروش بزرگ یا کوروش کبیر

کوروش بزرگ یا کوروش کبیر

زندگی نامه ی کوروش بزرگ

TagScanner 6.1.20 + Portable

TagScanner 6.1.20 + Portable

ویرایش فایل‌ های صوتی تگ اسکنر

Sophos Virus Removal Tool 2.9.0 Build 2021.10.08

Sophos Virus Removal Tool 2.9.0 Build 2021.10.08

حذف ویروس ها

The Amber Throne

The Amber Throne

تاج و تخت کهربایی

سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع معرفت خدا

سخنرانی حجت الاسلام فرحزاد با موضوع معرفت خدا

سخنرانی معرفت خدا با حاج آقا فرحزاد

صائب تبریزی نسخه 2.1 برای اندروید 2.2+

صائب تبریزی نسخه 2.1 برای اندروید 2.2+

غزلیات صائب تبریزی

Shark007 Codecs (Advanced Edition) 20.2.6

Shark007 Codecs (Advanced Edition) 20.2.6

مجموعه کدک پخش فیلم و صدا

Xilisoft ISO Burner 1.0.56.1601

Xilisoft ISO Burner 1.0.56.1601

نرم افزار کاربردی برای رایت فایل های ISO

Lynda - Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012

Lynda - Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012

فیلم آموزش پیاده‌سازی انبار داده با مایکروسافت اس‌کیو‌اِل سِـروِر 2012

MIUI Deskclock 2.04 for Android

MIUI Deskclock 2.04 for Android

زنگ هشدار، تایمر معکوس، ساعت جهانی،.....

Asura Vengeance Expansion + Updates

Asura Vengeance Expansion + Updates

اکشن برای کامپیوتر

Adobe After Effects 2025 25.3.2.002 / 2024  / 2023 / 2022 / 2021 / 2020 / macOS

Adobe After Effects 2025 25.3.2.002 / 2024 / 2023 / 2022 / 2021 / 2020 / macOS

ادوب افتر افکتس

iPhone Motherboard Repair The Basics

iPhone Motherboard Repair The Basics

آموزش تعمیرات گوشی آیفون

PixelJunk Monsters Ultimate

PixelJunk Monsters Ultimate

هیولاها در جنگل

Pluralsight - C# Fundamentals with Visual Studio 2015

Pluralsight - C# Fundamentals with Visual Studio 2015

فیلم آموزش مبانی سی‌شارپ با ویژوال استودیو 2015

Journey Into the Beyond Documentary

Journey Into the Beyond Documentary

مستند سفر به ماورا

Lynda - Code Clinic - Java

Lynda - Code Clinic - Java

فیلم آموزشی لیندا رفع انواع مشکلات در زبان برنامه‌نویسی جاوا

رمان کودکانه و داستان های کوتاه به زبان انگلیسی

رمان کودکانه و داستان های کوتاه به زبان انگلیسی

یک بار دیگر ما ستارگان را دیدیم: یک خاطره

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!