کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9161 | مشاهده و دانلود: 735293501 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/06 | اعضاء: 316267 | نظرات: 37883
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

ده اپلیکیشن و ترفند مفید برای افزایش سرعت و کارایی اندروید

حالا که اندروید ۸۰ درصد از گوشی‌های هوشمند را شامل می‌شود خوب است با روش‌ها و ترفندهای افزایش سرعت و کارایی این سیستم‌عامل آشنا شویم. در این مطلب ۱۰ اپلیکیشن و ترفند مفید را در این زمینه آماده کرده‌ایم.

Android-Apps-and-tricks-pack

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فارنت؛ بر اساس آخرین آمار تنها ۳۸٫۹ درصد از کاربران اندروید از نسخه ۴٫۱ یا بالاتر این سیستم‌عامل بهره‌مند هستند و این به آن معناست که حدود ۵۰۰ میلیون دستگاه اندرویدی از سرعت بالای Project Butter بی‌بهره هستند. از آن‌جایی که حتی در گوشی‌های قدرتمند نیز بعضی اوقات نشانه‌هایی از لگ و کندی اندروید مشاهده می‌شود و هیچ کاربری آن را نمی‌پسندد نصب اپلیکیشن‌ها و انجام ترفندهای زیر را به کاربران اندرویدی توصیه می‌کنیم. البته استفاده از برخی ترفندها و اپلیکیشن‌ها نیاز به کمی تخصص دارد و مسئولیت انجام آن‌ها با خودتان است.


یک – دستیار اندروید Android Assistant

Android-Assistant

این اپلیکیشن که بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون بار از گوگل پلی دانلود شده است تاکنون توانسته امتیاز بسیار خوب ۴٫۶ از ۵ را از نظر کاربران از آن خودش کند. این اپلیکیشن توانایی‌ها و امکانات بسیار زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به تنظیم بلندی صدا، تنظیمات افزایش عمر شارژ باتری، پاکسازی حافظه Cache، انتقال اپلیکیشن‌ها به مموری کارت، حذف یا نصب دسته‌جمعی اپلیکیشن‌ها، پاکسازی تاریخچه مرورگر و فایل‌های موقتی، متوقف کردن پروسه‌های اضافه، گرفتن نسخه پشتیبان از اپلیکیشن‌ها و بسیاری امکانات دیگر اشاره کرد. اگر حوصله سر و کله زدن با این‌همه تنظیمات را ندارید دکمه Quick Boost می‌تواند به راحتی و به سرعت اندروید شما را بهینه‌سازی کند.


دو – خواب زمستانی اپلیکیشن‌ها Greenify

Greenify

شاید تاکنون خوانده باشید که دیگر استفاده از تسک‌منیجرها و توقف پروسه‌ها راهکار خوبی برای افزایش سرعت یا طول عمر شارژ باتری نیست چرا که بعضی اپلیکیشن‌ها و پروسه‌ها پس از این‌که شما آن‌ها را متوقف کردید به صورت خودکار مجدداً فعال می‌شوند و این امر مصرف شارژ را بیشتر می‌کند؛ اما چاره چیست؟ اخیراً اپلیکیشنی به نام Greenify سعی در حل این مشکل کرده است. این برنامه می‌تواند اپلیکیشن‌های شما را Hibernate کند و با این‌کار وقتی اپلیکیشن را استفاده نمی‌کنید پروسه‌های مربوط به آن کاملاً غیرفعال خواهند شد و تنها هنگام بازکردن اپلیکیشن دوباره به فعالیت در پس زمینه ادامه خواهند داد. البته بهتر است اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی مانند Messaging، WhatsApp، Viber و فیس‌بوک را Hibernate نکنید.

این اپلیکیشن همچنین به شما نشان می‌دهد کدام اپلیکیشن‌ها در حال اجرا هستند و کدام اپلیکیشن‌ها چه موقع باعث کندی سیستم‌عامل خواهند شد. عمل Hibernate در Greenify با فریز کردن در برخی اپلیکیشن‌های مشابه متفاوت است؛ چرا که با Freeze کردن دیگر نمی‌توانید از اپلیکیشن استفاده کنید در صورتی که در Hibernate عمل فریز و آن‌فریز به صورت خودکار صورت می‌گیرد. تنها عیب Greenify را می‌توان نیاز به روت بودن اندروید دانست.


سه – شبیه‌ساز ریست Fast Reboot

Fast-Reboot

بعضی اوقات پس از مدتی از روشن بودن دستگاه احساس می‌کنید عملکرد اندروید بسیار کندتر شده و حتی با بستن تمامی اپلیکیشن‌ها، باز هم سرعت اولیه ساعات اول روشن شدن دستگاه را ندارید و بهترین راه گاهی روشن و خاموش کردن یا ریست کردن دستگاه باشد. Fast Reboot می‌تواند با ریست کردن رابط کاربری و همچنین پروسه‌ها و سرویس‌ها عملکرد ریست دستگاه را شبیه‌سازی کند. این اپلیکیشن به دو دلیل نسبت به اپلیکیشن‌های مشابه توصیه می‌شود: دلیل اول عملکرد آسان تنها با لمس آیکن اپلیکیشن و دلیل دوم سازگاری با نسخه‌های قدیمی‌تر اندروید است.


چهار – سگ نگهبان منابع سیستمی WatchDog

WatchDog

یک‌بار دیگر تأکید می‌کنیم استفاده از تسک کیلرها نه تنها به شما کمکی نمی‌کند بلکه باعث افزایش مصرف انرژی و از کار افتادن ناخواسته برخی عملکردهای اپلیکیشن‌ها می‌شود. اپلیکیشن WatchDog می‌تواند مصرف دقیق رم و پردازنده پروسه‌های مختلف را تحت نظر بگیرد و به شما اطلاع دهد چه موقع چه اپلیکیشنی به خوبی عمل نمی‌کند؛ سپس می‌توانید تنها پروسه مربوط به آن را از کار بیندازید.


پنج – جعبه ابزار رام شما ROM Toolbox

ROM-ToolBox

این اپلیکیشن که به Android Assistant شباهت دارد شاید کامل‌ترین اپلیکیشن موجود از نظر تعداد ابزار باشد. برای استفاده از ROM Toolbox به روت احتیاج دارید اما امکانات بی‌نظیر آن مطمئناً ارزش روت کردن دستگاهتان را دارد. در میان قابلیت‌های بی‌شمار این اپلیکیشن می‌توان به SD Booster برای افزایش سرعت خواندن و نوشتن روی مموری کارت به همراه بنچمارک سرعت داخلی، تغییر محل نصب اپلیکیشن‌ها در آینده، مدیریت اپلیکیشن‌های استارت‌آپ و نصب و تغییر فونت اشاره کرد.


شش – تنظیم سرعت پردازنده CPU Tuner

CPU-Tuner

همان‌طور که از نام اپلیکیشن برمی‌آید CPU Tuner می‌تواند سرعت پردازنده شما را به دلخواهتان تنظیم کند؛ البته اگر گوشی را روت کرده باشید و کرنل فعلی شما اجازه این کار را بدهد. افزایش سرعت پردازنده می‌تواند عملکرد دستگاه را بهتر کند اما همچنین باعث داغ شدن یا مصرف بیشتر شارژ باتری شود؛ در مقابل کاهش سرعت می‌تواند شارژ بیشتری را برایتان نگاه دارد اما لگ و کندی را در رابط کاربری افزایش دهد. البته ROM Toolbox نیز چنین قابلیتی دارد اما در CPU Tuner در بخش Statistics می‌توانید ببینید که پردازنده دستگاه شما چه مدت روی چه فرکانس‌هایی کار کرده است.


هفت – ترفند: غیرفعال کردن انیمیشن‌ها

Animation-Scale

این ترفند را که بیشتر برای گوشی‌ها یا تبلت‌های با سخت‌افزار نسبتاً ضعیف توصیه می‌شود شاید تاکنون خودتان کشف کرده باشید. کافیست وارد بخش تنظیمات گوشی شوید و به دنبال Developer Options بگردید اگر این گزینه در تنظیمات دستگاهتان نبود وارد About Phone شوید و روی Build Number هفت بار تپ کنید. حالا در این بخش می‌توانید گزینه‌های Window Animation Scale، Transition Animation Scale و Animator Duration Scale را که به صورت پیش‌فرض روی ۱٫۰x تنظیم شده‌اند به دلخواه تغییر دهید. اعداد پایین‌تر انیمیشن‌های رابط کاربری اندروید را سریع‌تر و کوتاه‌تر می‌کنند و به کاربر حس سرعت بالاتر در کار با گوشی و مالتی‌تسکینگ می‌دهند؛ در مقابل اعداد بالاتر رابط کاربری را کمی کندتر اما روان‌تر نشان می‌دهند. تغییر در این تنظیمات هیچ ریسکی ندارد پس با خیال راحت اعداد مختلف را امتحان کنید تا گزینه دلخواهتان را بیابید.


هشت – ترفند: اجتناب از لایو والپیپرها

Live-Wallpapers

لایو والپیپرها زیبا هستند و می‌توانند رابط کاربری گوشی را دگرگون کنند. اما اگر از یک تبلت یا گوشی نسبتاً ضعیف استفاده می‌کنید و یا به عمر شارژ اهمیت می‌دهید بهتر است از آن‌ها اجتناب کنید. چرا که لایو والپیپر‌ها معمولاً بخش زیادی از منابع سیستمی را اشغال می‌کنند و باعث کندشدن و افزایش مصرف انرژی خواهند شد.


نه – صرفه‌جویی در مصرف ویجت‌ها!

Widgets

بله، یکی از قابلیت‌های منحصر به فرد اندروید استفاده از ویجت‌ها در صفحه خانگی و دسترسی به تنظیمات و فرمان‌های مختلف تنها با یک لمس کوچک است. اما استفاده از ویجت‌های زیاد و همچنین سنگینی مانند فلیپ‌بورد می‌تواند رابط کاربری را با لگ و کندی همراه کند. پس سعی کنید ویجت‌هایی را که به آن‌ها واقعاً نیاز دارید در صفحه قرار دهید.


ده – صفحه خانگی و فضا

Homescreens

آیا شما واقعاً به تعداد صفحات زیاد در صفحه خانگی نیاز دارید؟ صفحات خانگی سنگین هستند و از آن‌جایی که باید همیشه آماده به کار باشند منابع قابل توجهی را اشغال می‌کنند. توصیه می‌کنیم نهایتاً از سه صفحه خانگی استفاده کنید و اگر کمی خلاق باشید شاید بتوانید همه آیتم‌های مورد نیاز را با استفاده از ویجت‌های مفید و پوشه‌ها در یک صفحه جا بدهید.

توصیه دیگر ما خالی نگاه داشتن حافظه داخلی گوشی تا حد ممکن است. آیا لازم است ۲۰۰۰ تصویر، چندین فیلم سینمایی و چندین گیگابایت موزیک در حافظه گوشیتان داشته باشید یا این‌که تنها به بعضی از آن‌ها نیاز دارید؟ پرشدن بیش از حد حافظه می‌تواند باعث کند شدن سیستم عامل شود. DiskUsage می‌تواند شما را در پیدا کردن پوشه‌ها و فایل‌های حجیم یاری کند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 16118 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: farnet.ir تاریخ خبر: 1392/05/13 تعداد مشاهده: 2241
سافت گذر