سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
آیکون جستجو در سایت سافت گذر
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت

 

💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. تخفیف ویژه لایسنس آنتی ویروس به مناسبت ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) در سایت esetupdate.ir (فقط تا جمعه شب)
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

درآمد اپراتورهای ایرانی از اینترنت همراه چقدر است؟

هفته گذشته در گزارشی با عنوان «راز سکوت اپراتورها» به این موضوع پرداختیم که فیلتر برنامه‌های کاربردی پیام‌رسان در کشور دلیل اقتصادی ندارد؛ چرا که روند درآمدزایی اپراتورهای تلفن همراه در سراسر جهان اکنون تغییر کرده است. میزان درآمد اپراتورهای تلفن همراه در سراسر جهان از قابلیت‌های صدا و پیامک کاهش یافته است، اما این موضوع باعث ورشکستگی این مجموعه‌های مخابراتی نشده است. چرا که امکانات دیگری جای درآمدزایی سرویس‌های مخابراتی پایه را گرفته است. 
 

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی ایران؛ مرکز تحقیقاتی Strategy Analytics به‌تازگی در یکی از گزارش‌های خود اعلام کرده است، درآمد اپراتورهای موبایلی از سرویس‌های پیام‌رسان طی سال 2013 میلادی با کاهش 4 درصدی نسبت به سال قبل از آن 104 میلیارد دلار محاسبه شده است.
به دنبال افزایش رقابت اپراتورهای تلفن‌همراه برای عرضه خدمات پیام‌رسان با شرکت‌های عرضه‌کننده سرویس‌های اینترنتی رایگان پیامکی ازجمله WhatsApp، Line Messenger و WeChat، کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که درآمد اپراتورهای جهانی از سرویس‌ پیام‌های متنی و چندرسانه‌ای تا سال 2017 میلادی 20 درصد کاهش می‌یابد.
«نیتش پاتل» (Nitesh Patel) مدیر مرکز استراتژی‌های رسانه‌ای بی‌سیم (WMS) نیز در این مورد می‌گوید:‌ افزایش عرضه ابزارهای پیام‌رسان مخصوص گوشی‌های هوشمند توسط دو شرکت اپل و بلک‌بری و همچنین گسترش ابزارهای خصوصی ارائه شده در این زمینه از جمله WhatsApp، Line Messenger و WeChat در سال 2013 میلادی تاثیرات قابل ملاحظه‌ای بر درآمد جهانی سرویس‌های پیام‌رسان مخابراتی برجای گذاشت و پیش‌بینی می‌کنیم که این روند نزولی همچنان ادامه داشته باشد.  همان‌طور که در گزارش قبلی نیز به آن اشاره کردیم، افزایش استفاده ابزارهایی از این دست در نهایت به همیشه آنلاین بودن مشترکان تلفن همراه منجر می‌شود. طبیعتا برای همیشه آنلاین بودن هم بهترین ابزار استفاده از اینترنت موبایل است. 
بر همین اساس چرخی در خبرهای منتشر شده در یکسال گذشته نشان می‌دهد که بسیاری از اپراتورهای جهانی اکنون خدمات نسل سوم و حتی نسل چهارم را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. خدماتی که بر پایه آنها کاربران تلفن همراه می‌توانند از اینترنت پرسرعت روی تلفن همراه خود استفاده کنند. برای استفاده از این خدمات نیز کاربران ملزم به پرداخت هزینه‌هایی مشابه با آن چیزی هستند که اکنون برای استفاده از اینترنت ثابت بر بستر ADSL یا وایمکس یا فیبرنوری پرداخت می‌کنند. همچنین آمار و ارقام منتشر شده در این بخش نشان از آن دارد که کاربران استفاده از خدمات اینترنت همراه روز به روز در حال افزایش است که این امر در نهایت منجر به افزایش درآمد یا جایگزینی درآمد از دست رفته اپراتورها در بخش صدا و پیامک خواهد شد. 
 
رشد اینترنت موبایل در ایران
آمارهای منتشرشده در سایت مرکز متما اکنون صحبت‌های قبل مدیران اپراتورهای تلفن همراه را تایید می‌کند. صحبت‌هایی مبنی بر افزایش استفاده از اینترنت موبایل در کشور. حال در نظر داشته باشید که این خدمات هنوز بر پایه نسل 75/2 بوده و هنوز ارائه خدمات نسل سوم و چهارم به شکل همه‌گیر در کشور صورت نگرفته است که اگر این خدمات ارائه شود، قطعا آمار استفاده از این خدمات افزایش چشمگیر خواهد داشت. 
با این حال، آمارهای ارائه‌شده نشان می‌دهد که سهم اتصال به اینترنت از طریق GPRS در کل کشور بیش از سایر اتصالات است. به نحوی که بالغ بر 03/21 درصد کاربران که حدود 15 میلیون و 803 هزار و 960 نفر می‌شوند از تلفن همراه خود برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنند. این کاربران برای استفاده از اینترنت همراه خود دو راه پیش روی خود دارند. یا به شکل آزاد از این خدمات استفاده کنند که تجربه نشان می‌دهد هزینه‌های بسیار بالایی را برای کاربران در پیش خواهد داشت یا اینکه از بسته‌های پیشنهادی اپراتورهای تلفن‌همراه برای این منظور استفاده کنند. به هر حال هزینه استفاده از این بسته‌ها با توجه به میزان ساعت‌های استفاده از آن بین هزار تا 10 هزار تومان در ماه است.
 اگر به شکل متوسط هزینه پرداختی هر کاربر برای استفاده از اینترنت همراه را 5 هزار تومان در نظر بگیریم (که البته به نظر می‌رسد پایین‌ترین میزان هزینه است) درآمد خدمات اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه از این 15 میلیون مشترک تلفن همراه ماهانه بالغ بر 75 میلیارد تومان خواهد بود، البته همان‌طور که در گزارش قبل نیز اشاره شد، به این مبلغ باید درآمد حاصل از مکالمات، سرویس‌های آوای انتظار یا سرویس‌های ارزش افزوده پیامکی را نیز اضافه کنید. 
 
افزایش ضریب نفوذ اینترنت
در همین حال، شمار کاربران اینترنت ADSL در کل کشور بالغ بر 9 میلیون و 484 هزار و 435 نفر است که ضریب نفوذ 62/12 درصدی را شامل می‌شود و شمار مشترکان ADSL نیز 3 میلیون و 793 هزار و 774 نفر برآورد می‌شود.
تعداد کاربران اینترنت دایل آپ نیز 6 میلیون و 934 هزار و 760 نفر تا پایان نیمه اول امسال اعلام شده که این تعداد کاربر ضریب نفوذ 23/9 درصدی اینترنت کشور را رقم زده‌اند. شمار مشترکاندایل آپ نیز 3 میلیون و 467 هزار و 380 نفر اعلام شده است. براساس این آمارها، 18/3 درصد کاربران از طریق فناوری وایمکس به اینترنت متصل می‌شوند و از این رو تعداد کاربران وایمکس در کشور 2 میلیون و 389 هزار و 585 نفر و شمار مشترکان این فناوری نیز 955 هزار و 834 نفر اعلام شده است.
تعداد کاربرانی که با فیبر نوری به اینترنت متصل می‌شوند نیز 6 میلیون و 106 هزارنفر است که این تعداد کاربر 8 درصد تعداد کل کاربران اینترنت کشور را شامل می‌شوند؛ در همین حال تعداد مشترکان فیبرنوری 2 میلیون و 656 هزار نفر اعلام شده است.
ضریب نفوذ اینترنت در 6 ماهه نخست امسال در حالی 18/54 درصد از سوی سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما- اعلام شده که ضریب نفوذ اینترنت براساس همین شاخص‌ها در پایان سال 91 بالغ بر 6/61 درصد و تا پایان سال 90 بالغ بر 43 درصد اعلام شده است.
 
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 18931 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itiran.com تاریخ خبر: 1392/10/28 تعداد مشاهده: 1963
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

امیر احمدی : جهان سوم جاییه که واسه جیبشون حاضرن دست به هر کاری بزنن...
مسدود کردن شبکه های اجتماعی و راه های ارتباط جمعی بد ترین اشتباهه که عوارض بلند مدت داره


اولا" با اومدن سرویس هایی مثل تانگو و وی چت عملا" مردم شاید بشه گفت تا 70 % تماس های معمولشون رو با این برنامه ها انجام میدن
یه نکته کوچولو رو شما یادتون رفت.مردم قبل از اومدن تانگو و ویچت هم از نت گوشی استفاده میکردن و شاید بشه گفت کمتر از 10 % از مردم صرفا" از سرویس های تماس و پیام اینترنتی استفاده میکنند.پس نتیجه میگیریم که اپراتور ها قبلا" هم از اینترنت درآمد داشتند و الان یه مقدار افزایش پیدا کرده
در اصل شیون اپراتور ها فقط برای از دست دادن هزینه پیامک نیست بلکه برای از دست دادن هزینه تماس هم میشه.چون هر کاربر متوسط مصرف ماهانه بیش از 20 تا 40 هزار تومان مصرف تماس و پیامک داره که اگه 70 % این هزینه بپره (30 درصد باقی مونده برای تماس با تلفن ثابت و بقیه گوشی ها و اشخاصی که به نت وصل نیستند) چیزی واسه اپراتور ها باقی نمیمونه و در کل خیلی بیش از چیزی که فکرشو بکنیم اپراتور ها متضرر میشن
در اصل باید به این توجه کنیم که تماس های روزانه ای که افراد داشتند یعنی تماس هایی که بین دوستان ردو بدل میشد الان منتقل شده رو نت.
شما هزینه نت مصرفی کاربرا رو محاسبه کردید اما هزینه تماس ها و پیامک های ردو بدل شده بین کاربرا رو محاسبه نکردید که اگه محاسبه بشه قطعا" چندین برابر هزینه نت هستش.و این وسط اپراتور ها در قبال به دست آوردن درصد کمی هزینه نت باید درصد بالایی از هزینه تماس و پیامک رو از دست بدن.پس بستن برنامه های پیام رسان اینترنتی میشه گفت 99/99% قطعا" به دلایل اقتصادی هستش

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
ImDisk Toolkit 20250206

ImDisk Toolkit 20250206

باز کردن فایل های ایمیج در ویندوز

سلسله مباحث استاد شجاعی قسمت سوم

سلسله مباحث استاد شجاعی قسمت سوم

سخنرانی شجاعی

PES 2014 - Pro Evolution Soccer 2014 With Update v1.13 with Crackfix

PES 2014 - Pro Evolution Soccer 2014 With Update v1.13 with Crackfix

فوتبال حرفه ای 2014

Collapse

Collapse

کولپس

Ergos Memory Info 2.4 for Symbian

Ergos Memory Info 2.4 for Symbian

نشان دهنده برخی اطلاعات گوشی براي سيمبين

Where is My Water? 1.9.3.86 for Android +2.3

Where is My Water? 1.9.3.86 for Android +2.3

بازی حمام تمساح

مناجات انتظار ( دعای عهد و دعای ندبه به ضمیمه زیارت آل یاسین (علیهم السلام) با صدای استاد محسن فرهمند )

مناجات انتظار ( دعای عهد و دعای ندبه به ضمیمه زیارت آل یاسین (علیهم السلام) با صدای استاد محسن فرهمند )

دعا و زیارت برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

دانشگاه‌های مجازی

دانشگاه‌های مجازی

آموزش از راه دور و آنلاین

PC Magazine January 2016 - December 2016

PC Magazine January 2016 - December 2016

پی سی مگزین

Cisco Packet Tracer 8.2.1 / 7.3.1

Cisco Packet Tracer 8.2.1 / 7.3.1

شبیه ساز سیسکو پکت تریسر

Outcast Second Contact

Outcast Second Contact

اکشن ماجرایی

Embarcadero RAD Studio 13.0 Athens Version 37.0.57242.3601 / Alexandria 11.3  / Sydney 10.4.2

Embarcadero RAD Studio 13.0 Athens Version 37.0.57242.3601 / Alexandria 11.3 / Sydney 10.4.2

رد استودیو

Bass Booster Pro 5.0.4 for Android +2.3

Bass Booster Pro 5.0.4 for Android +2.3

افزایش میزان صدا

Active@ Boot Disk 25.2.1a

Active@ Boot Disk 25.2.1a

دیسک بوت تعمیر و بازیابی

سخنرانی مسعود عالی با موضوع باور الهی موجب صبر حسینی و زینبی شدن

سخنرانی مسعود عالی با موضوع باور الهی موجب صبر حسینی و زینبی شدن

سخنرانی باور الهی موجب صبر حسینی و زینبی شدن با مسعود عالی

Charged to fire off the Projectile

Charged to fire off the Projectile

همه دور ماه

Norton Utilities 21.4.7.637 Premium Ultimate

Norton Utilities 21.4.7.637 Premium Ultimate

ابزار بهینه ساز نورتون

Webp Converter v1.2

Webp Converter v1.2

تبدیل فرمت عکس

Modern Combat 4 Zero Hour 1.2.3e for Android +2.3

Modern Combat 4 Zero Hour 1.2.3e for Android +2.3

بازی مبارزه مدرن

Stellaris: BioGenesis v4.0.10

Stellaris: BioGenesis v4.0.10

استلاریس

همراه بانک سینا نسخه 8.5.0 برای اندروید

همراه بانک سینا نسخه 8.5.0 برای اندروید

موبایل بانک سینا

آپارات Aparat نسخه 6.1.2 برای اندروید

آپارات Aparat نسخه 6.1.2 برای اندروید

آپارات

Pro Evolution Soccer 2015 With Update v1.03 with Data Pack v3.0

Pro Evolution Soccer 2015 With Update v1.03 with Data Pack v3.0

فوتبال حرفه ای 2015

BattleRush: Ardennes Assault

BattleRush: Ardennes Assault

اکشن جنگ جهانی دوم برای کامپیوتر

Pluralsight - Node.js for .NET Developers

Pluralsight - Node.js for .NET Developers

فیلم آموزش نود.جی‌اس ویژه‌ی توسعه‌دهندگان دات‌نِت

Autodesk 3ds Max 2014 Essentials

Autodesk 3ds Max 2014 Essentials

اتودسک 3دی مکس

سئوالات سیاسی نسل جدید Iranian Revolution

سئوالات سیاسی نسل جدید Iranian Revolution

پاسخ به شبهات پر تکرار

آموزش شیءگرایی در سی پلاس پلاس

آموزش شیءگرایی در سی پلاس پلاس

شی گرایی در ++C

مجموعه ویدئوهای برنامه آموزشی فوت و فن از شبکه آموزش

مجموعه ویدئوهای برنامه آموزشی فوت و فن از شبکه آموزش

برنامه فوت و فن

Syncfusion Essential Studio Enterprise 2021 19.4.0.38 / 2020

Syncfusion Essential Studio Enterprise 2021 19.4.0.38 / 2020

کامپوننت‌ برنامه نویسی

گلچین بهترین مدیحه سرایی حاج میثم مطیعی به مناسبت اول ذی الحجه

گلچین بهترین مدیحه سرایی حاج میثم مطیعی به مناسبت اول ذی الحجه

روز دختر مطیعی

Auslogics BoostSpeed 14.1

Auslogics BoostSpeed 14.1

بوست اسپید

تمرکز کلید موفقیت

تمرکز کلید موفقیت

چگونه ذهن خود را متمرکز کنید‎

Macworld Magazine February 2016 -  January 2017

Macworld Magazine February 2016 - January 2017

مجله اپل مک ورلد

سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی با موضوع مقدماتی بر فهم ما از عقائد اسلامی - 3 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی با موضوع مقدماتی بر فهم ما از عقائد اسلامی - 3 جلسه

سخنرانی مقدماتی بر فهم ما از عقائد اسلامی حامد کاشانی

InfiniteSkills - Learning Oracle 12c

InfiniteSkills - Learning Oracle 12c

فیلم آموزش اوراکل 12‌سی

Lynda - Managing Virtual Teams

Lynda - Managing Virtual Teams

فیلم آموزش مدیریت تیم‌های مجازی

زندگی‌نامه حضرت فاطمه سلام الله علیها

زندگی‌نامه حضرت فاطمه سلام الله علیها

جنه العاصمه : در تاریخ ولادت و حالات حضرت فاطمه سلام الله علیها

MX Nitro

MX Nitro

موتور سواری ام ایکس نیترو

Nimbuzz Messenger 7.1.0 Android/Symbian/Java

Nimbuzz Messenger 7.1.0 Android/Symbian/Java

نیم باز

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!