سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت ماه رجب، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

موبایل همه چیز را عوض می کند و هیچ کس در امان نیست

اف‌بی‌آی به تازگی در مور بدافزارهای موبایل به کاربران هشدار است تا مراقب نرم‌افزارهای شیطانی موبایل و تبلت‌ها باشند. در این مورد خاص، اف‌بی‌آی بیشتر در مورد بدافزارهایی همچون Finfisher و Loofzon هشدار داده است. این بدافزارها با نفوذ به اطلاعات گوشی کاربر و موقعیت GPS دروغین همه حرکات و رفت و آمدهای کاربر را ردیابی می کنند. البته با اینکه این نرم افزارهای مخرب برای ردیابی ارگان های دولتی و سازمان های مهم طراحی و ساخته شده اند اما ممکن است موسسات و شرکت های دیگر نیز در دام آن بیفتند.



به گزارش سافت‌گذر به نقل از برترین ها؛ به طور کلی باید گفت همه کاربران گوشی های هوشمند در خطر بدافزارها قرار دارند.

اف‌بی‌آی برای جلوگیری از در دام افتادن این برنامه ها توصیه می کند پیش از دانلود نرم افزار حتما بررسی هایی که کمپانی تولیدکننده منتشر کرده است را مطالعه کنند. همچنین می گوید نرم افزارها و قابلیت هایی که استفاده چندانی در گوشی ندارند را غیرفعال کنند تا درصد خطر را تا حدی کاهش دهند.

توصیه های مقابله با بدافزارها به داد کاربران نمی رسند

یکی از توصیه های غیر کاربردی و ناممکن اف‌بی‌آی برای جلوگیری از خطر بدافزار این است که پیش از دانلود و نصب هر نرم افزار، بررسی های آن را مطالعه کنیم. این برای کاربران عادی کار آسانی نیست. در ضمن، کاربران در مورد اینکه کدام تاییدیه ها و اجازه نامه ها منطقی و کدام یک نیست، دید کارشناسی ندارند.

اف‌بی‌آی همچنین توصیه می کند از منابع نا معتبر هیچ برنامه ای را دانلود و نصب نکنید اما بسیاری از کاربران نمی دانند کدام منبع قابل اطمینان و کدامیک نیست. روی نمایشگر کوچک گوشی های موبایل که نمی توان به طور کامل نشانی URL سایت ها را دید. حتی کاربر دقیقا نمی تواند متوجه شود کجا قرار دارد. یا اگر سایتی URL تقلبی داشته باشد نیز با رابط کاربری گوشی های موبایل قابل تشخیص نیست.
شاید برخی افراد بگویند می توان با دانلود و نصب نرم افزارهای محافظتی می توان تهدیدات بدافزارها را در نطفه خفه کرد. اما واقعیت این است که اپلیکیشن ها اجازه ندارند خارج از سندباکس خود فعالیت کنند و نمی توانند اپلیکیشن های دیگر را اسکن کنند. اپلیکیشن ها سیستم آنتی ویروس ضعیفی ایجاد می کنند.

کاربران آن را درک نمی کنند اما هکرها می کنند

حقیقت این است که کاربران بیشتر مواقع از مشکلات بدافزارهای موبایل آگاهی ندارند و برای مقابله نیز هیچ اقدامی نمی کنند. بدافزار موبایل همچون تصادف ترافیکی است که ماشین های متعددی درگیر آن می شوند. تا زمانی که این اتفاق برای ما یا یکی از اطرافیان ما رخ ندهد تصور می کنیم این خطر از ما بسیار دور است و هیچ وقت به ما صدمه نمی زند.

 واقعیت این است که همه موبایل ها، هر سیستم عاملی که داشته باشند در خطر تهدیدات بداافزارها قرار دارند.

 متاسفانه بیشتر کاربران تازه پس از اینکه گوشی موبایلشان آلوده می شود حسرت می خورند که کاش مسایل امنیتی را جدی می گرفتند. شاید به همین دلیل است که حدود 96 درصد از گوشی های موبایل نرم افزارهای امنیتی در خود ندارند. البته شاید بتوان یکی از دلایل این بی خیالی کاربران را در این دانست که تعداد افرادی که دچار حمله های هکری شده اند هنوز زیاد نیست. زمانی بود که کاربران حتی تصور هم نمی کردند که موبایل نیز دچار تهدیدات سایبری قرار بگیرد. اما امروزه، همه می دانند که موبایل ها هم بدافزار دارند.

در مورد سیستم عامل ها باید گفت آی‌فون ها امنیت بیشتر نسبت به اندروید دارند. دلیل آن نیز این است که گوشی های اندرویدی بیشتر هستند و تقریبا 52 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده اند. در صورتیکه فقط 34 درصد از اسمارت‌فون های موجود سیستم عامل iOS دارند.

بعلاوه، در فروشگاه اینترنتی اندروید، هر برنامه نویسی می تواند نرم افزار خود را آپلود و در اختیار کاربران قرار دهد. به این ترتیب، هکرها می توانند بسیار آسان تروجان برای دانلود در سایت بگذارند. تروجان ها گزینه های بسیار خوبی هستند زیرا آنها برای نفوذ به سیستم به دنبال اشکالات فنی نمی گردند، بلکه بسیار ساده از خود کاربر برای نفوذ به گوش او استفاده می کنند. به طور مثال، تروجان خود را در قالب یک بازی نمایش می دهد، کاربر آن را دانلود و روی گوشی نصب می کند و به همین سادگی اطلاعاتش را در اختیار هکرها قرار می دهد.  

در مقابل آلودگی ها موبایلی بسیار سریع تر از کامپیوترها می توان اقدام کرد زیرا موبایل همیشه همراه کاربر است. این مساله ای است که هکرها هم به آن توجه دارند. بنابراین، بدافزارهای موبایلی بسیار سریع تر از ویروس های کامپیوتر تکثیر و منتشر می شوند.

بدافزارهای موبایل منابع بسیار سودآور و پول‌زا برای هکرها هستند. آنها با این بدافزارها می توانند به بیشتر مقاصد شوم خود برسند و بسیار آسان تر از کامپیوترها می توانند به موبایل نفوذ کرد.

در بحث بدافزارها، موبایل همه چیز را تغییر می دهد

وقتی ما گوشی های هوشمند خود را کامپیوترهایی با اندازه های کوچک می دانیم که به راحتی در جیب جا می شوند، پس باید حدس بزنیم که خطراتی که کامپیوتر را تهدید می کنند برای موبایل هم خطرناک هستند. اما واقعیت این است که گوشی های موبایل کامپیوترهای کوچک نیستند. آنها تفاوت هایی با هم دارند و همین تفاوت ها باعث ایجاد تفاوت میان نرم افزارهای مخرب دو دستگاه شده است.  
در کامپیوترهای معمولی، آنتی ویروس ها با تشخیص نرم افزار مخرب سریعا خود را آپ‌دیت می کند. رایج ترین نوع آپ‌دیت نیز اضافه کردن دستورالعمل های جدید مملو از صفر و یک ها برای یک نرم افزار یا بدافزار است. سیستم آنتی ویروس به این گونه است که همه قسمت های نرم افزار را بررسی می کند و با دستور العمل های خود تطبیق می دهد تا نرم افزار مخرب را تشخیص دهد.

بنابراین، در بحث بدافزارها نمی توان گفت موبایل یک کامپیوتر جیبی است.

متاسفانه بدافزارها، این سیستم کار آنتی ویروس ها را به خوبی می دانند بنابراین به گونه ای در سیستم ظاهر می شوند که آنتی ویروس قدرت تشخیص آنها را نداشته باشد و راحت از آنها عبور کند. بعلاوه، از آنجا که آتنی ویروس های گوشی دیر به دیر به روزرسانی می شوند نیز کاربران اسمارت فون ها همیشه در خطر حمله هکرها قرار دارند.

یکی دیگر از رفتارهای آنتی ویروس که در موبایل کاربرد ندارد این است که همچون کامپیوتر به دنبال واکنش های اشتباه یا بد کار کردن برنامه ای در وسیله می گردد. بدافزارها با کمی دستکاری کد می توانند از این فیلتر نیز به راحتی عبور کنند و آنتی ویروس قابلیت تشخیص آنها را نداشته باشد.

موبایل نمی تواند همچون کامپیوتر همه اتفاق ها را رصد کند زیرا برای این کار به منابع محاسبه ای قوی نیاز دارد که باعث مصرف زیاد باتری می شود.

به روش های جدیدی برای مقابله با بدافزارها نیاز داریم

روش های زیر مدل هایی هستند که محققان در حال مطالعه و طراحی آنها هستند.

کنترل زیاد روی گوشی داشتن

جایگزین بعدی افزایش کنترل روی گوشی است و کدهایی اسن که روی آن اجرا می شوند. برای این منظور به سخت افزار ویژه ای نیز همچون  TXT  اینتل یا TrustZone  کمپانی ARM نیاز است. البته این روش به خودی خود جلوی بدافزارها را نمی گیرد، بلکه می تواند برای محافظت از روش های حساس که بدافزارها نمی توانند آنها را تغییر دهند، استفاده شود. 

این روش بسیار ایده آل به نظر می رسد زیرا کنترل ها با التزام بیشتر انجام می شوند و خیال کاربران راحت است.

ردیابی بدافزار از طریق فیزیک گوشی

از دیگر جایگزین های آنتی ویروس باید به استفاده از تکنیک های مبتنی بر نرم افزار اشاره کرد. این تکنیک ها تعیین می کنند آیا وسیله دریافتی آلوده به ویروس هست یا نه. این روش بر درک محدودیت های فیزیکی وسیله مقصد استوار است: اینکه پردازنده آن چه سرعتی دارذ؟ چقدر رم دارد؟ چند هسته ای است؟ و ... . این تکنیک بسیار خوب می تواند انواع بدافزارها را تشخیص دهد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 15226 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: bartarinha.ir تاریخ خبر: 1392/03/19 تعداد مشاهده: 2343
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
انسان تنها موجود دارای اختیار و حق انتخاب

انسان تنها موجود دارای اختیار و حق انتخاب

قدرت حق انتخاب را یکبار برای همیشه یاد بگیرید

ابرقدرت شرق

ابرقدرت شرق

رقابت های ژئوپلیتیک در قرن 21

زندگینامه لطفعلی خان

زندگینامه لطفعلی خان

تاریخ زندیه

مهندسی نرم افزار(Software Engineering)

مهندسی نرم افزار(Software Engineering)

مهندسی نرم افزار

SpeedFan 4.52 Final

SpeedFan 4.52 Final

نرم افزار کنترل و مشاهده سرعت فن و سخت افزار

Pano2VR Pro 7.1.11

Pano2VR Pro 7.1.11

ویرایش تصاویر پانوراما

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع اهمیت مبارزه با فساد سیاسی

سخنرانی دکتر ناصر رفیعی با موضوع اهمیت مبارزه با فساد سیاسی

سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع اهمیت مبارزه با فساد سیاسی

Gillmeister Folder2List 3.28.7

Gillmeister Folder2List 3.28.7

ساخت لیست از پوشه و فایل ها

All Old Atari Games 2500 in One

All Old Atari Games 2500 in One

2500 بازی قدیمی و خاطره انگیز آتاری در یک مجموعه

Smash Hit 1.4.3 Premium for Android +2.3

Smash Hit 1.4.3 Premium for Android +2.3

دنیای شیشه ای

Pike and Shot

Pike and Shot

نیزه و گلوله

Exodus Wars - Fractured Empire

Exodus Wars - Fractured Empire

جنگ‌های مهاجرت - امپراتوری شکسته

Beyond Sync 7.5.60.1394

Beyond Sync 7.5.60.1394

سینک کردن فایل ها و فولدرها

Power of Life 1.5 for Android

Power of Life 1.5 for Android

امواج رنگارنگ

InfiniteSkills - Learning Autodesk Inventor 2015

InfiniteSkills - Learning Autodesk Inventor 2015

فیلم آموزش اتودسک اینونتور 2015

Screen Lock Pro 5.1.1p for Android +4.0

Screen Lock Pro 5.1.1p for Android +4.0

لاک اسکرین

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats 4

Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats 4

باز کردن و ویرایش فایلهای آفیس 2007 و 2010 در آفیس 2003 و XP و 2000

Nero Platinum 2019 Suite 20.0.07900 / Burning ROM / Nero Video / Content Packs

Nero Platinum 2019 Suite 20.0.07900 / Burning ROM / Nero Video / Content Packs

نرو 2019

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد جامعه حسینی

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد جامعه حسینی

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع جامعه حسینی

سرود انقلابی «مردم متحد هرگز شکست نخواهند خورد» با خوانندگی ویکتور خارا

سرود انقلابی «مردم متحد هرگز شکست نخواهند خورد» با خوانندگی ویکتور خارا

آهنگ انقلابی مردم متحد از ویکتور خارا و سرخیو اورتگا

Cuphead v1.3.2

Cuphead v1.3.2

اکشن دوبعدی

SpyBot – Search & Destroy 2.9.82.0

SpyBot – Search & Destroy 2.9.82.0

اسپای بوت شناسایی و نابودسازی بدافزارها

DocuFreezer 6.0.2408.27190

DocuFreezer 6.0.2408.27190

کانورتر

انگلیس و اشغال ایران در جنگ جهانی اول

انگلیس و اشغال ایران در جنگ جهانی اول

ایران در جنگ جهانی اول.

اندیشه و تفکر اسلامی

اندیشه و تفکر اسلامی

جهان بینی اسلامی 1

BlueLife Hosts Editor 1.6

BlueLife Hosts Editor 1.6

ویرایش فایل HOSTS

Arcus Weather Pro 6.0.0.6 for Android +4.0

Arcus Weather Pro 6.0.0.6 for Android +4.0

آب و هوا با محیطی ساده

ولایت امیرالمومنین علی(ع)

ولایت امیرالمومنین علی(ع)

زندگانی امیر المومنین

SHAREit 6.53.48 + Lite 3.8.18 for Android +4.1

SHAREit 6.53.48 + Lite 3.8.18 for Android +4.1

اشتراک گذاری شیر ایت

DiskBoss Enterprise 15.5.12

DiskBoss Enterprise 15.5.12

مدیریت فضای دیسک

تلاوت مجلسی استاد محمد صدیق منشاوی سوره مبارکه انفطار - فجر - بلد

تلاوت مجلسی استاد محمد صدیق منشاوی سوره مبارکه انفطار - فجر - بلد

تلاوت محمد صدیق منشاوی سوره انفطار

Pit People

Pit People

اکشن

InfiniteSkills – Learning Adobe InDesign CC Training Video

InfiniteSkills – Learning Adobe InDesign CC Training Video

فیلم آموزش نرم افزار ادوبی این‌دیزاین سی‌سی

Pavtube Video Converter Ultimate 4.9.3.0 / HD 4.9.0.0

Pavtube Video Converter Ultimate 4.9.3.0 / HD 4.9.0.0

مبدل فرمتهای گیرنده های دیجیتال پاوتوپ ویدیو کانورتر

Fotosizer Professional 3.18.0.585

Fotosizer Professional 3.18.0.585

تغییر سایز و حجم گروهی عکس ها

آموزش کامل فارسی Asp.Net

آموزش کامل فارسی Asp.Net

آموزش ای اس پی دات نت

War Dragons 5.40 for Android +4.4

War Dragons 5.40 for Android +4.4

جنگ اژدها

تفسیر صوتی سوره ضحی

تفسیر صوتی سوره ضحی

تفسیر سوره 93 از حجت الاسلام قرائتی

تبدیل هارد دیسک و فلش مموری به رم

تبدیل هارد دیسک و فلش مموری به رم

آموزش اجرای بازی با گرافیک بالا و تبدیل فلش و هارد به رم

قلعه حیوانات

قلعه حیوانات

مزرعه حیوانات

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!