سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر جهت آپدیت بخش نرم افزار نیاز به همکار حرفه ای دارد. ارسال درخواست به بخش ارتباط با ما / سردبیری
  2. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

امنیت سایبری

چرا وایبر، واتس‌اپ و تانگو امن نیستند؟

هرروز تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی بیشتر می‌شود و شبکه‌های ارسال پیام بیش از پیش جای خود را در بین اپلیکیشن‌های تلفن‌های هوشمند باز می‌کنند تا آنجا که برخی معیارشان برای خرید یک تلفن همراه این است که شرکت پشتیبانی کننده آن برند، از همان ابتدا برنامه‌های ارسال پیام را در تلفن همراه نصب کرده باشد. اما چقدر می‌توان اطمینان داشت که مکالمات شما از طریق یک شخص سوم قابل دسترسی نیست؟ یا عکس‌های خصوصی که رد و بدل می‌شوند تنها در دستگاه تلفن شما و شخص گیرنده ذخیره خواهد شد؟


به گزارش سافت گذر به نقل ازبرترین ها؛ با گذشت زمان و ورود هرچه بیشتر اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی به برنامه زندگی روزمره افراد، مسائل مربوط به امنیت هم بیش از پیش مطرح می‌شود و گاهی در غالب پیامک‌هایی در همین شبکه‌ها گفته می‌شود که مثلا برخی از این شبکه‌ها همچون وایبر در اختیار آژانس‌های اطلاعاتی کشورهای بیگانه بوده و چک می‌شوند.

نخستین نکته‌ای که کاربران این شبکه‌ها باید در نظر داشته باشند این است که زمانی که با شخصی از طریق یک برنامه‌ی پیام‌رسانی صحبت می‌کنید، باید آگاه باشید که ممکن است شخص سومی از محتوای آن با خبر شود، درست مانند بسته‌ای که روی پلکان جلوی در خانه شما رها شده است و ریسک اینکه شخص سومی آن را برداشته و اطلاعات و عکس‌های آن را به دست آورد همیشه در بالاترین سطح است.

اهمیت امنیت شبکه نکته‌ای است که طراحان اپلیکیشن‌های چت مدام به آن اذعان می‌کنند ولی اخیرا در روند تامین این امنیت در برنامه‌هایشان وقفه‌ای به وجود آمده است.

سال گذشته محققان امنیت شبکه پی بردند که برنامه پیامک پرطرفدار آن روزها یعنی "وایبر" پیام‌های ویدئویی و تصویری را بدون آن که آنها را از دسترس سایر کاربران و هکرها پنهان کند، ارسال می‌کند و از آن بدتر این برنامه پیامک‌ها کاربران را در یک سرور عمومی و قابل دسترسی آن‌لاین ذخیره می‌کند که این امر باعث می‌شود هر کسی که اطلاعات کافی درباره طریقه هک و دسترسی به سرور را بداند به عکس‌ها و پیام‌های شخصی افراد دسترسی داشته باشد. اگرچه وایبر در نسخه‌های جدیدتر خود این مشکل را برطرف کرده است اما تخمین زدن این مسئله که نقص گذشته تا به حال چه میزان ضرر احتمالی را موجب شده کاری دشوار است.

چرا وایبر، واتس‌اپ و تانگو امن نیستند؟

اما این تنها مشکل وایبر نیست بلکه برنامه سناپ‌چت (SnapChat) نیز با مشکل مشابهی مواجه شده است. این برنامه اگرچه با این تعهد که هر پیام را به محض خوانده شدن از شبکه اطلاعات به کلی پاک کند، توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند اما کمیسیون تجارت فدرال این شرکت برنامه‌نویسی را به دلیل تخلف‌های امنیتی جریمه کرد. علت این جریمه این بود که پیام‌های فرستاده شده از طریق این اپلیکیشن به همان سرعتی که قول داده شده بود از بین نمی‌رفت.

سپس نوبت به واتس‌اپ می‌رسد، برنامه‌ای که چندی پیش از سوی شرکت فیس بوک به قیمت 16 میلیارد دلار خریداری شد. اما این برنامه مشکلات امنیتی دارد که که باعث می‌شود تمام مکالمات کاربران در برنامه‌های تلفن‌های اندرویدی ثبت و ذخیره شود و این حفره امنیتی فرصت مناسبی را در اختیار هکرها قرار می‌دهد که به اطلاعات رد و بدل شده از طریق این اپلیکیشن دسترسی پیدا کنند.

تمامی این نقایص این نکته را به وضوح نشان می‌دهد که برنامه‌های پیام رسان اینترنتی آنقدرها که شما فکرش را می‌کنید امن نیستند. بعلاوه هرگونه اطلاعاتی هرقدر بی‌اهمیت و زودگذر نیز به نظر برسد، برای همیشه در شبکه اینترنت ذخیره خواهد شد. در واقع به محض اینکه شما مطلبی را پست می‌کنید و یا کلید ارسال را فشار می‌دهید و حتی در برخی موارد پیش از آنکه حتی مطلب ارسال شود هرگونه پیام، عکس، فیلم، کامنت و یا ایمیلی هرگز از شبکه اطلاعاتی اینترنت به طور کلی حذف نخواهد شد.

اگرچه این مشکلات و نقایص امنیتی مورد توجه بسیاری از متخصصان امنیت شبکه قرار گرفته است و ممکن است در آینده‌ای نه چندان دور برطرف شود اما تا آن روز وظیفه حفظ اطلاعات برعهده خود کاربران است. چراکه تمامی برنامه‌های ارسال پیام اینترنتی پیش از آنکه پیام‌های شما را به دست مخاطبان برسانند آن‌ها را در دسترس هکرهای هوشمند قرار می‌دهند.

با در نظر داشتن این نکات، این سوال مطرح است که کاربران برنامه‌های ارسال پیام چه کارهایی می‌توانند انجام دهند تا از لو رفتن اطلاعات و مکالمات شخصی‌شان در امان باشند؟ این نکات توسط سایت StreetwiseTech که اطلاعات این گزارش از آن برداشت شده، مطرح شده است که کاربران باید آن‌ها را به خاطر بسپارند.

از گشت و گذار در شبکه و ارسال پیام‌های شخصی از طریق اینترنت وای‌فای (WiFi) عمومی خودداری کنید

اینترنت عمومی اگرچه برای برخی ابزار ارزشمندی است اما مشکلات امنیت این شبکه بیشتر از ارزش اتصال و استفاده از آن است. در حالیکه اینترنت‌های عمومی مورد استفاده حجم زیادی از کاربران قرار می گیرند، هدف درجه اولی برای هکرها به شمار می‌آیند.

هکرها از طریق کاربرانی که به شبکه اینترنت عمومی متصل شده‌اند به راحتی می‌توانند به اطلاعاتی چون عکس‌ها، پیام، گذرواژه، نام کاربری و اطلاعات بانکی که از طریق لپ‌تاپ، تبلت و تلفن‌های هوشمند فرستاده می‌شود دسترسی پیدا کنند.

از فرستادن اطلاعات حساس و مهم از طریق برنامه‌های اینترنتی چت و حتی برنامه مسیج بپرهیزید

شماره‌های امنیتی شبکه‌های اجتماعی، اطلاعات حساب بانکی و هرگونه عکس شخصی از جمله اطلاعاتی است که باید از ابزارها و برنامه های پیام‌رسانی دور نگه داشته شوند. طبق گزارش McAfee در سال 2014، نیمی از مردم از تلفن‌های همراهشان برای فرستادن پیام‌های کاملا شخصی استفاده می‌کنند. پیش از همه چیز باید به این نکته توجه داشته باشید که تلفن همراه شما می‌تواند گم شود، دزدیده شود یا حتی پیام‌های شما را شخص بغل دستی‌تان بخواند.

بنابراین قبل از اینکه مطلبی را ارسال کنید خوب به این نکته فکر کنید که آیا می‌توانید آن مطلب را روی یک صفحه عمومی بگذارید یا خیر.

از موبایل‌هایتان با برنامه‌های امنیتی حفاظت کنید

اگرچه هکرها به سختی می‌توانند به برخی از اطلاعات تلفن همراه شما دسترسی پیدا کنند اما اگر برای تلفن‌های هوشمند یا سایر وسایلتان ارتباطی‌تان رمز عبور نگذارید، هر فرد عادی به سرعت می‌تواند تمام اطلاعات شما را به دست بیاورد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 23145 گروه خبری: امنیت سایبری منبع خبر: bartarinha.ir تاریخ خبر: 1393/07/23 تعداد مشاهده: 2376
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

دوست عزیز امن نبودن یه برنامه نمیتونه فیلتر شدنش رو توجیه کنه! شما اگر دقتی کنی چند وقت پیش چند نفر رو توی شیراز به خاطر پیام هایی که توی وایبر فرستاده بودن؛ دستگیر کردن! به این میگن نداشتن امنیت!! اگر وایبر به اندازه ی کافی امن بود؛ اونا هیچ وقت نمی تنستن بفهمن که اون افراد چه پیام های فرستادن! بیشتر دقت کن! امنیت بسیار مساله ی مهمیه!

شما بگید کجا امن است
خونه که امن نیست خیابون که امن نیست اسمون که امن نیست جایی که امن است شما بگید.

دیگه این کلکها قدیمی شده. اصلا با همین ناامنیش حال میکنیم؛ فیلترهم بکنید از یه جای دیگه مردم راهشو پیدا میکنن ...
حالا برای اینکه مخابرات ضرر نکنه باید رقابت کنه. بهترین سرویس و کمترین قیمت هرکی بهتر تامین کنه انتخاب با مشتریه

بدترین سرور که خودم تو خونه راه انداختم به هیچ عنوان به هیچ هکری اجازه چپ نگاه کردن به سیستم نمیده.
حالا شما فکرش کنید این همه برنامه مهم رو با سرور عمومی و باز بیان ارائه بدن!!!!!
این حرفا جز توجیه یه کار اشتباه از طرف مسئولان چیز دیگری نمیتونه باشه.
وقتی یه نفر از مزایا و معیاب یه چیزی خبر نداره ممکنه به خودش و دیگران هم ضرر بزنه، مثلا ماشین واسه فردی که
گواهی نامه نداره،به جای اینکه بیایم آموزشش بدیم بیایم تمام خیابونا رو ببندیم!!!!lay:none">pantoprazol 1a pharma pantoprazol kur pantoprazol bolus

وایبر، واتس‌اپ و تانگو برای ملت امن نیستند ولی برای مسئولین امن هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!

راست میگه، چه نیازی هست که این همه اطلاعات شخصی رو رد و بدل کنیم، اصلا در فرض محالم که گیرم هک بشه برنامهه شما دارید از هک برنامه از طریق چه کسی صحبت می کنید؟ اون کسی که هک کرده برنامه رو خوب خارجیه دیگه، به اطلاعات بیخود و شخصی من هر چقدر هم خصوصی باشه چیکار میتونه داشته باشه؟ جدی میگم این برام خیلی سوال شده.راستی این همه هکر کجان من ندیدم؟! :)

این جمله از یکی از مدیران ارشد اپراتورها هست. خوب دقت کنید عزیزان تا پشت پرده ها رو متوجه بشید.

وایبر، واتس آپپ، تانگو و . . . گلوی اپراتورها رو گرفتند و بدجور هم دارند فشار میدن. چون با این نرم افزار ها که مجانی هم هست، پولی بابت مسیج ها به حساب اپراتورها نمی ره، لذا به چنین نرم افزار هایی، بر چسب غیر امن بودن می زنند. دلیلش فقط اینه. از ما گفتن بود.
جمله ی پایانی هم اینکه تحت هر شرایطی احتیاط کنید. خصوصا در مورد عکس و فیلمهای شخصی و خانوادگی تون.
حق یارتان
lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung

چون مردم به راحتی با انها در ارتباط با یکدیگر هستند ...lay:none">prednisolon blodsocker ogvitaminerfor.site prednisolon graviditet

خیلی هم امن هستند
با این خبرها مردم رو میخواین نرم کنید که فیلتر کنید
مشکلی نی اونم واسه شما فقط دروغ نگین
اصلا امن نباشه مگه چیکار میکنیم باهاش؟ چند تا پیام به هم میدیم همین شما اسم ام اس رو از 199 ریال به 40 ریال بیار همه پاک میکنن برنامرو نیاز به فیلتر نیس

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Help & Manual Professional 9.4.0 Build 6617

Help & Manual Professional 9.4.0 Build 6617

ساخت فایل راهنما برای نرم افزار ها

کهن‌ترین کتب حدیثی شیعه

کهن‌ترین کتب حدیثی شیعه

بَصائِرُ الدَّرَجاتِ الکُبْری فی فَضائلِ آلِ مُحمّد

دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزۀ اقتصاد با بهره‌گیری از آمارهای رسمی

دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزۀ اقتصاد با بهره‌گیری از آمارهای رسمی

دستاوردهای انقلاب در توسعۀ زیرساخت‌ها

Incredible Mandy + Updates

Incredible Mandy + Updates

اکشن و ماجراجویی

FotoRus 2017 v2.1 for Android +4.0

FotoRus 2017 v2.1 for Android +4.0

روتوش و ویرایش تصاویر

سیره امام هادی (ع) از زبان آیت الله حسین مظاهری

سیره امام هادی (ع) از زبان آیت الله حسین مظاهری

سیره امام هادی (ع) از زبان آیت الله حسین مظاهری

Accupedo-Pro Pedomete 9.1.0.5.G for Android +4.1

Accupedo-Pro Pedomete 9.1.0.5.G for Android +4.1

گام شمار

Cut The Rope 3.37.0 for Android +4.1

Cut The Rope 3.37.0 for Android +4.1

طناب را ببر

Living in the Age of Airplanes

Living in the Age of Airplanes

مستند هواپیما

تاثیرپذیری از نهضت حسینی از حجت الاسلام والمسلمین شهید باهنر

تاثیرپذیری از نهضت حسینی از حجت الاسلام والمسلمین شهید باهنر

شهید باهنر با موضوع تاثیرپذیری از نهضت حسینی

انیمیشن طنز دیرین دیرین این قسمت سایز گردن

انیمیشن طنز دیرین دیرین این قسمت سایز گردن

دیرین دیرین

این مرد از گذشته می‌آید - ویدئو کلیپ بررسی شواهد سفر در زمان

این مرد از گذشته می‌آید - ویدئو کلیپ بررسی شواهد سفر در زمان

کلیپ سفر در زمان

IRISPowerscan 12.0.673.0

IRISPowerscan 12.0.673.0

اسکن و مدیریت اسناد

ExDialer PRO - Dialer & Contacts 198 for Android +2.1

ExDialer PRO - Dialer & Contacts 198 for Android +2.1

شماره گیر قدرتمند + زبان فارسی

The Unity of Heroes 2018

The Unity of Heroes 2018

رزمی

DigitalVolcano Duplicate Cleaner Pro 5.21.2

DigitalVolcano Duplicate Cleaner Pro 5.21.2

حذف فایل های تکراری در ویندوز

آموزش Tkinter به زبان ساده

آموزش Tkinter به زبان ساده

آموزش تی کینتر

Expeditions: Rome

Expeditions: Rome

استراتژیک برای کامپیوتر

Mirror's Edge

Mirror's Edge

لبه آینه

Bridge Constructor Playground 2.2 for Android +2.3

Bridge Constructor Playground 2.2 for Android +2.3

بازی پل سازی پیشرفته

Blue Light Filter–Screen Dimmer for Eye Care VIP 3.3.3.6 for Android +4.1

Blue Light Filter–Screen Dimmer for Eye Care VIP 3.3.3.6 for Android +4.1

فیلتر نور آبی

نیاز های معنوی در عصر حاضر

نیاز های معنوی در عصر حاضر

معرفی عرفان اسلامی از نگاه قرآن

PhotoInstrument 7.7 Build 1012

PhotoInstrument 7.7 Build 1012

روتوش عکس فتو اینسترومنت

آموزش HTML برای فوق مبتدی‌ها

آموزش HTML برای فوق مبتدی‌ها

الفبای طراحی وب

مجله تخصصی برای علاقه مندان به اسب سواری و سوارکاری

مجله تخصصی برای علاقه مندان به اسب سواری و سوارکاری

مجله Horse Illustrated می 2019

Northgard Krowns and Daggers + Update v2.6.15.24192

Northgard Krowns and Daggers + Update v2.6.15.24192

نورتگارد

Virtua Tennis 4.5.4 for Android

Virtua Tennis 4.5.4 for Android

بازی تنیس

روش های ارتقا دادن و به روزرسانی اندروید

روش های ارتقا دادن و به روزرسانی اندروید

روش های بروزرسانی اندروید

تلاوت مجلسی استاد محمود شحات سوره مبارکه نصر

تلاوت مجلسی استاد محمود شحات سوره مبارکه نصر

تلاوت محمود شحات سوره نصر

بخش‌های اصلی در ساختار URL چیست؟

بخش‌های اصلی در ساختار URL چیست؟

URL مخفف چیست و توسط چه کسی ابداع شده است؟

Diamond Cut Forensics Audio Laboratory 11.01

Diamond Cut Forensics Audio Laboratory 11.01

آنالیز صوت

Islamic Compass 1.5 for Android for Android

Islamic Compass 1.5 for Android for Android

برنامه ای جهت نمایش قبله

10 بحث سخنرانی آیت الله جوادی آملی

10 بحث سخنرانی آیت الله جوادی آملی

آیت الله جوادی آملی با موضوع تحلیل نهضت سیدالشهدا

Agatha Christie - The ABC Murders

Agatha Christie - The ABC Murders

پوآرو

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب هشتم

سخنرانی آماده شده برای دهه اول محرم سال 96 - شب هشتم

سخنرانی برای هشتم محرم 96

روش های نصب ویندوز XP

روش های نصب ویندوز XP

روش های نصب ویندوز ایکس پی

Microsoft Visual Studio Ultimate 2012 x86 RTM Final + Update 4 + MSDN Library

Microsoft Visual Studio Ultimate 2012 x86 RTM Final + Update 4 + MSDN Library

نسخه نهایی ویژوال استادیو 2012

Lomo Camera 4.0.0 Premium for Android +2.3

Lomo Camera 4.0.0 Premium for Android +2.3

عکسبرداری با 9 دوربین متفاوت

سخنرانی حجت الاسلام مومنی درباره امام مهربانی

سخنرانی حجت الاسلام مومنی درباره امام مهربانی

امام زمان از زبان حجت الاسلام مومنی

Wings over Europe Cold War Gone Hot

Wings over Europe Cold War Gone Hot

پرواز در اروپا

www.esetupdate.ir www.esetupdate.ir
دسته بندی مشاغل
مشاهده بقیه

برنامه نویسی و شبکه

طراحـــــی و گرافیک

مهندســــی و تخصصی

تدوین و ویدیوگرافی

سه بعــــدی و CGI

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!